- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
ATtIs_80 #4569 üzenetére
Még hogy halk.
Habár, kinek mi a halk, igaz.
Vettem a házamat, volt benne 8 db ilyen.
Ha le voltak szabályozva, a hatásfok nem volt az igazi.
Ha viszont feltekertem mindet, igaz, hogy tájfun keletkezett, viszont egy borzalom volt, nem lehetett megmaradni mellette.
Jelenleg is van pár darab, de egyet hagytam a ház oldalában, amit ki-be tudok kapcsolni, ha komolyabb légmozgásra vágyom. -
XaraX
addikt
válasz
ATtIs_80 #3600 üzenetére
Szóval neked 3 venti van rajta?
A szabályzás miatt kérdeztem, mert ugye az eredeti ventik nem pwmesek, (megjegyzem, igazán lehetnének azok ennyi pénzért), és az asrockon két cpu csati van.
Az egyik pwm-es, a másik nem.
A simára dugott ventit szabályozza is, de értelemszerűen a másikra csatlakoztatottat nem.
Ezért gondoltam, hogy y csatival egyre kötöm a kettőt, de nem örülnék, ha lefüstölne a csatlakozó. -
XaraX
addikt
-
boogie84
veterán
válasz
ATtIs_80 #3565 üzenetére
Ezek szerint olyan széles az NH-U12P SE2 borda, hogy nem fér el a ventilátor a ramok mellett?
És ha a 2, 4-es slotba teszem a ramokat? Vagy nem a legalsó lamellába akasztom a rögzítő pántot hanem picit feljebb??Viszont ha nálad a G.Skill 1,65V működik + 20K-val ír, olvas, másol azzal én is meg lennék elégedve!!
-
rankesz
veterán
-
AirBooms
addikt
válasz
ATtIs_80 #3410 üzenetére
Hétvégére lesz ramom és VGA-m, talán procim is. Ha más nem, kiszedem unokaöcséméből a 2600K-t (úgyis az az enyém eredetileg). A GTX580 vízblokkja tegnap megjött...
(#3411) N_A_S: Mit akarsz, nagyon hasít ez a proci! Igaz, kicsit magasak a feszek, de szépek az eredményei.
-
deepwell
aktív tag
válasz
ATtIs_80 #2934 üzenetére
Minden beállítás alap a biosban, kivéve a turbo szorzókat. ez ugy alakul, hogy 45,41,40,34 es a turbo nelkuli szorzó 34. így a bios 3,4Ghz n bootol, majd a terhelés függvényében állítja a feszültséget, és szorzót. A TDP nem megy 60 fölé, ugyanis amikor 4.5Ghz megy akkor a másik 3 magot lekapcsolja így csak 30w ot fogyaszt. amikor megy mind a 4 mag akkor csak 3,4 Ghz ketyeg és 60w ot fogyaszt. idliben pedig 1.6Ghz 0,8 V és 7-8 W-ot fogyaszt. A stabilitás eddig ok
-
rankesz
veterán
válasz
ATtIs_80 #2853 üzenetére
Én is NH-D14-et készülök venni...
AirBooms: nekem is ez a procim FPO-ja, de nekem 44x101-en az előbb még 1.23V-al is elhasalt a LinX pár másodperc után... kékhalál
Pedig elvileg a load line calibration lvl1-en volt ami ahogy kivettem a legnagyobb Vdrop kompenzálás.
De majd még próbálgatom, csak így annyira nem buli hogy fél perc után le kell állítanom mert a gyári hűtővel máris 80 fok lesz a maghő... -
XaraX
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz
ATtIs_80 #2395 üzenetére
Passz, nem tudom miert van ez igy. A CPUZ, barmelyik verzio, 1.056 voltot mutat CPUZ fesznek, a HWMonitor detto. Azt keptelensegnek tartom, hogy ennyivel stabil legyen a LinX 4.2 GHz-en. De ugyanennyit mutatnak 4.6 GHz-en. Mig az Aida64 2.96 voltot minden esetben! Ami durva. A lap biosa viszont korrektül monitorozik.
Alig varom mar, h ósszerakhassam az Asrock Fatal1tys rendszert is, ha egyszer meglesznek hozza a ramjaim vegre! -
AirBooms
addikt
válasz
ATtIs_80 #2392 üzenetére
Igen, ezt a HWMonitort én is letöltöttem, de 4,2 GHz-en ez is csak 1,056 V-ot ír ki terhelés alatt a procinak, holott 1,25V-ot állítottam be biosban. Amúgy bármennyit beállíthatok, 0-tól 1,99-ig (most csak írtam valamit) mindig ugyanannyit mutat a HWMonitor, a CPUZ, az Aida64. Igen, a 12 V-ra nagy hülyeséget ír a HWMonitor, de pl asszem az 5V-ra valami -4 V-ot írnak.
Másoknak van efféle tapasztalata? Esetleg nem UD3-as kollégák is megírhatnák, náluk rendben vannak-e ezek a feszültségekAmúgy én javaslatra és már a 1.57.1-es CPU-Z-t töltöttem le, mert valaki azt javasolta, hogy ez már jól mutatja a procifeszt. SB-nél. Hát nem mutatja jól...
Źşë' : ha neked jól esik, érezd magad hülyén. Ezt nem befolyásolhatom, parancsba sem adhatom, Arra is csak kérhetlek, hogy legközelebb ne csak flegmán belinkelj egy már rég elfeledett (vagy igen, véletlenül szem elöl tévesztett) hsz-t pláne olyan szövegkörnyezetbe (más témák sűrűjébe), hanem tiszteld meg a többi fórumozót, így engem is, hogy legalább annyi kommentet hozzáteszel, hogy mi bánatot kezdjek vele! Akkor nem fogunk felslegesen ennyit vitázni. Amúgy világbéke!
-
dime27
őstag
válasz
ATtIs_80 #2347 üzenetére
Valamelyik fesz kevés lehet neki lehet a linx vagy prime lefut igy de akkor is kevés nálam ilyet régen általában vagy ramfeszhiány vagy cpu fesz hiány okozott ezt sajnos ki kell zárogatni egyenkét szal próbáld növelni valamelyiket és majd kibukik szépen lassan h melyik növelésésvel nem fogja csinálni legalábbis én igy járnék el...
-
-
Воланд
titán
válasz
ATtIs_80 #2329 üzenetére
Gondolom nehéz volt megtalálni, hiszen benne van az első hsz-ben.
(#2310) fsb1000: Nem is azt mondta, hogy van 3,25-ös ram, hanem kérdezte, hogy mennyit tud használni az xp (valahogy így néz ki nálad: telepített memória: 4GB, használható: 3,25GB vagy 3,5GB).
32 bites oprendszer csak 4GB memóriát tud megcímezni, viszont ebből lejönnek a cache és egyéb (pl videokártya) memóriák és ezért maga a rendszer már csak 3,25-3,5GB között tud kiosztani a programoknak, ráadásul egy programnak max 2GB-ot. -
Nippon
őstag
válasz
ATtIs_80 #2196 üzenetére
Január közepén rendeltem meg tőlük a lapot és a procit, mostanra jöttek meg, közben az értesítőkben többször lement az ára, majd mire ténylegesen beérkeztek, hirtelen nettó 12ezerrel drágább lett....
Kár, hogy közben az árfolyam nem változott, max picit lefelé. A drágulás teljesen mesterséges, kihasználták a helyzetet. Szánalmas, gusztustalan húzás. -
jeni
félisten
válasz
ATtIs_80 #2171 üzenetére
Én is szemeztem a Grey memóriákkal az Iponban de nem mertem megvenni,ha tudom,hogy SB-re lett tervezve akkor azt veszem,bár a memóriákat nem vihetem vissza mert ma járt le a három nap. A kék HyperX hűtésű memók viszont gyorsan elfogytak és hiánycikk lett,ettől függetlenül nem kapkodnak a SB új Grey Kingstonért
-
MrTwister
őstag
válasz
ATtIs_80 #1932 üzenetére
Akkor 2 lehetőségem van most pillanatnyilag ha jól értem: i7+P55 egyszer, de akkor mindegy ha i5+P55(mivel eredetileg P67+2500K szerepelt a kívánságlistámon csakhát Szandi kitörte a nyakát a tűsarkú szandijában
) ill. X58+i7! Ezek mit tudnak tuningban és mennyire időtállóak? Most egy 2.6-os C2D-m van@3GHz-en(+fesszel menne az még egy kicsit feljebb is)+Ati 4830 videókártya. Tudom itt a vidkari a szűk keresztmetszet főleg.
Ti a helyemben mit tennétek most cseréljek vidkarit egy izmosabbra(Radeon6870 v. Nvidia GTX460) és abba fektessem a lóvét(most van rá lehetőségem csak
) és majd késő tavasszal Sandy Bridge vagy váltsak kényszer platformot(3-4 éves távra tervezem)az i7+P55 ill. X58+i7 duóból valamelyikre most!? Játékok terén mindenevő vagyok(Crysis 2, Dragon Age, Starcraft 2, stb. )
-
fagy53
nagyúr
válasz
ATtIs_80 #1744 üzenetére
Az nem biztos, hogy a gyártót kell keresni, az autós visszahívásoknál sem a gyárba kell visszamenni! Ebből komoly fogyasztóvédelmi probléma lenne ha a nagykerek nem foglalkoznának vele és gyártói garanciaként kezelnék a dolgot. A gyártó által kezdeményezett visszahívási akciók a nagyobb darabszám miatt tervezhetőbbek, mint az eseti garis meghibásodások, erre most fel kell készülni és a március-április kemény időszaknak ígérkezik.
Ha az Intel visszahívási akció kezdeményez, akkor ez minden az abban az időszakban eladott, ezekkel a chipekkel szerelt lapokat érinti, ami azt jelenti, hogy értesíteni kell a végfelhasználót, a vásárlót is. A visszahívásnak ez a lényege... -
szacsee
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest