- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesz
tag
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Ha egy csajjal megismerkedik, szeretik egymást, hogy lehet megkérni a kezét?
Sokat kell vele beszélgetni, barátkozni, megölelni, csókolni és ha forog a szív a fejük fölött akkor lehet megkérni a kezét.
MI LEHET ANNAK AZ OKA HOGY A WC EGY IDŐ UTÁN NEM HASZNÁLHATÓ, ODA MEGY HOZZÁ ÉS NEM CSINÁL SEMMIT
A wc eldugult, rákattintasz a wc-re és duguláselhárítás, vagy telefonon hívod a duguláselhárítót.
- Lehet e új lakást venni, hogy?
Lehet!
ha már van házuk, eladod, a család belekerül a családtárolóba, és vehetsz másikat. -
kovacstibor79
aktív tag
Hali!
Nemrég kezdtem el ismerkedni a játékkal, és nem is olyan rossz.
Csak lenne 1-2 kérdésem:
- Lehet e új lakást venni, hogy?
- Ha egy csajjal megismerkedik, szeretik egymást, hogy lehet megkérni a kezét?
- MI LEHET ANNAK AZ OKA HOGY A WC EGY IDŐ UTÁN NEM HASZNÁLHATÓ, ODA MEGY HOZZÁ ÉS NEM CSINÁL SEMMIT (szerkesztő módban nem tudom törölni a WC-t mert azt írja használatban van, pedig senki nem használja)
Köszi
Üdv, Tibi -
Bocaa
senior tag
Segítség!Nem tom mitől lesz gyerek mit csináljak ,hogy actiönözzenek.Ja és aki netől töltötte nem tudja ,hogy álítsak és mit ,hogy kicsomagoljam az iso-t.A total commanderben amikor kicsomagolnám azt mondja nem talál külső kicsomagoló programot.Mit csináljak.

-
vati
senior tag
Hátha látott valaki ilyet:
Sims 2 (angol, alapjáték) abszolút nem indul.
Adott 3 gép, abból az egyiken csont nélkül működik. A másik 2 gépen, ugyanarról az image-ről telepítve, induláskor eldobja magát. A Sims logó még feljön, aztán elköszön. Dumpot és log fájlt is kiír, aszerint valahol a WinXP kernelben száll el. Pontosabban a következőt csinálja: első indításkor csendben elhalálozik, még a logó sem jön fel. Második és további indítási kísérletre dobja el magát ''nem várt hibával''.
A dolog érdekessége hogy a közismert crackelt változat (amivel nem lehet építkezni) szépen elindul ezeken a gépeken is, csak az eredeti nem. Mivel a CD-emulátor program ugyanaz mindenhol, és van egy működő felállás, nem gondolnám hogy valami másolásvédelmi aljasság lehet mögötte: akkor sehol se működne.
Arra tippelnék hogy két lehetséges baja lehet még: 1/ hardver 2/ XP telepítés. Hardverben az a különbség a működő és a nem-működő gépek közt, hogy a működőben NV6600 kártya van, a nem-működőkben Radeon9000Pro illetve 9250. Tudom, ez utóbbiak nem DX9-esek, viszont rajta vannak a játék kompatibilitási listáján, és ha tényleg ez lenne a baja, más hibaüzenetet írna ki. Tehát ezt első olvasatban kizárnám.
XP telepítésben az a fő különbség, hogy a működő felállás angol játék + angol XP, a nem-működő gépeken mind magyar XP + angol játék. De kb. ugyanarra a szintre van fölpatchelve mindegyik. Természetesen a DX9c fent van mindehol.
A játék hivatalos utolsó patch-ének fölrakása után is ugyanúgy viselkedik.
Egy gépen megy, kettőn nem.
Mi kavarhat még be?
--- (mindig minden ugyanaz, csak a dátum meg a thread id változik)
Exception code: 0xE06D7363 (-529697949)
Version information:
Application/module path: I:\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe
Application/module version name: The Sims 2
Application/module version: 1.0.0.932
System version: Windows NT 5.1
System memory: 512 Megabytes total, 272 Megabytes free.
Application/module configuration: ReleaseSRT-P
Exception module: C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll.
Exception address: 0x7c812a5b. Section
ffset: 0x01:0x00011a5b.
...
Call stack:
0x0001:0x00011a5b C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll RaiseException() + 82
0x0002:0x0005683f C:\DOCUME~1\admtest\LOCALS~1\Temp\~e5.0001.dir.0000\~df394b.tmp public: unsigned short __thiscall CModuleMonitor::IsModuleWithinLimits(unsigned long,unsigned long,unsigned long)() + 110487
0x0002:0x0002a8d9 C:\DOCUME~1\admtest\LOCALS~1\Temp\~e5.0001.dir.0000\~df394b.tmp public: virtual unsigned short __thiscall CTransformRandomAccumulate:
erformTransform(class CDataArea,class CDataArea)() + 31697
0x0002:0x00028129 C:\DOCUME~1\admtest\LOCALS~1\Temp\~e5.0001.dir.0000\~df394b.tmp public: virtual unsigned short __thiscall CTransformRandomAccumulate:
erformTransform(class CDataArea,class CDataArea)() + 21537
0x0002:0x0002f5bc C:\DOCUME~1\admtest\LOCALS~1\Temp\~e5.0001.dir.0000\~df394b.tmp public: virtual unsigned short __thiscall CC2CDifferenceFile::MakeAsciiDifferenceFile(char *,char *)() + 13386
0x0007:0x000812a5 C:\DOCUME~1\admtest\LOCALS~1\Temp\~e5.0001.dir.0000\~df394b.tmp.
0x0001:0x0087ddbc I:\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe public: virtual bool __thiscall cTSAppFWCOMDirector:
nStart(class cIGZCOM *)() + 1934
[Szerkesztve] -
Str8 sk8r
őstag
...Hello mindenki...a SIMS2-Pets kiegészitőben volt szo valami kódbeirós-kiegészitő eszközös dologról...nem tudja valaki az hogyan működik
...és autóhoz hogy lehet jutni
... -
T_Tißi
tag
sziasztok,
sims2-nek elég egy Club 3d geforce mx 440-8x 64 mb, 2000mhz-s celeron?
(nem nekem kell, b.nőmnek
) -
((Piro))
tag
És ebbe a ''The Sims 2: Glamour Life Stuff''-ba mien új cuccok vannak?
-
((Piro))
tag
Mer szinte az összes megvan aztán má kezdem unni őket

-
Agi70
aktív tag
Hello! Miért lehet az, hogy nem müködik a Ctrl+Shift+C (nem nyilik meg az ablak). A Sims 1 nem volt ilyen gondom.
-
((Piro))
tag
Meg tudnátok mondani hogy meik a sims 2 legújabb kiegészítője?

-
slayer006
addikt
yó napot !

erről a kiegészítésről tud valaki bővebbet : [link]
-
Sidaries
őstag
válasz
LucifeI2
üzenetére
Hát most sem sokkal több.
Ez körülbelül ugyanaz mint a tamagocsi volt régen. Van egy családod, azokat nevelgeted és fejleszted és kész. Jópofa grafika, aranyos szereplők és hangok. Tipikus csajoknak való cucc, bár azért én is sokat szórakoztam vele. Bár a Sims 2-ben már van öregedés is meg rendesen megcsinálták a családokat. Elég mókás pár családdal benépesíteni egy kisvárost. 
-
LucifeI2
őstag
2006 legkelendőbb játékai
1. World of Warcraft - Blizzard
2. The Sims 2 - Electronic Arts
3. The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts
4. Star Wars: Empire At War - LucasArts
5. The Sims 2 Pets Expansion Pack - Electronic Arts
6. Elder Scrolls IV: Oblivion - Bethesda Softworks/Take 2
7. Age Of Empires III - Microsoft
8. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts
9. Civilization IV - 2K Games
10. The Sims 2 Nightlife - Electronic Arts
Valaki kifejtené nekem hogy miért érdemes a Simsel játszani? Mi a lényege? Mert nemtudom miért ennyire népszerű, én egyszer játszottam valami régi résszel de annak lényege és vége nagyon nem volt házat kellett építgetni meg munkát találni az embereknek. -
Sidaries
őstag
Egy nagyon érdekes problémával találkoztam. Minden születendő gyerek lány! Akárkinek a családjában próbálom és akárhányszor mégis mindíg lány! Már van vagy 10! Találkozott már valaki ezzel? Még örökbefogadásra is csak lány jön.

Másik dolog: Tud valaki olyan Pets kompatibilis szerkesztőt amiben meg lehet változtatni a simek nemét?
-
Skipp
senior tag
Érzem én nagyon a játék lényegét!

Ez a pénznyomógép nagyon vicces darab, odaállítom mellé a nyugdíjas papit, hogy tekerje, aztán Hawaii van. Felújítottam belőle a kertet teljesen.
Ezért elkaphatnak? Vagy lehet valami következménye? Az öregek meghalnak egy idő után, vagy csak felnőttből átvált idősbe és akkor úgy marad? -
Skipp
senior tag
Tegnap feltettem ezt a csodát.
Már meg is halt az egyik emberem. Éhes volt szegény, mondom menj a hűtőhöz zabálni, erre annyit siránkozott, hogy éhes, hogy ott helyben összeesett a konyha közepén és meghalt.
Állat az a kaszás.
Meg tök jó volt, beköltözöt hozzám az egyik csaj, erre kapásból felgyújtotta a konyhát. Vannak itt képességek látom én...
[Szerkesztve] -
Ateesz
tag
Hy! Iszonyatosan szaggat a Sims 2 pedig az összes beállítást minimálisra vettem és 800 X 600 on játszom a gépem pedig:
Abit NF-7
Amd 2500+
512 ddr
Geforce fx 5600
Win xp
Pedig így sztem mennie kéne mi lehet a baj??? -
Truth
csendes tag
Én már jácottam rajta naon cool!!!!!!!!!!Egyszerüen nem tudok betelni vele.
-
Csapi007
veterán
Hello
Feltettem az Egyetemet, Éjszakákat, és ezt a téli kiegészítőt mind magyarul, és az lenne a problémám hogy ha le van szünetelve vagy 3x-os sebességre van állítva leesik az FPS 5-6-ra egyébként meg minden szűrőkkel maxon, 70-80 FPS.
Ez mitől van? Ja és cask akkor amikor az egytemen vagyok. -
Csapi007
veterán
Hello
Az egyetemen kívül jelent meg magyar kiegészítő? És mi van ha a magyar Sims 2-re angol kiegészítőt akarnék rakni? -
CruiseR
csendes tag
válasz
bigman00
üzenetére
A feltevésed jó, de szerintem ha mélyen belegondolunk akkor ez volt a legjobb kompromisszum amit a fejlesztők az idő mulásával köthettek, mert ha tul hosszu lenne az idő mint pl ami itt 24 ora az ott egy év akkor könnyen azon kapnánk magunkat hogy megint otta vagyunk mint a sims 1 ben hogy nem öregszik a sims és ha netán gyereke van akkor soha nem akar felnőni
igy legalább pörgős a játék, és mivel már van egy csomó kiegészítő ezért minden ujabb családtag más érdekes életet tud élni.
Én személy szerint nem tudnám elviselni ha egész nap a gép előtt kéne ülni ahhoz hogy pl a gyerek felnőjon
de azért sokszor van ugy hogy itt ragadok és elkések innen onnan , hiába ennek a játéknak van egy hatalma 
-
bigman00
tag
Szerintem lehetne 1 nap egy év ... Vagyis ami itt 24 óra az ott lehetne egy év... vagy kettő... Akkor egy hét 14 év lenne az meg korszaklépés vagy nemtom ... de ez így kevés... még ha nemtud az ember egész nap ott ülni akkor sok de ha nagyon rácuppan az ember... Nekem nem tűnt kevésnek mert napi fél órát játszottam sokszor költöztem stb... de bátyám elkezdte tolni és egy nap alatt kicsinálta a simjét ... kb 3-4 órát játszott egyhuzamban és csórika sim már halálán volt

-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
bigman00
üzenetére
Jah igen
én itt gondolkodtam azon is, hogy jó lenne, ha olyan életük lenne a Simeknek mint nekünt idő minden úgy menne, de hát...
, valahogy hosszabbra kellene alkotni a dolgokat mit tom én azért 1 óra ne 1 perc legyen kb 30 perc lenne egy óra, nem? és így igazán életvitelesebb lenne az egész, meg hogy a szükségletek ne csökkenjenek olyan gyorsan, de hát lehet ezt csak én gondolom, így, nah este reméljük lesz még szerencsém kirpróbálni a Pet's kieget 
-
bigman00
tag
Túl rövid az életük a simeknek ... Mindent meglehetne nekik tanítani SUPER simek lehetnének csak ha monyuk egy felnőtt simmel kezd az ember akkor az gyorsan kifekszik ...
-
Fütyesz
aktív tag
FAce Factory 2-t nem lehet valahonnan leszedni?
-
Grizzly79
csendes tag
Azt hiszem megvan a probléma forrása! Még tesztelem! Ha megtudjátok miért akadt ki, szerintem összecsináljátok magatokat!!!!!!!!!
Elöljáróban annyit, hogy semmi köze a windows frissítésekhez, és a driverekhez sem.
-
Fütyesz
aktív tag
Valaki tud pets serialt?
-
válasz
Grizzly79
üzenetére
Szerintem az xp full frissítés lesz a gond, én a mai napig az sp1-et használom, és kész.Régebben hagytam hogy lefrissítsen mindent aztán mire a frissítések végére ért alig akart menni valami
.Vagy próbáld újra a Driveredet, előtte szerezz be egy drivercleanert, fullra takarítsd le a cuccokat és húzd fel újra őket, és ha teheted a gyáriakat nem pedig a netről letöltötteket, ha így sem megy akkor passz 
-
Grizzly79
csendes tag
Sziasztok!
Életem első boltban vásárolt játékaa Sims 2. Múlt szombaton vásároltam kemény 12.990 Ft-ért. A baj csupán csak annyi vele, hogy nem indul el. Magyar DVD-s verzióm van. A program indulása után az EA logó megjelenik, a kis SIM2 intro is lefut és ezután történik a probléma. A program ''Az alkalmazás hibát észlelt, ezért mot leáll.'' üzenettel kilép! Hajam tépem!!!!!!!!!!!
A DVD patchet már feltettem. Nem segített. DirectX-et újratelepítettem. Nem segített. Videokártya drivert újratelepítettem. Nem segített.
A gépem:
Intel Core 2 Duo 6300
Asus alaplap
1GB Kingston
GeForce 7600GT
WinXP (minden update telepítve)
Hangkártya: alaplapi
Esetleg tud valaki segíteni?
[link] -
P.Dude
őstag
Csocsi!
A sims superstarnak a geforce mx és ti széria sajnos elég kevés és ezért lehetnek bugok vagy más törések a játékban!
Azt javaslom hogyha jó gépet akarsz akkor vegyél egy jó videókártyát. Pl:geforce 5200, 5500, 6600 vagy 6200!
Tök mind1 csak legyen agp-s és ne legyen geforce 4-es széria! -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
s.e.n.k.i.
üzenetére
Hát akkor kezdheted nyakonszúrni magad.

Kell az alapjáték azaz a Sims 2, nekem az összes eddigi kiegje megvan, és szoktam is játszani vele. Azt sajna nem mondhatom meg, hogy honnan szerezd be, vagy te olyan ügyes és értelmes, hogy magad is elboldogulsz. Szal szerezd be The Sims 2-t és csak utánna tod rátenni a The Sims 2 University-t.
Szerk: Az Egyetemmel problémáid akdna, akkor szolj (privibe).
[Szerkesztve] -
s.e.n.k.i.
csendes tag
válasz
s.e.n.k.i.
üzenetére
UP!
-
s.e.n.k.i.
csendes tag
Hello
Megvan a Sims 2 University...( ez az első sims-em a haver ajánlotta NEM VAGYOK SZAKÉRTŐ!!!! ) és amikor telepítem kiírja hogy milyen nyelvet válsszak és amikor nyomok egy tovább-ot akkor kiírja hogy kell a Sims 2 alapjáték ( szóval ezt a részét nem értem )
és az a kérdés hogy ez az alapjáték azt jelenti hogy még magát a Sims 2-t is meg köll szereznem hogy elindítsam aaz Egyetemet?????????????????? mert ha igen akkor most rögtön nyakon szúrom magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( ja és ha nem akkor hol lehet ilyet beszerezni???)
HELP!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
asass1n
csendes tag
én hülye marha , ok müködik

-
asass1n
csendes tag
hi , fenntvan az angol sims2, felakarom rá rakni a sims2hunt(csak a hun verzio dvd) és mikor betöltöm daemontvel akkor kéri az 1-s cd ;\ de ha bemountolom a sims 2 angol 1s cdjet akkor se fogadja el , ötlet ? vagy csak egyszerubb lenne ha letörölnem az ang sims2t és menne?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Ebben a pillanatban másoltam fel húgomnak a sims-et pár kiegészítővel (egész pontosan a Supertstarig az összeset) és egy ilyen problémám akadt: [link] Van valkinek valami ötlete h mi okozhatja ezt?
Tesóm konfigja: Abit AN7, 2500+ @ 3200+ (Barton), 2*512MB Ram Dual Channel, Leadtek Ti-4200 128MB 8x AGP, a többi nem hiszem h lényeges...
5.10-es nVidia nForce driver van fennt, a videokártyához pedig a 84.21. A videokártya nincs húzva (mert nem lehet
).
Valaki segítsen plíz! -
THomas007
senior tag
Sziasztok
A problémám az,hogy a játék futtatása közben előjön egy olyan hibaüzenet,hogy a Vpu recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót. A kérdésem az,hogy milyen veszélyei lehetnek annak,ha kikapcsolom a vpu recovert? Ezen a gépen már legalább egy éve megy ez a játék és most kezdte el ezt csinálni. Nem tudom,hogy számít-e de Windows telepítés volt 1-2 hónapja. Előre is köszönöm a válaszokat! -
peterszky
őstag
[link]
hát b+, ez nagyon fájt
eddig is lehúzósnak tartottam az EA Simses szekcióját, de ez... -
Thotiakos
csendes tag
biztonsági másolat volt amit csak 24 órát(annyit azér szabad) használtam amig a hugom meg nem vete a szerencsétlen.

[Szerkesztve] -
Newyorker
addikt
Én kipróbáltam és zsír jól műxik és frankón feltelepül a magyarra!
-
P.Dude
őstag
válasz
Cyberslider
üzenetére
No Warez! ha még nemtudtad!
-
Thotiakos
csendes tag
A többieknek mondom.
A képernyő-illesztőprogram hiba, a szemetelés, a runtime hibák és a néha fura mind a játék tökéletességére vall és nem kiküszöbölhető(ha mégis akkor tessék kijavítani).
de az hogy még az eredetivel sem szűnnek meg, ahhoz no comment. -
-
Csigger
őstag
hi all! az érdekelne hogyha angolul van meg a játék és utánna a többi kiegészítő meg magyar az attól még működnek?? köszi a választ előre is!!
-
n-tek
aktív tag
Hali!
Az a gondom hoy elindul a sims 2 és egy ideig szépen is megy, de egy idő után vmien monitor probléma van. Vmien képernyőillesztőprogram hibájáról ír és újra kell indítanom. Ez mi miatt lehet? Haveromnál gond nélkül megy órákon át. Nálam miért nem? tudna vki segíteni?
kösz
Csak az alap sims 2 van fenn, semmi kiegészítő -
Snypie
csendes tag
Hello!
Megvan a Sims2 és az összes kiegészítő eredetiben magyarul. Amint feltelepítem a kiegészítőt, runtime errorral kihal a progi. WinXP HUN van fent. Mi lehet a gond? Esetleg win regkey hiba? -
bbking
aktív tag
Hi all!
Valaki segítsen már help. Megvan a Magyar sims 2 és felrakom, minden ok, még az install menüt is nagyon szép magyarra fordították, de a játékba minden angolul van!. Mit rontottam el??? -
-conrad-
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Engem is érdeklene,hogy van-e valami patch ami az angolt átnyomja magyarra...
-
naraku
aktív tag
Magyaritást már nem készitenek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
naraku
aktív tag
Hi!Vedmeg magyarul!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ All
Ehhez a játékhoz kellene full magyarítás ???
Aki tud segítsen...
THX

-
Jégkokó
veterán
Ugy látom ,hogy senki nem játszik már ezzel a játékkal, de akinek előjött ez a hiba arra az a megoldás,hogy a képernyő frisítési frekvenciáját lejebb veszi, mert a játék valahogy nem szereti, vagy pedig a monitor nem
-
Jégkokó
veterán
Senki nem tudja a kérédsemre a választ?Pedig fontos lenne

-
Jégkokó
veterán
Na felhozom ezt a topicot ujra.Szóval az lenne a gondom, hogy van egy 1.7 celeron gép 512 mega rammal és egy fx 5200 videókártyával,és a sims 2 nem akar elindulni, illetve elindul, de a kép ilyen csíkos lesz hogy minden 3 sávban van és azok balról jobbra húznak el a képernyőn.Nem tudja valaki hogy mi lehet a probléma, mert nálam tökéletesen fut , igaz kicsit izmosabb gépen.De egy 1000 mhz es p3 on is ment igaz akadva de elindult

-
Diego2002
tag
Üdv!
Azt meg lehet-e csinálni, hogy a játék ne a C-re a document and settings...-ba rakja a mentéseket? Az lenne a lényeg, hogy a kiegészítéseket (amit a Downloads könyvtárba kell rakni) ne a C-re kelljen másolni, mert nálam az a rendszer dolgoknak van fent tartva, de a nagyobb gond, hogy barátnőm gigákat tölt le kiegészítésekből, és ma pl. elfogyott a hely a C-n, ami azért nem használ...
szóval valaki tud valami megoldást erre? Nem arra, hogy barátnőm ne töltsön le olyan sokat, mert arra nincs megoldás
Hanem, hogy ne a C-re kelljen másolni ezt a sok xart. -
Cyberslider
őstag
Ha tudja vki...
Biztonsági másolat esetén a sims2 dvd-t simán lemásolhatom,az elég? (Pl. dvd decrypterrel)?
Ill. a kiegészítő cd-ket hozzá (university)? Vagy pl. clonecd,alcohol v. ilyesmi kell?
Tehát tartalmaz vmi védelmet? -
gege71.hu
addikt
Holnap rakok újra windózt.
Nejem játssza ezt a ..khmm..namind1 nem méltataom..Szal a kérdés miket mentsek el, hogy a ''néger''családjait ugyanabból a szituból menedzselhesse továbbra is..?
előre is thnx -
AMD-s
tag
Mi köt le benneteket a Sims-ben?Ha megindokolja valaki esküszöm kipróbálom.A hugom játszik vele de hát ő komolytalan,meg gyerek.Egyébként elég bonyolultnak néz ki kívűlről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Zyxel NAS326
- Háztartási gépek
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)+1 TB Kingston NV3 SSD(5áv gari van rá)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

ffset: 0x01:0x00011a5b.
erformTransform(class CDataArea,class CDataArea)() + 31697

Próbáld ki.
)
A multkor ikrek születtek, azok is lányok voltak.
én itt gondolkodtam azon is, hogy jó lenne, ha olyan életük lenne a Simeknek mint nekünt idő minden úgy menne, de hát...