- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
big digit
tag
pfff nekem a sim2 valami directx-re nyavajog.pedig fent van a 9.c

lehet az a baj elöször a bétát tettem fel.
van valami módszer orvosolni a problémát? -
parandroid
félisten
-
Grobby
tag
Tegnap este próbáltam ki. Kicsit lassan tölt be és néha beakad (1024*768 minden maxon). Gondolom a vga lesz a problem, már ami az akadást illeti, de a lassú töltögetést nem értem. Még a Far Cry is gyorsabban tölt be pedig az vitte a pálmát eddig.
Esetleg vkinek tapasztalat? -
djsaabe
tag
jaj szegény ha viszed a blokkot márha adtak akkor bármelyik virágos beveszi a garit na jó nem .
-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
lehet
sajnos nem emlékszem melyik virágos kofától vettem, igy gari miatt se tudok reklamálni 
-
djsaabe
tag
a 2-höz pnzkód ?? aszem ebben is működni fog a rosebud vagy a kalpaucius nemtom hogy hannan tudom már elfelejtettem de ez szinte biztos.
-
Torry
addikt
Pénz kód van már?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
az, hogy megvetted a cuccokat, és utána eltűntek, az azért volt, mert olyan kieg-re épült az adott tárgy, ami neked nem volt meg. ettől alkalomadtán fagyott is a játék. tehát a netről letöltött tárgyak abszolút biztonsággal csak akkor üzemeltek, ha minden kieg-ed megvolt. akció... milyen akció? nem volt semmi _olyan_, ha _arra_ gondolsz...
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
jaja én si próbáltam egymásra telepitéssel másolással de csak addig jutottm hogy a cuccokat meglehetett venni és utána eltüntek aszem talán csak a vacatont meg a superstart sikerült összerakni. de amugy a livin largeban van akció sőt utána a többiben is.
-
Dilikutya
félisten
engem a muksó brokija a WC-n nem különösebben izgat
de a csaj se jobb ha letolt gatyával ül a WC-n....
az a bizonyos plusz szituáció hiányzott belőle
pedig hányszor próbálkoztam, udvaroltam simjeimmel egymásnak, csikizték egymást, beszélgettek, simogattak... míg nem egy nap meg tudtam hogy hiába minden erőfeszités, mert sose fognak összebújni
a franc essen az impotens fajtájukba, gondoltam, és abbahagytam. najó nem akkor, hanem amikor a House Party-ra rátelepitettem a Vacations-t, és attól behalt az egész 
-
parandroid
félisten
na, akkor ha így megbékélt mindenki mindenkivel, és végre szép az élet, akkor szabi elküldheti nekem azt a linket a nudepatch-hez emailben, hátha jól jön még valamikor.
vagy egy link is elég.
ami pedig rékucit illeti: itt nem jelent meg, a másik sims-es topicban viszont volt egy emi nevű ifjú hölgy, és bár az e-mail-cím nem egyezik, a névhasonlóság elég meggyőző, ha jobban megnézitek réka e-mail címét. érdekes direkt-marketing tevékenység mindenesetre, kiváncsi lennék beugrik-e neki valaki...
mod: ja, singles korrekt volt meztelenkedésben, mondjuk én nem a bácsikat nézegettem benne...
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
jaja nekme is volt nude patch hozzá de nemvolt sokkal jobb sőt pl nekm olan voltha ha a muksó elmentwcre nemvolt brokija akkor a csajnak nemvot melle meg hasonló magyarul csak a takarás volt leszedve de voltak oylan ügyesek is akik ki is egészitették simjeikn hiéányos részeit.
-
Dilikutya
félisten
én nem veszekszem. nem vettem fel a kesztyűt, nem fogok illusion stílusában itt dühöngeni, mert semmi értelme. és még csak nem is szóltam hozzá. téma LEZÁRVA.PONT
mostantól szerintem mindenféle warez, off, és egyéb fölösleges dolgok nélkül nem lehetne kizárólag a Sims2-ről beszélni
2 nap és megjelenik. akkoris azt mondom, egy demó kéne, hogy érdemben beszélni tudjunk róla.
mostanában mindig ez van, ha még meg nem jelent játékról topic nyilik, átmegy warezba, jön pár okosgyerek hencegni hogy neki megvan, tudja honnan lehet beszerezni. az, hogy értelmesen beszéljünk róla, már nem divat
-
Dilikutya
félisten
ne aggódj, értjük. az első részhez is volt. nagy lelkesen feltettem, de erősen lelohasztott, mert nem sokkal nyújtott többet mint anélkül
a Singlesben állitólag jobban meztelenkednek, bár addig én nem jutottam el, igaz, valami screenshotot láttam egy mukiról meg a himbálózó hancúrlécéről nade az pont nem izgat engem 
-
djsaabe
tag
é mit találtam a neten lelkes böngészés közben a sims 2-höz
na találgassatok !!
the sims 2 censor patch. aki nemértené meg véletlenül annak igy is legeht forditani ADULT patch. -
djsaabe
tag
jólvan ne veszekedjetek már !!
jaja biztos innen szedte a cimeket rékuci mert énis kaptam tőle mailt. hát nemtom hogy golndolja a dolgot kicsit túlzás az ár ahoz képest de KUSSOLOK mert Már elég nagy a tekintéjem a moderátorok körében. na még annyi hogy amit ajánl nem is eredeti tehát ..... -
Dilikutya
félisten
miért is leszek lefejelve?
szerintem ezt fejezd be. amugy mi bajod neked velem?
amugy ha mindenképpen le akarsz fejelni, előbb nőjj fel a feladathoz. de felőlem... de csak ha téged nem zavar a korkülönbség
mert bevallom, engem is frusztrálna pl. ha egy 6 évvel idősebb partnerem lenne....
-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
épp itt nézem a hozzászólásokat, hogy volt-e réka köztünk
én is kaptam
-
parandroid
félisten
ti is kaptatok rékától levelet?

vagy nem innét szedte a címemet?
kicsit drága a ''kishölgy''
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
jólvan attól hogy elmondom az igazságot még nemkell lehülyézni meg stb stb meg tötölni a hozzászólásaim na jó ez talán elmegy de csak az igazságot mondtam.
ilusion VS Dilikutya STARBOX !!
Sthol Buci : szabazzanka ki fogy nyerni kutya vagy lusion kutty avagy lusion ??
ezennel a szavazász lezárom |- -
illusiON
őstag
dilikutya: egy kegyetlen bunkó pofátlan p*r*szt vagy, akit ugy lefejelek, mint vörösköpenyt a bika! ennyi, sorry az offér
-
djsaabe
tag
most rólem bezséltek ??? vgay kiről ?? mert nemigazán borom követni a dologkat.

-
-
engusz
veterán
Még egy húzásod van! Az összes OFF hozzászólásodat töröltem.
-
Dilikutya
félisten
csak 4CD. az kényelmesen megfér abban a dobozban/tokban, amiben az eredetit adják
a beszerzés tehát nem probléma. ezt a NASA-t meg hanyagoljuk már mert igy is a ''PH hülyéje'' rang kacsintgat feléd de ha még ragozod is a dolgot 
mégegy bruhahaha 
-
Dilikutya
félisten
megaLOL

olyan kár hogy nem tudtad ezt 3 sorba belezsúfolni, mert én azonnal beraknám aláírásnak ez óriási 

-
illusiON
őstag
azt nemmondom meg honnan lesz mert warez lenne

félwarez csak
mellesleg remélem nyuzza egy ideig, mer karácsony után meg szülinapja lesz m
arra is kell majd vmi
thanx a helpet! -
parandroid
félisten
cd galaxisban előrendelhető.
Bővebben: link -
illusiON
őstag
már néztem, de engem nagyon nem izga a game, szóval... csak mondom ajándéknak szánok vmi jó nagy dobást a játékok világában és gondoltam ez jó meglepi lesz... szerintetek? egy lánynak lenne...
-
djsaabe
tag
jaja teljesen 3d game lesz oda viszed a kamerát ahova csak akearod még a takaró alá is na jó ez nembiztos de nemrossz ötlet nem ??
-
illusiON
őstag
bocsi nem érek rá olvasgatmni mennyit javítottak a játék grafikján az előzőhöz képest? én utálom a sims részeket, de kéne ajándékként (névnaora) és akinek adnám annak teccenek a sims részek...
-
parandroid
félisten
szia knee-man, rég hallottunk felőled.
nasa-s haverok jól vannak ott a fekete fényben?
szerk: a hitetlenkedőknek: tessék átnyálazni linkről linkre a nasa.com-ot, lehet, hogy igaza van és ott van valahol erről az info.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
ne lepődj meg ha a mostani is törölve lesz

már én kezdem unni, hogy nem lehet másról beszélni egy játék kapcsán, csak hogy honnan lehet letölteni, ki tudja megjelenés előtt megszerezni, stb
aki olyan töketlen hogy magától nem tudja (mert amugy egyáltalán nem nehéz) az meg is érdemli, és ne játszon vele. PONT.
akkor kicsit a játékról: demó lesz belőle? a képek alapján szép lesz, ha kicsit a szerelmi életet is lehetne menedzselni (úgy tudom lehet, de nem hiszem hogy Singles stilusban
), akkor nem lenne rossz
az öregedés se rossz ötlet. egy darabig el lehet ökörködni vele, de egy idő után sztem ez is unalmas lesz. eleinte a Sims is tetszett, de aztán meguntam -
engusz
veterán
Töröltem egy-két hozzászólást. Legyen ez figyelmeztetés.
-
Dilikutya
félisten
hmm... lehet ma még lesz innen banolás

-
Dilikutya
félisten
akinek kell a Sims 2 az keresse meg magának
aki olyan töketlen hogy nem tudja magától megszerezni, az ne is játszon vele -
Dilikutya
félisten
válasz
csabicsepp
üzenetére
Szerintem nem, de ez szubjektív. Ez nem jelenti azt, hogy majd akkor letöltöm, mert nekem annyit sem ér. Az eredeti Sims + 1-2 kiegészitője nekem bőven elég volt.
-
csabicsepp
aktív tag
Megéri a 13000pénzt?
-
Dilikutya
félisten
válasz
anyonyimus
üzenetére
mi ebben az érdekes? a Doom3 is így esett meg. sőt megsúgom, hogy a Sims2 is tölthető már. bár ezért tuti nem fogom törni magam hogy mire megjelenik, letöltsem

[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
részemről eljutottam játékok terén olyan szintre, hogy még egy ilyen várt játék idő előtti felbukkanása sem hoz tűzbe annyira. ami nagyon kell, majd megveszem 2 év múlva az EVM sorozatban
legalább akkor jobban meggondolom milyen játékot szerzek be. nemrég elszállt a vinyóm, egy csomó nem hivatalos kiadású játékkal, de valahogy nem érzem úgy hogy akárcsak 1 is kéne úgy igazán nekem azokból. amugy nem jöttem rá a hsz-ed lényegére, hacsak nem az emlitett ftp bujtatott reklámja volt 

-
djsaabe
tag
hy
tudjátok hogy ez ugyvan hogy megjelenés előtt már lelehet tölteni az ilyen gamekat hogy a sok buzi hacker (néha jó ha vannak) ellopja a NASA-tól mag a hasonló helyekról amikor még szinte csak tesztelik a játékot tehát ezek a játékok az igai full gamek és semmi béta csak pl több hiba van benne amit a sok buzi az utolsó pillanatban javitanak ki dehát tökmind1 után a úgyus jön egy patch és ennyi. én is ismerek egy ilyen ftpt csak sajna még nemmondták meg a jelszót hozzá mert még nevettek be a csapatba. hozzáteszem magyar szerver. -
joe69
senior tag
lehet irni az elmenyeket a megabites nettel rendelkezoknek

-
joe69
senior tag
UP
Gondolom tudjatok miert??
-
Drizzt
nagyúr
válasz
anyonyimus
üzenetére
Szeptember 17. a megjelenési dátum. Én úgy tudom, hogy lesz magyar verzió is, de nem biztos.
-
csabicsepp
aktív tag
Nem tudja valaki, a sims2-ből lesz magyar verzió?
Mert akkor nem venném meg ajándékba egyelőre....szerencsére még nem tud róla a kisasszony
[Szerkesztve] -
anyonyimus
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Alvin,letöltenéd nekem?

-
Banyus
csendes tag
tudok rüla,hogy nem az a teljes játk

és októberben ér hozzánk!
-
anyonyimus
tag
Nem is fogod megtalálni,megnyugtatlak

Ugyanis a Sims Body Shop csak egy kis ízelitő előzetes amit az EA kiadott,és a hivatalos lapon is megtalálható...
A teljes játék szeptember vége-október eleje körül érkezik angliába.Sacc decemberbe ér kishazánkba...Addig azért keressed csak a peer2perr rendszereken
-
Banyus
csendes tag
http://sims2hun.uw.hu/ ezen a címen meg elvileg a hivatalos odlalon is de ott nem jötte rá,hogy lelehet tölteni egy ilyen sims body shop izét amúgy dc++on nézzétek ott elivleg lehet töltenia az egész játékot de még nem találtam meg
na pusz -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
anyonyimus
üzenetére
Quake 4 érdekel?

-
anyonyimus
tag
De érdekes...Egyre több ember tudja ''állitólag'' letölteni a még meg sem jelent játékokat..

-
Banyus
csendes tag
Ausztirában?ÓÓ ,lehet,hoyg ott hararabb megjelenik nem? MInd1,ha meglesz neked talizhatnánk és lemásolhatnám

Egy haverom tud egy odlalt,ahonnan lehet tölteni de nem mondja meg aztmdonta ha nézini fogja és letölti nekem de át nemtom
A szemtétláda
AMúgy nagyon izgultam,hogy elég legyen a gépem ajátékhoz...600 MHz,256 MN ram és legalább geeforce 2 hát mind1ik épphoyg megvan 734 Mhz procim van
Szóval amikor láttam,hogy futni fog majdnem bőgtem
Haha
Na de amíg nem jelenik meg addig játszom a régivel
Most töltöttem le hozzá W.bogar tütüt
Meg Orlando Bloom pofát
haha
Na puszmák,jó játékot
-
Grass
aktív tag
Hm. Így várjátok? én az 1. résszel is max 1 órát ha játszottam. az én csávom mindig összeon
mlott meg sírt. aztán küldhettem aludni 3 napra. végre egyensebe hoznám az életét erre bejön egy betörő és zsebre teszi a vadi új hűtőm mega tűuhelyt. de csak úgy csuklóból. mondom hogyne.enniy volt a simses pályafutásom
-
pulsegirl
csendes tag
Szijjasztok
Én már naggyon be vagyok izgulva a The Sims 2-re...úgy volt, hogy egy haverom tegnap meghozza Ausztriából...de aztán nem hozta..hehh...mindent nekem kell csinálni?
Ezért elvileg a jövő héten megyünk ki Ausztriába, és én veszem meg...de vároomm...hihi...
És ha már ott vok..hihi..veszünk egy lapos moitort..csak azért, hogy élvezetesebb legyen a Sims 2-vel jáccani...
Szerintetek lesz vmi pénz növelő kód hozzá?? -
Banyus
csendes tag
hehe akkor megszívtad
nemtom pontosan ti tudjátok mik a minimum dolgok amivel még elfut a játék?
puszmák -
engusz
veterán
A húgom Sims őrült.
Attól tartok, hogy az ő gépe nem lesz elég a Sims 2-höz. Ezért tuti, hogy az önyimét fogja nyúzni! 
Szóval nem örülök annyira a játéknak.
-
Banyus
csendes tag
halihó!
már én is nagyon várom lelkesen nézem a videókat meg minden
5 éve Simsezem és eleinte felsem kelltema géptől oylan aranyosak
IMádom őket és msot szép lezs új lesz jó lesz hát aludni sem fogok
pusz -
Drizzt
nagyúr
Azért recommendedhez oda volt firkantva az, hogy Radeon 9800, vagy Gf4\FX...
-
shev7
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem kell neki egy erőgép, de 3,5 giga??? Ez is DVD-n jön ki?

-
Alvin_ti4200
félisten
Minimum system specs: Bővebben: link
No comment
-
Torry
addikt
Új videjót néztétek?
Istenállat lesz!!!!Ájj jöjjön már!!!!
Innen tölthetitek is : Bővebben: link -
Toncsi
aktív tag
Én is várom!!! Nem tudja vki mikor jelenik meg?
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Mit tudtok a Sims2-ről? Megjelent már?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Svájci jellegű bicska eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gyanugy lehivod a konzol ablakot bal shift+ctrl+c,majd beütöd hogy ''kaching''.(persze idézőjelek nélkül....Soksikert
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha te valamit veszel a bluefishben, és beviszed a mistralba szted kicserélik?