Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem a turbónak, vazze, hanem a C3/C6-nak, ezt írtam, és erről is diskuráltunk (kis visszaolvasás
). A turbo/C6 összefüggés a tekintetben merült fel, hogy sokaknál C6 kikapcsolásával nem működik a turbo. Ez nekem is fura, de tény.Az nem angol köznyelv, ha valaki nem beszéli a saját anyanyelvét, ahogy a magyart illetően sem (amelynek ismeretében még csak angol szavakat sem kellene használni), maradjunk ennyiben,

ffodi: Kijavítottam a honlapomat, most frissítem. LGA1366 ASrock lapomban ott van az energiatakarékos tuning (ASUS-nál sajna nem volt időm kitapasztalni, hogy megy, alapból nem volt OK, vsz. a RAM-sebességg miatt), 0.84-1,248V között pl, de i7-9xx-hez is találsz egy rakat beállítást.
Kean_Sorbo:
Én is ezt mondom régóta. Valaki meg erősködött GTX560 topicban, hogy kevés alá egy SB i3. Szerencsére ott vannak a tesztjeim, amelyek engem igazoltak. Játszani még egy E5800 is megfelelő, mert egy középkategóriás VGA-val, mint az enyém, még azokat a játékokat is maximális grafikával viszi full HD-ben, amelyek támogatják a 4 magot, és i5-tel csaknem megduplázódik a teljesítményük (40FPS helyett pl. 70). Nyilván persze minél gyengébb egy proci, annál könnyebben lesz CPU-limites egy régebbi játék, no de egy 80 vs. 120FPS-nek megint semmi értelme.gainwardgs: Az szép, ha tényleg stabil. Nálam csak -0.165V-tal megy.
EarL 007: Tuti, hogy sokat adsz neki. Nézd meg a táblázatomat. Én turbo-t offoltam, proci max. 1.040V, de ez már tápellátás miatt, mert felugrál, amit feljebb nem tesz. LinX alatt csak 1.016. Szóval kísérletezhetsz még, de túl sokat már nem nyersz vele. (Turbo-val 3.7GHz-en 1.112V a maxom.)
Pala: Neked, és mindenki másnak is ott van a honlapomon, kb. mi mire elég. Mielőtt megint szólna valaki, hogy nem feltétlenül pontosak mindenkinél az itt megadott beállítások, jelzem, hogy én eddig is mondtam, hogy csak irányadóak, és eddig sem zárkóztam el az elől, hogy ha valaki ad egy tesztelt, részletes beállítást, bővítsem az adatokat. Sajna nem mindenkiben teng túl a segítő szándék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A turbo/C6 összefüggés a tekintetben merült fel, hogy sokaknál C6 kikapcsolásával nem működik a turbo. Ez nekem is fura, de tény.
Én is ezt mondom régóta. Valaki meg erősködött GTX560 topicban, hogy kevés alá egy SB i3. Szerencsére ott vannak a tesztjeim, amelyek engem igazoltak. Játszani még egy E5800 is megfelelő, mert egy középkategóriás VGA-val, mint az enyém, még azokat a játékokat is maximális grafikával viszi full HD-ben, amelyek támogatják a 4 magot, és i5-tel csaknem megduplázódik a teljesítményük (40FPS helyett pl. 70). Nyilván persze minél gyengébb egy proci, annál könnyebben lesz CPU-limites egy régebbi játék, no de egy 80 vs. 120FPS-nek megint semmi értelme.