- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
calibra-baby
csendes tag
válasz
Maxximus #22544 üzenetére
Nekem nem kell magyarítás, magyar ROM-om van. Magyar billentyűzetről meg már lemondtam, hogy találnék normálisat, úgyhogy kezdem megszokni az ékezet nélkül írást.
Az amúgy normális, hogyha hívnak és felveszem, utána még pár másodpercig szól halkan a csengőhang (úgymond a háttérben) miközben a másik már beszél?
Amúgy engem nem zavar, sőt, jópofa. -
calibra-baby
csendes tag
válasz
Maxximus #22513 üzenetére
Akkor majd keresek valami szakértőt aki ezeket megcsinálja, én azért szoktam venni a telefonokat, hogy használjam, az ilyen mókolásokat inkább rábízom a szervizesekre. Autót se szerel olyan, aki nem ért hozzá. Így ezekbe én se vágnék bele, szerintem mindent elmond az, hogy másfél nap alatt tudtam rárakni egy magyar menüt.
-
EasyKnight
tag
válasz
Maxximus #22507 üzenetére
A probléma kulcs az volt, hogy a Windows hajlamos elrejteni a kiterjesztéseket, mindeközben jelezni, hogy csomagolt fájlról van szó. És vajon minek érzékeli a .cab kiterjesztést? Naná, hogy csomagolt fájlnak. Azt a problémát relative gyorsan megoldottuk.
Viszont van egy másik, amit talán ti jobban tudnátok kezeli.
Miért nem kapcsol be a készülék, ha csatlakoztatva van a számítógépre? (USB-vel) Így a ROM frissítés eléggé nehézkes, tulajdonképpen lehetetlen... -
calibra-baby
csendes tag
válasz
Maxximus #22494 üzenetére
Türelmem az van, és mivel nincs is mit csinálnom egész nap/minden nap, így időm is van, meg érdekel is, úgyhogy szívesen tanulmányozom. Csak most épp próbálok egy magyarosítást rárakni, csak először fel kéne ismertetnem a géppel. :S
Ez a telefon csak úgy hozzám került, nem terveztem a telefonvásárlást, így örülök, hogy van, másodlagos telónak jó lesz, mert én nagyon jól megvagyok a Nokia E66osommal (ami tükrözi, hogy nincsenek nagy igényeim, azon sincs viber, és az sem egy olyan szuperszónikus gigajó telefon, de nekem a szívem csücske
)
-
Pepe36
csendes tag
válasz
Maxximus #22450 üzenetére
Sajnos igen, és semmit nem találtam ami segítene.
Abeállítások szerintem jók, a hálózati neveket látja (ruter), párosítva is van, de mint irtam a második linken látható képnél nem jelenik meg a hálózat hoz a választási lehetőség. (net vagy work) itt nállam teljesen üres a felület. szerintem emiatt nem enged fel a netre.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Maxximus #22415 üzenetére
Tudtommal nem én kezdtem el hasonlítgatni a mai telefonokkal... Nem tudom ő mióta segít itt a topikban, de én is 2010 óta itt vagyok.
Én csak annyit mondtam, hogy egy ilyen hardverre nagyon szarul írt oprendszert raktak, ezen akadt ki. Az az ő baja, ha fanként ezt nem tudja elfogadni. -
w.miki
veterán
válasz
Maxximus #22376 üzenetére
Megpróbálom a 23659_M2D_HUN.7z feltenni, az tűnik a legfrissebbnek.
Remélem menni fog a leírás alapján, ha elakadok, még (s)írok.
Más nem kell mellé, igaz? -
-
Skynet258
veterán
válasz
Maxximus #14080 üzenetére
De tervezem... egyszer, amint lesz rá pénz
Az oldalra meg mostanság nem sok időm jut sajnos, jó ideje nem került fel új infó - pedig lenne miről, egy halom játékot és programot kipróbáltam azóta, de lenne bőven mit aktualizálni a fent lévő listából is...
Sajna semmi ilyesmire nincs időm mostanában -
matyics
őstag
válasz
Maxximus #9340 üzenetére
Én nagy különbséget nem látok a két ROM között, szóval nem biztos, hogy érdemes cserélned. De ha más lát, akkor majd megcáfol.
Az SPB backup-ra reagálnék. Én már többször is tettem vissza más verziójú ROM-ra mentést és nem volt vele gondom. Illetve ha volt is akkor is csak minimális.
Most is a DXIA1-es mentését tettem vissza a DXID1-re és csak az SPB MS-t raktam újra, mert ott annyi gondom volt, hogy eltűntek az ékezetes betűk. Ezen kívül minden telepített progi működik rendesen. -
-
tzatzikiii
tag
válasz
Maxximus #8596 üzenetére
Szerintem ez nem minden estere igaz. Nekem peldaul minden magyar szam +36-tal kezdodik a telefonkonyvemben, es megsincs mindegyik contactnak kepe a hivaslogban. Parajelenseg. Tovabba arra is ra kellett jonnom az egy napos hasznalat alatt, hogy ha valakinel profile picture-t valtoztatok, azt ugyan a shell leokezza, de a favourite contactsban nem valtozik a kep.
.
@ elektro: en WkTaskot hasznalok, es az jol mukodik MS3-ban. Probald ki esetleg azt. -
Skynet258
veterán
válasz
Maxximus #8531 üzenetére
A D: meghajtómról
Tele vagyok háttérképekkel, kiválasztottam párat, átlőttem 960*768-ba (ekkora kell a MS 3-nak, mivel csúsztatja a képet a menü mögött), és feldobtam a pda-ra.
Magyarán olyan képet használsz háttérnek, amilyet csak szeretnél
A taskbar módosítást egy sdk környezet, és egy theme adja, ez teszi be a másfajta ikonokat (start, BT, Wi-Fi és társai), ezen kívül eltűnteti azt a nyomorult homokórát, és egy dizájnos kis animált körre cseréli
Hogy honnan szedtem azt hirtelen nem tudom, de majd holnap kiderítem (hacsak addig más meg nem fejti).
-
Luser2000
addikt
válasz
Maxximus #8080 üzenetére
a te problémád az lehet, hogy valami vagy valaki letiltotta a samsung tárcsázót.
javaslatom: az "adv(anced) config tool" segítségével állítsd át a "phone/phone skin" értékét "enabled"-re. utána újraindítás kell neki. ha feláll újra a rendszer, akkor már a samsung tárcsázó fut hívások alatt. (kipróbáltam, én is használom a 4.54-et).ez megoldotta a problémád???
balázs
-
-
válasz
Maxximus #7987 üzenetére
Csak tudnám, miért tütek el a képek. (Nálam legalábbis) Itt vannak kisebben.
1.Inesoft dialer(ezzel semmi bajom)
2.Ez a tárcsázó jelenik meg a gyári helyett ha a dilerben hosszan nyomom a win jelet.(a 4.4-ebe a gyári jelent meg ami kitűnően kezelte az ékezeteket)
3.Ez pedig hívás fogadáskor és alegnagyobb bajom, hogy bill. zárra nem tudok rájönni.
4.Új inesoft profiler a today-on.Ez pozítív újítás. -
Attila04
tag
válasz
Maxximus #5123 üzenetére
G-Alarm teljesen jó, én mióta megvan az Omnia ezt használom. Rendkívül testre szabható és megbízható, ajánlani tudom.
SZERK: mongi_: ilyet nem lehet csinálni, mert mindent a WM vezérel benne, így amikor ki van kapcsolva, tényleg ki van kapcsolva, nem fut semmi, így ébresztő sem.
-
Keléla
csendes tag
válasz
Maxximus #4575 üzenetére
Limonade Joe, igen sajnos túlságosan is alapos voltam, úgyhogy mindent kivágtam
Lasarus (most, hogy átállítottam ActiveSync helyett a My Storage háttértárat) amikor csatlakoztatom a számítógépet az omniához, akkor cserélhető lemezként jelenik meg G meghajtó gyanánt, illetve egy mobiltelcsi képe mobileszköz néven. Ha a cserélhető lemezre kattintok, akkor látok egy DCIM és egy WMDRM mappát, plusz egy-két jegyzetet pucéran. My Storage és a többi my... pedig sehol, az átállítás óta. No ezt nem igazán értem.
Viszont a mozgásérzékelő az itthoni állandó félhomály és az érzékenységi beállítás miatt vacakolhatott. Így már műxik.Erdoke, köszi, mostmár amint lesz egy lélegzetvételnyi időm, mindenképpen bele fogok buzulni az ajánlott oldalba. Hátha még itt közös erővel kiokosítotok a végén. Ráadásul úgy nézem van még remény, mert szerencsére azért középhaladó szintű windows felhasználó vagyok
Maxximus, előre is nagyon köszönöm a szolidáris hozzáállásodat a problémámhoz
, úgyhogy nagyon várom a kiollózott cuccost, bár az még nem garancia, hogy alkalmazni is fogom tudni az okosságokat, kivéve, ha olyan szépen lépésről lépésre van felvezetve, hogy egy amatőrpdabúvár is megértse.
Egyébként nagyon kedvesek és türelmesek vagytok hozzám, igazán hálás vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged