Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Akárhogy bűvészkedem, 60 0000 GFlops alatti eredmények jönnek ki a linx -szel. Az i5 2500K 4.0 GHz-en, RAM-ok 2x4 GB 1600 MHz 9-9-9-24...1T...
Kevésnek találom... -
Erdei88
veterán
válasz
monosz
üzenetére
Itt egy teszt, 7970 skálázódása , 3 procival tesztelve. 920 alapból ~600Mhz hátránnyal indul
-
Gaben01
őstag
Csak nekem tűnik úgy az eddig látott eredmények alapján,hogy a 2600K-k jobbak tuning szempontjából,mint a 2500K-k?Nagy átlagban értem,kivételek mindig akadnak,de itt a topikban nem válogatott darabok vannak döntő többségben,hanem simán polcról leemeltekről.
Aztán lehet hogy tévedek.
-
kop8
őstag
válasz
helkis
üzenetére
Hwboton néztem az eredményeidet, szépek!
Nagyon álatul megy a proci
Rakok én is rá vizet majd ha már megcsináltam!
De csak reménykedni tudok hogy valami jobb procit kapok majd, apróban van 1év garival oem, szerintem veszek egy olyat a héten és kész....
Nekem is az a bajom hogy nincs a hűtésemhez 1155-ös lefogató, de majd gányolok valamit hozzá, meg az gáz hogy hűtővel együtt kell a lapot beszereli, de közben a hűtőm eltakarja a fele csavart minimum a lapon és nem birom lecsavarozni.....
Valmi amd-s lefogató rendszer kellene hozzá, az jó egyszerű nem kell csavarozgatni...
-
helkis
veterán
levegővel nagyon nem küzdöttem, mivel 1155-re nincs léghűtőm, a gyári coolerével 1,25v-on tudta a 4.5ghz-et ugyanúgy..
igen 5428mhz a bench-beállításom, amit linkeltem is..
szerk: csak lemaradt: [link]egyébként ha játszani támad kedvem vagy csak bekapcsolom a nagyvasat valami komolyabb munkára, akkor 1,25v 4,5ghz-en használom.. ami e-fölött van, azt nem veszed észre úgysem, ha nem méred..
-
tocsek18
senior tag
sziasztok, Core i3 2100 proci alá milyen alaplapot érdemes venni?
Üdv. -
Manual fesszel nem csökken le 1600MHt-nél a feszkó 1V körülre?? Ha nem akkor lépjünk tovább, az offsettel hogyan állítgassam? + vagy - és kb mennyit? Az LLC-t kell kilőni hogy de sokat droppoljon? A load line cal....-t takarja ezt? Kilőni nem tudom csak hangolni. Extrémtől lefelé.
-
kop8
őstag
max mennyi fokig mehet fel a proci?
-
Gaben01
őstag
válasz
monosz
üzenetére
A Corator simán elég lesz,feltéve ha van hozzá 1155/6 lefogató (775-ös lefogatóval csak asrock lapnál tudod majd használni).Ha 20K körül van a csere,akkor én cserélnék (illetve meg is tettem i7 920+asrock x58 extreme+3x2GB corsair 1600-ról váltottam,kb 15K volt a különbözet).Ha esetleg 2500K-t veszel,akkor még kevesebb lesz a különbözet,de ha kell a HT,akkor természetesen 2600K.
-
pincehely
addikt
-
kop8
őstag
Megvettem a P67A-UD4 b3 lapot itt a ph-ról

Remélem jó lesz.... -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap érdeklődtem iGPU hőmérséklettel kapcsoltban... kíváncsiságból azonban futtatam egy memóriatesztet memtest86-tal. Az eredmény érdekes: külön-külön nem ad hibát a modulokra, viszont ha mind2 egyszerre van bent, akkor a teszt legvégén telehányja a képernyőt mindenféle karakterrel, majd ha a valamilyen beállítást akarok tallózni megfagy a rendszer. Kérdés honnan tudom kideríteni, hogy a valamelyik RAM hibás-e vagy az alaplap?
Ill. tudtok valamilyen más memóriatesztelőt progit ajánlani?i5-2005K
Asus P8H67
2x 4GB Kingstone hyper-X
No overclockÖtletek?
köszi előre is -
monosz
őstag
Üdv urak!
Lenne pár kérdésem: Jelenleg egy i7 950-et használok,4Ghz környékén,3*2gb Ram,gtx590-el együtt.
Azon jár az agyam,ha cserélnék konfigot:Alaplap Giga GA-Z68X UD5-B3
Proci: 2600K
Ram: Corsair Vengeance 2*4Gb 1600 C8
Változna-e az erőviszony,a jelenlegi konfighoz képest,és kizárólag játékok terén érdekelne a dolog,és a jelenlegi proci hűtőm használható lenne? (Coolink Corator DS.)Kérném nem h*lyének nézni,köszönöm.

-
1.305V-on eldobja magát a gép, nem baj.
-
Tirexi
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Hát annyira sok lehetőséged azért nincsen állítgatni.
A VTT-t nem emelhetem az egekbe mert ott a RAM fesz korlát. (max 0.5V különbség)
A PLL-t sem lehet sokáig emelni csak 1.89-ig (nekem most 1.83V)
PCH van még amiről fogalmam sincsen hogy mi de azt sem igazán lehet.
Ennyit bír a CPU sztem ezen nincsen mit ragozni.Egyéb ötlet?

De amúgy meg tökmind1 melyik ujjadat harapod meg mert a többi fesz emelés is csak melegedéssel jár.
-
-
Tirexi
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Onnan tudom, hogy kevés a fesz, hogy tegnap előtt kivágott videó konvertálás közben kékhalállal 1.375V-on. Most 1.38V-al egyenlőre nincs gond. (ma konvertáltam egy másfél órás videót nem volt gond) De nézd azt is, hogy ez terhelés közben a Level 2-nek köszönhetően csökken 1.37V köré.
Tudod én az a fajta vagyok aki kifogja mindig az anti tuning cuccokat és ez is egy olyan dolog. (4.6Ghz-hez nekem 1.36V kell a kékhalál mentességhez)Magas lenne? Miért magas? Múltkor még az volt, hogy mehet akár az 1.45V-al akár 85 fokig is.
Egyszer élek nem szórakozok vele tolom neki azt amit bír... ennyi.
LinX-et nem tolok mert kékhalálom lenne 10mp alatt.Én mondtam, hogy nem szórakozok ilyen semmirevaló e-penis növelő programokkal.

-
katt777
félisten
Dehogynem, éppen azért cseréltem erre. Csak +5K volt (29k vs. 34k), a butább ASUS lapok meg ASRock árban, tehát egyáltalán nem helytálló az ASUS-t drágasággal vádolni (ezért írtam), főleg az Asrock Fatal1ty lapok árainak ismeretében.
Erdei88: Lehet, hogy Z68 Pro 3 sepcifikus a hiba, és gen3-nál már javították, de a supportnál kapásból ismerték, és küldték a választ. Egyébként, ha a support alapján kellene választani lapot, ASRock lenne az első. Mondjuk azt is érdemes lenne tudni, hogy a gen3 csak marketing, mint a Gigabyte-nál, vagy tényleg felkészítettek ezek a lapok a következő generációs procikra és PCI-E szabványra.
Én gyanakvó vagyok az ilyen előre még ki sem jött technológiákat tudó cuccokkal kapcsolatban. Amire meg ismét gépet fejlesztek, már rég elavult lesz az is, ami ma még meg sem jelent.
Ezért (is) szeretem az Intelt. -
Tirexi
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Értem én, hogy lehet sőt elég jól is de ha egyszer nekem egy CPU tesztem van kijelölve egy programban akkor mi a rákért veszi bele a VGA-t a tesztbe?
Ennyire nehéz volt megoldani, hogy a VGA driver beállítástól függetlenül ne szerepeljen olyan tesztben ahol nem kell?
Ez nagyon úgy látszik, hogy ilyen lexarom kategória volt a fejlesztőktől.
Még szerencse, hogy ezt ki tudták már szűrni a 11-ben... -
3d mark 06 viszont szépen követi az melekedő sebességet pontokban. Akkor meg a 11 miért nem? ÉS a linx miért nem (gflop)?
-
chester99
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
ez fog érkezni, itt a hardveraprón újan fogom megvenni, a bolti árnál 12k-val olcsóbb, csak annyi hogy nincs hozzá tartozék.
-
hermanyi
addikt
válasz
chester99
üzenetére
Nagy valószínűséggel menni fog 1600 on .
De milyen alaplap is az amit kinéztél ,márka típus?
SB 1333 at ír és 1.57V de szerintem kivétel nélkül mennek 1600 at a ramok SB alatt főleg ha olyan is van benne
nekem mezei Hinix 1333 as ramjaim vannak 4X2 giga és 1.57 el ment 1800 at -
MPowerPH
félisten
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Elvileg hihető. CT nem az aktuális feszültséget írja ki. Ez most engem is érdekel, meddig jutottál a feszültséggel?
Nem tudtad kimérni a valós értéket? -
chester99
aktív tag
üdv mindenkinek
felvilágosítást szeretnék kérni, most fogok 1155 platformra váltani amd-ről...
valami nem tiszta nekem a memóriával kapcsolatban, a lapom tulajdonságait nézve ezt látom: 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 1333/1066 Hz Non-ECC, Un-buffered Memory
na már most nekem kingston hiperx 1600-as ramjaim vannak...
tehát csak 1333 mhz-en fognak menni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de még csak megközelíteni sem fogod tudni soha az életben. Esetleg 60 GFlops fölé tudsz menni. AVX-es a LinX, illetve fent van a win7 sp1?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Üdv.

4600-hoz.