Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Én annyit mondtam nekik, hogy tisztában vagyok vele, hogy hogy működik egy inverter, és hogy van hangja, de ez annál, hangosabb és a TV hibája köztudott (olvas nyugodtan utána az összes 37c650 az első szériából zúgott) és mivel másnál is javítani lehetett jöjjenek ki és csinálják meg.
A samsungos csajszi akivel beszéltem nem is szívózott a szervizes az először próbálkozott de mondtam neki, hogy szerintem őt azért fizeti a samsung, hogy kijöjjön megnézni és nem azért, hogy telefonba okoskodjon úgy, hogy nem is látja a hibát.
Aztán a szervizesnél már nem voltam ott amikor kiment de elmondás alapján tök korrekt volt azt mondta ez tényleg nem normális, megnézte milyen inverter kell a TV-be aztán 3-4 nap után vitte is és kicserélte (5-6hónapja volt ez) éppen tegnap ittam a haverral és rákérdeztem azóta se zúg a TV-je. -
Anonymus23
veterán
Már megbocsáss, de ez egy baromság, mármint a fogyasztás emelkedés csak 10-20% lenne.
Nekem ugyan 40 colos van, de gondolom az eltérés hasonló lehet a 2 fogyasztás között.
Ha felveszem 20-asra, akkor fogyaszt kb 170-180 W-t, most asszem 7-esen van a háttérvilágítás és fogyaszt 80-90W-t, ergo fele, vagy ha fordítva nézem, akkor 100%-al többet fogyaszt, ha maxra veszem a háttérvilágítást...
Ez mekkora kamu duma már az ügyfélszolgálattól, na nekem mondhatta volna, lefotóztam volna neki a fogyasztásmérő kijelzőjét... -
gyugyo79
addikt
Ha kifogtál egy hibás 37c650-est akkor hívass ki egy szerelőt.
Ne hagyd, hogy lerázzanak mert akkor az amit hallasz zúgást nem normális és szerintem több mint 11 decibel pld. hiába veszed fel 20-ra a háttér világítást amint sötét jelenet lesz zúgni fog ami még idegesítőbb mint amikor végig zúg .Láttam ilyet barátomnál és ő is belenyugodott volna, hogy ilyen én hívtam fel helyette a Samsungot és simán kiküldték a szerelőt aki miután látta miről is van szó hozott neki másik invertert és miután kicserélte neki megszűnt a zúgás ...
Pláne hogy 20-as háttérvilágítással a képe is idegesítően rossz.Nálam igaz, hogy 40-es de sötét szobában 4-en van a háttérvilágítás ... -
-
gejala
őstag
Egyrészt gyakorlatilag minden LCD olyan, hogy max. háttérvilágításnál megszűnik a zúgás, mert minden tévének van egy kis alapzaja egyébként.
Viszont a 20-as háttérvilágítás felejtős, mert iszonyatosan melegíti a panelt, ami nagyon nem jó neki. De az már annyira vakító, hogy úgyse lehet nézni, nekem nappal is bőven elég a 8-as fényerő.
Az a 14-es háttérvilágítás is eléggé terheli már a panelt, ennyire világos szobában van a tévé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest