- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flameus
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ennyit udvarolni v@zeg...kivagyok...van ám itten annyi választható móka, hogy yáááy, de ''woohoo'' az nincs eddig egy deka sem...egyenlőre!
-
djsaabe
tag
iiigeeen?? ez nem is tudtam nemhogy akció mindjárt két féle is na ezt kikel próblálni.
-
parandroid
félisten
ha jól megvoltak egymással, akkor vagy megkérdezte az egyik, hogy örökbefogadjanak-e egy bébit, vagy felhívták őket telefonon és ott tették fel ugyanezt a kérdést. elég gáz volt. itt állítólag akcióként választható a have sex, kétféle változatban: gyereknemzés céljából, és just-for-fun (woohoo).

amúgy jó a kép...
-
Flameus
aktív tag
Na, ezzel a nude kiegészítővel csak ''próbababa szerű'' testük lesz fürdőzéskor, WC ügyeket meg ruhástól intézik - sexelni nem tudok...még mindig...
IQ Blaster ez a topic, van csomó kérdésem, de nincs aki válaszoljon rájuk!!!
öööö...az Sims I.-ben hogyan szaporodtak...ott nem jutottam el odáig??? -
Flameus
aktív tag
Csak linket kaptok me' kimoderálnák

Bővebben: link
Látom azé' sikerült...
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
hát ez qrva jó, mostmár tolvaj is vagyok, mert belinkeltem 2-3 képet! az internet sem a régi már!
-
tr00p3r
addikt
még egy:

-
djsaabe
tag
hát nem is tudom .....

-
djsaabe
tag
na hy
ami nekem van és szerintemazazeddigi egyetlen adult patch de ha fürdik a csaj az még elmegyde ha acsávó az szörnyű. csak enyi az lenen jó ha olyan patch lenne ami ki isvan egészitva a dolgokkal nemcsak a censort vennék le belőle -
Flameus
aktív tag
Ez az ''uncensored'' va'nékem is, de mé' nem próbáltam.
Az igazság az, hogy Simem fingik, böfög oan'okat, ho' nem vagyok kíváncsi a WC-re, szaporodni meg nem tudok...a nőstény meg mint mondtam, kisebbségi, csúnya, de legalább gazdag....szal' nem a teste volt benne vonzó...most me' má' lepofoz bárkit, aki jobban néz ki, mint ő...kezd szegény Simem behomok'ozodni...több azonos nemü barátja van mint' Var'ánusz Xavernek!
-
Flameus
aktív tag
Aztat mondjátok má' meg, ho' a f@szba lehet szaporodni???
Hozzám költözött egy leányzó, de valami másik pasi is teszi neki a szépen - neki már valami gyűrű ikon is van a képe mellett. Ha átjön - me' ho' szokott - akkor mindig csak ütik egymást.
Szaporodni akarok
Mindjárt megmurdel a Simem és még csak ki sem verte

Ha elhajtom melegebbre a hozzám költözött nőt, akkor nálam marad a pénze, el lehet egyáltalán zavarni - csúnya, de gazdag...volt...
tr00p3r: Nekem oan' pecsem van, hogy naon' az
(nem tuod' ho' kell dugni???)
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
szóval van már nude patch: Bővebben: link
mellette ez a megjegyzés:
''9/21/04: The Sims 2 is out and here is the uncensorship patch. This patch
actually replaces the game's .exe file. Unfortunately for those like
me who have a legal copy of the game but can't run it without
already replacing the .exe with a nocd crack, this sucks.
(at least until someone makes a nocd/uncensorship all-in-one .exe
...who's game?)''
ne kövezzetek meg ha nem megy!
[Szerkesztve] -
Haver azt kérdezni, hogy mi lehet a baj nála, mert nem tud menteni. Azaz nem csinál semmit mentés közben. Valakinek volt ilyesmi gondja?
-
tr00p3r
addikt
vanvalami4cds''proper''is!errőltudtokvalamit?
-
Robaj
addikt
GF2-n elmegy a game?
Próbáta vki? -
Flameus
aktív tag
A Simünk karakterére nézve''helyes életvitellel'' megszerzet pontokat vagy miket el lehet költeni speckó cuccosokra. Na ezen speckó cuccokról ha tudna valaki egy kicsit bővebben írni.
Arra már rájöttem, hogy az első az egy pénzbokor, az utolsóból korgyolva pedig megállítjuk egy időre az öregedést... a többiről fogalmam sincs... -
parandroid
félisten
trooper: válaszoltam.

ami a 3D-2D vitát illeti: igazából azt hiszem izometrikus 3D-nek hívják azt, amit a sims1 hozott, igazából bármire elég volt, amit azzal a játékkal csináltál, br tény, hogy jót etehet a játéknak a teljesen szabad kameraállás-kiválasztás. meg kell szokni. ami, ahogy szabi is írta, nem könnyű. aki nyomta egy kicsit a singlest is, annak nagyon nem lehet nehéz. ja, és némi 3d-s tervezői tapasztalat és fejlett térlátás nyilván előnyt jelent. szerintem megszokható. sokkal érdekesebb, hogy az egész játék összetettebbnek tűnik az első résznél. ugyanez volt a ''baj'' a simcity-vel is: egy idő után (igazából már a 3. részre) csak az élvezte a játékot, aki igazán belemerült. nem volt könnyű átlátni, és komoly szellemi erőfeszítést igényelt magának a játékmenetnek a megértése, elsajátítása. kicsit emiatt féltem is ezt a játékot.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
duracell89
üzenetére
olyan nagyon 3D-nek nem nevezném azér....
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
jólvan akkor nemúgy mondom hogy 3ds henme hogy az emberkét ugy lehet nézni mint a nemtom milyen nevezetű rövidiétse ennek a nézetnek talán one persion valami na szal ez engm zavar. viszot igazad van 3d volt a rági is a 2d az olyan mintha csak egy oldalról látnád a játékot ha jóltudom necsak oldalórl de ezt most részletkérdés a 3d az olan hogy egy adott tárgyat teljesen végigtudsz nézni és az adott térben minden része egynelő vgay valami ilyesmi ha hülyeség akkor bocs.
-
Dilikutya
félisten
válasz
duracell89
üzenetére
a régi igenis 2D-s volt
-
tr00p3r
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
mél ment
-
duracell89
senior tag
3d-s kép?
LOOOOL
mér talán a régi 2d-s volt? izometrikus mi?
-
djsaabe
tag
nahy
nemtom ti hogyvagytok vele de az ez újfajta 3ds kép igaz szép és jó a játékban de nekem ennyira szokatlan ''nehéz'' kezelni a kamerát ráadásul a gombokat se lehet átállitani nekme ez nagyon zavaró. hogy a billentyűzeten 3 felé kel nyúln + az egér hogy jó irányba hozzam a kamerát. -
Balli
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mondom én is csodálkoztam.
Először amikor megvettem még csak 2900 körül teljesitett. Miután kibövitettem a RAM-ot (133-asal hülyeséget mondtam) s felraktam a legujabb catalyst, s ujratelepitettem a már majdnem halott XP-t már 3160 körül teljesitett.
Miután a DOOM3 szaggatott rávettem magam hogy feltuningolom a kareszom. Azt tudtam hogy nagyon jól lehet húzni hát belefogtam, igy sikerült: 500/390-es álomeredményt elérnem az AtiTool-lal. Ezt már többször is teszteltem, birja a karesz. Én azért visszavettem 480/350-re, s igy megy par napja. Igy az eredmény: 37** ponty, többször is futtatva.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
leveszed kicsit a details-t és menni fog az.
amúgy érdekes az a 3700 3dmarks. 2001-nek kevés, 2003-nak sok ehhez a konfighoz. nekem a p4 2,8 512mb 400-as ddr-rel és r9600proval csinál 3500 3dmark03-at, úgyhogy ehhez van közelebb. most vagy r9800pro az a kártya, vagy r9600xt, vagy kidobom a p4et és veszek egy 1700+t...
sdram viszont szerintem kizárva. -
Balli
őstag
Egy xp1700+, 512 noname 133-as DDRAM, 9600pro mellett hogy muzsikálna a game? (3DMARK:3700 körüli összeg)
-
parandroid
félisten
nenenenenenene! el ne kezdjétek! ez már ezerszer ki lett tárgyalva, és mindenki egyetért. vége.
legyen szó a a játékról: tényleg szép. és tényleg zseniális, és tényleg egész jól fut, és igazából csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. remélem hosszútávon is hozza ugyanazt a játékélményt, amit az első rész is hozott. amit én kicsit furcsálltam: a játék hivatalos readme-jében bent vannak a cheatek. már nem a pénzkeresős cheat, hanem például az, hogy hogyan lehet valami kiterjesztett építési módba kapcsolni, ahol sokkal több tárgyhoz hozzányúlhatsz, mint egyébként (pl. kukát és postaládát is arréb lehet állítólag pakolni, és a használatban lévő tárgyakat is, sőt, említette a dokumentáció, hogy embereket is megfoghatsz és arréb tehetsz - előre látoma felelőtlen törléseket...
), vagy hogy hogyan lehet leállítani az idő múlását, ami végülis a játék egyik központi eleme kellene hogy legyen az új részben. persze figyelmeztet, hogy nagyon fölborulhat így a játékegyensúly. én már előre tervezem, hogy connor mcload-dal nyomok végig pár generációt. 
-
djsaabe
tag
esztinek az eperfa??
ez oylan mint a : miért nem ad a hülye ember fizetésemelést ?? Nehogy magasabb legyen nála ! -
djsaabe
tag
ja és a MODERÁTOROKNAK.
Bocsi hogy párszol önfeledtül warezolok vagy arra utalókat irok de valamikor mérgemben mge akármimben úgy kijön az ilyen belőlem hogy csak na
tehát bocsánat. -
djsaabe
tag
hy amúgy ha figyelnétek én sokminden tapasztalatot és dolgot irtam ide le és olyan ütődött embereket nemértek meg akik ezekután beirják hogy ''nemértem ménem tudtok épiteni'' amikor én már 66szor elmondtam.
a játékról: án ugytudom hogy novemberre lesz kész egy patcha a játékhoz ami az oylan hibákat javitja amikor a tutoriálban a házépités eggys részeinél kifagy ami (csak eggyes gépeknél fordul elő)
nekem tetszik a gem szépek a tárgyak meg minde az ember kreálása is negyon jól meglett oldva nagyon sokféle variáció van. -
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
teljesen értelmetlen az egész. gyakorlatilag semmit se tudtam meg, hogy milyen
de ez majd' minden játékos topicra igaz. nem értem ilyenekkel miért a Ph szinvonalát kell rontani, ez nem játékfórum, menjenek oda ami az.
érdekes, itt még nem találkoztam a szerény ''sziasztok, megabrutál P5-öm van fél gigás videókaresszal 2giga rammal szerintetek elindul?''
mert a D3 topicban pl. nem egy ilyen volt. -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
hát igen, nagyon úgy tűnik, hogy a moderátorok nemigen nyomják a sims2-t.

viszont ha mostantól kezdve tényleg a játékkal kapcsolatban lennének élménybeszámolók, tippek, trükkök, ilyesmik, kinek mennyire tetszik, kinek hogyan megy, és nem arról, hogy honnét tölthetem le, milyen crack kell hozzá, meg mittomén, akkor azért magának a topiknak is több értelme lenne. egyébként néztem már annak idején is a sims-es topikokat, és a ph!-n belül kb a legszínvonaltalanabbak voltak eddig. mint ahogy ez is. na nem, azért talán annak a gagyi román b*zizenekarnak a topikja még ennél is szarabb volt. szóval nem lepődnék meg, ha egyszercsak idekattintva semmit nem találnék a fejléc és a lábléc között...
-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
ennek a topicnak már mindegy... sztem moderátor nem is olvasta. mi mással magyarázod hogy daemon tools-os és egyéb tippek egész sora olvasható itt, hogy lehet működésre bírni a cd image-eket.... ez a topic halott. és akkor a játékról érdemben szó sem esett
anno a D3-as topicot már fele ennyi wareznál bezárták
-
parandroid
félisten
nézd, ez a topic már így is nagyon elhúzott a warez felé, és ha a moderátorok egy kicst is kevésbé elnnének toleránsak, akkor már rég zárták volna. úgyhogy legalább nyíltan ne ejtsük ki ezt a szót, és ne is utaljunk rá egyenesen, akármilyen képmutató is ez a hozzászólás.
megy mail, és ha még szerkeszthető a hozzászólásod, akkor légyszi töröld magadnak, amit beleírtál, jó?
alapelvek megvoltak? -
bdd
csendes tag
Hello!
Lenne egy kérdésem.Valaki tud mondani egy olyan oldalt ahhonan letudom tölteni a játékotlehetőleg ingyen, vagy nem sokért?
Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Sanyix
őstag
A crackelt Sims 2-ben nem lehet falat, meg a build menüben lévő dolgokat építeni. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne mégis ezt megtenni?
-
Petie
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
nekem is mdf-es van meg. 4 cd-s.
pl olyankor áll meg amikor veszek vmi butort és még vétel előtt át lehet szinezni kiscit. na akkor állandoan megáll. de még sok más esetben is. nem értem... -
djsaabe
tag
én fiú vagy ok és mégis szeretem az iyen játékokat nemtom mért tartja sok ember furána meg emiatt LEBUZIZ. NEM itt máshol.
-
djsaabe
tag
nemtom hgogy a 3000mhes meg nemtom milyen gépen miért tölt 15 percig a game kilépésbél. nekem 2000mh 256mb ram és egy nemnagy geforce 4 m440 ami nemvalami nagyon jó cucc videókártya. és mediumom meg mint az állat semmi akadás és még a kép igyis szép. az ember ''készités'' nagyon jó sokféle fajta kombináció is van tetszik. a tárgyak is jó hogymondjam nem mint a régi simsekben hogy ...... szépek a tárgyak is.
-
djsaabe
tag
hy
Kedves Fantasy jólenne hogyha eli olvasnád a hozzászólásokt és nemcsak irkálnál marhaságokat . 134 , 135 , 136-os hozzászólásomban leirtam hogy miért lehet épiteni. akinek meg más baja van azt nemtom nekm jólett.
eddig is olvastam hogy csak deamon toosal meg jól a játék ugyhogy NEM crackeled és ugy is megy de eddig lusta voltam rá letölteni a deamon tolls de patretke adott mailba negy lonket megcsináltam és már jó is a game épiteni is lehet. ja és fantasy megint uyagnaz HA olvasnál és nemcsak irkálnál akkor nemirtál volna olyat hogy klapaucius és rosebud elvileg ezek nemműködnek a sims 2 bende majd letesztelem. és ebbe na kód ami biztos jó az a KACHING -
Fantasy
tag
-
Petie
veterán
Nekem meg olyan problémám van, hogy játszok és sokszor, mpekre percekre megáll a játék. mintha lefagyna, de mégse mert utána újra megy az egész. de idegesítő nagyon.
meg mentésnél is kb 10-15 perc mire elmenti és nem reagál billentyü se, hameg nyomok resetet akkor meg elveszik mentés...vki tudnja mi baja avn?
konfigom ic7+3.0ghz + 2*256 (400mhz) ti4200 128ram. -
Avicularia
veterán
nagyon király a játék

kis párom nő tagja mindig egy másik pasiról álmodozott,összehoztam öket a jakuzziban,aztán hazajött a férje ,elkezdtem inzultálni az udvarlót ,a végén olyan jó kis bunyó lett belöle,és 1 napig nem lehetett a másikhoz szólni.
Azóta is a csaj a másik pasiról álmodik,de az már elháritja a közeledést,gondolom nem akar még egy verést kapni ?)) -
djsaabe
tag
na mint mondtam meg is va na probléma oka ami sajnos javithatatlan ha nem az eredeti játék van meg.
a problém az hogy ami kell hozzá rack azzal nemlehet épiteni hogy miért nemtudni de amig nemlesz egy másik crack addig nemis tudunk épiteni.
UI: próbáljátok ki hogy ha cd képben van a game akor az elős PLAY cd irjátok ki cdre és a cd kép futtató progit töröljétek le a gépről. alcolhol cd clone meg hasonlók aki próbálta és igy sikerült neki hogy menjen crack nélkül az irja meg ja mert igy elvileg kellene mennie crack nélkül. -
djsaabe
tag
hy
ugyanaz a bajom mint nektek
nemtudok/lehet házat épitn. ez nem a mi hibánk szerintem mer a tuoriálban olvastam hogy mit kellen csinálni és azt irha hogy kattints egyet és utána csak húzd az egeret addig amekkroa fal kell akkor padót se raki azt nemtom ohgyké de goondolojm egy klikk és kész.
ehhez valami patch kellne hogy jólegyen de a házépitésen kivül eddig minden jvolt nekem.
és őszintén nagyon tetszik nekm a játék nagyon jók szépek kidolgozattak a térgyak a mozgások pl a tvn mozog a kép amit nézel és sok minden csak a házépitésel van gond de majd szerzek magyarázatot ha valaki előttem rájonne mit kell csinálni feltétlenül szóljon -
baliii
senior tag
na nem tud valaki sgíteni?

jó lenne ha tudnék házat épiteni.... -
djsaabe
tag
de jó nekd hogy megy a sims2 nekem nem megy !
(crack) kellene de nics működőképes. -
baliii
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
nehez lenne megmondani?

-
baliii
senior tag
lenne egy eleg hulye kerdesem: hogyan lehet epiteni a jatekban?

nem tudom lerakni a csempeket, ajtokat, de még falakat sem tudok epiteni. megprobaltam mar kesz hazat atalakitani, ujat epiteni, stb...stb... sehogysem megy. Sims 1el jacottam, azt eleg konnyu volt kezelni, klikk es mar le is rakta, de itt hiaba nyomogatok akrmit...HELP -
anyonyimus
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Van már nudepach?Hol?Idenekem deazonnal anatómiai tanulmányt akarok folytatni...

[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
peterke mail ment
-
anulu
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
szerencsére nálam RAM-mal sok gond nincs, majd megnézem, bár a sima Sims-el is összesen 3-4 órát játszottam...
-
asturel
őstag
hali ezt miert irja?
catalyst 4.9 + control center .net keresztrendszer 1.1 sp1, 9800pro@xt dx9.c van fenn
nem fer ki .. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
anyonyimus
üzenetére
szabi merre van? ő ígért linket a nudepatch-hez.

tudsz kicsit bővebben mesélni, vagy teljesen kitakarja a játék?
videó esetleg?
-
anyonyimus
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Pár perce sikerült ''eksönt'' vinnem egy párocska életébe

Persze a korhatárra való tekintettel a program cenzúrázta a dolgot,de pár hang azért elárulta hogy mi is történik
-
adamsX
aktív tag
Hello mindenkinek!
A sims 2 kódja kéne. Ha lehet minél hamarabb. -
csabicsepp
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
OK. Köszi, szóval akkor magyar nix.
A lengyelt azért firkantottam, mert egyre több game supportálja a lengyelt, néha a cseh-t, de magyar nemigazán van. Persze tudom üzleti oka van, meg tanuljunk angolul, de valahol akkor is szar ügy....tudom, ez van
-
parandroid
félisten
válasz
csabicsepp
üzenetére
valami 10 nyelvet lehet választani az elején, magyar nincs köztük, de több világnyelv is igen. miért pont lengyel? ez nem national geographic...
-
csabicsepp
aktív tag
Végülis akkor magyar nyelven is lehet játszani? Vagy csak a szokásos lengyel....

Csak mert ha nem lehet magyarszki nyomni, akkor más ajándékra költöm a pénzem.
A cdgalaxisnál azt írják angol, magyar kézikönyvel.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
anyonyimus
üzenetére
nem fenyeget ez a veszély.

bár egyszer lehet belevakulok a sok gép előtt ülésbe, de amennyit én játszok.
na és akkor egy kis sims2:
sikerült már valakinek akciódúsítania a játékot - ha értitek mire gondolok...
[Szerkesztve] -
anyonyimus
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs mit,és nem cseszegetésnek szántam

Aztán nehogy vonulnom kelljen kiemelten hozzád,ha sokat ''fárkrájozol''
-
parandroid
félisten
válasz
anyonyimus
üzenetére
a játékok mellé adnak ilyen epilepsziveszélyre való figyelmeztetést, azt hittem ez is csak olyan, mint amikor a gyereknek régen vettünk folyadékkal teli, hűtőben hűthető rágókát fogzáshoz, és rá volt írva a dobozra, hogy 3 éves kor alatt nem ajánlott... szóval nem vettem túl komolyan. hmmm. ezt is megtudtam. tenksz.

-
anyonyimus
tag
válasz
parandroid
üzenetére
A rohamot az emberi agy által nem követhető képváltozások okozzák általában.Igaz,hajlam kell hozzá,hogy a gép elött elkapja valaki,de nem ritka eset ám...Mentős vagyok,láttam már pár habzó kölköt,akik épp a csúcsgépük elött vergődtek..Ha nem hiszed,nézz utána egy orvosi lexikonban hogy mi is az epilepszia kiváltó oka.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
anyonyimus
üzenetére
ja, az epilepsziás roham attól van?

amúgy nagyon nem kell komolyan venni a dolgot, fog az menni lassabb gépen is, mondjuk a gef2 talán tényleg kevés, de mondjuk 440mx-től fölfelé ésszerű kompromisszumokkal lehet majd vele mit kezdeni. nálam is ment szépen, bár összesen vagy 15 percet volt időm vele foglalkozni. -
anyonyimus
tag
Bőven játszható is...Pl az én konfigommal is 1024x768-ban,teljes részletességel szépen megy.Hogy mennyi fps-el?Fenetudja,de mivel nem szaggat,nem akad,nem is érdekel.Amugy meg miért jó ha egy játék 200 fps-el fut?Attól hogy epilepsziás rohamot kaphassunk tőle?Megéri...

-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
ez azért már túlzás.... most azon versenyeznek a gyártók melyikük tud minél játszhatatlanabb játékot csinálni?
a Doom3-at még csakcsak eltűrte a nép, a MoH
A már kicsit sok volt, de ez.... -
djsaabe
tag
hát gf 2őn nehezen fog menni.
-
Robaj
addikt
A konfigomat meg lehet nézni!!! Ezér nem írtam le
-
Robaj
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Azér GF2-n el fog menni?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor ezzel se fogok ''sokat'' játszani.
-
parandroid
félisten
idézet a 2004/10 pcg*r* sims2-tesztjéből:
''Olyan gépet pedig nem sikerült összeraknunk a Doom 3 megatesztünk alapanyag-alkatrészeiből sem, amivel a játék elején a szomszédság feletti nagyívű kamerafordulók ne akadoztak volna... Elkeseredni azért nem kell, a játszhatóságot ez nem befolyásolja (főleg amíg nem a Buckingham palotát megszégyenítő vityillónkban akarunk partit tartani a teljes város részvételével).''
egyébként mértek is:
P4 2400, 1GB RAM, R9800Pro, 1024*768
max részletesség: 17-20 fps
medium részletesség: 20-30 fps
minimum részletesség: 40 fps
P4 2400, 512MB RAM, R9800Pro, 800*600
max részletesség: 10 fps
medium részletesség: 15 fps
minimum részletesség: 35 fps
P4 2400, 1GB RAM, Ti4200, 1024*768
max részletesség: 7 fps
medium részletesség: 10 fps
minimum részletesség: 20 fps
szóval lehet gyúrni memóriára...
meg videókártyára, meg procira... 
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Az én gépemmel be fog szaggatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(nem tuod' ho' kell dugni???)

a Doom3-at még csakcsak eltűrte a nép, a MoH