- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugomon
tag
Megtörtént a TV kalibrálása....
Rosszabb lett, mint volt...
janos666 szerint közepes tudású TV, fél milliót nem ér.
Ő mondta, nem én, hogy: gondoljam meg, hogy megtartom..
Ennyi...
-
lugomon
tag
válasz
sityupityu #101707 üzenetére
És vajh tuti eredményes?
-
lugomon
tag
válasz
sityupityu #101705 üzenetére
Janos666 20 rongyért vállalja.
-
lugomon
tag
Beszéltem a kalibri.hu oldal mérnök vezetőjével...
decemberre vállal csak kalibrálást. Kb.20-25 ezer ft.. Garancia nincsen. Szerinte a KS8000, 9000-et nem igen kellene kalibrálni....A bőrszín a legproblematikusabb szerinte...
-
lugomon
tag
válasz
Flashget #101701 üzenetére
Akkor vissza. Nem fizetek többet.
Már pluszban vettem bluetoothos-os fejhallgatót 14 rongyért, mert nincs 3,5-ös jack-je...
Szerettem volna +2 év garit venni, hogy meglegyen az 5 évem. Az 38 ezer...
Akkor 20-30-ért kalibraltassam..ez így sok. A kalibráció, ki tudja milyen eredményt hoz...
-
lugomon
tag
válasz
dethroner #101688 üzenetére
Igen, 500 ezer ft, ami már igen necces volt, bizony már sok...
Neked mennyibe került? Hova vitted? Kíváncsiság képpen kérdezem....a koszos gyártótól, ennyi pénzért elvárnék kvázi tökéletes TV-t...nem olyat, amivel még szarakodni kell...Semmi gond. Megy vissza az eladóhoz.( bejelentkezni...mi ez? Orvosi vizsgálat?)
-
lugomon
tag
A Samsung KS7000 képe, szinte minden szempontból kiváló...
Egy dolog zavar, hogy a bőrszínt nem tudom ízlésemnek igazán megfelelően beállítani...igaz, főleg a hírműsoroknál, pillanatonként más tónusú a közvetített kép..
Más Samuknál is van ilyen megfigyelése vkinek?
Esetleg mindez az UHD panel következménye?
Érdekes, hogy minden más színt totál természetesnek látok..a kijelző fényessége, kontrasztja pazar, színmélység is kíváló.
Műszeres kalibrálás a javasolt? Ajánlani tudtok ezzel foglalkozó személyt, céget? -
lugomon
tag
válasz
Sziszifeca #101651 üzenetére
Ezzel legalább pikk pakk működik.
Ja..az árukeresőben csak pozitív vélemény van...
Nem kell kutyázni, 2 év gari van rajta.
MO-n nem került hivatalosan forgalomba. Legalábbis nincs hozzá magyar nyelvű utasítás.
De sebaj, szépen teszi a dolgát!
-
lugomon
tag
A jó link!
-
lugomon
tag
válasz
Sziszifeca #101645 üzenetére
[link]Én tegnap 14 ezerért vettem egy Philipset a KS7000-hez.
Tökéletes a kapcsolat, és kitűnő a füles hangzása. -
lugomon
tag
Bluetooth-os fejhallgatót szeretnék venni a KS7000-hez. A fent linkelt típussal kompatibilis? Szerintetek?
-
lugomon
tag
válasz
dethroner #101583 üzenetére
A Samsung SUHD tévéket ( pl. KS sorozat tagjai) Szlovákiában szerelik össze.
Nem japán , minőségi munkaerő az sem.
Azt is állítom, hogy ma is működik az a gyakorlat, hogy az 1.osztályú TV megy Nyugatra, a 2. osztályú szar, meg jó lesz a Keleten lakó " parasztoknak".Persze ugyanannyi pénzért. Szemetek.
-
lugomon
tag
Nálam egyenletes a kijelző háttérvilágítása a KS7000-nek.
A kép, még" out of box " is kiváló. A TV kb. itt kezdődik...
-
lugomon
tag
válasz
Celtis #101548 üzenetére
Mert szinte csak de. akarnak szállítani...ahogy tegnap is..de jeleztem a fuvarozós fickónak, hogy "hálás" lennék, ha nem reggel 9-kor hoznák, ahogy azt a cég, Royal futár jelezte..16 órakor hozták...1-2 órán belül lesz segítségem, és összeállítom...ha megint hibás lesz...szétrúgom a Samsung valagát, és megy vissza!!Nincs 3. esély!
-
lugomon
tag
Csókoltatom a Samsungot...
Visszavittem az MM-be a KS7000-et.
A készülék hibás volt!
A 405 ezres vételárat visszaszolgáltatták...( Sony, Philips, Samsung kilőve..)
-
lugomon
tag
Fejhallgató kimenet nincs a KS 7000-en..hmm..már csak ezért is megy vissza..egy nyomorult 3,5-ös jack aljzat...
-
-
lugomon
tag
válasz
poli27 #101386 üzenetére
Nem hiszem, hogy berendel a UPC a a KS7000 kedvéert új beltériket..amik most vannak alig 1 évesek...
Ma, mikor jeleztem a problémát nekik, egyértelműen a TV rovására írták a hang problémát..nem vitatkozom Velük..pláne nem úgy, hogy alig 1 hónap alatt 4 készülék is ment képpel, HANGGAL a boxról...
-
lugomon
tag
válasz
Flashget #101383 üzenetére
Kedves vagy, de elég volt a televíziókból, meg a taxizgatàsokból, meg a 3. emeletre való fel-le vitelből....Panasonic...hmm...ott is melyik típus..belefáradtam..gondold el...az lenne a 4. TV...
( igen, a Samsung hátlapja fekete lakk. Bizony vannak rajta hajszál karcok. A távirányító bontott zacskóban volt..). -
lugomon
tag
Köszönöm a segítséget.
Az azért gyalázat, hogy rossz távirányítóval, és vélhetőleg hibás elektronikával veszek megy ilyen krva drága készüléket..
Holnap viszem vissza az MM-be. ( mivel 2 hét alatt,ez a harmadik 4K-s TV, amivel megjártam, Tv vásárlást elfelejtem. ( ezt megelőző Sony 55 KDX8507C képe sz@r volt...utána jött a Philips 55 PUS 7181..annak képe is, hangja is nagyon sz@r volt..ezt a Samsungot végre kipróbálhattam az üzletben, igaz a 49-es verziót. Itthon is nagyon kiváló képe van/volt...de ilyen kezdés után elszállt a bizalom..
Sziasztok. -
lugomon
tag
válasz
Flashget #101375 üzenetére
Oke, hogy szebb...de miért nincs hang most? ( a kép így is nagyon szép.de biztos igazad van, nem vitatom. Most elkezdek bohóckodni a modullal, és kifutok a 72 órás elállástól..és ha a modullal sincs hang? 1 hónapig szervíz legyen? Így induljon egy közel félmillás TV projekt? Egyébként az MM-ben vettem, és bár tagadták, de utolsó darab volt, MEGBONTOTTdobozzal! Arra hívatkozott az eladó, hogy sérült volt a doboz kívülről, ezért bontotta fel korábban..
Szerintetek?
-
lugomon
tag
válasz
kissdani #101365 üzenetére
Egy sem működik...
Van egy kis erősítős szoba antennám...behangoltam a TV-ét. A Mindig TV adásainál van hang!
Esetleg a UPC boxhoz vmilyen új szabványú HDMI kábel kellene?
405 ezer ft-ért ekkora csalódást..(.a távirányító valóban rossz. Csak némítani tud..)...
Csak nekem van itt a fórumtagok között UPC beltérim, és Samsung TV-m????KS7000-es tulajként egyedül lennék ilyen gonddal? Valóban legjobb, ha visszaviszem mihamarabb a készüléket?
-
lugomon
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni..
Tegnap vettem egy Samsung UE 55KS7000-es készüléket...
UPC HD-s beltérivel összekötve HDMI-n keresztül nincs hang..3 kábelt is kipróbáltam, az összes HDMI porttal variálva...
Blu Ray lejátszóval nagyon szép hangja van.
A UPC beltérit újra hangoltam, alapbeállítást elvégeztem. Ugyanezt a TV-nél is...
Ami pluszban elkeserítő, hogy a TV távírányítójával nem lehet a jelszintet változtatni. Vagy némítani tudom, vagy 56-os hangerőn " beragadt"...
Tehát Blu Ray-nél van hang, igaz 56-on ordít..
Viszont a UPC TV adás néma minden HDMI bemeneten...( UPC-vel konzultáltam...a tegnapi Samsungos eladót is felhívtam..szerinte a távirányító rossz...Viszont a UPC-re nincs ötlete..az utóbbi 3 hétben 3 TV is ment a boxról, azokon a TV-ken volt hang. Igaz Sony, és Philips volt..
Kérném a segítségeteket! Köszönöm!
-
lugomon
tag
Köszönöm! Várom a további meglátásotokat! Sok múlik ezen!
Akár le is mondom a holnapi szállítást..l
Az igazság az, hogy hetek óta nézem az 55-ös TV-ket...A Samu KS sorozata megfogott..DE! Horror áron van...az alsó kategóriás UHD televíziók bizony gyengék a Samsungnál...
Jelenleg Philips 47-em van, full HD, 2 éves. Ő maradna másod TV-nek...
Sajnos a jó TV-k minden márkánál a 7-es sorozatnál kezdődnek..
Egyébként egy prémium Toshiba laptopot áldoztam be, hogy rászánhassak úgy 350-et egy UHD készülékre...
Nem gondoltam, hogy egy jó darab félmillához közelít...( Samsung UE55KS8000: 600.000. Igaz 3 év garival...az ár nonszensz..az akciók legtöbbször röhejesek)l
-
lugomon
tag
Sziasztok. Segítséget, tanácsot kérnék!
A Tomi TV Kft-nél vásárolnék egy Samsung UE55JS8090-es készüléket. Állítólag vadonatúj, Németországból behozott 2015-ös modell, a KS8000 elődje..
A cég 1 éves saját garit vállal a készülékre, számlát is ad. A vételár 320 ezer lenne.
Ismeri esetleg a céget valaki? Mi a meglátásotok a vásárlással kapcsolatban? ( a TV-t ingyenesen kiszállítják, és ki is próbálhatom).
-
lugomon
tag
válasz
abyssc2 #100384 üzenetére
Szerintem, pont nem lehet jobban belátni..én 10 pervig néztem az MM-ben, és megfájdult a fejem..Valahogy nagyon nem természetes..
Egyébként én az 55 KS7000-en gondolkodom...baromi drága..viszont szépnek tűnik a képe...Nálam a jó HD adások, és a Blu Ray játszana...felkonvertálva..
-
lugomon
tag
Sziasztok!
Eddig nem gondolkodtam Samsung TV vásárlásán..
Most viszont, ahogy nézelődtem..megláttam egy Samu készüléket..Picit beleszerettem rögtön...
49 KS 7000. De van , mint láttam 55"-ban is.
Mennyire ajánlanátok? Aki több infót tudna róla, megköszönném.
Tisztelettel köszöntöm a Samsung topik tagjait!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest