- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777
üzenetére
"Egyébként csak lehet valami köze a turbóhoz, mert kíváncsiságból bekapcsoltam, és most, hogy turbo OFF, pontosan ugyanolyan gyors volt az L3 cache, mint C3/C6 nélkül, ami, ugye, turbónál koránt sincs így."
Hát ez egész fura, amit írsz...
Az L3 sebességének elvileg semmi köze a turbóhoz, a C3/C6 is csak addig csökkenti a sebességet, míg a pihenő/ébredő magok L2 tárát menti/visszaállítja.
A turbo összefüggése a pihenő módokkal teljesen érthető, mivel az elérhető +szorzók ugye az aktív magok számától függ, bár hogy teljesen működéskételenné válna ettől, fura. Bár végülis egyszerű, nem kell kikapcsolni.
Nekem az nem tetszett, hogy az angol tudását szidod, amikor az angol köznyelv szerint helyes, amit írt, csupán a "mérnöki szaknyelvben" használnak más szót erre.
Ilyen hülyeségek miatt én 100%, hogy nem fogok háborúzni, ne aggódj. 
(#21072) ffodi: Az energiatakarékosság tökéletesen megy tuning mellett s1366-on is, most is így írok...
C3/C6 is engedélyezve van, és offset-es a vcore is. Az mondjuk igaz, hogy ezen a platformon elég macerás jól belőni, és nem is minden lap tudja. 
(#21074) Pietrosz: Lehet, hogy én vagyok valami őskövület, de ma már nem alap, hogy amit lehet feszültséget/beállítást, azt nem hagyunk automatán tuning mellett?

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az L3 sebességének elvileg semmi köze a turbóhoz, a C3/C6 is csak addig csökkenti a sebességet, míg a pihenő/ébredő magok L2 tárát menti/visszaállítja.
Ilyen hülyeségek miatt én 100%, hogy nem fogok háborúzni, ne aggódj.