Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Az egy a játékban 1531-es öreg Corolla. 997-es jól beállított R32-vel fogtam, de féktávon fenékbe kellet bökön, hozzá az utsó versenyen. És igen a beállítások sokat számítanak.
Igazából elég sokat játszottam most, már a játékkal 8óra + . Mindenképpen érdemes rászánni azt az időt amíg beállítasz magadnak mindent. Kormány, %-ok egyéb beállítások. Én Elite irányítással játszom HARD-on és nem olyan vészesen bonyolult maga a játék. Nordschleifén sikerült megdönteni a Zonda R ? hivatalos ? rekordot. (ennek nagyon örültem)
Rengeteget beszéltek itt motor és egyéb hibákról. Ezeket hogyan lehet előhozni, hogy jönnek elő? ( Törés, sérülés fullra van állítva) Mert pl. haverjaim is F1 2010-ben, állandóan defektekkel küzdenek, nekem meg semmi. Vagy ennyire számítana a finomabb stílus

Összességében a játék, nagyon érdekes képet nyújt. Ott vannak pl a bitang kocsik, 800-1000le. nagyon nehezen vezethetőek ami szerintem jó és kevés játékban van így. De ugyanakkor olyan kocsik kezelhetetlenek amik pl a világ élvonalába tartoznak ilyen téren. (pl Gumpert Apollo) A TDU2 vel fölösleges összehasonlítani. Más világ. (halkan megjegyzem itt sztem a sebesség élmény 1000x jobb) A kocsik ingadozás egyenesekben, sztem szintén hülyeség, max ha pokoli szarul gyorsít ki valaki, akkor lehetséges. De akkor sem végig. DB9, Vantage V8, R8, érdekes módon egyik sem imbolygott alattam, halálosan precíz volt mind és ezek messze nem pályaautók. Anyum 50 lovas 106osát meg sem említeném, hogy mennyire precíz
Így összegezve nem tudom, hogyan merték azt állítani, hogy ez új szintre emeli a szimulátorokat... minden esetre, élvezhető a játék és kellő kihívást tud nyújtani. A drift részéről nem nyilatkozom, mert azzal nem játszom. Talán majd 1x
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így összegezve nem tudom, hogyan merték azt állítani, hogy ez új szintre emeli a szimulátorokat... minden esetre, élvezhető a játék és kellő kihívást tud nyújtani. A drift részéről nem nyilatkozom, mert azzal nem játszom. Talán majd 1x