Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
easy...rider
üzenetére
Azonos orajelen is erosebb, volt mar itt kerdes, es linkeltek trszteket is!
-
Cybertrone
veterán
Kiderülnek majd a dolgok idejében

-
Cybertrone
veterán
válasz
kasa85
üzenetére
[link] Itt lehet tájékozódni a game minden dolgáról, és a munkálatokról... ez egy hivatalos blog... kicsit ugyan tömör olvasmány , de az amire te gondolsz a blog legalján az utolsó prezentációban szerepel a 12. oldalon... konkrétan az hogy a frostbite 2-es motor pc-n 2-16 theatres közt használja az erőforrásokat!

Ha egyép kérdésed van akkor privi, mert kivágnak a topikból minket mint a macskát sz*rni
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Fail3D!
üzenetére
Tán HBAO nélkül nincs árnyék nálad vagy mi?
Az a baj hogy ha az árnyékok alapján lőném az ellent sokszor halnék meg... inkább egy jó hangcucc, ill. füles, és akkor biztos hogy tudod hogy van ott valaki... mellesleg attól nem lesz jobb az árnyék hogy be van lőve a HBAO... vagy ha te látod akkor sas szemed van! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cybertrone
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Most hogy 2560-ban tolom én 2*-es élsimítást használok, és nem recés semmi... felraktam 32*-re és ott sem volt recés semmi, de szebb sem lett... akkor meg minek! Ugyan így fogok tenni BF3-ban is!
Többet ér nekem a folyamatos game menet mint az hogy verjem a mellemet hogy fasza vagyok minden maxon van... holott tehetném maxra... 
-
Cybertrone
veterán
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Vagy csak szarul van feltéve a hűtő...

-
Cybertrone
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Ha 3v-ot kapna a prci, most nem használnád a gépet, mert a proci megsült volna... Jobb esetben a védelem bekapcsolt volna! Sőt továbbmegyek, szerintem nincs is akkora beállítható fesz a biosban!

-
Cybertrone
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Bug...
Tegyél fel másik verziót! -
Cybertrone
veterán
válasz
orochi_gold
üzenetére
El igen de remélem azt is tudod hogy az 1155 mint középkategória fele annyit sem lesz a piacon mint az 1366 volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cybertrone
veterán
Irigyek vagyunk naná... sőt máris 1v1-be cserélem a rendszeremet, csak had linxelgessek én is
Barátom ha annyira akarnék tuningolni mint ahogy mostmár nem tuningolok, akkor meghagytam volna azt a 980-at ami az itt jelenlévő összes Sandyt a porbeveri
Akkor aztán lehetett volna dobálózni az 5ghz-vel
De szerintem fejezzük be, téged mindenki ismer, és hát inkább rádhaggyuk! 
-
Cybertrone
veterán
válasz
Rexcor
üzenetére
Van külömbség mert ugye nem mindenki csak gamel, van aki érdemi munkát is csinál otthol, ami lehet hogy jó pénzt hoz a konyhára, és akkor minden perc számít ugye
Na itt nem mind1 hogy egy 6 magos gulf esetlegesen egy CAD alkalmazásban, vagy tervezésben mennyire domborít a 4 mag+HT-hoz viszonyítva 
-
Cybertrone
veterán
Abban azért igaza van hogyha már prémium lap, fasza körítéssel jó megjelenéssel meg minden azt a 2 db gusztustalan drótot miért nem lehetett elvezetni valahol? Most komolyan hogy néz ki? az egész megjelenést lerombolja, mert egyből az alsókategória jut az ember eszébe....
Mellesleg 8 fázisból is ki lehet hozni ennek a huszon pár fázisnak az erejét, csak kevesebb, de erősebb vrm-ek kellenek! Ahogy látom ez is hybrid vrm-el készül ilyen féldigit megoldásban!
-
-
Cybertrone
veterán
Látom zajlik itt is az élet...

-
Cybertrone
veterán
válasz
YencYke
üzenetére
Nekem még nincs ilyenem, csak kíáncsi voltam a dolgokra mert még lehet...
Mellesleg nagy nyugdíj kiadni egy ugyan olyan procit pár mhz-el nagyobb órajelen az a fasza 
És itt nem az árról beszélünk, hanem arról hogy egyesek kicsit elmérik az SB erejét, és példálóznak a semmivel!
Ezzel senkit nem szeretnék bántani, maximális Respect a topik közönségének!
-
Cybertrone
veterán
válasz
-=Flatline=-
üzenetére
Faszikám... olvassál és mindent megtudsz... Nemsokat veszít a közösség ha továbbra is csak vásrolni jársz majd fel!
Most még elnézzük neked, felvilágosítottunk, de ha továbbra is nyomatod a hülyeséget, és 5 perc alatt 4 HSZ-t írsz megkeres majd egy modi, és elmagyarázza mit és hogyan kell... További jó fórumozást... Off vége! 
mekex:
Nem olyan nagy az a hűtő hogy meghajlítsa szvsz, de gondolom van hozzá egy filléres blackplate (hátlapi merevítő) ami pont ezt akadájozza meg!

-
Cybertrone
veterán
válasz
-=Flatline=-
üzenetére
Barátom ahelyett hogy lövöd a hozzászólásokat mint részeg vadász a kacsákat, gondolkozz el azon a hozzászólásodon hogy "szerkesztve", és azon hogy vajon miért lehet 5 percig szerkeszteni a mondanivalót...
Megláccik hogy 2000+napos a reged, de egy kummát nem írtál még a fórumba! 
-
Cybertrone
veterán
válasz
PH-User
üzenetére
Mugen 2 höz dobtak piacra annó 1156-os lefogatót is szerintem jönni fog hozzá 1155-ös is!

A többit nemtom a szakik ittvannak, én csak topikot nyitottam, és kussolok a 920-al

N_A_S:
Barátom talán kelet volna tudom minden előnyét kiujjból az EFI biosnak? felvilágosított a kolléga vitáról szó sem volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

c to c alig van különbség, szvsz szerintem nem éri meg a cserét!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerintem fejezzük be, téged mindenki ismer, és hát inkább rádhaggyuk!
Megláccik hogy 2000+napos a reged, de egy kummát nem írtál még a fórumba!