Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
katt777
üzenetére
Akkor, mikor próbáltam, épp 7870em volt, azóta meg nem érdekelt, szóval passz, mivé fejlődött esetleg..de mivel az alapvető elvárásomat nem teljesíti, egyébiránt meg csak bonyolítja az életet, asszem megleszek továbbra is nélküle

Egyébként az Intel féle Quicksync működik a segítségével dVGA mellett? -
-
Speed®
titán
válasz
katt777
üzenetére
Valóban, trémárkok alatt gyorsít nem keveset..viszont valós felhasználásban nem 1x ront is, ill. olyan képminőségromláshoz vezet esetenként, ami abszolute elfogadhatatlan szvsz. Nálam akkor és csak akkor jöhetne szóba a bekapcsolása, ha azt tudná, amit említettek, szükség híjján lekapcsolt dVGAt..akkor azt mondanám, fjúcsör..így csak hájp :S
-
echterion
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Aham, köszike. Ha lesz jó áron jó 77-es lap, akkor azt veszek, ha nem, akkor marad a p67.

Ráadásul valamiért szinte mindig csak AMD kártyám volt, egy-két kivételtől eltekintve. Az okát különösképp nem tudnám megmondani, talán azért, mert picivel mindig drágábbak voltak akkor az NV karik, mikor épp vásárlás előtt álltam. -
bitpork
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
nem is értem ezt most hogy és miért nekem mondod.4-4,1-ig nekem fesz emelés nélkül megy. És akkor is melegebb mint a 2500k volt 10°c-kal, ami valószínűleg a kupak alatti szar pasztázást jelenti.
A finomhangolás meg mint írtam, nagyon sok embernek nem igénye. Megy és kész, így vagy úgy. Én ezen nem akartam.-akarok vitát nyitni, mert nincs értelme.
4,6 nekem is kijött mindkét procimból amikor napokat szüttyögtem vele, hogy a létező legoptimálisabb beállítást megtaláljam. Most meg úgy vagyok , hogy sima szorzó emeléssel ami megy, az elég

-
bitpork
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Forgatom?! Ezt nem értem.
A HT mint írottam volt anno nálam ki van kapcsolva mert sajnos lag jelentkezik vele a szívemhez legközelebbi játékban (civ V).
A velem kimondatott "OFF topic" környezet, pedig valóban hatalmas különbséget jelent és nem elhanyagolható, de egy pár -pl Te - valóban hozzáérő emberen kívül sokan nem akarnak vele foglalkozni. Én is azok táborát erősítem, aki ha nagyon sok akarást fektet a dologba meg tudom tenni, de mivel a proci elég jól kiszolgál a legfinomabb hangolás nélkül is, nem érzem szükségét egy az általad frappánsan táblázatba foglalt penge élességű finom hangolt tuningnak.
Az meg megint csak tény kérdés hogy az újra pasztázás ellenére HT nélkül is majd 10°C-kal melegebb a 2600k-m mint a 2500k-m volt. -
-
XaraX
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Tévedés, nem kötelezhet senki arra, hogy évekig tárold a megvásárolt eszközök dobozát.
Volt itt a PH.-n is egy írás a gariztatás témájában, csak nem találom.
Gyakorlatban pedig bármelyik nagykerben gariztattam, sehol nem kellett a doboz, ha mégis abban vittem, kivették belőle a terméket, és visszaadták.
A csere darabot pedig saját dobozában kaptam meg.
Hogy kiskeres példa is legyen, Iponban a csere legtöbb esetben az a hibás alkatrész dobozában kerül vissza hozzád. -
válasz
katt777
üzenetére
Basszus a kutya sem beszelt feszültsegröl es nem ertem mit szeretnel a keresövel. Valaki kerdezett valamit, en valaszoltam, Szerinted ez hülyeseg. Visszakerdeztem, hogy akkor mia tuti, erre jössz a rebuszokkal.
Tehat a spread spectrum tompitja a kilengeseket es itt frekvenciarol beszelünk (de akar feszültsegröl is).
-
-
Speed®
titán
válasz
katt777
üzenetére
Kardba nem dőltem, de egyre több időmet veszi el a meló (ha rám céloztál).
Tarill
Ha minél alacsonyabb load fesz elérése a cél, offset+LLC kell, igen. De figyelembe véve, hogy mennyire hatékony az idle state ezeknél a rendszereknél, sokszor megfontolandó, hogy megéri-e piszkálni bármit is..mivel legtöbbször alapfeszen/droppolva is stabilan megvan a 4GHz. A régi 2600am 1.184Von tudta ezt, a mostani betyáros 2500K sem áll meg 1.168 alatt stabilan. -
Tarill
őstag
válasz
katt777
üzenetére
uh köszi nagyon durva ez a részletes kereső egy csomó mindennel okosabb lettem pl h a 42-es szorzó csak egy magos terhelésnél lehet és h 4 mag + ht max 39-es szorzón megy

köszi szépen!!
még azért annyit kérdeznék hogy a feszültséget az offset voltageval kell állítani vagy valami mással ?

-
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Hmm.......szerintem csupán arról van szó, hogy félreértjük egymást (te nem érted azt, amit én akarok mondani az irományommal, és fordítva). Az LLC-ről nem írtam semmit korábban, a többi dolgot fejtettem ki, és írtam róla le a véleményem, ami pár esetben közelít a te véleményedhez.

Viszont ha már azt mondod, hogy azt ismétlem, amit írtál, akkor most tényleg azt teszem: ezek fényében én sem vitatkozom tovább.
-
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Még mindig nem értem miért számolok rosszul.......A te eseteben annyi volt -0,1 V-os offsettel, fullra tolt LLC-vel, nála pedig ha más beállítást nem változtat meg, akkor jó közelítéssel annyi lesz, amennyit írtam.
Ha az LLC-t cseszteted, akkor persze, hogy változik a terhelés alatti fesz. Minél agresszívebb az LLC, értelemszerűen annál magasabb a VCore, adott beállításon. A többi beállítás ilyen szempontból aligha befolyásolja a terhelés alatti (max.) feszt.
"Egy kevesebb fázissal felszerelt lapban nem ilyen kifinomult a szabályozás, ahogy te is tudod, viszont éppen ezért magasabb feszt kell megadni a stabilitáshoz."
Ez részben igaz, viszont a kevesebb fázisnak inkább az a hátránya, hogy a terhelés kevesebb felé oszlik el, így egy részegység jobban terhelődik, emiatt pedig instabilabb lehet azonos tuning, vagy picit több fesz kell azonos beállításhoz.
"Pár szónál többet nem tudnál elolvasni 1-1 mondatomból, ha az egészet nem is? "
Ezt inkább én mondhatnám neked.
"Szerintem éppen elégszer leírtam ma is, hogy az alacsonyabb offset magasabb LLC-vel és egyéb energiaellátási beállításokkal érhető el."
Ez rendben is van, de nem erről volt szó.
Ha közben másra is használod a gépet, akkor is ilyen ingadozást mutathat a számítási teljesítmény. Más kérdés, hogy ez valóban nem korrekt stab, teszt.

-
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
"Egyébként egészen rosszul számolsz"
Alapvetően nem egyszerű, viszont itt egészen korrekt a számítás, bármit is mondasz. Ha a körülmények azonosak maradnak (márpedig arról nem volt szó, hogy nem), akkor az általad javasolt beállítás ~1,2 V-ot eredményez.
Egyébként ez az offset +x V vagy -y V értékekkel semmi értelme dobálózni, amíg a specifikus körülményeket nem tudod minden egyes eset mellé.
Szerk.:
Ha már ezeket szóba hoztad, akkor kifejthetnéd, hogy a több fázis miért jelent több finomhangolási lehetőséget? Illetve az "alacsony fázisvezérlés" alatt mit értesz? Mert ha a vrm működési frekijére gondolsz, akkor az ugyan befolyásolhatja a tuningot, de nem fog kevesebb feszt kérni a proci. (legalábbis számottevően biztosan nem, max a stabilabb és pontosabb feszültségmiatt néhány század Volttal kevesebb fog kelleni, mert nem "ingadozik annyira", hogy karcolja az esetleges stabilitás határát)
-
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
"4.6GHz kb. -0.1V offsettel meg kellene, legyen."
Gyors számítás alapján 1,424 V - 0,13 V = 1,294 V. Ez az offset +0 V. Ha ebből még lejön 0,1 V, akkor az 1,194 V. Ha ennyi kellene neki a 4,6 GHz-hez, akkor az egy über példány lenne. (Ugye itt jön elő az, hogy adott procinál mennyi az offset +0 V, vagyis ha nem toltad sehova a VID-et. Mert ezt procija válogatja.)
Egyébként miért ne igényelhetne ennyi feszt a proci adott órajelhez? Előfordulhatnak ilyen, sőt rosszabb példányok is. (persze ettől még lehet user error is)
-
Killer01
őstag
válasz
katt777
üzenetére
"LLC1 és bármelyikhez." Ezzel marha sokat segítettél

"..mert SB-nél nagyon összefügg minden mindennel (a B táblázatomból látszik, hogy ua. órajelet egészen más beállításokkal is stabilan el lehet érni, csak persze kevésbé takarékosan, mint extrém LLC offset-tel).." Ha megjött a Macho és lesz időm felrakni, ezt is meg akarom nézni, van fogyasztásmérőm. llc1 -offset vs llc2 +offset, illetve ha valakit érdekel milyen beállítás milyen fogyasztást generál a hétvégéig jelezze. -
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Több lappal és konfiggal is találkoztam már, amelyik ezt csinálta ha valami érdemibb dolgot módosítottam a BIOS -ban (pl. RAM időzítést). Ha automatikusan végigmegy ezen a cikluson és utána jó, illetve később hidegindításnál nem csinálja, akkor nincs gond (és a beállításokat érvénybe lépteti természetesen).
-
atish15
aktív tag
válasz
katt777
üzenetére
Ez a dolog csak akkor áll fenn amikor a biosban állítok valami és akkor is csak amikor újraindul. Utána a bekapcsolás és újraindítás zökkenő mentes. De elképzelhető hogy a pll kaphatna még egy kicsit. Van olyan hogy pch 1.05 ez nekem auton van. Érdemes fix értéket adni neki?
-
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Az alap CPU PLL 1,8 V.
Ennél valamivel (néhány tized V) alacsonyabb én sem hiszem, hogy károsítana bármit is.szacsee:
Az alacsony PLL sokszor jó hatással van a tuningra és stabilitásra. (1,6-1,7 V) A VTT-vel pedig az a helyzet, ha nagyon eltúlzod, az is okozhat kékhalált.
-
Killer01
őstag
-
Killer01
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Hmm, visszakapcsoltam a C1E funkciót, de C3/C6-ot nem....és így is működőképesnek tűnik a -100 offset level 1-en, szóval nem a C1E a bűnös, ezek miatt nem ment eddig a - offset tuning. Ezek a nem használt magok lekapcsolását vezérlik ha jól tudom, miért szólnak bele ennyire a tuningba? Illetve ilyen esetben mi a megoldás?
-
szacsee
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
No Execute bit-re gondoltam, Nálad Execute disable bit-ként van biosban és táblázatod szerint tiltva van.
Asrocknál No Execute memory protect néven fut ha jól sejtem.
Igaz kapcsolgattam, de sok mindent nem értem el vele.
Még finomhangolnom kell, de SS enableddel nem tudom valaki - offsettel tud-e 4,5Ghz körüli órajelet beállítani úgy hogy csak C3, C6 van tiltva... LLC2/3 környékén.
Nálam ilyenkor (-offset esetén) 1,24V-ot kap a proci, ha +0,15V-ot adok neki, akkor kb 1,26V körül kap.
Azért gondoltam, hogy mindegy mennyi az offset, a load fesz a lényeg, ami 4,4Ghz környékén 1,26V körül van jelenlegi beállításom szerint. 4,5Ghz-et még nem stabilizáltam normális fesszel, de kb 1,29-1,32V közt lesz valahol (CPU-z Load fesz, ami megint csak + offset biosban).
Asrocknál nincs annyi PWM vezérléssel kapcsolatos beállítás, mint Asusnál.
LLC-t lehet állítani, Power limiteket és a fesz értékeket és ennyi.HCsaba87: esetleg megoszthatnád a bios beállításaidat, hátha elnéztem valamit. (CPU fül, OC fül).

Köszi! -
Asbee
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Nem az SS miatt hasal el a játékban. Ha az be van kapcsolva akkor is elhasal ha nincs akkor is. Csupán egy minimális +fesz kell neki. Minden procival ezt tapasztaltam LinX stabil után. Sandy i5-nél 4,8-on volt olyan beállításom ahol SS off-al semmi probléma nem volt 1-2 hétig, bekapcsolva pedig volt. De az csak ez az egy esetnél. Amúgy én mindig kikapcsolom, gondom még nem volt belőle.
-
Asbee
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Mik ezek a kapcsolók? Spread Spectrum nálam inkább nehezített. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam kifejezetten SB-nél. Komoly játékokra mindig kért egy picike + feszt. A mostani procimnál is tudok kapásból olyan beállítást amivel LinX simán lefut de játékok alatt ehasal, és lehet állítani bármit egy minimális + fesz kell neki.
-
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Az igaz, hogy általában a stabilnak hitt beállítás a legrosszabb, viszont.....Azt tapasztaltam, hogy pl. az újabb rendszereknél (SB, IB), nem elég ha Hyperpi-vel, LinX-szel stb. kiteszteled (ezek kombinációival). Ez ad ugyan egy jó iránymutatást arra, hogy hol stabil, de sok esetben netezés, vagy játék közben jön a fagyás, és ezt nem csak én tapasztaltam.

"ha valaki a "stabil" (-nak hitt) tuningot egyes biztonsági kapcsolók kikapcsolásával éri el (pl. spread spectrum)."
Itt mikre gondolsz konkrétan? Mert a Spread Spectrum bekapcsolása inkább megnehezíti a tuningot és stabilitást, mintsem segítené. Egyébként ezeknél a rendszereknél az említett opciónak annyi jelentősége van, hogy a lap átmenjen a különböző vizsgálaton/teszteken. Az oszcillátorok által keltett EMI-t csökkenti, a frekvencia kismértékű változtatásával. Ez utóbbi miatt érdemes tuning mellet kikapcsolni.
-
Killer01
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Azt hiszem félreértettél, megpróbálom normálisan leírni (meg hülyeséget is írtam, csak 30 mV-ot kap offszetben). De miért is kuka a beállítás + ofsettel? Anno nem volt időm a normális vcore-t belőni, ezért lett ez a beállitás level 2-vel. Egyáltalán nem melegedett, a max mag hőmérséklet 70 fok volt linx alatt, szóval nem nagyon érdekelt idő hiányában mennyivel lehetne lejjebb menni. Most szeretném megtalálni mi az a vcore ahol stabil vagyok 4,5-ön. Erre -azt gondoltam- egyszerűbb a fix vcore-al nekiesni, de ezek szerint tévedtem. De nem értem miért dobja el magát a gép fixre belőtt 1,35-tel, és miért stabil alap (1,264) + 0,030 ofsettel. Az oldaladat néztem (ki is nyomtattam a segédletet) csak elég sok az eltérés az Asus deszka és a 2.30-as bios-ú gen3 között..
-
ffodi
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Régebbi architektúrák esetén ez valóban sokat számított, emlékeim szerint főleg a S939-es AMD-knél. SB-nél is IB-nél is van valóban javulás, de napi használat mellett elhanyagolható, benchmarkok alatt is csak kis mértékű javulás van.
Az viszont valóban igaz (ugyan nem néztem meg az említett táblázatot, remélem erre gondolsz), hogy a sub timing-ok finomhangolása sokat hozhat a konyhára.

Egyébként eléggé RAM függő (és persze beállítás függő), hogy mennyire könnyen stabilizálható a CR1.
-
Willie
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Köszi a választ!

Sajnos nem megy, mivel az Intel HD megjelenítő nem látja DVI-vel a monitort.
De megnézem azt a drivert, ami az alaplap gyártói honlapon van feltöltve. Ha azzal sem fog menni, akkor inkább hagyom a francba, és marad a D-SUB. De nagyon köszönöm a kitartásotokat, a segítségeteket!
-
Willie
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos még most sem megy a dolog.

A dupla kábeles trükk hogy működik? A 2 monitoros trükk nem hiszem, hogy menne, mivel sajnos nincsen másik monitor, amit rátudnék dugni a gépre.
Az Inteles felületen nem találom az átállítási lehetőséget, Windows 7 alatt hol lehet megtalálni ezt az opciót?
Drivert nem találtam hozzá, az eszközkezelőben csak annyi van kiírva, hogy általános pnp képernyő. -
Willie
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Én sajnos sehol sem találom, hogy hol lehetne átállítani az Intel kezelőfelületén, se a Windows-ban, sehol. Pedig a monitoron a DVI van alapértelmezettnek kiválasztva, mégis a D-SUB-ot használja.
Egyébként ezen a monitoron sokkal jobb a kép DVI-vel. Bizonyos időközönként meg kell nyomnom az auto adjustot mert homályos, elmosódott lesz a szöveg D-SUB csatlakozóval.Valami tipp, ötlet?

Üdv.
-
rayoliviero
veterán
-
Asbee
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Írni olvasni, lehet sok mindent. Ahogy elkezdték leszedni a kupakot, kiderült hogy nem az a fő gond. Liquid pro-val, jó hűtővel ~20 fokot lehet nyerni. Erről fölösleges is többet beszélni, érdemes benézni külföldi fórumokra ahol megosztják miket értek el. (Van logouton is) IGP-t az valóban jól lehet, húzni. Gyors RAM persze kell mellé.
-
Asbee
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Nem a 22nm a fő baj, hanem a rossz paszta a kupak alatt, illetve a kupa ragasztója miatt nagy a távolság a mag és a kupak között. ~10% különbség van a ivy sandy porci között. Egy bizonyos szint felett már nem lehet rendesen hűteni őket, hiába a jó hűtő. 4,3-4,5-öt általában mindegyikből ki lehet hozni, nem csúcs hűtővel. A 75%-os tuningolhatóságot, hogy érted?
(#30135) Brekkk: Ez esetben a 3570 nem K jobb választás.
-
Brekkk
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Nekem elég lesz a I5-3570 non K is. Amennyit én tuningolok ahhoz az is elég lesz.
4,2 Ghz-et azzal is elérhetek. 38-as szorzó és 42 turboval.
Ehhez már 4,5-4,6-ra húzott 2500 K kellene, hogy ezt befogja. Ez már komolyabb tuningos múltat feltételez.
Nincs annyi időm ilyesmire, hogy ezt kiteszteljem, és elszórakozzak vele. -
rayoliviero
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Rájöttem mi lehet a baja. Amikor betölt a rendszer, rögtön nyitom meg a böngészőt, lépek be a prohardverre és akkor vált kis ablakra, mert még nem vártam meg mire betölt az Msi Afterburner a tálcán (amivel szintén tuningolva van a videókártya). De ha megvárom még betölt, utána már nincs semmilyen hiba.
-
rayoliviero
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Azt miért csinálhatja, hogy a bömgésző ablakát teljes képernyővel megnyitom, majd az magától kis képenyőre visszaugrik. Ezt leszámítva stabil a rendszer. De, hogy kis ablakra vált azt csak gép indulás után közvetlenül csinálja, ha megnyitom a bömgészőt. És a tunigna óta.
-
bombibmw
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Ment már 5GHz-en is egy bootolás erejéig a P8P67-M-ben.

Most 4GHz-et lövök be neki állandóra,aztán megyek feljebb.
Annyi állítási lehetőség van,hogy csak kapkodom a fejemet,mert szinte már összezavar.
Egyenlőre offset -0,140-el stabil a 4gHz,de szeretnék lejjebb menni.
Ezalatt egyenlőre fagyogat,de biztos nem az offset alacsony neki,mert az előző lapjaimban is jobban ment a proci.
Tuningnál érdemes bekapcsolni az OC Tuner-t?
Milyen jelentősége van.
LLC Mediumon van,PLL OV kikapcsolva,Spread Spectrum Enabled,a feszeket belőttem,semmit nem hagytam AUTO-n.
CPU Current Capability 110%,Power Duty Control T.Probe-on. -
rayoliviero
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Pll overvoltage nalam auto.
Lapom 8 fazisos.
Most 4200 MHz-en 1,112 V-al (Cpu-Z szerint) stabilnak tunik egyelore. Ezt -0,100 V offset beallitassal ertem el. De ezt a -0,100 offsetet a lap piros szinben irta ki. Szerinte igy mar tul keves feszt kap. De ha stabil, akkor rosszul mutatja. Nala mar a -0,070 is piros, a -0,060 az nem.
Felnyomom a cpu current capabilityt 120-ra, ahogy a tablazatodban van, hatha meg jobb lesz. -
Speed®
titán
válasz
katt777
üzenetére
Athlon X4..mikor a Phenom X4 is épphogy pariban van az i3mal..? Az E8as halálraitélt platformert inkább nem is véleményezem :S
Ha már ennyire az a cél, hogy véletlenül se legyen procilimit és olcsó legyen, akkor 1156 H55/P55 ~10k, bele meg i5-750/760 <25k..és mindenki le van nyomva, ill. hozható vele az i5-2500 tempója is kis szerencsével..persze a bővíthetőségnek ezzel is lőttek, de ha nem rövidtáv a cél, kb. mindegy is..viszont jó darabig elég lesz még egy 4G közelébe rántott i5-7x0..
Nem akartam offolni, már lipi kérdésére se írtam inkább semmit, de fentebbi "jótanácsodra" jobbnak láttam reagálni, mielőtt félrevezetnéd.
És itt zárjuk is le a témát, ha kényszert érzel reagálni, privátban tedd, kérlek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

merre fele találom meg?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)