Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nekem kimondottan tetszik ez az üde, új BIOS és az egérhasználat is.
Csak szokatlan még kicsit, meg hát a baromi sok beállítás... jószerével asse tudom mivel mit állítok. Egy BIOS frissítéssel kezdtem, az XPM profilt pedig aktiválni kellett, de az 1.50V feszt jól be állította hozzá. Egyelőre nincs tuning, nem rajongok különösebben érte (meg hát szükségem sincs ennél nagyobb teljesítményre), inkább az energia beállításokat néztem de azt sem állítottal amíg nem tudom pontosan mit csinálok.
Egy MSI lapot használtam eddig, azt is jó régen. Eddig tetszik, minőségi darab értét kelti már a kicsomagolásnál, és a rendszerem is érezhetően gyorsabb.subaruwrc: ebben biztos vagyok, nem is az ellenkezőjére utaltam épp csak - mint1 - megjegyeztem.
Wukiwo: köszi. Nem ment egyszerűn, és hezitáltam is a választás előtt. Remélem nem bánom meg a lapot, bár a minőségérzet mindenképp kiemelkedő. Azonnal 4.2Ghz-en indította a procit, anélkül hogy kértem volna. Még a végére a tuning is előfordulhat, ha ennyire szeretné.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak szokatlan még kicsit, meg hát a baromi sok beállítás... jószerével asse tudom mivel mit állítok. Egy BIOS frissítéssel kezdtem, az XPM profilt pedig aktiválni kellett, de az 1.50V feszt jól be állította hozzá. Egyelőre nincs tuning, nem rajongok különösebben érte (meg hát szükségem sincs ennél nagyobb teljesítményre), inkább az energia beállításokat néztem de azt sem állítottal amíg nem tudom pontosan mit csinálok.