- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Katatonia666 #22471 üzenetére
Nem tudom mennyi a legolcsóbb, de ez elég occccccó. [link]
US $9.66
Approximately 2,191.47 HUF -
kathy75
tag
válasz
Katatonia666 #22443 üzenetére
-
kathy75
tag
válasz
Katatonia666 #22403 üzenetére
Nagyon sok főzött Rom-nál nem tölt a telefon csak azt mutatja,de főképp meríti az aksit.
Mint írtad amit használsz nagyon bevált,tanácsom:rakd újra ezt a Romot vagy keress egy másikat!
Valószínűleg sérült és mivel ez egy Windows alapú készülék probléma ugyanaz mint egy számítógépnél. -
Katatonia666
aktív tag
válasz
Katatonia666 #22401 üzenetére
Hm. most már az SD kártyát se látja ez a f@sz gép......
-
kathy75
tag
válasz
Katatonia666 #22398 üzenetére
Rakd újra az USB drivert,ha mégsem segít akkor mégsem az az OCK-s Rom az igazi.
-
kathy75
tag
válasz
Katatonia666 #22383 üzenetére
Katatonia666 ,4 dolog fontos az ActiveSync,modem driver,usb driver na meg persze egy jó ROM.
Egyébként mostanában inkább csak olvasom a fórumot,de " w.miki " annyi tanácsot kapott,jó is rosszat is,hogy kénytelen voltam bele pofázni. -
w.miki
veterán
válasz
Katatonia666 #22362 üzenetére
ahhh, és akkor az azért nincs itt, mert teljesen angol ugye, itt meg csak magyarítottak van?
de ezek szerint a ROM után még valami phone-t is fel kéne tennem?
-
w.miki
veterán
válasz
Katatonia666 #22354 üzenetére
oké, a ROMot még csak-csak értettem, de mi az az OCK?
-
válasz
Katatonia666 #22354 üzenetére
Én dettó,romovics dxd1 és most OCK.
Egy észrevétel...
Ez a telefon nem ér többet mára 10-12ezer forintnál,még a jobb allpapotúak,mint ez is. Mi érteleme van ennyire beleásni magad kezdóként? Mert akinek meg van mar 1000 éve,mint nekem is azt megértem,nosztalgiázik....de kezdóként? Rohadt sok macera,sokkal több,mint egy jó kis androidos telefonnal, mint ez a defy pl. ami alapból magyar és soha nem fog annyit tudni ráadásul. -
w.miki
veterán
válasz
Katatonia666 #22351 üzenetére
oké, de melyik ROM az, ami a legjobban magyar, és a legkevesebb probléma van vele?
olvastam ilyet, hogy van amelyik SMS-t sem küld -
w.miki
veterán
válasz
Katatonia666 #22349 üzenetére
igen
pda: i900xghi4/sfh1
phone: i900xxhh9 -
w.miki
veterán
válasz
Katatonia666 #22345 üzenetére
köszi
am így sem merek belevágni
akkor először szervíz Romot toljak fel aztán egy főzöttet, ugyanilyen módon?
azok közül melyiket?
mást nem kell állítani? -
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #22346 üzenetére
-
w.miki
veterán
válasz
Katatonia666 #22339 üzenetére
nemcsak ROM kéne, azokat láttam a topikban sokfélét, hanem azt sem értem, hogy kell ezeket feltenni, és mit kell még rajtuk beállítani
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22294 üzenetére
Köszönöm Válaszotokat de kurvára kezd dühíteni ez a mobilnak mondható izé ha frissítés utánn is ezt fogja művelni el is cserélem vagy eladom
-
zoli083
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22294 üzenetére
Közben 1-2 oldallal visszább megtaláltam már ezeket a linkeket,köszönöm.Szedtem le egy romovics romot,de érdekesnek találom ezt a pda-t.Eddig mindig megállt a fagyásos résznél,most gondolt egyet,és bekapcsolt.Sajnos ki kellett kapcsoljam,és most megint nem megy tovább a fagyástól.
-
zoli083
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22277 üzenetére
Találtam a gépen egy régi anzo féle romot,ami exe-s változat,feltettem,sikerült is végig csinálnia,de megáll a betöltési csík,úgy tűnik mintha lefagyna bootoláskor.Próbálok várni még vele.előtte próbáltam gp-vel csak phone részt feltenni,de akkor sem jutott tovább.Majd kiderül mire jut az este folyamán
-
zoli083
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22275 üzenetére
Kipróbáltam,másik gép,frissen telepített xp sp3,activesync,driverek telepítve,de ugyan ott áll meg,és nem gp-vel próbáltam,hanem exe-s változattal.
-
zoli083
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22271 üzenetére
Üdv mindenki.Tegnap került hozzám egy omnia 1-es.Olyan gondom van vele,hogy gp-vel tenném fel a szervíz rom-ot,de a phone résznél megáll mégpedig itt: connection com port 18 succes,és onnan nem ment tovább.1 egész estét vártam vele,hogy hátha.Ha phone rész nélkül csinálom,szépem végig megy minden,de a pda ujraindulásakor bejön a samsung omnia felirat,utána a csilingelő hang,majd samsung felirat,és sehova tovább.Gépen win7,ezért gp-zek.
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22269 üzenetére
Köszönöm a segítséged !! mihelyt jó lesz az idöpont keresni foglak csak nekem nem egyszerű elszakadnom se a munkahelyröl se otthonról
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22262 üzenetére
6.1 es van rajta gondolom még a gyári és ceruza sincs hozzá elég nehézkes de jó hogy az egér rajta van annak a segítségével jobban kezelem
nekem mind 1 hogy angol vagy magyar
de ha 1 szer el akarnám adni akkor gondot okozna hogy nincs magyar nyelv rajta de most nekem mind 1 csak rendesen müködjön
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22261 üzenetére
Nem Probléma
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22243 üzenetére
Köszönöm előre is a segítséged lebeszélhetjük akkor a továbbiakat ahogyan neked jó és mennyibe kerülne ez nekem mert manapság ingyen semmit nem lehet elvárni
-
EasyKnight
tag
válasz
Katatonia666 #22234 üzenetére
Ezek szerint ez a ROM "gyárilag" magyar?
-
kathy75
tag
válasz
Katatonia666 #22232 üzenetére
De ezek nem Romovics Rom-ok vagy igen?
-
kathy75
tag
válasz
Katatonia666 #22230 üzenetére
-
kathy75
tag
válasz
Katatonia666 #22228 üzenetére
Személyszerint én nagyon köszönöm előre is!
-
válasz
Katatonia666 #22224 üzenetére
Taril volt az eredeti neve csak valamiért Romovicsra változtatta. Szerintem is jók voltak stabilak és rendkívül kis fogyasztásúak.
Hihetetlen, hogy egy 4-5 éve kijött Romról írunk...:-) -
válasz
Katatonia666 #22155 üzenetére
Elmondod, hogy lehet beállítani az időjárást? Érdekes módon a fő képernyőn jó, de ha oda lapozok akkor "unknow"
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #22155 üzenetére
mit vársz,windows ból van.
-
EasyKnight
tag
válasz
Katatonia666 #22133 üzenetére
Értem. Fel is tettem egy verziót, de ez sokkal inkább angol, mint magyar. Esetleg tudnál ajánlani egy olyan oldalt, ahol találok hozzá magyar verziót is?
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #22135 üzenetére
tulajdonképpen én szinte mindig tollal "bögdöstem",sms t irni jobban tudtam vele mint az se.arc.-al.azonkívül OCK angol.
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #22133 üzenetére
szia.köszi,elirtam.lassan 1 éve nincs omniám,de az utolsón 6.1 volt és kiválóan ment rajta a shell.
-
szombathely1
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22117 üzenetére
Ezt inkább hanyagolom!
De azért köszi! -
szombathely1
csendes tag
válasz
Katatonia666 #22114 üzenetére
Szia!
Rom 6.1
A Phone rész csrét és az ujrarakást hogy kell csinálni? -
logarithm
őstag
válasz
Katatonia666 #22089 üzenetére
Ock rom linket tudsz neki dobni, ami aktív mert, amiket néztem mind halottak voltak.
-
snowdog
veterán
válasz
Katatonia666 #22043 üzenetére
Egyébként így néz ki. [link]
ZoomBoard is a soft onscreen keyboard for quick and accurate finger typing. Every time you press a letter ZoomBoard displays the zoomed image of the pressed letter in a popping-up lens. You can also use it to zoom the whole keyboard. The letter is typed only after you release the finger so that your text input will always be accurate and quick.
-
snowdog
veterán
válasz
Katatonia666 #22043 üzenetére
Találtam egyet, privát ment.
-
snowdog
veterán
válasz
Katatonia666 #22041 üzenetére
Én már három éve a Vito ZoomBoard 2.0.4-et használom nagy megelégedéssel, de hogy honnan van, arról már fogalmam sincs. [link]
A Google biztosan segíteni fog.
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #22039 üzenetére
szerintem elég korrektül használható a gyári alap keyboard is, a másik csak lassítja....
-
TXT
őstag
válasz
Katatonia666 #22029 üzenetére
Köszönöm neked is és Dante73-nak is a tapasztalatokat és a segítséget!
-
quailstorm
félisten
válasz
Katatonia666 #22013 üzenetére
Az új használati mód. Így terjedt el a geeknyelvben. A bekapcsolhatatlan tablet vágódeszka. A bekapcsolhatatlan telefon meg tégla. Fizetni meg nem akarok érte... Inkább beviszem haverhoz és megnézzük érdemes-e JTAG-olni.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Katatonia666 #21997 üzenetére
Egyébként i900-ra OCK romjai a legjobbak. SPB-vel kifogástalan... Legalábbis szerintem...
-
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21930 üzenetére
Azt nem mondtam hogy erre. azt mondtam van 7.5. erre nem is lehet, egész más hardverre van írva...
Apropó. Most látom, 6.5-öt használsz. i900.eoldal.hu-n néztem, már nincs fent a romovics féle cucc. se másik... melyiket használod, hogy vált be, és esetlegesen egy működő link... ha nem túl nagy kérés...
-
qamu74
őstag
válasz
Katatonia666 #21926 üzenetére
Köszi a segítséget , valahogy sikerült megcsinálni
-
qamu74
őstag
válasz
Katatonia666 #21923 üzenetére
kiszedtem a nyomógombot és úgy működik,ezt nem értem
a membránokat nyomom és működik...... -
qamu74
őstag
válasz
Katatonia666 #21923 üzenetére
az lesz
-
mrpet
tag
válasz
Katatonia666 #21912 üzenetére
-
qamu74
őstag
válasz
Katatonia666 #21912 üzenetére
na azt hogy kell?
-
mrpet
tag
válasz
Katatonia666 #21907 üzenetére
sajna így jártunk akkor
állítólag a procija tul lass
u hozzá
-
mrpet
tag
válasz
Katatonia666 #21904 üzenetére
Jéééééééééééééééééézusooom
AZ kemény, akkor le is teszek róla
Köszi az infot
-
qamu74
őstag
válasz
Katatonia666 #21896 üzenetére
Köszönöm szépen!!!!! -
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21892 üzenetére
köszi!
Úgy tűnik segített, bár bejelentkezni még nem sikerült. Lehet az a gond, hogy a nagygépen be vagyok jelentkezve, vagy első indulásnál szöszöl egy kicsit, de este kipróbálom.
Még 1x köszi! -
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21890 üzenetére
Sajnos, hiába nézem a gugli-t, (mert mielött ide írtam, megnéztem) sehol nincs fent. A hivatalos oldalon elérhetetlen a WM-os verzió, (És TUDOM, hogy nincs 7.5, mégis azt írja rendszerkövetelménynek...)
Eddig, amit találtam, az egy exe, amit meg nem tudok telepíteni, mert az active sinc vacakol. -
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21886 üzenetére
Pedig ez a HIVATALOS rendszerkövetelmény... A link pedig sajna removed.
Ha beírom a telefonszámom, kapok egy linket sms-ben, ami semmit nem ér. ( http://www.skype.com/m ) ott meg nincs letöltési hivatkozás...
Ez van, így jártam. -
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #21858 üzenetére
semmi gond ha tudok szívesen segítek,bár ez valamilyen szinten warez.(privi)
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #21854 üzenetére
ha tudok akkor szívesen,de az enyémen még gyári 6.1 rom van samu ébresztőt használok sbp shell-t felraktam,nem tom mire gondolsz.
-
pjen
félisten
válasz
Katatonia666 #21852 üzenetére
szia.nem kell mem kari,az enyémen a my storagén van az igo és a primó is.egyik sem fizetős,ha kikapcsolod a spec gps-t nem megy a netre,viszont hetente legalább egyszer valami ingyen vifi ről érdemes letölteni a holdakat.
-
qamu74
őstag
válasz
Katatonia666 #21786 üzenetére
Igen, és köszönöm szépen!
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21766 üzenetére
15
SGS = Samsung Galaxy S
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21746 üzenetére
a puding próbája az evés
sok sikert hozzá!
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21744 üzenetére
háát kitudja, ha vannak szabad óráid, akkor nekiállhatsz lefordítani a lang fájlokat, aztán megnézni mi sül ki belőle
-
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21741 üzenetére
Ha találnál esetleg olyat, ami nem buherált 6.5, az jöhetne nekem is
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21739 üzenetére
húúú ez meglepett, nem hittem volna hogy bejön
okés várom az infókat !!!
-
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21735 üzenetére
Én látogatom, de sajna nem értek a Multilang hoz
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21731 üzenetére
persze nem gond, nem sürgős
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21729 üzenetére
jól hangzik
egy linket tudsz dobni???
-
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21727 üzenetére
miért nem teszel fel angol rom-ot?
am én OCK romokat próbálom sorba, DXHK3 rom-ot feltettem elötte, igy annak a phone részét használja.
-
deamon2
csendes tag
válasz
Katatonia666 #21719 üzenetére
köszi szépen megprobálom!
-
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21718 üzenetére
GPS nálam se feltétel még, de azért nem lehet tudni, mikor jön jól, na meg ha a telefonban van gps, miért ne használnám ki?
A lényeg, rom-al kapcsolatban, hogy müködjön minden, ugy ahogy annak kell, legyen gyors és stabil
Akár magyar, akár angol.
-
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21715 üzenetére
Most Anzo féle 28227_CLEAN_HUN rom van fent, DXHK3 szervizromot tettem fel elötte. a 28227-ben nem volt phone rész ha jol tudom, igy azt nem frissitette. GPS jelet nem talál, illetve eléggé melegszik a telefon, valamint alig bir ki 1 napot az akksi. OCK rom nem volt rossz, csak néha magyarul sem találom meg, amit keresek, nemhogy angolul
-
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21713 üzenetére
Kipróbáltam azt az OCK rom-ot, de az óra megjelenitése nem igen jött be (am-pm, ill ha visszalépek a menübe mindig 1-el kevesebbet ir óra/perc re, és ugy "forditja" rá az aktuális időt) így visszatettem a régebbit. Próbálgatok még 1-2 t hátha találok valami jót
Ha esetleg van valami tuti tipped még, az jöhet
És köszi az eddigieket!
-
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21711 üzenetére
Meghallgatok mindenféle tanácsot, Phone rész is érdekelne
Ami nekem most van fent, az alapbol magyar. csak rom frissités közben megállt elég hosszu időre és lehuztam, utána betöltött gond nélkül, de néha (pl office megnyitásnál) angol hibaüzeneteket dobál, meg vannak kisebb problémái, ezért akarok feltenni egy normálisat, ami stabilan működik, gyors és akksi is bírja vele. Nem akarok minden héten uj Rom-ot rátenni
Angol rom se vészes, tudok angolul, de magyar lenne az igazi. de ha nincs, egye fene legyen egy angol, ami stabil, gyors és ugy is müködik, ahogy azt kell. -
kinggabor
tag
válasz
Katatonia666 #21709 üzenetére
Köszi a választ! Ezt az oldalt találtam : OCK's WM6.5 Roms
Innen a legelsőt (Premium, Updated: 14th Dec 2010) néztem ki. Ez jo lenne szerinted? illetve van e ennél frissebb? Eléggé új vagyok a rom témában, nem tudom melyiket lenne érdemes. A legjobb az lenne, ha lenne valami olyasmi, ami alap magyar wm6.5 ös rom, office-al, meg 1-2 programmal.
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21687 üzenetére
pontosan
de háát ez van, ha az embernek ez nem jó akkor vegyen új mobilt
nem igaz?
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21685 üzenetére
háát jah az egy kicsit modernebb már
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21683 üzenetére
háát én találkoztam már korrektül gyors 6.1-el dehát jah általában lassú a boot!!!
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21681 üzenetére
háát nem tudom, nagyon apró a hasonlóság a WP7 meg eközött a SKIN között, ez csak egy 6.5 érdekes ikonokk meg WP7-es back jellel
meg ahogy elnéztem a bootolást, full lassú szóval nem tűnik jó választásnak.... de ez csak az én véleményem
-
sNORh
addikt
válasz
Katatonia666 #21679 üzenetére
dobj már egy linket arról a videóról
-
snowdog
veterán
válasz
Katatonia666 #21675 üzenetére
Valamilyen keresővel próbálkoztál? Pl. a Google ezt dobta ki, bár lehet hogy nem ezt keresed: Samsung Omnia (SGH-i900) Win7 kinézettel (ver6.5)
[link] -
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21673 üzenetére
az tuti, hogy csak egy skin volt!!!
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21651 üzenetére
a fantázia határtalan, csak rád van bízva, hogy mivel piszkálod a kijelzőt
-
Okosság
tag
válasz
Katatonia666 #21623 üzenetére
Ez is megvan a gépen, felraktam ide:
http://data.hu/get/4749590/BubbleBreaker.cab -
Okosság
tag
válasz
Katatonia666 #21610 üzenetére
Hello!
Emailben nem tudom elküldeni, mert 100Mb, de feltöltöttem ide:
http://data.hu/get/4716233/28227_PFC_HUN.7z
Itt pedig a gyári fuggetlen HK2 romban lévő Phone rész lesz:
http://data.hu/get/4716366/phone.binHasználd egészséggel!
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21608 üzenetére
Sorry, de ma nem nagyon voltam gép előtt, saját tapasztaltom csak a PUJA és az JIIA-val van: nekem a PUJA vált be minden tekintetben, de nálam szempont volt a GPS is (gyorsan talál holdat), viszont az akksi is kifejezetten jól bírta. Van akinél gyorsan merült ezzel a rommal de szerintem hardverfüggő is, nekem nem merült gyorsabban a PUJA-val, mint JIIA-val, viszont a JIIA-nak meg telefonálás közbe rosszabb a hangminősége
-
Okosság
tag
válasz
Katatonia666 #21608 üzenetére
Megvan a gépemen a rom amit használok! Ha kell, mond meg hogy hova töltsem fel.
Amúgy nekem a gyári HK2 romban lévó Phone rész van fent, mióta megvan. Akku jól bírja, GPS, GSM jelek vannak! Azt nem kell lecserélni. -
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21604 üzenetére
PUJA vagy LJIIA1 ez a kettő a nyerő
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21601 üzenetére
egy független angol szervízrom bármikor gyógyírként szolgálhat !!!!
-
borsodika
őstag
válasz
Katatonia666 #21599 üzenetére
Hard resetet csináltál? Kinti fórumon azt írják, hogy ott megoldotta az ilyen problémát.
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21591 üzenetére
szétROMboltad szegényt XD
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21589 üzenetére
phone-t nem kell belerakni,
asszem a telepítés előtt fel kell pakolni valami mappát a gyökér könyvtárba.ja most nélzem h ez lite, akkor nem szóltam
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21586 üzenetére
ha időm engedi, akkor mindenkèppen!!
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21583 üzenetére
amúgy ezek a ROM-ok vannak fent jelenleg a gépemen....
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21583 üzenetére
csak 6.5 érdekel???
-
hmiron
tag
válasz
Katatonia666 #21581 üzenetére
basszus én is mondom megnézem a linkeket, ha már szóba jöttek, a pdafanclub-on és tényleg nem jók..... mondjuk nekem asszem van pár darab a gépen lementve,de szerintem egyik se az amit te keresel
-
N_A_S
veterán
válasz
Katatonia666 #21572 üzenetére
Obi Wan Rad GTX nem jött be?
-
sNORh
addikt
válasz
Katatonia666 #21568 üzenetére
lol
ez meg mi? android utánzat winre?bár jól néz ki, de kiváncsi lennék a működésére.
-
sNORh
addikt
válasz
Katatonia666 #21566 üzenetére
Ki milyen romot használ?, nekem ock Premium van fenn egy hete, de lehetne jobb is, ajánljatok valami jót, és könnyen kezelhetőt.
-
vvik
csendes tag
válasz
Katatonia666 #21561 üzenetére
kössz megoldódott.
le kellett cserélnem a dialert -
vvik
csendes tag
válasz
Katatonia666 #21555 üzenetére
az érdekelne , hogy hívás kezdeményezéskor át vált e portré módba fekvőből ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest