Hirdetés
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
csibusz0314
üzenetére
Opera 6.5 [link]
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszönöm, igen butus voltam ^^
Igen, a másolásig eljutottam
Others mappába raktam alapból, csak így akartam indítani, nem is jutott eszembe a kézenfekvő megoldás, hogy beállításoknál.. -.-" 
Más: Az appstore-ba nem találtam az Operát, most én vagyok lüke, vagy tényleg nincs Wavere? Mert egy két helyen olvastam, hogy van :/
-
consono
nagyúr
válasz
csibusz0314
üzenetére
Másold be a telefon egyebek mappájába!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
csibusz0314
üzenetére
A telefonra másold fel az Egyéb mappába, majd a beállítások -> kijelző -> téma alatt állítsd be.
-
csibusz0314
aktív tag
Letöltöttem egy .smt kiterjesztésű témát a badablogról, és azt írja, hogy (a fájltípus nem támogatott) Miért

-
gzbotii
nagyúr
No, valaki meg tudna mondani, miert is nem tudok beallitani hozza semmi fele email accountot?
-
David3
őstag
Nem tudom, hogy ki mennyire követi a Tizen alakulását. Mindenről azért nem számolunk be, de a fontosabbakról próbálunk írni.
-
gzbotii
nagyúr
Valaki tudna segiteni beallitani egy Yahoo! fiokot hozza. Most, hard reset utan is hibat dob

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Megpróbálom összeszedni a pro és kontra dolgokat.
Wave 1:
+ fizikai kameragomb,
+ fizikai híváskezelő gombok,
- lassan vége lesz mindenféle támogatásnak,
- újonnan már nem vagy nehezen beszerezhető,
+ USB foglalat ajtóval zárható.Wave 3:
+ nagyobb kijelző,
- nincs fizikai kameragomb,
+ stabilabb házkialakítás,
+ várható (remélhető) további fw frissítés,
+ nincs kevés a memória üzenet,
- alulra került a 3,5-es jack,
+ előoldali kamera használata a fényképezőben,
+ finomabb tapintású a ház. -
gzbotii
nagyúr
Rendben. Akkor ment is neki egy HR. Remelem javulni fog.
Amugy, a telefon nekem nagyon bejon, a dizajn (nem volt ilyen minosegi keszulekem az iPhone 4-esem ota) , a UI is tetszik. De azert nehaany ponttjan durvan elb**szot. Neha, indokolotalnul belassul, program telepiteskor egyszeruen szetfagy, csomo bug. Remelem ez javul most egy kicsit
-
gzbotii
nagyúr
Par kerdes:
1. Miert van az, hogy jon egy uzenet, elolvasom es nem tunik el az ertesitesi feluletrol.
2. A franya bongeszo miert nem fogad el mas kezdooldalt?
3. Egy app futasi sebesseget/stabiltasat befolyasolja, hogy a telefon belso memoria vagy a memkarin van? -
Dhampir
félisten
válasz
csibusz0314
üzenetére
Szívesen, és én is köszönöm!

-
csibusz0314
aktív tag
Újra a Wave tulajok között
Köszönöm Dhampir ^^ -
Goldmen75
őstag
Ndrive nem talál műholdat...van egy GPS status progi az meg egyből...mi lehet a bibi??
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Még egy érv a W3 mellett. Ha jól nézem, neked mindkettő meg van. Tudnál nyilatkozni a főbb részletekről, eltérésekről pro/kontra?
Most is nézem, hogy jó gyökerek vannak a Vodánál... Wave Y bezzeg van, de Wave 3 nincs
Havi 5.000-től meg inkább jobban megválogatnám, hogy mit hozok ki két év béklyóval. -
Dhampir
félisten
Nem vagyok T-s, és csak a kártyafüggetlen érdekelt volna, nem használok szolgáltató által láncolt készülékeket.
(#9756) leslieke
Hú, köszönöm, tőlük vettem a Wave1-et is, de ezt nem láttam.

Közben megnézek egy másik boltot is, mert ott meg 62 820-ért van, kérdéses, hogy Samsung garanciával tudják-e adni.
-
leslieke
Jómunkásember
WifiDiscover vagy WifiScanner vagy WiFiAnalyser
-
Storms
őstag
Esetleg nem tudtok valami progit WiFi-hez amivel lehet nézni a talált AP-ket meg a jelerősséget? Gyárinál még keresés gomb sincs

Érdekesen oldották meg ezt a 3.5mm-es jack-et. Semmi kupak rá vagy valami? Simán telemehet igy porral. -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
Ha T-s vagy akkor 62 991 Ft-ért is megveheted, 2év gari + kamatmentes részlet. Komolyabb csomagokkal még olcsóbban is...
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieke
üzenetére
Most szerettem volna venni, erre ma délután, kábé 2 óra leforgása alatt pont vége lett az eddigi akciónak, és 9000 Ft-tal visszadrágult, 73 000 valamennyiről 81 900 Ft-ra.

2 év Samsung garanciával volt akciós.A nagyobb kijelző miatt nekem jobb lett volna, ha telefonálás mellett ritkán wifire is használtam volna.
-
Storms
őstag
Hol lehet a zenelejátszóba az equalizert bekapcsolni? ( ha van). Csak valami 5.1-et találtam.
-
Goldmen75
őstag
Szóval senki nem tud Ndrive-ra FRISS Hun térképet? Má agyonnéztem a netet de nem találtam...
-
Storms
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszi, frissítette is magát a samsung apps, navigáció is megy, igaz nem egy nDrive de legalább van helymeghatározás, és szobából is nagyon gyorsan talál műholdat, a wifi meg olyan helyről is stabil ahol a Satio még csak jelet sem talált. Nem is értem mit szórakoztam eddig ilyen Satio, Vivaz , Omnia 2 mobilokkal
Azt hiszem gyűjtögetek és veszek később egy Wave 3-at. Amúgy a kikapcsoló gomb egy kicsit nyekereg.
Ezt a tokot meg hozzá kaptam
KÉP + KÉP Kijelzőn nincs semmi de elvileg nem karcolódik ( remélem). -
Goldmen75
őstag
Ndrive-hoz van friss hun térkép valahol???
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Eddig csak néhány programról derült ki, hogy nem megy 2.0 alatt, de persze ez is néhánnyal több, mint kellene.
Lesznek frissítések (most is jönnek), bár ezek láthatóan és várhatóan csak kisebb javítások. 3.0-át - ha majd egyszer kész lesz - már csak a Wave 3 fogja megkapni, szerintem.
-
Storms
őstag
Felraktam én is a Nami féle LC1 V2-t multi-val. Miért nincs a menüben sehol "vissza" gomb? Mindig a bekapcsoló vagy a menü gombbal léphetek ki egy adott helyről? Így hogy a legrégebbi 1.0-s Bada-ról frissítettem multival 2.0-ra így a kamera is a legfrissebb drivert kapta?
-
Sn[4k3]
senior tag
ha jól olvasom, 2.0 alatt sok program megadja magát... hát azért egy minőségibb update-et kaphattak volna a wave-esek
arra leszek kíváncsi, hogy lesz-e majd frissebb szoft, mondjuk bada 2.1, 2.2, ne adj Isten 3.0? Gondolom akkor a Tizenes fúzió nem lehetetlen és akkor legalább nem nulla alkalmazásbolttal fog indulni az OS.
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Mi van az asphlat 6-al? Nincs valami patch vagy mi hogy menjen?
-
Storms
őstag
-
Storms
őstag
Hát megjött a Wave, de csalódott vagyok. Hiányzik az usb fedő, és a töltőcsatlakozónál 3 érintkező van csak, ez ilyen? Nem 4-nek kellene lenni?
Szerk Most nézem hogy az USB-nél el van húzva a fedő

A Kies meg nem ismeri fel. MTP USB

-
Goldmen75
őstag
Mondjuk nem egész nap, mert mikor ügyfelekkel diskurálok, akkor nem a moncsit bámulom, főleg ha meg kell győzni az illetőt, hogy már ne akarjon IDE hdd-t ,meg ddr1-es ram-ot az őskövületébe venni, hanem térjen át 1155-re vagy AM3+-ra...

-
Goldmen75
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Mivel én egész nap gép előtt ülök, pc-n írogatok

-
-
Goldmen75
őstag
Költözzünk át Facebook-ra?

-
-
gzbotii
nagyúr
Amugy nincs ra Google Maps-nek valami kliense?

-
gzbotii
nagyúr
A foursquare miert is nem mukodik? Marmint nem tudok becheckolni. Azt irja, hogy a GPS ki van kapcsolva, holott be es minden mas progi hasznalja is..

szerk: meglett, de azert mar kezdek igy tenni neha

-
Kicsimix
őstag
válasz
Goldmen75
üzenetére
Nekem is megvan minden csak, egy rėsze egyszerűen nem megy. A Kies nem tölti le ės kapok egy hibaüzenetet. A telefon meg írja, hogy vegyem meg újra...
Egyėbkėnt meg tėnyleg bugos az Apps a telón, pontosabban szerintem a samsung szerverei a rosszak mert azt sem jelzi amit most szedtem le...
-
leslieke
Jómunkásember
Újra van Dungeon Hunter a W1-en!

-
Goldmen75
őstag
Most nézem, a legrégebbi progim, 2011.07-havi...tehát még van kb 3 hónapom....
-
osztraksajt
őstag
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
A céges policy miatt megvan kötve a kezem. De számolom a napokat július 9-ig.
Az első évben még reménykedtem hogy lesz ebből valami, de az idén már csak kivárásra játszok, a 2.0 sem hozott érdemi előrelépést. Sőt, a hívásnapló miatt lehet megy vissza az 1.2, sokszor 3-4 nap mulva nem tudok visszakeresni egy hívást, ami céges telóként tragédia....
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
osztraksajt
üzenetére
Negatív vélemény és folyamatos negatív vélemény között van különbség! Neked van wave, neki nincs, egy újabb különbség.
Egyébként valóban elfér itt ez is. Legfeljebb volt egy lajos 1.0, majd most lesz egy 2.0.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Elvileg nem úgy van, hogy a két év hűség alatt az első után kihozhatsz egy új telefont hosszabbítás terhe mellett? Apámnak is így van (T), bár az már van öt éves előfizetés...
A negatív véleményről: ok, szólásszabadság meg minden, de akkor sem mehetsz be csak úgy lila öltözekben egy fradis törzshelyre. Itt is meg kell tartani egy bizonyos normát.
-
osztraksajt
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Ez nem Bada fan fórum, mindenkinek joga van a negatív vélemény nyílvánításhoz is.
Én sem rejtem véka alá a nemtetszésemet a Bada alakulásásával kapcsolatban, de ezt választottam, ehhez vagyok kötve 2 évig. De hogy következőnek nemhogy a badat, de még a samsungot is elkerülöm nagyívben a szervíz hozzáállása miatt.
-
osztraksajt
őstag
Nem, ez nem bada szívás, ez samsung apps szívás, ha droidra veszel a samsung appsról cuccot akkor ugyanez a limitáció megvan. Persze lehet olyan alkalmazás az appsban ingyen promóban amiért a play storeban fizetni kell. Az más kérdés hogy driodon ki használja az appsot. De volt egy rövid időszak amikor a fizetős apps (asszem galaxy store volt a leánykori neve) elérhető volt Magyarorszagröl míg a market még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Others mappába raktam alapból, csak így akartam indítani, nem is jutott eszembe a kézenfekvő megoldás, hogy beállításoknál.. -.-" 

Amugy volt Omniam 7, HD7 meg Optimus 7-el kezdtem

)?

Az ára meg szerintem legkésőbb karácsonyra 50 alá esik.