- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz MATEO6600 #18605 üzenetére
Jó helyen kérdezed mert itt a többség az i900ra fog voksolni de ettől függetlenül ax x1 is jó gép lenne de a gyári sw hulladék rajta csak úgy mint az i900 így hiába az erős hardver,evvel szembe az i900-ra rengeteg rom van mindenkinek kénye kedve szerint.X1 melett talán a nagyobb felbontású kijelző szólhat és a qwerty ha ez nem kell és inkább a multi média és a stabilitás akkor i900.Már jó pár féle fajta tudású készülék szolgált de az i900 most minden téren meg vagyok elégedve annak ellenére hogy van neki is sok kis idegesítő gyerek betegsége.De szerintem gyűjtsél és várj még egy 2-3 hónapot azt i9000 és akkor megint 2-3 évig nem váltasz telefont az fix
-
logarithm
őstag
válasz MATEO6600 #18718 üzenetére
Nekem még nem fordult elő ilyen, maximum arra tudok gondolni, hogy nem megfelelően lett valami megírva/beállítva a romban. Nekem eddig 3 fajta rom volt a telefonomon egyszer sem találkoztam ilyen hibával.
Engem pl. az zavar, hogy nem bírja annyira a hangos zajokat az omnia videó rögzítésnél és mindig recseg a hang sajna, de csak ha van hangerő is a háttérben.
Szerk.: Most jutott még eszembe mi van ha a memória kártya kezd meghalni bár nem kívánom neked.
[ Szerkesztve ]
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz MATEO6600 #18906 üzenetére
Ecsém, a sok leleményes ember
Ha kutakodtál volna sokat mint Én, akkor rájöttél volna, hogy emlegetik a Windows Mobil Device Center-t. Gondolom Neked nincs fönt, rakd föl, aztán kapcsold ki az USB-s észlelést, mert különben frissítés közben felugrál majd. Észlelni fogja az Omniád, GL
-
Letsgo
tag
válasz MATEO6600 #18994 üzenetére
Hát meg súgom!
Nem rég vettem egy Omniát 6.5-el!
Az hogy a rom gagyi volt és bizonyos dolgok nem úgy működtek ahogy kell azzal nincs gondom! Persze nem így írja a gépkönyvVan akinek bevált a 6.5 nekem kifeküdt a teló! Előző tulaj állítása szerinte 1éve az a win volt rajta! Most meg halt úgy hogy nem kevés lovémba kerül hogy feltámasszák!
És én a gyári szoftot tetem visszára!
Persze lehet ezzel játszani csak nem biztos hogy meg éri! Igaz ezt döntse el mindenki maga hogy megéri nekei hogy meg fektesse a telójá!Igaz a HTC-men nekem is modingolt win van de az gyári mod és az nem mindegy!
Hozzá teszem, hogy ritka az én esetem és sokan 6.5-el küldik én buktam vele elég nagyot!
Ui.EM OKOSKODÁSBÓL ÍRTAM ez csak az én véleményem! Elnézést ha valaki számára sértőnek tűnt volna!
-
senior tag
válasz MATEO6600 #18994 üzenetére
Halli!
Nálam is 6.5-ös win van fent. Csak max ebben a romban nincs átvariálva mint mondjuk ha jól láttam anzo romjában. Ott ha jól láttam felső sávban van egy ilyesmi rész a menükben. Amolyan görgetős módon.jah.. és hogy még mért van 6.1-es esetleg? lásd lent, illetve mert sok olyan felhasználó van, aki nem ért ennyire hozzá.. csak használja.. ROM-ról azt se tudja, eszik, vagy isszák... legalábbis gondolom.
Vagy csak "fázik" a ROM cserétől. mint pl. én is.. filózgattam anzo Romjain, de nem szeretnék 40ezres levélnehezéket. Nekem elég sok pénz
És relatíve jól megy ez a Romovics rom is. Az angolt meg már kezdem megszokni rajtaLetsgo
Ezek szerint sikerült megcsináltatnod a cuccost?
Újra rakták a ROM-ot? Vagy mást is csináltak rajta?
Mennyi volt az annyi?ui: nekem nincs bajom a 6.5 el. Lehet neked ami volt, az volt a kaki.. lehet más 6.5-ős rommal jól menne....
logarithm
3-5 nap?!
De jó is lenne bár mint láttuk már, erősen ROM és használat függő.
Én inkább úgy mondom hogy normál használat mellett 2 nap. De ebben persze tényleg használás van. Játék, kis filmezés..
Ha csak telefonál valaki vele, biztos elmegy 3-4 napot, de akkor minek venne PDA-tÉn általában 2 naponta töltöm... de ez se mérvadó,mert sokszor lóg a gépen, és olyankor is töltve van..
Persze ez csak az én tapasztalatom.. ahány darab, ahány ROM/Phone rész, annyi eredmény..[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz MATEO6600 #19009 üzenetére
Nem tudom hogy ez lesz-e a problémád forrása, de ilyet már tapasztaltam én is, de csak itthon.
Két routerem van itthon, az egyik asus wl500gP. Ő nem wifizik, ki van kapcsolva a wifi rész. Ha netezni akarok, akkor egy ősrégi smc router-en keresztül küldöm, ami kapcsolódik az asushoz.
A PDA-val bár elsőre mindig sikerül csatlakozni az smc-hez, adatforgalom nem lesz, csak teker, ahogy nálad. Második kapcsolódásra már minden ok, megy a wifi rendesen.
Nem értem az okát, de nem nagyon zavar..
Minden máshol nem tapasztalok ilyet, se melóhelyen, se máshol, szóval nálam az smc a ludas. Lehet, hogy nálad is ilyesmi lesz.
Activesync-el meg nem szoktam bohóckodni -
N_A_S
veterán
válasz MATEO6600 #19141 üzenetére
Én ezt kiszoktam kapcsolni (SNTP server). A gyorsulás akkor él ha le van töltve az extra.bin. Ez lejön WiFi-n vagy ActiveSyncen keresztül is. Frissítés után egy hétig érvényes a fájl, szóval ha manuálisan frissíted ez időn belül akkor működni fog.
https://tinyurl.com/phnas
-
Poonkie
tag
válasz MATEO6600 #19687 üzenetére
Ha felment a szerviz ROM, onnantól könnyű dolgod lesz. Be kell kalibrálnod a szerviz ROM-os telefont, utána AS módban csatlakozol a géphez, és a főzött ROM updaterét elindítod, nyomsz egy resetet és start az updateren. Ha valami nem tiszta, kérdezz, de felvehetsz msn-re is
@xsaresz002 Jó helyen van a welcome.not és biztos, hogy üres? A telefonon azért van az a kép, mert a frissítéskor a modem driver nem lett "élesítve", ha követed a leírást XP latt, akkor az új ROM-n már nem lesz rajta
[ Szerkesztve ]
-
ThePlayer
tag
válasz MATEO6600 #21112 üzenetére
Akkor nem szinkronizált semmit mert ha összeszinkronozált volna, lenne olyan mappa a /Dokumentumok/Dokumentumok a következőn - inteligens telefon(esetleg ha főzött ROMod van akkor i900 vagy omnia vagy f@szotuggya...
Ebbe szinkronoizál.Ugy használja mintha a gépeden lenne a mappa.Ha ebbe beledobálsz dolgokat ugy hogy nincs rádugva az omnia akkor a következő csatlakozásnál felteszi a MyStorageba és vissza is igy van.A családi fotókat beleteszi abba a mappába és kéééész!vettem két peremet kétszázezerér'
-
hriska
aktív tag
válasz MATEO6600 #21146 üzenetére
Én is átáltam más romokra,mert meguntam Anzo romjait (elnézést Anzo) amióta nem frissülnek.Most Yonn romot használok,ezt,abból is az Spb droid v3-at.Ebben lehet az Spb-t magyarítani.A fő dolgok tahát magyarok.
OCK romokat még nem próbáltam-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest