- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
nem tudok róla, elég nehéz lenne megcsináálnni.... mop van megoldás?
akkor mail -t ide 
-
Vip®
csendes tag
Sziasztok! Lassú a nyetem, a keresö nem dob semmit, magyaritás tudtok,maybe?

-
illusiON
őstag
hehe, megvenni

-
illusiON
őstag
meer? ezt nem értem....
-
illusiON
őstag
csak van vki pl. djszabi, aki tud segiteni! hogy kell lerakni falakat? mindent pontosan plz!

-
6745
csendes tag
Hja de az építős rész azjó
csak szar ,hogy hülyék a simsek -
6745
csendes tag
Ejj énse tudok házat építeni álitólag crack hibája.
-
illusiON
őstag
vki help! fontos lenne egy ismerősnek adtam oda 'egyéb' ünnep alkalmával, és nem tud vele gamelni, de még én se

-
illusiON
őstag
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! ez ahülyegyerek azt akarja tudni hogy kell házat épiteni! bemegy tesztmodba és nem tuggya hogy kell lerakni a falakat! vááá öbbet nema mdok neki sims-t heeeelp!
-
dj.saabe
aktív tag
hát nemtudom hogy miért nekm eddig jóvolt és magátol 1024-ben indulr bese kellet állitanom.
-
divot
veterán
Visszakanyordva topic eredeti témájához: Mi lehet az okat, hogy nekem minden egyes alkalommal 800*600-ban indul a játék?
-
dj.saabe
aktív tag
aha hát nemtudom hogy ezeknek most mennyi az áruk
-
dj.saabe
aktív tag
őőő divott az tényleg fasza lehet mennyiért vetted a denont??
-
divot
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
Imádom.

-60dB-től +18dB-ig lehet tekerni a hangerőt, eddig a max -25dB volt, de az csak egy röpke tesz erejéig, mivel már engem is zavart...
Reggelente -50-en, napközben -40-en hallgatom, szóval nem hogy kihajtva, de még hajtva se nagyon lesz a cucc, annyira jól szól így is.
Tényleg imádom. -
divot
veterán
Ezexerint tényleg csak én szívok ezzel...
Kellett nekem eredetit venni.
-
divot
veterán
Előttem szólónak szeretnék gratulálni nagyívű, bemutatkozó hozzászólásához.

Egyébként pedig mi lehet az okat, hogy nekem minden egyes alkalommal 800*600-ban indul a játék? -
6745
csendes tag
Hát az első része kb 30perc alatt úgy felidegesített ,hogy mainapig fázok télen
Továbbá kipróbáltam ezt a sims2-t is és detto ugyanolyan idegesítő kicsit inteligensebb a sims ennyi maradok a sourcnál 
-
dj.saabe
aktív tag
öcséém én örülnék ha bitnék szerezni egy jobb videókártyát pl.: x800 vagy geforce 6800 de a 6800 kelnee de nagyon drága. 200 e fölött van az ultra.
-
Torry
addikt
Olyan problémám lenne, hogy a game eléggé sokat tekeri a vinyót.
Pl ha bemegyek a ''városba'' ilyan tekerést levág, hogy az már fáj.
Kérdés, hogy hasonló konfiggal (tul.-nál) másnál is ez a helyzet? -
Drizzt
nagyúr
A bulikban hogy lehet berúgatni az embereket?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
csabicsepp
üzenetére
Ha letöltesz egy pár megás sims2 fake .bin-t és Daemonnal bemountolod. Az exe-den nem kell semmit módosítanod. Most nem tudom, honnan tölthető le...
Nézd meg az sg fórumát. -
csabicsepp
aktív tag
Ha találsz valamit, engem is érdekel.
Én errefelé jártam:
Bővebben: link
itt van pár haj, meg ruha:
A kinti fórumokon ki vannak akadva, mert a sims2 valami új package-t vezetett be, amitől elég nehéz lesz külső tárgyakat kreálni. Remélem csak idő kérdése....
A cég részéről persze ez üzletileg érthető
Nem is lenne baj, ha egy kiegészítő nem lenne több 4000ft-nál....és nem 7-8000
Egyenlőre marad az a 6 tárgy, ami hivatalosan letölthető. Az Alien computer egész jól néz ki, jók az új buxusok is....de akkor is csak 6db
A scenario-król tud valaki valahol valami magyar infot?
Az eredeti game-hoz tud valaki valami trükköt, hogy ne kérje a cd-t?
mindenfajta crack nélkül....
[Szerkesztve] -
divot
veterán
A DVD-s verzió kapható Magyarországon?
-
Drizzt
nagyúr
Ja, észrevettem valamit, nem tudom, bug-e? Van az emberem ugyebár... Szépen szedtem össze a nőket, de amikor megörgedtem egy szintet, akkor a szerelem teljesen eltűnt. A többi városlakó életkora meg egyáltalán nem változik.
-
Drizzt
nagyúr
Yipee! Végre megvan az első saját gyerek a játékban! Zsír!!! Nagyon kiru ez a játék. Szvsz. grafikban mindennek odab*sz...
Ennyi poligont, ilyen sok nagyfelbontású textúrát játékban én még nem láttam. Mondjuk belvárosi részeken élvezhetetlenül swappel 512 rammal... -
Foobar
tag
Tudja valaki, hogyan lehet public woohoot csinálni? Értem, hogy mit jelent, csak nem tudom, hogy csináljam. 5000 aspiration pontot adna szexmániás simemnek.
-
dj.saabe
aktív tag
gabi én nem azt mondom hogy legyél angyalka aki minden gameét megvesz eredetiben de it a forum ne hireszteld hogy hogy van meg. megsúgom nekem a 300akárhány játékoból 5 az ami eredeti. na jó nemszóltam :!!

torry ha azok a zenék kellnek amik a hifi ad azok általában bennevannak a sims2mappa és ott a musicba kereheted őket meg ami avásárlás és különböző módok altt megy a régi simsekbe ott volt külön. -
Torry
addikt
Nem tudja valaki, hogy ki lehet-e venni a hangokat a játékból?
Ha igen, hogyan? -
törölt tag
Amúgy van már magyarosítás a játékhoz?
-
törölt tag
-
dj.saabe
aktív tag
nemtudom mi abaj de ne nagyon hireszteld az a WAAREZ cdt mert baj lesz.
-
törölt tag
Sziasztok! Lehet, hogy valahol már leírták, de ennyi hozzászólást nem tudok elolvasni!
Az lenne gondom, hogy cd-képekben van meg a játék! A hozzá írt readme azt írja, hogy simán rakjam föl a játékot, és ne piszkáljam a sims2.exe-t, majd töltsem be a warez cd képet (kb.23 mega), de semmi, a szokások ''nem találom a cd-t'' című duma, amikor nem crackelsz! Akár mit csinálok, semmi! Érdekes, hogy 1x elindult, de utána már nem! Már 5x felraktam, leszedtem, minden, de semmi! Tud valaki segíteni, mi a gáz? -
vicces
addikt
hi!
az én masinámon van sp2, és a vga-m egy geforce4 64 mega rammal.
tökéletesen megy a játék.
asszonynak viszont nem mennek a kis ablakok /pl.: ha jön a lopó/, és a bejátszások se jönnek elő. /pl.: gyerekcsináláskor/
a játék is csak 800x600-ba megy. nagyobb felbontást nem is lehet választani.
a kérdés:
ez miért van?
annyi a /lényeges/ különbség, hogy neki csak sp1 van a gépén, és geforce 2 mx kártyája van 32 megával.
tehát a service pack vagy a vga a ludas? -
n_gy_k
aktív tag
Császtok!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet falat építeni?
V. hogy lehet megoldani, hogy lehessen?
Hogyan lehet kódot beírni?
Kössz! -
Balli
őstag
A játék néha-néha gondol egyet s egy hibaüzenettel lefagy s kilép. Volt már valakinek hasonló problemje?
-
dj.saabe
aktív tag
jóhogy a gyerekért mindent !! sajnos nemtom hogy kell imprtálni én a régi simsekben sem tudtm kivéve egyzserr de akkor se tudom hogy.
-
Robaj
addikt
Elég sok kiegészítő cd fog megjelenni, mivel elég gyérek a lehetőségek!!!
-
okiDoki
aktív tag
Biztos leírtátok már, ha még egyszer, megköszönném.
Hogyan lehet a Sims2-ben exportálni, importálni? -
Dr.Burn
őstag
Nincs valami oldal ahol új tárgyakat esetleg ruhákat és egyéb cuccokat lehet leszedni?
-
dj.saabe
aktív tag
nemvalmi nagyon jó. amúgy férfi férfival ??
menj el s*r*c*h*z -
dj.saabe
aktív tag
én nmetudok róla
hát ha már összevagy házasodva egy valkive ls ha katt rá és nics oylasmi hogy vállás akkor nemlehet. -
Type-R
őstag
Lehetséges valahogy a válás a házaspártól a játékban, vagy tényleg ebben az esetben az ásó kapa vet csak véget neki.
-
dj.saabe
aktív tag
hy
nekme service pack 1 vagy és simán megy a game mindent tok csinálni benne még azt is amitnem is lehetne
ez kamu szerintem. -
ByB
addikt
Helllo!!!
Tényleg igaz, hogy Service pack 2 kell ahhoz, hogy tökéletesen működjön a játék??? Vagy ez kama...? -
dj.saabe
aktív tag
hát istenem újonc.
-
dj.saabe
aktív tag
hát ja tényleg jólenne ha olvasnátok is mielőtt irtok/kérdeztek ezt a témát legalább 3 szor átbeszéltük sőt egy másik topicból id ide lett irányitva egy tag.
OLVASNI ÉS OLVSNI s ha ezekután is baj van akkkor kérdezni. -
mtommy001
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ill. kérésem!
Szóval megkaptam én is a Sims2 -t, de nem eredeti, ezért kéri az eredetit!
Na most tölltöttem le hozzá legalább 6 crack-et, de mégsem indul!
Kellene egy NoCD Crack!
Bár nem tudom, mert ha a járékot meg crack-elem, akkor nem tudok majd falat építeni!
Mit csináljak!
Van vkinek vmi ötlete?
Vagy ha tud vki olyan crack-et amivel elindul, elkűldhetné nekem a mailto:mtommy001@freemail.hu vagy a mailto:sminky@mailbox.hu címre!
Előre is köszi!
Mindenkinek jó Simsezést -
dj.saabe
aktív tag
talőn még azhogy vedd fel a kapcsolatot az oldal készitőjével. többet énse tok mondani.
-
dj.saabe
aktív tag
Hy
Próbáld meg jobb klikk, cél mentése ... -
tr00p3r
addikt
köszönöm MAGAMNAK, megoldottam. és igen a DVD verzióval is megy. de nem kell mountolni elég ha megírja az ember a biztonsági másolatot. és minden megy.
annyira, hogy olyan házat építettem, hogy a vége 84.000 credit lett. meg sem tudtam venni. sajnos tetőt nem tudtam rá rakni valamiért. elég amorf a ház formája, tehát nem szabályos négyzet. lehet, hogy ez a gond? van valakinek ezzel tapasztalata? -
dj.saabe
aktív tag
hy
talán próáld meg a jobb ''klikk'' ''cél mentése...'' igy lehet hogy leszedi. -
Niimond
csendes tag
thx ezeket már fullra szedtük, valami olyan kellene, amiben tervezni, csálni lehet rucit....
-
dj.saabe
aktív tag
na hy inen tudsz pár új ruhát leszedni Bővebben: link
Bővebben: link itt csak hirk vanak képek meg talán egy tesztelő progi.
ezse roszs oldalBővebben: link
egyenlőre ennyit tudok. néz körül hátha... -
dj.saabe
aktív tag
hy
hátmost talán egy cimet tudnék mondani de azse jut eszembe. de a sims 2 hivatalos talán nem biztos szal sims2ős odlal majd megnézem a imét . -
Niimond
csendes tag
Hello!
Figyuzzzzatok már! Barátnőmnek kellene valami ruhavarázsoló progi, nekem mag valami tárgy kreáló csoda, tudtok valamit erre...?
Ha progi név is van már az is haladás, majd rákeresek valahol...
Ja és mért tesz néha olyat, hogy a Downloads könyvtárba másolt fájlokat, mintha figyelmen kívül hagyná...? Vagy én vagyok hülye?... Bár ezt nemtudhatjátok...
Előre is thx. -
Gazs
tag
Az image fájt milyen formátumban kell csinálni???
-
Gazs
tag

[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
a fentebb említett megoldás működik a DVD verzióval is???
Kaching + $1.000,-
Motherlode + $50.000,-
Moveobjects on/off Move unmovable objects
Aging -on/-off Sims won't age
StretchSkeleton (number) Make you sim smaller or higher.2.0 double size, 0.5 half size -
dj.saabe
aktív tag
hát pasz énilyenről nemtudok.
-
Balli
őstag
Esetleg van olyan kis trükk (mint pl.: a doom3-nál) mellyel lehetne gyorsitani egy kicsit a gamen?
-
Dilikutya
félisten
akinek ilyen gondjai vannak, menjen az sg.hu fórumára. én is őket terhelem már 2. napja a battlefrontos problémáimmal

-
dj.saabe
aktív tag
istenm én ezt már hányszor elmondtam hogy mitkell csinálni csak azsem moderáva lett.
-
Galo
csendes tag
válasz
hangfalcsapd
üzenetére
Egy szerzőt odaírhattál volna legalább, ha idézel

Mindegy remélem segít és kevesebb ''nem tudok építjezni én vagyok a béna?'' hozzászólás lesz.
Üdv. -
WuDu
tag
Hi!
A hivatalos oldalon van egy exe, amivel tesztelni lehete a konfigodat, szedd le és nézd meg, de amugy ott azt irja, hogy 800 MHz, asszem 128 Mb Ram, es 64 megas vidkari...
Nekem siman megy egy 2500+ / 256 DDR / R 9200-esen, de azért a vidkari kicsit kevés, amit akkor látok igazán, amikor 10 - 12 ember futkos egyszerre a képernyőn... -
Balli
őstag
Sziasztok!
Elindul a játék AMD 1700+ procival. Mert a game dobozán azt olvastam a minimum konfignál hogy min.: 2Ghz. Szval el sem indulna?
Konfig:1700+, 512+256DDRAM, 9600 xt -
hangfalcsapd
csendes tag
Hali!
Mivel sok embernek problémája, hogy a játékot hm ''ár alatt szerezte'' és hiába van meg neki a ''nem teljesen gyári'' CD nem hajlandó futni. Sokan panaszkodnak arra is, hogy létezik ugyan a játékhoz crack, de azzal az ember nem tud építkezni.
Én most ide leírnám a teendőket, saját tapasztalatok alapján.
A program rendkívül rosszul bír mindenféle CD emulátort. Első körben ezeket kell leszedni, mind egy szálig. Igen, az alcohol 120 p. emulátornak számít. Szükség lesz a következő dolgokra: image az 1. CD-ről, vmint a legújabb daemon tools v3.47. Ez ingyenes bárhonnan leszedhető.
A teendő ezután annyi, hogy a daemonba mountolni kell a képet és a játék fut.
Semmi crack meg ilyesmi.
Remélem segítettem, jó szórakozást mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkor mail -t ide 

csak szar ,hogy hülyék a simsek

férfi férfival, a foszerem meghalt , az asszony egyedül maradt a két gyererkkel, és a gyerekek se nőjenek fel apa nélkül ezért jöhetett a szomszéd.