- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
-
szilacus
tag
válasz
szilacus #23283 üzenetére
Ha valaki is így járna.
A probléma megoldódott:
Mivel a TV.-m a falra van szerelve, ahhoz hogy a hátsó csatikhoz hozzá férjek egy kicsit mindig meg kel az alját emelnem, és ilyenkor pont ott tapiztam ahol az érintős kezelők vannak.
Valami gombok egyszerre történő nyomására át állítottam üzleti alkalmazásra.
A plug&play-el sikerült az ügyet lezárnom, most már normálisan működik. -
sandró60
addikt
válasz
szilacus #23275 üzenetére
Úgy néz ki,hogy átállitottad valamilyen csoda formán üzleti módba.Át kell állitani otthonira. Sajnos a programozását a csatornáknak újra kell kezdeni,de ha voltál olyan előrelátó,hogy pendrivére mentetted a csatorna beállitásokat akkor nemtart sokáig a programozás.Szerintem
-
BBéci
legenda
-
-
sonye
senior tag
válasz
szilacus #22081 üzenetére
Köszi a tippet!
De még mindig az a kérdés, hogy hogyan keressem meg a digitális adókat?
Veszek egy ilye ncelosztót aztán rádugom a TV-re analóg jel marad, de hogy keresem ki a digitális csatornákat, hogy ne vesszen el az analóg?Meg az az érdekes, ha állítom az analóg/digtális módot, akkor az analógon is jön az összes Tv csatorna, csak más sorrendben, de még mindig szörnyű minőségben... elsősorban azért érdeke la digitális csatornaválaszték, mert remélem jobb képet produkálna és lenne EPG-is, mert az analóg esetében semmi sincs.
-
Tutu7030
veterán
válasz
szilacus #21892 üzenetére
kb így kell kinéznie.
(a 192.168.1.203 helyett természetesen a te ip címed kell)<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rsp stat="ok"><list>
<widget id="nYouTubeHD3D">
<title>nYouTubeHD3D</title>
<compression size="1068086" type="zip"/>
<description></description>
<download>http://192.168.1.203/YouTubeHD3D.zip</download>
</widget>
<widget id="másik widget">
<title>másik widget</title>
<compression size="másik widget mérete" type="zip"/>
<download>http://192.168.1.203/másik widget.zip</download>
</widget>
<widget id="másik widget2">
<title>másik widget2</title>
<compression size="másik widget2 mérete" type="zip"/>
<download>http://192.168.1.203/másik widget2.zip</download>
</widget>
</list></rsp> -
KorLaci
tag
válasz
szilacus #21851 üzenetére
Ez a widgetlist.xml van a root könyvtáramban.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rsp stat="ok">
<list>
<widget id="clocktv">
<title>clocktv</title>
<compression size="33928" type="zip"/>
<description/>
<download>http://192.168.1.2/clocktv.zip</download>
</widget>
</list>
</rsp>Ezt másold be oda. A http után persze a te géped ip címét írd.
-
zolka1977
tag
válasz
szilacus #21626 üzenetére
Köszi.De végül is ezért van a fórum hogy segítsünk egymásnak.Sajna a legtöbb orosz cucc.Még a 3D Explorert találtam ami érdekes lehet, és találtam egy tuti online film adatbázist ivi Samsung néven rajta .Mit nem adnék ha nekünk is lenne ilyen....
A remény hal meg utoljára -
osijek
csendes tag
válasz
szilacus #21545 üzenetére
Köszi, de szerintem a firmware miatt nem megy. 1019-es van rajta.
Ezt a leírást találtam:
1. Lépj be a SmartHub-ba (a smarthub gomb megnyomásával a távirányítón)
2. A widget betöltése (ezt én se értem teljesen, hogy milyen widget) után lépj be a Beállítások menübe (kék D gomb)
3. Nyomd meg az "Hozzáférés létrehozása" gombot ("Create an account")
4. Írd be ezt a nevet: "develop" (idézőjelek nélkül). A jelszó lehet bármi
5. Lépj ki a SmartHubból és indítsd újra a TV-tNa már a 3-as ponttal bajban vagyok, mert nincs ilyen lehetőség, csak visszaállítás és tulajdonság.
Bár a serviio is jó lenne, de félek az sem fog menni. Jelenleg a PC-n sem indul el, állandóan hibát ír ki, hogy nem találja a szervert.
-
Cho Simba
tag
-
Khaosz55
addikt
válasz
szilacus #21228 üzenetére
Hali ,
nekem az UE40D5003-am felhős. Elég bosszantó, ha ezt tudom nem LED-es TV-t veszek hanem simát vagy plazmát.
Nekem a bal felső saroktól kb 15-20 cm távolságra és 10cm mélységen van egy felhő ami kb tenyér méretű.
Érdekes hogy néha látom néha nem, inkább látom mint nem. Sötétben filmnézésnél elég zavaró. Ha pl egy sötét hajú ember van ezen részen akkor látszik, hogy ott világosabb a kép.
Nagy szemétség ez. Próbáltam mindent egyedül az szünteti meg ha feljebb tolom a fényerőt, mert akkor a fekete kivilágosodik és így a kb olyan világos lesz a fekete mint a köd, viszont romlik a képminőség (rosszabb kontraszt).
A 10 éves CRT-n homogén volt a fekete itt meg olyan mintha mosógéppel mosták volna ki.
-
mezis
félisten
válasz
szilacus #21228 üzenetére
"Már a kávája sem az előzőé, lekerekített így minden szögből csillog-villog, nekem a D5000-es jobban tetszett."
Vígasztalásul: Gyorsan lepi por és akkor már nem fog csillogni...Designerek jelmondata: Vakítani kell a parasztokat ! (Kezdetben vala a műanyagokat csak sima felülettel gyártották. Azonnal meglátszott rajta minden apró karc, piszok. Aztán fejlődött a technológia, megjelentek a mattított felületű műanyag holmik. Dicsérték is az ilyen termékeket, külön kiemelve az igényes felületet. És akkor most valami MÁST akarnak a formatervezők, managerek,...stb. Vakuljanak meg.)
-
-
sandró60
addikt
válasz
szilacus #19596 üzenetére
Az ujabb tvk-nél van egy menűpont ahol ki lehet választani,hogy miről szeretnél frissiteni.Van usb és van internetről frissités
A letöltött file egy exe file arra rákattintasz(futatod) kijelölöd hova másolja(USB pendrive FAT 32 FORMÁZVA)A pendrivet bedugod a tv-be a menűben választod USB-ről frissit. -
keke69
őstag
válasz
szilacus #19581 üzenetére
Még én sem frissítettem és nem is fogok addig amig valamelyik vállalkozó szellemű fórumozó le nem írja a tapasztalatait,mivel olvastam olyat hogy némelyik tévénél elvesz bizonyos opciókat!
De szerintem ha letöltötted kicsomagoltad,rámásoltad a pendrivéra biztosan fog menni!
-
air
nagyúr
-
sziryboy
csendes tag
válasz
szilacus #18815 üzenetére
Ja, a szerviz menübe belépés után nem buktam el semmilyen funkciót. Szerintem ez csak akkor lehetséges, ha átállítod a TV-d típusát egy másikéra, vagy nyelvet állítasz át pl. magyarról szlovákra és akkor mondjuk a magyar appok helyett szlovák appok lesznek.
d5000-ről d5500-ra felesleges cserélni, csak a smart kedvéért. -
norb27
tag
válasz
szilacus #18809 üzenetére
a +2év gari miatt vettem meg, a smart tv funkciókat jó ha összesen 1 órát használtam eddig
nem sok értelmét látom ebben a formában, mert ugye itt nincs még böngésző.
mail-ezni nem lehet vele legjobb tudomásom szerint, viszont index, origo, technet.hu, fn.hu, port.hu... ezek magyar app-ok, jól működnek. Van még googlemaps, picasa, youtube, accuweather...stb -
sziryboy
csendes tag
válasz
szilacus #18795 üzenetére
Annyi, hogy hiányzik belőle a böngésző és skype. Alkalmazásokat viszont le tudsz tölteni.
Vannak híroldalak pl. origo.hu, index.hu, stb. vannak videós alkalmazások youtube, vimeo stb. vannak letölthető faék egyszerű játékok, oktató appok, időjárás app, google maps stb. -
air
nagyúr
válasz
szilacus #16555 üzenetére
MKV-ből nem jeleníti meg a beágyazott feliratot!
Samsung válasza a problémára: "Kérdését továbbítottam az illetékes technikusunknak további kivizsgálásra. A válaszig szíves türelmét kérem."
Vagyis ez van, ha nem tetszik, így jártál. Ennyi.
Csak az a megoldás, hogy MKVExtract-tal kicsomagolod a feliratot és melléteszed a mappába, ugyanolyan névvel mint az mkv neve. És csak egy feliratot támogat. -
kovsol
titán
-
vlevi
nagyúr
válasz
szilacus #14200 üzenetére
"- nagyon jo divx dvd iso esetleg mkv lejátszási képesség"
Na, olyan tévét sajnos nem fogsz találni, ami DVD ISO-t lejátszik
Ahhoz mindenképp médialejátszó kell. MKV-t viszi a samu, de a DVD ISO-val, de még a VIDEO_TS mappával sem nagyon boldogul"esetleg 2012 es modell legyen " A 2012-es modellek majd valamikor 2012 május-június körül kezdenek el becsorogni az áruházak polcaira, és kb október novemberre lesznek elfogadható árban. Legalábbis 2010, 2011-ben ez volt a helyzet.
-
vlevi
nagyúr
válasz
szilacus #14198 üzenetére
"A YouTube- rol le tudok szedni egy csomó fúl HD.-és filmet, klipet tv tesztet,bemutatót,stb.,mp4-es formátumban."
A tecsőn még az 1080p-s videók is erősen butított formában vannak. Legfeljebb a felbontása fullhd, de a tömörítési arány miatt sokszor látványosan gyenge minőségűek. De természetesen jobbak, mint a 160x200-as társaik
A tévéd viszont gond nélkül le fogja játszani.
Még annyit, hogy a mov állományok lejátszására is van lehetőség, ha átnevezed, pl. mpg kiterjesztésre. Az m2ts-t pedig ts-re. Valami miatt ezeket a file ktierjesztéseket a tévé nem keresi, de a benne lévő videót mégis megjeleníti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest