- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
katt777
üzenetére
én nem tennék fel minden lapot a LinX és társaira, volt már, hogy LinX alatt többórás maximális kínzást is kibírt a rendszer, aztán játék alatt fagyott egy kövéret (és a VGA-hoz hozzá se nyúltam). nemcsak ez, hanem még anno az E5200 procis konfigom is... ezért a LinX-et legfeljebb irányadónak használom, ha már ez is errort dob, akkor az már régen rossz.
"milyen hülye vagyok, hogy megvárom a Z-s lapokat"
már csak azért se volt hülyeség megvárni a Z-s lapokat, mert pl. egyszerre tuning és intGPU kivezetés, utóbbi sose árt, ha van, mert kitudja mikor mondja be az unalmast a VGA, aztán addigse esik ki a gép. én azért vettem ezt nemrégiben, mert alig pár hónapos használt és postával együtt 20k volt, szerintem megérte, mikor újan 30k+... ennyiért nemhogy jóféle Z68-as lap, de még hasonló P67-es se sok van. lapok között meg nem nagyon ugrálok az MSDNAA licenceim miatt. lehet talán egyszer beújítok egy Z68-ast én is, de az még a jövő zenéje... de egyelőre elégedett vagyok ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs