Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizu
aktív tag
válasz
richies #8227 üzenetére
Nagyon OFF, de megelégeltem a ratyi HTC ajnározását. Fotókon a Sensation is jól nézett ki, majd megvesztem érte. Megvettem 118k-ért 2 év hűséggel és jöttek a gondok. Porosodó kijelző, nyekergő készülékház, szar üzemidő, térerőgondok stbstb. A szerviz igénytelenül dolgozik, ugyanúgy kaptam vissza elég sokszor a telefont. De nem kell hinni nekem, aki isteníti a HTC-t, javaslom nézzen be egy Sensation vagy Desire S topikba. Lehet anno jól nyomták, viszont utóbbiakban rámentek a mennyiségi teljesítésre, s mindez a minőség kárára ment. Hiába jönnek 4-6-8 maggal meg ilyen-olyan marketing rajzokkal, a 4 mag totál felesleges egy mobiltelefonba. 2 bőven elég - tekintettel arra, hogy üzemidőben nem tudnak újat mutatni a gyártók. Ha most vennék telefont, az egy 2 magos Motorola Droid RAZR Maxx lenne (ha már az anyaghasználatnál tartunk). Bár elég húzós lesz az ára; aki nem ilyen tehetős, az egy SGS2-vel még mindig jobban jár. Hiába a műanyag borítás, masszívan össze van rakva. A Badának van jövője, de sok idő ($) kell, mire talpra áll és elér legalább egy Android 2.2-es színvonalat. Annak nagyobb szívfájdalom lehet midez, aki anno ~100 ezerért vett Wave vagy Wave II-es telefont. Nekem kevésbé fáj - tekintettel arra, hogy 30k-t adtam egy hibátlan állapotú s8530-ért. Ugyanezért az árért tudásban anyaghasználatban és összeszerelésben nem kapok hasonlót. Nem adom fel, továbbra is bízom benne, hogy kisebb javítások még érkeznek a készülékre, s ha 3.0 nem is, de egy 2.2 legalább kiadásra kerül még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest