Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz
TomWexX
üzenetére
Most ott tartok , hogy amikor hibásan jelzi ki és többet mutat mint amennyi benne van akkor nem biztos hogy teljesen feltölti a telefont a töltő vagy a gép (bár ez elméletileg hülyeség mert ha megy bele a powa akkor azt nem tudja megakadályozni..Vagy mégis?..)
Például ha 45%-ot mutat és rádugod a töltőre akkor elvileg +55% töltés után kiírja, hogy fel van töltve. De ha úgy dugod rá a töltőre, hogy újraindítottad és leugrott 20%-ra akkor 80% után írja ki, hogy fel van töltve.Azért ez fura.. És az én tapasztalatom az ,hogy nem bírja jobban.
De ez a fenti dolog is kérdéses..Most majd azt nézem meg ,hogy feltöltöm teljesen és újraindítom.. akkor leugrik e... Csak többször kell megcsinálni mert nem mindig produkálja.
Lehet csak szimplán nagyon félre mér....
-
Silenzio
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Nem nagy dolgok ezek, bár az, hogy a Gamepod 100% PC-nézetben jelent meg, kicsit sokkolt - mintha a böngésző mégsem stimmelne teljesen. Meg néha percekig kell várni hogy magához térjen. Máskor meg nem látja a nyilvánvalóan működő netet, igaz, mikor rendesen megy, akkor valóban gyorsabbnak tűnik, mint a 100 mbites nettel ellátott asztalim.
Amúgy jó volt ez a cikk az aksi élettartamának növeléséről. Mint kiderült, a hivatalos Bada 2 eleve energiatakarékos módban van (legalábbis nekem abban volt). Át is kapcsoltam normál módba, azért érezhetően kevesebbet gondolkodik. Kíváncsi vagyok, így az aksi meddig bírja majd.
Apropó. A flash tartalmak kezelésére nincs valami benchmark? Ki akartam próbálni 1-2 flash alapú játékot vagy ilyesmi, de egyik sem futott le. Kell egyáltalán csinálni valamit a készülékkel, hogy menjen rajta a flash? Ezzel még sosem bütyköltem.
Goldmen75: akkor minek hirdetik? Én akár még el is adnám talán, de egyrészt törött és kissé kopott (bár napok kérdése a restaurálás), másrészt nem kapnék hasonló árban jobb készüléket. Lefelé váltani meg nem fogok.
-
Goldmen75
őstag
Bazz mindenkinek szinte írtam a hardverapróra, semmi válasz...senki nem akar eladni már wave-t...:

-
Silenzio
addikt
Nem jó szerintem ez a kínai aksi, amit vettem. Ez a 3700mAh-s. Ugyanolyan gyorsan merül, mint a sima. 20 perc Wifizés 5%. Bár, másfelől kb. 10-15 perc telefonálással, fél óra Wifivel és némi kamerázással fél nap alatt csak 80%-ra merült, úgyhogy ez is elgondolkodtató - lehet, hogy nem rossz mégsem...
Túlmelegedés, üzemzavar egyáltalán nincs, viszont ótvar ronda a "terhes", pocakos Wave. Még az is lehet, hogy megérte, minden esetre egyelőre még szkeptikus vagyok. Az minden esetre épp hogy nagyon tetszik, hogy vaskos és nehéz lett a telefon. Videózáshoz így jobban kézre áll. Persze eszem ágában sincs ezt az aksit használni, csakis videózáshoz, meg hosszabb igénybevételhez.Az Opera Mini viszont már nem tetszik annyira, mint eleinte. A Ph-s társoldalak szétesnek, néha becsíkozódik a kép, máskor egészen erős Wifi mellett is ledob a netről a telefon. Gyári böngészőnél ilyenek nincsenek.
Amúgy azt nem lehet elérni valahogy, hogy az Opera mini ne a Java mappában legyen? Rém körülményes.
-
David3
őstag
Újabb hiánypótló (remélem az) leírás került ki a blogra, ezúttal az akkumulátor élettartamának növelésére adunk pár tippet!
-
nokiander
tag
Na sikerült feltennem a hivatalos 2.0-át és hát vegyesek az érzelmek...az normális hogy a beágyazott flash videók szaggatnak mint atom meg mintha kicsit lassabb lenne az egész rendszer....
-
TomWexX
addikt
UltraOFF: Ha esetleg valaki nyomja a Diablo3 bétát (open weekend), szívesen játszanék vele pár meccs erejéig.
Részleteket persze privátban, nem akarom teleszemetelni a topicot. -
gyulank
addikt
válasz
TomWexX
üzenetére
Még nincs, de nem azt kérdeztem, hogy lehet-e ékezetes betűt is írni, hanem, hogy van-e olyan billentyűzet, amin úgy lehet ékezetes betűket is írni, mint a többit, vagy amin mondjuk van egy billentyű, amivel, ha együtt nyomom le, akkor ékezetes lesz. Mert akkor ugyanaddig tartana ékezetes betűt írni, mint nagy betűt. Más kérdés... Találtam egy Skype-ot. Működhet ez S8500-on?
-
gyulank
addikt
Badára van Magyar, ékezetes billentyűzet?
-
Dudva7
csendes tag
Sziasztok!
Ilyenkor mit kéne tennem ?

t-s volt multival 1.2 varázsoltam rá(1 éve) és ha jól emlékszem egyszer azóta már frissítettem Kiessel
erre most ez fogad
-
nokiander
tag
sziasztok nem rég vettem egy s8500-at de nem hivatalos 2.0 van rajta s látom hogy már kijött a hivatalos...na most ez lenne a kérdésem is hogy hogy tudnám feltenni a hivatalos 2.0-át

-
-
chubii
senior tag
Miért nem tudok témát telepíteni a telefonra ? Se a mobil Apps, se a Kies nem hajlandó felrakni egyetlenegy témát sem... Kies hibaüzenet : " Az alkalmazás telepítőcsomagja hibás." Mobilon pedig letölti, és a telepítésnél 2% után mindig félbeszakad.... Ötlet ?
-
szimike79
őstag
válasz
gelbelex
üzenetére
Na a politika az, amibe nem akarok belefolyni, de azért megjegyzésem lenne ezzel kapcsolatban. Ha ennyire rossz a helyzet, akkor miért kell olyan adótörvényeket megszavazni, amivel az amúgy is gazdag polgárok még jobban járnak, a közép és szegényebb rétegek meg egyre jobban csúsznak lefele az életszínvonal lejtőjén? És persze a milliárdos csalások ugyan úgy mennek tovább, pénzek tűnnek el a süllyesztőben, te pedig iszod az egész levét, illetve fizeted az árát. Ez így korrekt.

-
Zolii44
tag
Aki felrakta az LC1-et, az nézze már meg hogy videó felvétel közben ha be van kapcsolva a képstabilizáló akkor laggol-e.
Mert XLA1-ben laggol. -
AlesszaMusic
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam manuálisan állítani a fülhallgató hangerején, de nem igazán sikerül. 1.2 alatt ment minden, most vagy én vagyok nagyon béna vagy nem tudom, de most nem sikerül. Ráadásul, hiába nem tudtam átállítani, most mégis olyan halk, hogy alig hallatszik a zene. Tud valaki segíteni? Köszönöm előre is.
-
ABal
őstag
Csak, hogy ne legyek már mindig negatív... Van valami, ami elégedett mosolyra késztet:[link] mert a Wave simán veszi ezt a próbát.
Ha másban nem is, ebben legalább ott van, vagy éppen rá is ver az összes nagymenő oprendszerre. Lehet, hogy ez kis dolog, de a miénk.

-
Dhampir
félisten
Átvittem egy EPUB fájlt a memóriakártyára, de az ePUB Reader keresője nem találja, és amikor magára a fájlra rábökök, akkor megjelenik egy üzenet, miszerint A fájltípus nem támogatott.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Végül megjavult magától, sikerült feltelepíteni szerencsére. Viszont annyira belassult a mobil, hogy az elképesztő. Erre van esetleg megoldás?
-
szebev
senior tag
Az Off-ra valaszolva : ahogy elnezem , nem kell veglegesen hazakoltoznom, talan soha tobbet mar ! Meg a sz.rt is kihuzzak beloletek ! Kivancsi leszek, hogy milyen adokat fognak meg bevezetni, hogy lehuzzak a nepet ! Lehet,hogy mindenkinek lemerek a tudo terfogatat es az alapjan kiszamoljak mennyi levegot fogyaszt es majd a levegot is megadoztatjak szemelyre levetitve !
-
Piet
csendes tag
sziasztok
tudja valaki, h fuggetlen wave bada1.2 + T-mobile SIM kombora hogyan lehet web'n'walk internetet varazsolni? Mivel a telo fuggetlen ezert nincs meg a web'n'walk profil de csinaltam egyet a t-mobile user guide alapjan:
Név beállítása: web’n’walk
Hozzáférésnév: wnw
Hitelesítés típusa: Normál
Felhasználó azonosító: Üres
Jelszó: Üres
Protokoll: HTTP
Kezdőlap címe: http://www.webnwalk.hu
Proxy címe: 0.0.0.0:0
Tétlenségi idő (mp): 300
Speciális beállítások:
Statikus IP-cím: Üres
Statikus DNS: Üres
Forgalom osztálya: ElőfizetettViszont igy nem megy az internet. Esetleg a t-mobile firmware-t kellene felrakni? Ebbol elerheto vhol az 1.2-es?
-
Wheelbarrow
aktív tag
-
Con Troll
senior tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Ha bejelentkezek samsung appsba, akkor nekem a telefon újraindul...amitől a kies is meghülyül, kifagy. A laptopon létező összes USB-n végigpróbáltam, még KIES-t is uninstall, reinstall kombóval használtam, de így is megszakad. A csúcs eddig 99%-nál volt...agyam eldobom, 4 órája szenved a frissítéssel ez a szar. Most mit csináljak?
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Con Troll
üzenetére
Ez normális, nálam is így csinálta. Én is meglepődtem mikor elindult repülő módban és 1.2 írt, már madnem kihúztam mikor ment tovább a frissítés. Amikor 1.2-re frissítettem akkor nekem is álandóan leállt a letöltés. Próbáltam mindent aztán bejelentkeztem a Kies-en a Samsung apps-ba és már fríssített is méghozzá előlapi USB-n. A 2.0 is ott ment föl csak nekem kellett a patch a Kieshez mert most meg nem ismerte föl. Én hagytam a biztonsági mentést, az sms-eket meg lementettem a memóriakártyára, onnan vissza lehet állítani 2.0 alatt is. Csak szokatlan, hogy semmi nem ott van ahol megszoktam.
Még egy Bada2 negatívum. Videófelvételnél nincs pillanat megállítás és a videó minőségét sem lehet állítani. A régi kiválójának felel meg a bitráta. Továbbá nincs hangnélküli felvétel de a mikrofon ugyan olyan érzékeny. Túlérzékeny

-
Silenzio
addikt
válasz
gyulank
üzenetére
Az i7500 egy szar. Az volt a legelső Androidos Samsung, 3 éves. Párszor már be lett linkelve a jégkrémszendvics Wave-en futtatva. Ott világosan látszik, hogy az Android Galaxy S-nek látja a Wave-et, ami nem csoda, hisz a két telefon hardveresen szinte teljesen igyanaz.
-
s4tch
veterán
Hogy is volt 2.0 alatt a görgethető háttérképek ideális felbontása? Az 1.2-höz tartozóak nem jók, át kell őket méretezgetni. Eddig a török LB2-t használtam, abban volt csomó klassz téma, nem kellett külön háttér, most viszont feltettem a magyar LC3-at, ebben csak a gyári téma trónol.
-
atala
addikt
válasz
Silenzio
üzenetére
Amit én használtam, az egy java-s alkalmazás volt. Beixelted melyik számoat szeretnéd, milyen lottóra, és valóban sms-ben küldte el a számokat, de nem kellett begépelni, küldeni...stb. Szóval egyszerűbb volt. De esküszöm előkerítem a régi nokia 6233-ast, azon még rajta van.

-
ABal
őstag
Aki még nem rakta fel, annak nem fog hiányozni. Engem sem győzött meg, egyelőre én is kihagyom.
Más: nagyon OFF, de mindenkit érint
-
Con Troll
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Lejött a firm, majd utána elkezdett valamit mókolni a telefonnal. A telefonon a frissítésnél megszokott ikon jelent meg. Ezt megcsinálta 100%-ig, azt írta, hogy biztonsági mentést végezzem el, utána folytathatom a frissítést. Közben teló újraindult, most repülő üzemmódban van. Biztonsági mentés lépését mellőztem, volt ilyen opció, mert már korábban megcsináltam. Megint elkezdett valamit tölteni ezután a KIES, ismét "..váratlan hiba történt" hibaüzenettel leállt a frissítés.
A telefonon lévő szoftver: bada 1.2 XXKGG
Repülő üzemmódot nem lehet kikapcsolni, eltűnt a beállítások menüből ez az opció. -
snecizero
senior tag
Sziasztok. Aki még nem rakta fel a bada 2.0 a wave 1-re az ne is rakja fel mert csalódni fog. Személyes véleményem.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam frissíteni a teló szoftverét, de KIES mindig ezt a hibát dobta: Nem sikerült futtatni a firmwarefrissítést. Ismeretlen hiba történt. Ezután magától lecsatlakozik a telefon. Majd felismeri megint, feldobja, hogy frissítés elérhető, elkezdem, és megint ezt a hibát dobja ki. Nagyjából a letöltés alatt, 25%-nál.
KIES verzióm 2.3.012035, telefonon jelenleg KG2 van. Gyári független.
Az összes USB porton megpróbáltam, mindegyiken ezt írta.
Hogyan orvosolható?
Köszi -
leslieke
Jómunkásember
3. nap, 23%, jó a 2.0 akkumulátor kezelése!

-
Kicsimix
őstag
Ha találtok estig LA1 ben ės az új Fw-ben fordìtási hibákat, ėrdekessėgeket a naptáron kívül (mert ott az alkalmazás a hibás) akkor jöhetnek. Írd le azt is hol találtad.
Ha nincs hát nincs de ha mėgis akkor nagy köszönet a felfedezėsėrt : )
(s8500) -
Andrasxy
tag
Köszi a segítséget!
-
gyulank
addikt
Milyen a felbontása az s8500 előlapi kamerájának? Nem találtam róla infót.
-
Andrasxy
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani zene felismerö alkalmazást S8500-ra (hivatalos bada2.0)?
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ennek ellenére jobban bírja az aksi mint LA1-en?

DD

Részleteket persze privátban, nem akarom teleszemetelni a topicot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KIES újratelepítés után is.