Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Nemrég szereztem be egy asus maximus IV gene-z/gen3 lapot, vele együtt pedig egy i5-2500k procit. A procin egy artic cooling 240es vízhűtő van. Tuningolni szeretném a gépet, lap memória proci minden amit lehetséges. A jelenleg csak a biosban előre beállított auto tuningot nyomtam be, 4,2 ghz-re. Viszont szeretnék mindent manuálisan beállítani, ami felesleges azt kikapcsolni, és kihozni olyan 4,5 ghz-et belőle, normális hőmérsékletekkel. Ebben kérném a segítségeteket, új vagyok a témában, sose volt intel procim, meg ilyen kaliberű lapom. Plusz egy kérdés, a vízhűtőn a pumpáról jövő csatit hova dugjam? cpu vagy chassis fan? Illetve a bordakon levo ventik csatijait, cpu vagy chassira? A lapnak elvileg 2 teljes értékű cpu csatija is van, bár ezt biztosan lesz aki jobban tudja. Hogy lenne a legjobb?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs