- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
marlboro1
csendes tag
válasz
csabicsepp
üzenetére
Na leszedegettem minden textúrát, grafikát stb. annak a bizonyos bányászmunkát végző zöld leveli béka s***e alá és arra megállapításra jutottam hogy valamivel valóban gyorsabb lett
Viszont isteni szerencsém hogy olyan türelmes vagyok mint amilyen, nem hiszem hogy sokan szeretnek pl. egy loading képernyőt 5 percig nézegetni 
Köszi a segítséget, az ajánlott linket is nézegettem, egész yo
TENK JÚ. -
Robaj
addikt
válasz
csabicsepp
üzenetére
2400+, 512 ram, GF2, de nem szaggad, de minden min. van

-
csabicsepp
aktív tag
Egy része itt elérhető magyarul:
Bővebben: link -
csabicsepp
aktív tag
válasz
marlboro1
üzenetére
Persze nem az igazi a sims2 kódja, de elég sok polgon össze tud gyűlni benne.
De inkább rengeteg sok a textúra. Ha kevés a ramod, a textúra részletesség állítása sok sebességgondot (swap) megold.
A 256 mega xp-vel kissé kevésnek tűnik.
A high textúra részletesség 1gb-al javasolt hivatalosan (nem minimum), amiben igazuk lehet, nekem 768 megán eléggé swappolt, 1gigán már nem.
Szóval ram, ram és ram.
Patch van hozzá, sebességbeli javulást nem tapasztaltam.
Ez a játék képes lenne 9999 pro titanium x 6000 xt kártyán meg 30000+-os procival is akadozni, de ekkor már a környék áramellátása is akadozni fog
Az nfsu2-ben főleg a civil forgalom autói vannak ugye maxra kidolgozva
-
Patik1982
csendes tag
Hogy lehet ''hancúrozi'' az ágyban. Már van egy szőke akivel kéne. Legalábbis a simem kívánja, de hogy tudom rávenni? Már a felesége is.
-
marlboro1
csendes tag
Na. Amit mondtál ugyan még nem próbáltam ki lévén hogy a játékkból való kilépés is 10 perc ...

Viszont a spec. kártyabeállításokban mindent úgy állítottam be hogy a teljesítményre hegyeztem ki és semmi változás
Megpróbálom amit javasoltál (20 perc)
-
Patik1982
csendes tag
válasz
marlboro1
üzenetére
Hát ja. Nálam az én 2.8-as P4-emen 2*256 Rammal és Gef TI4200-al is akad. Mondjuk én leszettem a legújabb meghajtóprogit a kártyához és akkor egy fokkal jobb lett. Ha tanácsolhatok valamit, edd lentebb a simek részletességét minimumra, szinte semmi különbség viszont érezhetően gyorsabb.
Bár egy radeon 9100 nem az igazi és a proci is sántít, mert nem p4. Ez utóbbi csak vicc volt természetesen
[Szerkesztve] -
marlboro1
csendes tag
Cső Mindenki
Ma vettem erőt magamon és felraktam a gémet. Nagyon érdekelne, hogy egy ilyen grafikával ''megáldott'' játék mitől képes akadozni. Elképzelhető esetleg hogy ez valami bug? Mert pl. az nfsu2 ha nem is maxon de jó mediumon élvezhetően megy nálam, és ott azért valamivel több számolnivalója akad a hardvereknek (szerintem...) A konfigom szvsz kimeríti a minimum system requirements-et (1800+ -os AMD proci, radeon 9100 128 mb/128 (64?)bites vid.kártya 256 ram (333 mhz) és igazából ezért nem értem a dolgot
Pedig tuti játék amúgy 
Szépen átvitték igazi 3d-be.
Ha esetleg tudtok valamit javasolni annak érdekében hogy ''normálisan'' tudjak játszani vele, van hozzá valami peccs stb. akkor megköszönöm az infókat.
Ne mondjátok hogy vegyek 9999 pro titanium x 6000 xt kártyát meg 30000+-os procit meg mittomén milyen alaplapot mer nincs lóvém
előre is köszi -
tr00p3r
addikt
na megvan:
Bővebben: link
ez a fő oldal: Bővebben: link
szerintem nagyon hasznos és értelmes olda. sokat lehet belőle tanulni és szebbé tenni simjeink környezetét. hajrá minden Sims 2 fan!!!
[Szerkesztve] -
Patik1982
csendes tag
válasz
Szilardian
üzenetére
Hát ez engem is érdekelna, ha meg lehet oldani. Bár nemhiszem.
-
Szilardian
csendes tag
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet pincét csinálni. Ennyi.

UI.: jó a Sims2 -
tr00p3r
addikt
válasz
Patik1982
üzenetére
így van. a simednek nincs elég pénze, mert csak 20000 pénzed van.
én úgy csináltam, hogy beköltöztem valahova. ott csaltam egyet, hogy megtudjam, hogy átköltözik-e máshova, ha van több pénze. szóval próbaként csináltam 100K-t és kiköltöztem, majd be abba amit építettem (és elötte drága volt neki) szóval ha csalsz megy egyből, ha nem akkor türelem. -
Patik1982
csendes tag
válasz
dj.saabe
üzenetére
Hali.

Na szóval, szerintem meg van a baj. Nem az lehet hogy berendeztem a házat és amikor bele akarom költöztetni a Simeimet, akkor azért nem lehet, mert nincs annyi pénzük amennyiért berendeztem a házat?
Tehát először nem az alapból benne lévő házzal kell kezdeni, aztán ha összejön a pénz akkor lehet beköltözni az általam készített házba?
-
dj.saabe
aktív tag
-
Patik1982
csendes tag
Sziasztok. Lehet hogy már volt ilyen kérdés, de nincs kedvem végigolvasni. Szóval, csináltam egy házat és az általam készített simek az istennek sem akarnak beleköltözni. Viszont az előre gyártott házakba meg belemennek.
Ezt írja ki: ''The family cannot afford this lot''
Előre is köszönöm. -
SuBeR53_
tag
Ha másik féle van meg akkor
1. szedjetek le minden cd image készítő/virual drive progit (Clone cd, daemon), mert a Sims 2 érzékeli ezeket és az Istenért sem fog elindulni!
2. a cd-ket próbáljátok meg felgrabbelni az Alcohol 120% legújabb verziójával(1.9.2.....) - a trial version etölthető az www.alcohol-soft.com-ról, majd
3. mountoljátok be az Alcohol image drive-jába. Crackkelni nem kell!!! (eddig még nem láttam működő Cracket)
4. Ha minden jól megy akkor a Sims 2 hosszú várakozás után elindul! :ugri: -
SuBeR53_
tag
van olyan crack, amivel lehet építkezni?
-
dj.saabe
aktív tag
válasz
ballington
üzenetére
OTT a BAJ.
NEM VÁSÁrOLT !!!
NO COMMENT -
ballington
addikt
sziasztok. Előre is bocsi, han netán volt már téma a problémám, de nem bírtam végignézni az egész topicot.
Namost az unokatesóm múltkor megkapta a sims2-t. nem sikerült feltelepíteni, mert közben vmilyen (asszem .bat) file-t nem talált, legalábbis ezt írta ki.
Nálam is kipróbáltuk, de itt sem működött.
Volt már vkinek ilyen gondja nem vásárolttal?
Vagy a CD-volt rossz?
Segítsetek!! -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Láttam 1 fórumban,hgoy valaki nagyon olcsón árúl SIMS 2-őt...csinált róla pár képet is! Azok segítségét kérem,akik megvették eredetiben és kérem mondják meg nekem,hogy ez tényleg a SIMS 2,vagy csak 1 hamisítvány! köszönöm!
Bővebben: link -
tr00p3r
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
, ez jó. tényleg egy monológ sajnos! -
tr00p3r
addikt
mindeki végignyomta már? vagy mindenki megunta?
-
tr00p3r
addikt
amúgy most kezdtem komolyabban a játékkal foglalkozni. nagyon bejön. észre sem vettem,h hajnali fél kettő van. tegnap arra mentem,h összejöjjek a 1 csajjal. igazi macho a Sim-em. mind2 emotion értékem 100-nál van. a státuszunk ''love''. sokat izgatjuk egymást. kint a pezsgőfürdőben csókolózunk, de a sex még nincs. legalábbis a jacuzzi-ban még nem. mindig ellök magától. most megkértem,h költözzön be. azóta nálam is lakik. tök rendes. meg sem áll, takarít, rendet rak. de még az ágyban sem jött össze a numera.
amúgy egyik is este be is törtek hozzánk. elvitték a TV-ink. azóta van riasztóm is. van bejárónőm, meg kertészem. a kertben sok volt a gaz. a fickó kijött és estig ott volt és szedte a gazt. a bejárónő jó kis maca, kis vörös szexi cuccban. gondoltam, hogy megkörnyékezem. de akkor mit szól a csajom?
már kétszer előléptettek. a politikában helyezkedtem el. de még mindig egy szakadt mazdaszerű kocsival jönnek értem reggel.
a csajomnak tök sok jó haverja van. ma lehet,h csapo egy pool party-t.
egyenlőre ennyi. -
tr00p3r
addikt
Google!!!!
Cheat Codes
Press CTRL + SHIFT + C to pop up the window and type in the following:
Code - Effect
kaching - get 1000 cash
Motherlode - 50,000 sim bucks
aging - no aging
vsync (on/off) - increases game performance but lowers graphics
autopatch (on/off) - lets you know if theres a patch
help - list some, but not all cheat
moveobjects (on/off) - moves objects and deletes you couldnt before
exit - closes cheat window
expand - expands or contracts cheat window
deleteAllCharacters - Removes every sim from the neighborhood
TerrainType desert/temperate - Toggles between two terrain types
Film Settings
Set to ''true'' for all filmic cheats to function: boolProp enablePostProcessing true/false
0 is normal and 8 is slower: Slowmotion 0-8
A look that is bright and blurry. ''r'', ''g,'' and ''b'' are color values (0-255) and ''x'' is the amount of blooming from 0 to 255: Bloom (r g b x)
Creates a filmic look in which a clear focal point and blurry surrounding: vignette (centerx centery X)
Changes a film graininess: filmgrain (0-1)
Makes a letterbox view of a designated size: letterbox (0.0-0.4)
Combine Aspiration Rewards
Combine aspiration rewards for even bigger boosts. For example, if your Sim is wearing a Thinking Cap and feeds Smart Milk to their Toddler, the Toddler builds skill four times as fast!
Submitted By : Connor
100,000 - Get Cheat Menu up then hold down shift. Then type in WARIGANOSASH -
mkbla
senior tag
cheat-eket nem tudtok hozzá? már jáccok vele egy ideje, de most vmi ujat is ki akarok brobálni.... meg már unom h nem mindig azt csinálják azok a lököttek amit én akarok, meg hülyék 1 mindig beszorulnak vhova....
-
Cathfaern
nagyúr
''amit tiltunk fórumunkban:
# ''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám közzététele, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;''
Röviden: nem. -
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni a crackelésben? -
para13
csendes tag
Hi!Vki nem tudja hol lehet autót venni a Sims2ben?
[Szerkesztve] -
para13
csendes tag
Szerintem még mindig meg van krekkelve a cuccod.Próbáld meg újratelepíteni az egészet és szedj le egy miniimaget,mindenképp a legújabb daemont használd.Ha így nem jön össze akkor én nem tudok segíteni.Ja vannak olyan Sims2 warezok amelyek eleve rosszak és soha sem fognak működni.
-
Paljoz
csendes tag
Hi!
Megcsináltam, ami a #301. hsz-ben van, de igy se megy az épitkezés!

Mit csináljak?? -
Gery
csendes tag
UP! Emberek!!! Mi va' veletek???

-
Gery
csendes tag
Üdv.!
Hát ember, hol is kezdjem: Mi a f@szért fikázod le az év játékát (a Half Life 2 mellett persze)
Én se tudtam házat építeni egy ideig, de újratelepítettem a gépet és láss csodát: Tudtam építeni.
Nekem is a letöltött verzijó van meg és krekkelni sem krekkeltem (ezt mindig kipróbálom).
Egyébként próbáljátok meg úgy, hogy ha két vinyótok van az egyikre fel kell rakni az imagét a másikra játékot. Két részre osztott vinyóval nem jó.
[Szerkesztve] -
h@desz
tag
Hi all
én még csak 2 napja játszok a sims2-vel és problémám az hogy nem tudom leteni a mosógatógépet és a szémetörlőt.Ezt írja ki -> ''must place under counter''
Valaki tudja mit jelent ez? -
Paljoz
csendes tag
Hi!
A demoját honnan lehet letölteni (ha egyáltalán van)? -
Loretto
veterán
Sztetek elmegy egy nv riva tnt-vel? 32mb. bnőm gépében van ilyen. readme-ben nem véltem felfedezni.
[Szerkesztve] -
tamassa
csendes tag
Frissen installált gépemen a Sims 2 feltelepítése után a tükörben nem láttom magam. Be van kapcsolva a tükröződés, de valami homályos masszát láttok ami változik amikor elmegyek előtte. kb. olyan mint ha forró zuhany után néznék a tükörbe. Van valami ötletetek? Legújabb detonátor fent van.
GeForce 5900 xt kártyám van.
[Szerkesztve] -
dj.saabe
aktív tag
aha azért furcsa is lett volna ha lassú
NŐK.... -
gege71.hu
addikt
válasz
dj.saabe
üzenetére
HEHEHE lol es lol
csak ennyi comment:NŐK..
bakker asszony nem másolta át a sims exe-t a dvdn levő c***k folderbol a program dir-be es igy a dvd-rol inditotta a jatekot, ezert a dvd-rol szedte a gamme az adatokat igy a jatekbetoltes volt lassú..arra értette a lassúságot..engem meg már itt vert a víz
Most meg nem bírja abbahagyni a játékot úgy bejön neki.. áááááááááá

-
paligabi11
csendes tag
figyusz én imádom a simset ha megjerlenik akor jo
-
gege71.hu
addikt
Felesegem most rakta fel ezt a ganyet...
Meg nem ertem haza, igy online-helpdeskkent mondtam hova telepitse stb(DVD-s valtozat) Eleva ha siman a d:/-re akarta tenni ez a fos akkor is valami 350 mega mennyisegu szemetet akart a c-re felhanyni (mindezt meg install szoveguzenetes ablakai kozben kozolte) Ezert mondtam: OK akkor rakd a c:-re ahova defaultbol menni akar, ugyis 1-2 heten belul ujrarakom a windozt(xp sp1 meg most..sp2 lesz).
Erre kerdezem kesobb tole:
-Na milyen?
aszondja szep csak szaggat, meg lassu..
na itt belem is allt a harcteri ideg..mivaaan?

IC7 + 3,2EE + 2x512 pc4000+ 9800pro es lassu?..
Van vmi beallitasi trukk vagy letezike ez?
Bexarok hudjozzok..egy ganajos sims2 es szaggat???

-
TéKrys
senior tag
Egy olyan problémám lenne vele, hogy nem tudok falakat építeni. Ez a játék (saját verzióm) hibája, vagy én csinálok valamit rosszul. Az első része megvan azzal nincs semmi probl. Ott megy minden. A másodikban esetleg el kell érni valamit vagy rossz helyen próbálkozom. Előre is köszike a segítséget.
-
divot
veterán
Javítom magam: 22,9 MB. És meglehetősen kezdetletes stádiumban van, illetve kizárólag az angol nyelvű verzióval működik együtt, amit nem igazán értek, mivel ugyanazokat a fájlokat cseréli le...

-
divot
veterán
Innen:Bővebben: link
-
dj.saabe
aktív tag
van a sims2-höz magyarositás de szánalmas szerintm ez nem valami történet játék hogy középfokú angol kell hozzé na mind1.
vissaztérve csatlakozom petertke T hez a laptopok képe is minimum 15'' és minimum 800x640 azon neked mi a kicsi nekem a lapmonitorom is 15''ols 1024-en megy és bőven elég -
TAD
tag
egyébként ritka fos játék

-
TAD
tag
hmm...
van egy megoldas amivel krekkelheted is és van fal is
kereső magyar lapok sims2 vmi bulides oldal. vmi minicd képet kell démonba be izélni -
divot
veterán
Valakinek sikerült a magyarítást működésre bírnia?
-
divot
veterán
válasz
csabicsepp
üzenetére
Codecpackok nincsenek, sp2 fönt van, talán az lehet a baja, hogy a német nyelvűt telepítettem föl, és az akad össze valamivel. Mindenesetre kifejezetten idegesítő a jelenség.

-
divot
veterán
Nálam továbbra is 800*600-ban hajlandó csak elindulni.
Ráadásul naponta két-háromszor meg is fagy a gyalázatos. Valamivel akad, csak még nem siekrült rájönnöm, hogy mivel. 
-
Dr.Burn
őstag
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan tárgyakat,ruhákat és egyéb másokat lehet leszedni?
-
illusiON
őstag
notebook-on sims2? elég érdekes 5let
em próbáltam még amugy, de sztem nem is lenne kényelmes a notebook-ok kicsi képén 
-
consono
nagyúr
Hölgyek/Urak! Nyomja itt valaki a Sims2-t integrált Inteles videokártyával? Fôleg notebookos
tapasztalatok érdekelnének. AZ EA oldalán az van, hogy megy vele, csak 2GHz-es proci kell
neki.Az nagyjából az 1.4-es Centrinó. Nincs valaki, aki ilyen konfigon próbálta volna? -
illusiON
őstag
najóvan nincs kedvem veszekedni, PEACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
-
dj.saabe
aktív tag
elhiszem. nem azért mondtam hogy én is baszta**alak
-
Dave0096
csendes tag
-
dj.saabe
aktív tag
na jólvan dave és illusion léci ne itt!!
illusion ha lusta vagy olvasni most kivételesen leirom.
ha a játék cdképben (imagefájlban) van meg aakor ne krekkeld és egy megfeleló virtuális meghajtó = deamon tools. 3.47 el inditod CRACK nélkül a játékot.
ha kivan irva cdre akkor passz nemtudom DVDről meg még annit se tudok mint amúgy. -
BirkaTerelő
csendes tag
ez az a jatek ahol lehet dolgozni is meg vegulis csaladot epiteni?
mert ha igen akkor ez az amivel sose jaccanek. jobban vonz a tehenpasztorkodas. -
illusiON
őstag
viszont azér nem használok vűálasz gombot mert
1. utálom vmiér, bennevan ez
2. lehet, hogy több embernek szól a hsz-em
ja és nem rád montam h. 1 napja vagy regelve... és nem ebből ítélek embereket, csak ahogy írsz, a stílusod, meghatározza azt bennem, hogy milyen szitnen vayg, és szerintem eddig nem túl sokat fórumoztál.
-
-
-
Dave0096
csendes tag
Nem hinném, hogy dave hunter lennék a gta online-ról!

-
illusiON
őstag
nem az alapján döntök, de még csak 1 napja van regelve (láttam, minden ujoncot megnézek
) és elég anyg fakklámerséget irt... hogyvan ez a daemondriveres micsoda dave? crackeled a gamet és egy külön démonmeghajtóra teszed a lemezt? (és jut eszembe: te véletlen nem davehunter vagy a gta online-ról?) -
Dave0096
csendes tag
Szerintem rohadt jó game a sims 2. A saját kategóriájában a legjobb.
Én is crack-eltem a játékot
nálam se lehetett falakat húzni, de csináltam a Daemon tools-al egy virtuális meghajtót és onnann nyomom(mindent enged építeni is!!!).
Amúgy szuperül megcsinálták az EA-sek, szerintem hibátlanul, csak kár hogy nincsenek benne háziállatok, de szerintem vmikor lesz kiegészítés. -
illusiON
őstag
1. nekem dvd-sben van meg

2. nem is kaarok vele gamelni, nem nekem kell
3. dude, hüjeséget ne irj tudja midnenki h. már rég megjelent, ezért beszélünk róla
4. dude, látom ma regeltél, és még csak 4 hsz-ed van, ezért ezt mondom: ovlass el minden topicot, amibe szólsz, ha nem 1000 hsz va benne
5. a hsz hozzászólást jelent
-
P.Dude
őstag
A sims2 már régesrég megjelent.Nekem megvan csak kicsit szaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont isteni szerencsém hogy olyan türelmes vagyok mint amilyen, nem hiszem hogy sokan szeretnek pl. egy loading képernyőt 5 percig nézegetni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)