- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
válasz
decision #2779 üzenetére
Belül autóban megtartja és mivel szabvány állványmenet passzol a menetes tartozékokkal. Viszont hajnali párás időben vigyázni kell vele mert elengedhet a melegedés miatt. Itt az én megoldásom ami még annyit várat magára, hogy felragasszam a talpat a közepére és még egy csavarral rögzítsem az állvány lyukon keresztül. Valamint készül a hosszú háromlábú verziója is hamarosan.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
decision #2772 üzenetére
Én ebay-ről rendeltem fele annyiért olyasmit mint az első és megérkezett szépen rendben. Bentre ablakra tökéletes de külső rögzítésben én nem bízok semmit a véletlenre ezért 3db-ot vettem és készítek egy 3 tappancsos tartót valamint egy kb 30cm-es lábakon álló tripodot aminek a végeire szintén ezeket tudom rögzíteni így beton stabil lesz. Ha elkészül majd csinálok képeket.
Itt az ebay-es [link] akitől én vettem.
-
maj-viktor
őstag
válasz
decision #2772 üzenetére
első
(ph aprón van fenn hirdetésünk)
Amúgy ja... durván jó időt futott a csomagod... melyik shop-ból vetted!? vagy ali-s!?
A "plusz hátsó elem", arra jó, hogy a hangot is feltudd venni, ha olyan helyzet van, úgy nem lesz 100% vízálló, de mondjuk "cseppálló" marad és a hangot így nem dobozhangként rögzíti.. pl motorozás esetén, ha "hallatni" akarod a motor hangját jól jöhet... (bár én még sosem használtam)
-
Bobyjack
senior tag
válasz
decision #2763 üzenetére
Milyen postával rendelted? Eszméletlen gyorsan megjött, nekem a bangood kemény 50 nap alatt tudta hozzám eljuttatni a készüléket.
A firmware-ed a legújabb, ami elérhető. Ezt nem érdemes lecserélni. A téma összefoglaló elolvasása ajánlott, sok gyakran ismételt kérdés megvan válaszolva ott, köztük azok is, amiket most feltettél.
Szerk: Most nézem, hogy a foxofferes "doboz tartalma" fotón sem szerepel a nyitott hátlap. Pedig a jelenlévők jelentős része kapott ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest