- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz
deepwell #2891 üzenetére
Csak én gondolkozok furán? Miért veszel addig alaplapot, amíg hibásak a SATA vezérlők rajta? Tuudom, addig tudod legalább használni. De amikor jönnek a javítottak, akkor megint neki állsz szétkapni a gépet és újra építeni?
Egyébként jó cuccod lett, remélem hasítani fog az én 2500k-m is. Csak várom az alaplapokat
-
AirBooms
addikt
-
boogie84
veterán
válasz
deepwell #3055 üzenetére
55-60 fok a gyári hűtővel???
omfg Nagyon jó! Nem is kell hozzá vízhűtés. Most győződtem meg róla h elég lesz a noctua
tomamd: Nálam is így indul. Ez attól van h a lap így kezeli le h tuning van. Bár azt hiszem h 3,8GHz-en nem csinálta + alapon sem. Sztem a tuning miatt van, ne törődj vele.
SipiBcs: Én az UD5-öt szemeltem ki, remélem az működni fog rendesen. Bár egyik boltban 66 volt ára. Kicsi borsos (nekem).Proci ára még borsosabb lesz.
CHIPman: Ha kikapcsolod de nem áramtalanítod, ki és bekapcs akk elvileg nem kellene csinálnia.
Nálam alap órajelen áramtalanítás után sem csinálja. Csak tuningnál.
XaraX-al értek egyet. Nálam is az lehet h ha az fpb-hez nem nyúlok akk semmi dupla indulás.
-
Воланд
titán
válasz
deepwell #3065 üzenetére
Félreértettél, azzal nincs problémám, hogy rendesen beállítod a gépet, csupán a két különböző órajelű ram közti "különbségre" írtam, hogy max benchek alatt fogsz eltérő eredményt kapni, minden más felhasználási területen észrevehetetlen lesz az eltérés. Talán a tömörítés az, ahol észrevehető a gyorsabb órajelű ram által nyújtott teljesítmény.
-
Воланд
titán
válasz
deepwell #2970 üzenetére
Nem, ez konkrétan ezen hozzászólásaidra vonatkozott, ahol még 5 percen belül voltál, mégis újat írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest