- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Dealer95 #101111 üzenetére
UK. Argos.
Can I return it if there’s nothing wrong with it?
Absolutely! We offer a 30 day returns guarantee on most items. (We’re nice like that.)
So if you need to bring it back, just bring it back. Then we’ll either exchange it or give you a full refund. Easy.
You just need these 2 things:
your proof of purchase
the item should be unused, in its original packaging and in a re-sellable condition
er... there is no 3Igazabol annyira tajekozodtam, hogy 55", 4K, HDR. Aztan ezt a TV-t talaltam. eBay-en is nezelodtem, de nem volt szamomra semmi megfelelo ilyen arban. Bevallom volt egy kis asszonyi korlatozas is az árban. 500 volt az eredeti osszeg a TV-re. Kiharcoltam a £670-et.
-
blakey
titán
válasz
Dealer95 #100120 üzenetére
Pedig túl erős jel digitális adásnál gondot okozhat. Ettől függetlenül nem biztos, hogy a jellel van gond, de nem kizárt, ki kéne próbálni egy másik csatlakozási ponton. A jelenség nem normális, az biztos.
Semmit nem jelet, hogy egy másik tv jó, csak akkor ha ugyanaz a típus. Minden tévé másképp érzékeny a jelre. -
vg
addikt
válasz
Dealer95 #100120 üzenetére
Pedig van ilyen, azért is szoktak tenni csillapítót set-up boxok és routerek elé, mondjuk nem értek hozzá. Inkább a upc vagy digi topicban kellene erről kérdezni az ottani szakikat. (szerk: az upc vannak igazán a témához hozzáértők(kabelmania27, Zitronensaft, Gubek-Einste, Intruder2k5, stb), a digi topicot nem ismerem)
-
Celtis
veterán
válasz
Dealer95 #99698 üzenetére
Sziasztok,
Pont azért néztem be ide, mert a tavasszal vásárolt Sony TV-met tervezem lecserélni (65X8505C) Sajnos olyan banding tapasztalható rajta, amivel nem tudok együtt élni. A focimeccseken amikor mozdul a kamera, sötét és világos függőleges csíkok jelennek meg, illetve maszatosnak tűnik az egész kép (banding + DSE) Azt sejtem, hogy a direkt LED háttérvilágítás lehet az oka, mert van egy korábbi edge LED-es Sony-m és azon ilyesmi nincs. Az sem homogén, hisz LCD, de szinte észrevehetetlen és a legkevésbé sem zavaró.
Szóval a KS7000 lenne a kiszemelt és szeretném megtudni, hogy ennél a készüléknél mire számíthatok. Persze megyek majd demo anyaggal és üzletben is megnézem.
Panát is néztem, de az siralmas a Sony után (és szintén direkt LED, szintén banding-olt). Sajnálom ezt a banding dolgot, mert egyébkén nagyon jó TV.
-
kissdani
senior tag
válasz
Itt nem arról van szó hogy isteniteni kell, szó sincs erről. Csak előbb irt ez egyik fórumtárs hogy megvenné a topik nevébe szereplő márka egyik idei csucsmodeljét és erra hogy vegyél inkább Sonyt vagy panát, ez bántotta a szemem.... És ezzel nem is volna baj ha nem egy kiváló tv-ről beszélnék le.
Ennyi a történet ez bántotta a szemem.
Nem lakom egy nagy városban de 20km-es körbe van egy samu meg egy lg szakszerviz is, sonyról meg nem is hallottam hogy volna a erre felé.kerdavid: UE43KU6000 tényleg nagyon rossz választás lenne, ha ebben az árkategóriában akarsz akkor full hd-t vegyél ajánlott tipust, vagy szánj rá többet és 7-es szériába nézegess UHD-t.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Őőőő, ez nem szervizben volt, hanem kiment a szerviz, és ott kiderült, hogy nem pixelhiba. Ilyet miért is cserélnének, ha egyszerűen javítható? Lehet, hogy szarabbat kapna a tulaj, ha csak ennyi a baja. Ugyanez vonatkozik Sony-ra is. Nem vagyok Samsung fan, de ez szerintem nem negatív egyáltalán a Samu részéről... Sony egyébként házhoz megy? Nem tudom, csak kérdezem.
-
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
válasz
Dealer95 #99005 üzenetére
miért ha tudna akkor megvennéd?
1. egyik sem tud magyarul
2. óriási gyártói pr. maszlag...jobb is, hogy nem tud, mert mikor akaratom ellenére frissítette magát jól elküldtem a retkes koreai anyjába,,ha megértette volna mert ugyebár ő smart, még le is tiltotta volna minden funkcióját és kidobom a francba.
-
Flashget
félisten
válasz
Dealer95 #98997 üzenetére
szerviz menübe belépve:
az svc-nél majd az info majd a panel displaynél írja, de óvatosan ne hogy mást nyomj!
itt órában írja ki mennyi idő telt el az első bekapcsolás óta.általánosságban, általános használat mellett 6 évre tervezik a tv-t.
üzemórában max. 50.000
Az F széria 2013-ban jött ki.
nekem 2 év alatt 3500 órát ment a tv pedig ez mindig be van kapcsolva ha itthon vagyunk talán többször megy háttérben.
Mint most mert a Wackent nézem élőben Saxon koncertet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest