Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én most mondom azt, hogy ez egy kalap szar..

Az AI szarik rá magasról, hogy én hol vagyok, ha épp elé/mellé kerülök, és elfoglalom a "neki programozott" útvonalat, úgy jön belém, mint a szar. Na és persze én már egy kis kocctól is pörgök, repülök, forgok, palánknak vágódok, és persze mindig úgy, hogy még tolatnom is keljen, had adjanak még egy kört is nekem, mire elindulok

Ha egy hajszálnyit hozzáérek a fűhöz, már ránt a kavicságyba, de az AI gyorsabban megy ott, mint én aszfalton, arról meg ne is beszéljünk, hogy utcai pályán ha felhajtok a járdára akár egy kicsit is, úgy vág a palánkhoz, hogy öröm nézni
Az már csak hab a tortán, hogy egy sportautó jobban imbolyog mint egy emeletes iskolabusz.
Komolyan mondom, mintha akik csinálták volna, még életükben nem láttak volna igazi autót. Kedves EA, nem attól szimulátor, egy szimulátor, hogy mindenféle szarságot építenek a játékba, ami nehezebbé teszi a körbehaladást, hanem attól, hogy az autó úgy viselkedik, mint a valóságban. Hát itt qvára nem..

Elnézést a kirohanásért, de ma 2x ültem le mellé, hogy játsszak egy jót, de inkább csak felidegesített, úgyhogy szerintem kap egy uninstallt a fenébe..

Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest