- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drift_Elek23
aktív tag
-
Anna21
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttema a Megnyitottunk kiegészítőt és már sikerült is feltelepítenem(már ahogy). Viszont mikor szeretném elindítani kéri a CD-t. Mit csináljak, hisz nincs CD-m?? (lehet h az segít h most a Sim 2.höz nincs a gépemen más kiegészítő felrakav.)
Valaki tudna segíten??
Előre is köszi: AnnaU.I.: ha viszont lenne valaki olyan kedves az átküldené nekem ?? e-mail: hsmanna@citromail.hu vagy ha küldd egy e-mailt megadom az msn címem msn-en segítene?? hálás lennék
-
Secur1ty
csendes tag
Nekem az lenne a gondom hogy miután indul a game kapok egy kék halált még az intó meg az ea game logo előtt. És magától újraindul a game.
A gépem:
msi m670x nootbook
Amd Sempron 3200+ (1.61 Ghz)
1024 MB ram
Geforce Go 6100 128 Mb Videókari a gyári driverrel. (mivel nem adtak ki újabbat)Más játéknál semmit nem tapasztaltam sehol nem jött elő még ilyen hiba.
Próbáltam rendszer újratelepítéssel nem volt változás.
Remélem volt már vki hasonló helyzetben és tud segíteni.
Előre köszönöm.
-
faevike29
tag
Mindenki figyelmébe ajánlom:
Hamarosan megjelenik a legújabb Sims 2-es expansion pack, Free time címmel.
Információkat itt találtok róla:
[link]

-
bandiras2
senior tag
A vár az üzlet kiegészítőnek nem szerepel a borítóján a "magyar nyelven" logo, de az összes többi keiegészítőn rtajta van. Van ezzel valakinek tapasztalata?
-
Levi123
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi a segítséget, majd mondom páromnak én is

de sztem sajna nem fog menni rajta.. -
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Mondjuk, majd szerezhetnél hozzá nekem patchet...láttam, hogy van külön 'dadusjavítós' is

-
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát, na, meg van olyan is, hogy belelógnak a falakban az illetők, engem azért annyira nem akasztanak ám ki, mint téged...

-
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ne tessék bántani a játékot...csak nem pl. a dadusra gondoltál? Tudom attól frászt kapsz
-
Kareszovics
addikt
Akkor várj egy kicsit! Talán van még egy ötletem!
faevike jól mondta, telepítsd újra a játékot, de úgy (eredeti esetén), hogy mind az alapjáték, mind a kiegek telepítése előtt a hozzátartozó patchet rakd fel.Pl: alapgame + alapgame patch után kieg1 + kieg1 patch + kieg2 + kieg2 patch stb.
Ennél többet már sajnos tényleg nem tudsz tenni.

Amúgy meg szerintem alapból vannak érdekes bugok a game-ba, de az már csak az én véleményem

-
Levi123
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Igen arról van szó..
Grafika alapból le van véve.. A felbontást meg nem is lehet állítani.. :S
Na mindegy azért köszi a segítséget! -
Levi123
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
sajna a patch nem segített..
megpróbálok új vga drivert keresni hozzá.
Köszi a segítséget! -
Levi123
senior tag
sziasztok
Kellene egy kis segítség, a probléma a következő:Megy az alapjáték, szépen egy FS amilo l7320-as gépen.
A kiegészítők közül pl a házi kedvencnél a játék közben "a ház falai idegesítően pirosan villognak".
Erre vajon mi lehet az orvosság?
A videókártya nem bírná el? De akkor az alapot és néhány kiegészítőt miért visz??Köszi a segítséget!!
-
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Te nekem ezeket az oldalakat otthon miért nem mutattad? Bár van egy sejtésem...
-
attika89
senior tag
Igazából nemtom, h van e egyáltalán erre megoldás

nekem is ugyan ez volt a problámám és sehogy sem bírtam megoldani.
a vége az lett a történetnek, h vettem nagyobb vinyót és a windowst arra tettem és így lett hely neki (nekem van több mint 3,5 Gb letöltött cuccom hozzá szal ahhoz is kellett)
-
zeee
senior tag
ugyérzem ebben a témában nem tudok előrébb haladni

-
zeee
senior tag
sziasztok! tudna valaki segiteni hogy a sims ne a 'c' meghajtora tárolja a save mappáját, hanem másik particiora? (kissé helyhijján vagyok mostanság)
-
attika89
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az de én bírom

-
attika89
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
2008 április körül/után sims3

az elég érdekes sztem mert ugyan így tavaszal jelenik meg a Sims 2 Freetime kieg.
Nem értem én ezeket
-
Kareszovics
addikt
The Sims 3 - szerintem ez a leghitelesebb

-
Rica
senior tag
Hali! Zöld emberkés születés nálunk is volt, a lányom Britney-nek nevezte el
Hallotatok már valamit a Sims 3-ról? BUÉK! -
bandiras2
senior tag
Hugi megkapta karácsonyra néhány kiegészítővel. Naná hogy én is kipróbáltam. A fószert azonnal elvitték az UFO-k, majd visszahozták terhesen. Meg is szült egy zöld kislányt. Stílusosan Andromédának neveztem el. Sógor meg körberöhögött mikor meglátta mitörtént. Hogy csak velem történhet ilyen debil esemény.
-
attika89
senior tag
válasz
szabozeee
üzenetére
elvileg, ha kilépsz a játékból, majd újra be, akkor benne lesz mind.
Vagy esetleg, ha olyan tárgyat töltöttél le, amihez kell egy 'mesh'(azaz a váza az új cuccnak), akkor azt szitén le kell szedned (jobb helyeken be van linkelva a mesh, vagy esetleg benne van a letöltött fájlban)
Még egy lehetőség, hogy olyan cuccot szedtél le, amihez valamelyik kieg. kell ami neked esetleg nincs meg. -
szabozeee
aktív tag
Hi!
Kellene egy kis segítség!
Letöltöttem a sims 2-höz egypár (349) kiegészítést, cuccot (package).
Belerakom a Downloads mappába.
Játék indulásakor felsorolja az összeset, megkérdezi hogy engedélyezem-e a használatát, igent jelölöm.
De a játékon belül csak 10-15 db jelenik meg a többi 334 nem. Valaki találkozott már ilyen problémával?? -
attika89
senior tag
Halihó!
A sims el nekem olyan gondom támadt,hogy mikor kreálok egy embert, akkor nem a szokásos egész-alakos kép jelenik meg,hanem egy olyan mint ami akkor van jelen mikor a telken játszom
. ezzel még nem is lenne akkora baj, csak mikor kilépek a telekről, akkor a ház helyén a sim-em képét látom és mikor rákattintok a házra (a sim képére), akkor pedig nem a simemet látom, hnem a telkem képét
.tud valaki erre vmi megoldást?
eddig semmi gondom nem volta játékkal! most tettem újra az egészet és ez a probléma most jött elő. azóta mégegyszer újratettem, de még mindig ugyanez van.
nagyon megköszönném a segítséget!!!!
-
Soma01
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Na! Ez egy nagyon jó támpontot adott! KÖSZÖNÖM!!

-
Soma01
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi a minimum konigot, visszaolvastam, mielőtt írtam és megtaláltam ezt a lapot én is. Csak az a baj, hogy nem "minimum" akarnak vele játszani, hanem rendesen. Ezért gondoltam, hogy lehet kevés lesz az alaplapi. De az lesz valószínűleg, hogy kipróbálom és meglátom, ha kell, kap egy 2600pro-t, vagy egy 86GT-t. Azzal elmegy tutira.
-
Kareszovics
addikt
Pontos minimum konfiguráció leírás
Szvsz menni fog a gépen, bár majd a finomhangolás rá fog férni.
Az asszony annakidején egy FX5200-asl futtatta, az pedig nem egy "észkombájn" kártya 
-
Soma01
veterán
"Sziasztok!
Egy vga szempontból viszonylag gagyi gépet kellene összerakni. Egy kiscsaj fog vele max. játszani Sims2-t. Az alaplapi VGA gondolom bőven elég a játékhoz, igaz? Nem kell külön VGA-t venni. Ha kell, milyet vagyek? Azt olvastam valahol, hogy egy 7200-as elég a sims-nek. Attól meg szerintem "erősebb" az x1250 és a 6150 is. Aztán ha akarnak komolyabbat akkor vehetnek bármilyet.Szerintetek?
Ja, egy 19"-os monitorjuk lesz, szóval a felbontás 1280x1024 lesz, gondolom ez is számít."
-
Atlantis
veterán
Takarítva.
Mindenki próbáljon a témához minél közelebb megnyilvánulni.
-
Kareszovics
addikt
-
Baroka
csendes tag
Milyenek a Sims 2 rendszerkövetelményei?

-
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Szia
Jajj, de nagyon tudod, hiszen te telepíted nekem otthon az összes részt mindig!
-
xcbiker
addikt
Üdv!
Sosem játszottam igazán, de most egy sims 2-re alkalmas gépet kértek tőlem.
Mi kell ennek a game-nak? -
dobi
aktív tag
Érdeklődnék, hogy a kiegészítőket ha megveszem és felrakom akkor azok külön ikonnal indulnak majd? Vagy a játékon belül el lehet érni őket? És egyszerre a többel is lehet játszani?
-
earl s.
csendes tag
Hali!
Nem tud valaki egy magyar cracket a sims 2-höz? -
Rica
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi szépen!

Lehet, hogy ennyiért inkább rábeszélem a lányaimat, hogy inkább egy új vinyó
A mostani 40-es csak arra elég, hogy nekem egy msot wanted, nekik az alap sims 2 és egy aktuális harry potter
Keresett már rajtunk eleget az EA
[Szerkesztve] -
Rica
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet beszerezni a Nightlife-ot?
köszi,
Rica -
szabozeee
aktív tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére

-
szabozeee
aktív tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Köszi!
és az Évszakok?
meg a H&valami cuccok??
Zeee -
szabozeee
aktív tag
Hi!
Kéne egy kis segítség.
Gépcsere után vagyok, és fel kell installálni a feleségemnek a sims2 + az összes kiegészítőt (mind eredeti).
Milyen sorrendben kell őket felrakni?? Mindegy??
Zeee -
Buflon
tag
Megoldódott a probléma.

-
Buflon
tag
Sziasztok, lenne egy kis problémám. Kiegészítőt szeretnék feltelepíteni az alapjátékhoz, de nem sikerül. A kiegészítő telepítése után frissítést szeretne a telepítő csinálni, de egy fájénál elakad, és error, terminate... Leszedtem a ?legujabb? patchet az alapjátékhoz, a hivatalos oldalról. És miután felraktam, még mindig frissíteni akarja a telepítés után... Nem értem hogy ez miért van... Volt már valakinek ilyen nemű problémája? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Dj Sügi
őstag
CSákány!
Hogy lehet a sims 2 ben éttermet nyitni?Természetesen az összes kieg megvan!Nem találom sehol a recepciós pultot meg azt a bizonyos tűzhelyet se amit ír hogy kell hozzá...!Valaki segítsen PLS!Előre is THX! -
Xtoph
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Szia,
sajna így sem megy. Crack file-ja nincs véletlenül vkinek hozzá?
thx
Kristóf -
Xtoph
csendes tag
Sziasztok,
a gondom a következő:
A magyar Sims2 alapjáték hibátlanul megy, felraktam a következő kiegészitőket (Egyetem, éjszakák és a Megnyitottunk, vár az üzlet) Elinditottam mindenhol a patch file-t is.
És mégis a következő hibaüzenetet kapom: ''Kérjük ellenőrizd hogy a The Sims 2 Megnyitottunk... lemez a meghajtóban van-e, majd válaszd az OK-t és indítsd újra az alkalmazást.''
A kiégészítők .mdf kitejesztésüek és daemon toolsal lettek felrakva.
Van vkinek vmi ötlete?
köszi előre is! -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát nekem határozottan nincsen ilyen. Bár ez a gép kívül esik a fennhatóságomon
,elég kusza itt a helyzet. Szóval lehet felrakom újra a játékot,aztán meglátom....
Köszi a segítséget! MSN max holnap lehetséges,vagy inkább vasárnap,közben dolgozok,ilyesmik... -
Kareszovics
addikt
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
''majd a játék indítása után engedélyezed ezeket.''
az engedélyezés lényegében úgy történik hogy elkezd tölteni a játék (miután lementek a videók meg minden) utána megjelenik egy ablak ahol felsorolja a különböző *.package nevű fájlok nevét plusz leírását és elvileg ott tudod engedélyezni (bocs ha előzőleg nem voltam teljesen egyértelmű
)
''Ráadásul nem volt eredtileg downloads könyvtár,így én csináltam egyet,nem tudom ez gáz-é''
hát nem tudom; nekem mindig volt downloads könyvtár
ha nem oldódik meg a probléma akkor vegyél fel MSN-re ott majd még talán képeket is tudok küldeni -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
''majd a játék indítása után engedélyezed ezeket.''
Nyilván ismét én/mi vagyok a láma,de nem találtam erre lehetőséget. Illetve ha mindent belemásoltam,akkor még pluszban ki is fagyott (bár ez betudható annak,hogy nem valami toppos barátnőmék gépe).
Ha meg beraktam a downloads-ba csak egy-két dolgot,azt sem találtam a játékban. Nyilván amiatt,hogy elmaradt ez az engedélyezés dolog.
Ráadásul nem volt eredtileg downloads könyvtár,így én csináltam egyet,nem tudom ez gáz-é
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ok,danke!

Már ez is nagy segítség. Igazából oldalakat majd böngészgetek,találtam már párat,csak sokszor van velük valami gessz,aztán elég macerás igy,de az is macerás,ha állandóan ''segíítsél már''-t hallgatom
-
Kareszovics
addikt
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Üdv!
Ahoza be kell másolni az a következő:
Documents and Settings\tefiókod\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads.
Ide másolod be azokat a *.package kiterjesztésű cuccokat amit előtte netről letöltesz; majd a játék indítása után engedélyezed ezeket.
Letöltési helyek tekintetében nem bírok segíteni abban nálunk is az asszony a szakértő
Nem tudok mit mondani:
- Google
- magyar rajongói oldalakon is találhatsz linkeket; ezeken keresgélj.
GL & HF
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hali mindenkinek!
Tudom,atom lámer kérdés,de én nem sokat szoktam játékokkal foglalatoskodni. Barátnőm rágja a fülemet már nagyon rég ezzel a ''kellenek új bútorok a simsbe léciléciiii'' dologgal
Szóval valami valóban működő jó oldal kellene. Mert találtam párat,de ami ingyenes az nem valami toppos,vagy Sims1-hez való dolgok vannak,vagy valami problem mindig adódott
Meg valami használható leírás,hogy miként intallálom bele a játékba a dolgokat,amiket letöltöttem.
Gondolom volt már erről szó itt a topicban,de a kereső nem dobott semmi hazsnálható infot.
Köszi előre is a segítséget!
-
alienpapa
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi!

-
alienpapa
senior tag
a játék hol tárolja a mentéseket? Új rendszert kéne rakni és tesóm nyaggat a mentései miatt......
-
Kareszovics
addikt
Jó lenne tudni először is hogy milyen konfigod van jelenleg...

A régi gépemen (P4 2.8; 1GB ram; 6600GT) 30 fps körül produkált 1024x768 fullon az összes létező kiegészítővel együtt
Sajnos az előírt hardverigény nem minden esetben irányadó
(legjobb példa erre a Warhammer - Mark of Chaos nevű tünemény
) -
Xtoph
csendes tag
Sziasztok,
megtudná nekem mondani vki milyen hardware igénye van a Sims2-nek, ha felteszek még pár kiegészítőt is?
Sajna ami elő van írva, picit szaggat.
Válaszotokat előre is köszii..
Kristóf
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A bugok kb 30%-a dadusnál jön ki! 
). Nálunk tényleg rendbejött ettől a megoldástól, amit most utóbb írt!

)