- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Megvan a sims2 eredetiben, lemezen, kiegekkel. Az Originen is ingyenes volt, tehát jogtiszta lehetne, így a hozzászólásom nem minősül wareznak. De sajnos egyik módon se tudtam felrakni.
CD: kb 15 éve csak USB-t használok mindenre, nincs CD olvasó, és emiatt nem szeretnék egy ODD-t venni. Pláne, hogy a régi lemezeket nem is biztos, hogy beolvasná.
Origin: Nincs fönt sem az Originen, sem máshol. Valamiért le lett szedve, pedig ingyenes volt.
Ncore: A játék felment, krekkeltem, 3 órája itt gubbasztok a gépnél, de sehogy sem tudom életre kelteni, Odáig már eljutottam, hogy elindult, de kilép magától amikor tölti a mapot. Mi lehet a gond? -
viktor82
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Én is köszönöm nagyon rossz volt alacsony felbontáson viszont az árnyékok és az elsimitás sem működik nálam arra is lenne megoldás?
-
RootRulez
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére

-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez
üzenetére
Közbe kaptam választ, gondoltam beírom ide is, hátha másnak is fennáll a probléma.
"A ...\\The Sims 2 Ultimate Collection\Fun with Pets\SP9\TSData\Res\Config\Graphics Rules.sgr fájlban kell szerkesztgetni a maxResWidth / maxResHeight és hasonló értékeket."
Átírtam 1680x1050-re a Low, Medium és High-nál is és így már 800x600-tól mehetek 1680x1050-ig.

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Letöltöttem Origin-ről az ingyenes Ultimate Edition-t, feltelepítettem, megy is szépen.

Viszont csak 800x600-as felbontás van benne és nem lehet átállítani? Miért?
Üdv: RR
-
törölt tag
El ne felejtsétek regisztrálni a Sims 2 alapjátékot az Originen , hogy megkaphassátok az Ultimate Edition-t .
-
ent
őstag
Sziasztok!
A telepítésről lenne egy kérdésem:
Ha csak az alapjáték és pár kiegészítőm van eredetiben, akkor is fel tudom telepíteni és játszani?
Pl.: főjáték és házikedvencek telepítése után símán játszhatok a játékkal?Köszönöm

-
sonicman89
csendes tag
válasz
Gabesz144
üzenetére
A GTA tényleg teljesen más műfajú, viszont vannak a sims 2-höz módok, amivel morbidabbá lehet tenni a játékot. Én pl megcsináltam olyat, hogy betettem a játékba egy gépfegyvert, ezt felvetettem az egyik simmel és lemészároltattam vele a lakótársait.
Kipróbáltam olyat is, hogy kardoztak a simek egymással, aztán az egyik kinyúvadt stb.
Vannak különféle cuccok a modthesims2.com-on, ha érdekelnek, nézz szét ott.
Irányítást sajnos nem lehet változtatni, esetleg ha jó programozó lennék, de az sok időt vesz igénybe na meg az EA Games nem biztos hogy örülne neki ha átkutyulnám a játékukat. -
sonicman89
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szeretnék a Sims 2-höz egyedi ruhákat, hajakat stb. készíteni. De ehhez nem szeretnék használni mások által megszerkesztett cuccokat. Egy szóval nem átszerkeszteni, hanem készíteni szeretnék (mint a nagyok).
Ehhez viszont segítséget kérnék, hogy milyen programok szükségesek hozzá. Az átszerkesztéshez vannak programjaim, de sajna nincs olyan ruhadarab vagy haj, amiből el tudnék indulni, ezért az a legjobb, ha 0-ról indulok és saját erőből készítek cucco(ka)t. Ha valaki már csinált ilyet, megköszönném, ha leírná a folyamatát is. A textúrákat még megtervezem, de a ruha alakját (amire a textúra kerül) azt hogyan tudnám elkészíteni?
A segítségeket előre is köszönöm. -
válasz
Gabesz144
üzenetére
A GTA-t csak azért írtam, hogy értsed, mire gondolok.
Egyébként a Maxis az összes játékánál ezt a fajta irányítást alkalmazza.
Pl. a Spore-nál egy darabig az általam említett, GTA-s módon is lehet irányítani, késôbb viszont átáll erre az egeres kínlódásra! A belülnézet azért lenne hasznos, mert a Simsnek egész jó a grafikája, de ez a jelenlegi nézetben szinte fel sem tûnik! -
válasz
LonelyDragon
üzenetére
Ezt én sehonna se veszem.

Viszont marhára örülnék, ha lenne ilyesmi. mert én a Sims-et pont az irányítás miatt utálom! Bezzeg a PS2-es változatnál meg tudták oldani, hogy joystickkal lehessen irányítani... -
Gabesz144
senior tag
Na megoldódott a probléma.
Nekem a régi gépen nem ment Win7 alatt a sims2 de az újon csak felraktam és döccenés nélkül indult. -
Gabesz144
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni a Sims2-őt szeretném Win7 en elinditani de sehogy nem akarja az igazat. Kell hozzá valami külön patch vagy progi?
-
Letöltöttem a sims2-őt,összes kiegészítőjével.Orosz.felrakom a magyarosítást,nem megy.
Mit kell csinálni,hova rakjam be,vagy rosszul csináltam egyántalán? -
Nikike551
csendes tag
Én csináltan egy luxus házat a simjeim pedig elájultak örömükben...Ez meg szokott történni másnak is??
-
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a francba lehet belső nézetbe játszani a Sims 2-n!? És hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy az irányítás NE úgy legyen, hogy az egérrel kelljen kijelölni a tárgyakat - mert szerintem ez a fajta irányítás nagyon vacak - hanem a nyilakkal vagy a W-A-S-D-gombikkal tudjak menni 1 az 1-ben! Valahogy úgy, mint a GTA-ban! -
Kareszovics
addikt
-
F_Zs
aktív tag
válasz
Thomacrew97
üzenetére
Másik újabban kiadott kiegészítővel próbáltad már indítani?
-
F_Zs
aktív tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
Szia!
A simek öregednek, megvan, hogy minden időszakukban (csecsemő, tipegő, gyerek, kamasz, felnőtt) mennyi időt tölthetnek.
Például egy felnőtt 29 napig marad felnőtt, úgy hogy nem látszik rajta hogy öregedne, de ha meghaladja a 29 napját, időssé válik, és teljesen megváltozik.(magyarul ugyanazzal a fejjel mehet 1 naposan is, mint 28 naposan, nem lesz 1 ősz hajszála sem, csak ha átlép az öregkorába)
Ugyanez van a tipegőknél is. Ha letelik azt hiszem 4 nap, akkor automatikusan gyerekké nő fel, mivelhogy fel kell nőnie.
Bocsi, ha elég komplikáltan magyarázok.
-
GubisKristóf
tag
Sziasztok nekem még nincsen sims 2 de szeretnék egyet és szeretném megkérdezni hogy
a sims 2 - ben öregednek az emberek??
És ha öregednek hogyan öregedne naponta egy kicsit vagy hogy? -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy sims package fájlt meg lehet-e nyitni valamivel a simsen kívűl?
-
galóca18
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kimenteni a játékból az egyik sim által festett csendéletet? Tehát olyanra gondolok, ami nincs előre betéve a játékba, hogy bármelyik "megalkothassa", hanem nekem kell a képkivágást beállítani.
-
Zozicrx
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá lett eredeti Simsek:
Sims2 Bon Voyage
Sims2 Kitchen and Bath interior design
Sims2 Glamour Life
Sims2 University
Sims2 Night life
Sims2 Pets
Sims2 Seasons
Sims2 Celebration
Sims2
Sims2 Fashion
Sims Life Stories
Sims Complet collection
Sims The people simulator from the creator of simcityAkit érdekel az írjon nyugodtan biztos megtudunk egyezni!
-
Thomacrew97
tag
Hali!
nkeme annyi a problémám hogy azt írja ki hogy sims 2 egyetem cd nincs benne.
nem inudl emiatt a game. porbltam crackelni és nem jó. -
RootRulez
félisten
Olyat csinál nálam a Sims 2, hogy amikor éjszaka van vagy épp világosodik, minden eltűnik az ingatlanról, csak a ház látszik, amikor megvettem, tehát egy pillanatra minden eltűnik a házból és újra "betöltődik". Akkor is ezt csinálja, amikor veszek vmi új cuccot a házba, elég zavaró, eddig nem csinálta
Mi miatt lehet?Windows7 + HD4850 gépen nyomom, driver miatt lenne vagy mi lehet a ludas?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Bnőm ki szeretné próbálni a Sims sorozatot. Melyik a legelső része a Sims2-nek?

-
Blaze71
őstag
Valamelyik Downloads mappába pakolt egyedi tartalom miatt van. Nézd végig, hogy melyik pontosan mi, így ki tudod szűrni a tettest. Nálam is volt olyan, hogy SexMethod menüt hozott elő a Simre kattintva, így bárkivel bárhol lehetett Etye-petyézni. Még ismerni sem kellett hozzá az illetőt, tehát kapcsolat nélkül, közterületen is működött. Viszont elcseszte a játékot, így megkerestem azt a tartalmat és töröltem. Azóta nincs ez a menü és a játék is normálisan fut.
-
Timyyy
őstag
Az összes létező sims kieg telepítve van, meg a downloads mappába is vannak cuccok, amiket netről szedtem le, tárgyak, ruhák stb stb... viszont van 1 probléma.
Játék közben ha a földre vagy a padlóra kattintok, angol menü jelenik meg, de néha van közte 1-1 magyar opció is. Ezek vannak: "go here", "run here", "teleport here", "spawn".... az utolsóba van egy csomó hülyeség, mintha csalás lenne, mert hozzá tudok adni pl plusz kívánsághelyeket, nem 4 van hanem 6, megtudom változtatni az életcélt, platina szintet örökre be lehet kapcsolni, stb stb... ez melyik kiegészítő? És hogy lehet eltüntetni, hogy újra a magyar menü jöjjön elő a padlóra kattintva?Azért zavaró ez az egész, mert vannak olyan opciók, amiket így nem tudok használni, mert mindig ezek jönnek csak elő amiket leírtam. Elutaztattam a simeket nyaralni, kagylót akartam kerestetni velük a homokban, de mivel mindig ugyanezek a menük jönnek elő a földre kattintva, nem tudtam megcsinálni ezt se, meg pl havazásnál sem tudok hóembert építeni, meg semmi olyat, amit a földre kattolva lehet előhívni.
Help pls

-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Melyik Sims-et érdemes megvenni? 1, 2, 3?
Kösz:piadex2
-
Blaze71
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Mint már más is írta, meg én is pár hozzászólással ez előtt, mindig a legfrisebb kiegészítővel kell elindítani a játékot. Nem az számít, hogy milyen sorrendbe tetted fel, hanem az, hogy milyen sorrendben jelent meg. Ezért másoltam be a sorrendet.
-
leviske
veterán
válasz
Christine3
üzenetére
Már egy ideje nincs fent a Sims, tehát nem biztos, hogy jót mondok, de mintha az rémlene, hogy mindig a legfrissebb expanziót kell futtatni, tehát, még ha az Egyetemet is tetted fel utoljára, akkor is az Éjszakák lemezével fog elindulni. Bár gondolom azóta megoldottad.

-
Kareszovics
addikt
válasz
Christine3
üzenetére
Nem hiszem, hogy Vista nyűgje lenne, bár kicsit furcsállom, hogy telepíteni feltelepíti, azután meg nem indítja el a lemezt.
A lemez milyen állapotban van? -
Blaze71
őstag
válasz
Christine3
üzenetére
Azért nem indul, mert mindig az utolsó kiegészítőt kell elindítani. mivel az egyetem az első és az éjszakák a második, továbbra is az éjszakák kiegészítővel kell indítani. Természetesen az összes kiegészítő működik egyszerre, amit feltelepítettél.
Itt a sorrend:
The Sims 2
The Sims 2 University
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Christmas Pack
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 Glamour Life
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Holiday On Stuff
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Celebration stuff
The Sims 2 HM fashion stuff
The Sims 2 Bon voyage
The Sims 2 Teen Style stuff
The Sims 2 Kitchen & Bath stuff
The Sims 2 Free time
The Sims 2 Ikea stuff
The Sims 2 Apartment life -
Christine3
csendes tag
Sziasztok!
Tudna vki segíteni? Az Egyetem kiegészítő nem indul el. Eredetiben van meg, s az alapjáték is eredeti.Az éjszakák is eredeti, az működik rendesen.
Feltelepítettem az egyetemet, semmi hibát nem írt ki, s amikor el akarom indítani, hallom,h dolgozik a cd, aztán elhalkul s ennyi...
Lehetséges,h azér nem indul el, mert Windows Vista-m van?
-
Blaze71
őstag
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Nyomj Ctrl+Shift+C billentyűt egyszerre és a megjelenő sávba írd be: "MaxMotives" Ekkor az összes szűkséglet maxra ugrik mindenkinél, aki a telken van. Ha azt akarod, hogy ne is fogyjon, akkor megint a Ctrl+Shift+C és beírod: "MotiveDecay off" és többé nem fogy a szűkséglet a telken. Ha azt akarod, hogy ismét változzanak a szűkségletek, akkor megint a Ctrl+Shift+C és beírod: "MotiveDecay on". Ennyi.

-
s.s.j.goku
tag
Hali
Szükségem lenne a "rejuvenation chamber" nevű tárgyra, vagy valami hasonlóra ami felviszi a szükségleteket.Egy link jol jönne,vagy valakinek megvan esetleg dobja már át mailbe.
s.s.j.goku@freemail.hu
Előre is köszi -
Blaze71
őstag
válasz
Devastator
üzenetére
Húú, ez hosszú. Függ attól is, hogy milyen kiegészítők vannak fent. Ha full, akkor ott a életcélváltoztató, amit csak akkor használhatsz, ha legalább aranyban van. Ha zöld, vagy piros, akkor nem jön be, mert az lesz az életcélja, hogy megegyen 200 melegszendvicset.
Viszont ezzel hamar el lehet érni aranyba, így megint tudsz változtatni.
Alapból abból lehet őrült tudós, aki tudásos. Ha viszont megvan az összes kiegészítőd, talán a Szabadidőtől, vagy a Jó utattól nem egyértelmű. Pl lehet kicsapongónak is az az életcélja, hogy őrült tudós legyen. Másik megoldás, hogy érd el vele a mostani életcélt és úgy is újat kap. Életcélváltoztatásra használható még a Csiribú-cserebájital is. Ha nincs ilyen az eszköztárban, akkor a javasasszonytól vehetsz, csak fel kell hívni. -
Blaze71
őstag
A telek becsomagolásával a telken lakók elvesztik kapcsolataikat. Tehát ha becsomagolod, akkor csak egymást ismerik, nincsenek barátaik, akik a karrier szempontjából számítanának. Ezt arra tudod használni, hogy az egyik szomszédságból átköltöztess egy háztartást a másik szomszédságba. A háztartás vagyona, a telek berendezése nem változik, a lakók úgyan úgy dolgoznak tovább az új szomszédságban, mit előtte és ha elérték már a kariercsúcsot, akkor platinában is maradnak.
A játék metését pedig csak akkor tudod szelektálni, ha ismered a file nevét, amit a Neighborhoods mappába illetve a LotCatalog mappába ment. 1,5 GB? Hm... Nem is emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára 4 GB alatt. A fiam a csúcstartó nálunk, az övé 7 GB fölött van, de az enyém is 5,21 GB. Ne sajnáld az a 60 Ft-ot lemezre. Max nem zárod le és fér még rá. De elmentheted a winyó más területére és ha újratelepíted a gépet, akkor miután a Sims2 telepítésével végeztél, csak egyszerűen visszamásolod a Dokumentumok mappába.
-
Blaze71
őstag
válasz
Anubiss
üzenetére
A Sims2 kiadásai többnyire multilanguageis, tehát többnyelvű. A kimondottan angol nyelvű kivételével talán még a távolkeleti kiadás lehet egy-két nyelvű. Csak abban zavar be, hogy a frissített részek is az új nyelvet veszik fel, de ami nem lesz frissítve a telepítés során az az eredeti, esetedben magyarnyelvű marad. A legújabb kiegészítő egyébként a "Paloták és Parkok cuccos"!
-
Mian
aktív tag
válasz
Anubiss
üzenetére
Hello!
Bezavar, merthogy mindíg a legújabb kiegészítő nyelvét használja a gép, tapasztalat, nekem a sima sims 2 angol, a többi magyar, és magyar a játék is, és nem hiszem hogy találsz a legújabbhoz magyarítást merthogy eleve magyarul jelent meg, úgyhogy nem csináltak hozzá mert felesleges volt, de az is érdekes ha neked angol a legújabb kieg. (Apartment Life) mert multi nyelven adták ki eleve, nem itthon tették rá a magyarítást, úgyhogy nem értem az neked hogy van meg úgy
**** az Alapelvek értelmében tilos a warez
*** ide menj fel szedd le az egyiket és biztos hogy magyar lesz ;)vagy itt van ez konkrétan ha nagyon nem tudsz választani

**** az Alapelvek értelmében tilos a warez
***[ Módosította: 7 ]
-
Anubiss
tag
Az nem fog bezavarni, hogy az alap Sims 2 és a kiegek azok alapból magyarok, de a legújabb kieg az meg csak magyarított (feltéve ha van hozzá)? Fontos lenne
-
Mian
aktív tag
hali
a sims2ből a viskómat, vagyis a mentéseket azt honnan lehet kiszedni?
mert vhogy arra a 1,5gb-ra nem szeretnék egy dvd-t pazarolni ami a dok.ba van...
csak a viskóm kell
-
Anubiss
tag
És ha több kiegészítőt is felrakok, akkor melyiket indítsam el? A legfrissebben feltelepítettet, vagy tök 8 melyiket indítom el?
-
Anubiss
tag
Másik kérdés: Meg lehet azt oldani, hogy csak pár sim ne idősödjön egy telken, és az összes többi igen? (LLehet hülyén fogalmaztam
) -
Anubiss
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Utólag rájöttem, de köszönöm. Amúgy amire én gondoltam az a FreeTime-ban is benne van (felújítható kocsi).
-
Anubiss
tag
A Szabadidő kieg.ben hogyan lehet kocsikat venni? Vagy ahhoz kell egy másik kieg. is?
-
F_Zs
aktív tag
Helo mindenkinek!
Bocs,h eddig ritkán néztem a fórumot,de tanulás a félévre stb...
Lenne egy kérdésem:
Van 1 családom,3 gyerekem van,már tinédzserek mind,és *5-ösök a suliban,de az anyjuk vágya pedig az,hogy legyen mind a 3 stréber,ezt hogy lehet megcsinálni?mivelhogy alapból stréber az összes gyerek,ennél stréberebbek nem lehetnek,vagy igen?!ha lehetséges,tudnátok választ adni,mivelhogy az anyjuk életcélmutatója egyenlő a nullával és közeledik a szülinapja!
(am a 4 kívánsága pedig az,h legyen gyereke,de én meg nem akarom,h szüljön,mert 1 részt nincs hely a házban,másrészt,nem akarom,hogy öregen nevelje a gyereket) -
Kareszovics
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
Bár nem vagyok nagy Sims szakértő, de az asszony miatt annyit vágok, hogy iszonyat szerencsétlen vagy, hogy nem ad Neked legalább két naponta ebből a karrier típusból.

Másik: a szövegdobozt lehet Ignore-álni, ezzel kivédheted a véletlenszerű kirúgásokat (igaz a jutalmakat is).
A játék nagyobb szakértői végső esetben meg úgyis fognak cheat-et ajánlani.

-
sasa311
veterán
Hülye kérdés következik:
Ha az a nagy álma emberkémnek, hogy őrült tudós legyen, akkor hogy a viharba tudom elérni azt, hogy tudományos állást tudjon szerezni?!!?
Már cheattel ki kellett kapcsolnom az öregedését, mert 23 nap alatt egyetlen egyszer sikerült kikapnom tudományos állást az újságból és az internetről, akkor persze első munkanap felugrik a szövegdoboz, hogy mint tesztalany válasszak a piros és a kék tök közül, pirosat választom erre kirgútak...

És azóta mindig a PC játékos, rendvédelmi, mentős, ez-az hülye szakmák jönnek fel, a tudós sose

-
faevike29
tag
Sziasztok
Nagyon régen jártam erre, gondoltam benézek, mert van mit bepótolnom
.
Mindenkinek BUÉK és jó Simsezést ! -
F_Zs
aktív tag
[link]
Ez az alap játék gépigénye
Nem ide tartozik,de azért B.Ú.É.K! -
F_Zs
aktív tag
10 perc?!
Azta!
Jelenleg nekem nincs fenn a játék,de amikor még játszottam vele,4-5 perc alatt betöltött mindent(úgy h a családhoz is beléptem)
De lehet,h az a baj,h túl van terhelve e winyód,vagy túl sok kieget raktál fel rá.Nem tudom..
Amúgy mindegy,melyik kieget indítod el,automatikusan a legújabbat fogja használni,tehát mindegy...! -
-
sti10p
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de nekem iszonyat sokat tölt a játék, van hogy 10 percekig, ez másnál is így van?
Én nem tudom, hogy megvan 2 kiegészítő akkor ha a legutóbbit indítom el akkor a játékban benne lessz az előző is? Vagy melyiket kell elindítani? Ez nem egészen tiszta nekem...
-
dudika10
veterán
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Hugomnak kéne egy új gép, egyetlen kritérium hogy fusson rajta a Sims2 pár kiegészítővel. Viszont nem tudom, hogy a játék mire igényes. Gondolom 2 giga csak elég lenne neki, és szerintem egy kétmagos procival semmi baja nem lehet, de teljesen tanácstalan vagyok hogy milyen videókártya legyen. Szerintetek egy 2400XT-n elfutna már a játék? Ha nem akkor mi az a videókártya amin biztosan elfut?
(A hugom által használt felbontás 1280*1024.)Előre is kösz a segítséget.
Dudika
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Revolut
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Robotporszívók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)+1 TB Kingston NV3 SSD(5áv gari van rá)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ezt olvastad valahol

Viszont ezzel hamar el lehet érni aranyba, így megint tudsz változtatni.
*** ide menj fel szedd le az egyiket és biztos hogy magyar lesz ;)
)