- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonafz
csendes tag
válasz
sajmon8282 #22593 üzenetére
Sajnos ezen a linken csak a 28227 clean hun.exe müködik.
Nekem a 28227 pfc verzió kellene,de sehol nem találok müködő linket.
Nincs meg valakinek? -
Dzsabba
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22593 üzenetére
Köszi.
-
EasyKnight
tag
válasz
sajmon8282 #22581 üzenetére
Akkor beszéljünk kicsit a kszülékről:
Milyen Rom-ot tettél rá? És miért? Próbáltad már újra feltenni? Gondolom még nem laktad be -
EasyKnight
tag
válasz
sajmon8282 #22577 üzenetére
Nekem az Omnia akkor produkált ilyesmit, ha nem volt meg a fájl. Újra be kellet állítani háttérnek a képet Azt' jó napot!
Nem tudom, hogy O2-ön ez működik-e... -
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22468 üzenetére
Passz
-
válasz
sajmon8282 #22461 üzenetére
Én úgy tudom (tudtam) az O2-t nem lehet.
-
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22464 üzenetére
mikor irja?
-
snowdog
veterán
válasz
sajmon8282 #22461 üzenetére
Olyan topikot ebben a fórumban nem igazán találsz, mert minden hasonló téma tíltott.
-
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22322 üzenetére
Nem voltam szigorú.
Csak saját keserű tapasztalat
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22320 üzenetére
Sajnos igen!
-
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22320 üzenetére
igen.
-
snowdog
veterán
válasz
sajmon8282 #22317 üzenetére
Szívesen! Akkor csak jól emlékeztem, hogy elég egyetlen cab file.
-
snowdog
veterán
válasz
sajmon8282 #22309 üzenetére
Sajnos már lejárt a szerkesztési idő, ezért írok újat.
A telepítéshez ez is egy fontos feltétel: "...az SPB Mobile Shell csak a fő memóriába telepíthető, mindenképpen ott kell elegendő szabad helyet biztosítani!"
[link] -
snowdog
veterán
válasz
Ezt a leírást találtam:
1) Download the latest SPb Mobile Shell 3.5 from this link: http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell take the English CAB
2) Install the CAB (directly on the device or using Active Sync)
3) Move this .zip file to your device and extract it into the root of your desired storage location (for example \Storage Card\). Better if the extraction is made directly on the device using the Pocket RAR application
4) Using your device, open File Explorer and find your desired installation location (as above). Go to 'SpbMobileShellSkins\Scripts'. In here run the file 'Mortscipt.exe'. This will enable the other scripts to run.
5) In File Explorer, run the file "Install_WQVGA.mscr" and set your LANGUAGE. If you want all the included themes, answer YES to the next question.
6) You will notice other scripts like Luna_Paper.mscr. Each time you run one of these, when you go to SPBShell/Programs/Tools/SBP Skins a new skin will become available. Check the website for screenshots.
Ebből maga az alap program telepítése az első két pont. A továbbiakhoz kell a script, de ha jól értelmezem az már csak hab a tortán. Mintha felhasználói skineket telepítene.
-
snowdog
veterán
válasz
Még a frissítésnél is azt írják, az új verziót egyszerűen csak el kell indítani, és az mindent megcsinál (leszedi a régit, felteszi az újat).
- I already have SPB Mobile Shell installed on my Omnia i900, but it's the 3.0.1 version (which I downloaded from this site). I would like to upgrade it to this version. Do I have to uninstall the old version, or is there any other way to do it?
- Download the new one and install it, it will uninstall your old one.A mortscript esetleg a regisztráláshoz kellhet, de mivel nem próbáltam olyan verziót, csak találgatok. Nem látok más ésszerű okot, hogy miért kellene script is az egyszerű telepítéshez.
-
snowdog
veterán
válasz
Néztem néhány verziót, de konkrét telepítési útmutatót nem láttam. Majd egy kicsit jobban szétnézek.
Azt elsőre nem egészen értem, hogy minek hozzá a mortscript, de nyilván annak is megvan az oka. Nekem mintha nem kellett volna.u.i. a legtöbb verzióhoz csak egy cab fájl van, felmásolod a gépedre, kettőt rákattintasz, és feltelepül. Aztán persze kell hozzá egy regisztrációs kód is, de az már más kérdés, a telepítéshez semmi köze.
-
snowdog
veterán
válasz
sajmon8282 #22304 üzenetére
Évekkel ezelőtt tettem fel az SPB Mobile Shell 3.5.2 verziót, ezért a telepítési részletekre már nem nagyon emlékszem. De úgy rémlik elindítottam egy cab fájlt, és minden magától települt. Aztán csak regisztrálni kellett.
A Mobilism fórumon rengeteg verziót megtalálsz, az nem létezik hogy a gépedre egyik sem megy fel.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22297 üzenetére
Érdekes, mert pl. én akárhány SPB-t próbáltam, eddig mind működött.....
-
kathy75
tag
válasz
sajmon8282 #22299 üzenetére
1.MortScript aztán alatta 2.TestMemory,ha az megvan és végig futott utánna mehet az Install_WQWGA.
Ezek után kövesd (vagy ne) a videót! -
kathy75
tag
válasz
sajmon8282 #22299 üzenetére
Valami nincs rajta a videón,nekem már elindult csak.......(lemaradtam mit nyomtam meg.
Keresem
-
zoli083
csendes tag
válasz
sajmon8282 #22295 üzenetére
Ezeket a programokat nem ismerem,de próbáltad már úgy,hogy a Mors script v-2.1...exe fájlt nem indítod el?
-
zoli083
csendes tag
válasz
sajmon8282 #22292 üzenetére
És mindig ugyan ez a hibaüzi volt?Valamiért nem látja,telepítés közben,vagy mikor kapod ezt a hibaüzenetet?
-
zoli083
csendes tag
válasz
sajmon8282 #22288 üzenetére
És más verziót esetleg nem próbáltál még?
-
kathy75
tag
válasz
sajmon8282 #22286 üzenetére
Felcsigáztál estére utánna nézek mit tudunk tenni.Ok?
-
kathy75
tag
válasz
sajmon8282 #22283 üzenetére
Próbáld meg ezt!
Vagy nézz be IDE!
Nálam műxik. -
kathy75
tag
válasz
sajmon8282 #22281 üzenetére
Mi történt
Telepítsd újra
Egyébként,ha nem indul küldöm a címet,hová kell postázni,nem összetörni! -
Katatonia666
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22270 üzenetére
Rendben. Keress nyugodtan, aztan valahogy egyeztetünk...
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22264 üzenetére
Mellesleg holnap pihenős vagyok a munkahelyemen, szóval majdnem egész nap ráérek.....
Ha gondolod, reggel dobok egy telszámot és egyeztetünk
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22266 üzenetére
Jajj, gyermekeim
Ha nem vettétek volna észre, a vigyorgó fejecske "cinikusan" mosolygott
Egy frissítésért nem fogok pénzt kérni vagy ilyesmi, természetes, hogy segítek, ingyen is, ez nem okoz gondot
Szóval nem para, megoldom a srácnak ingyen és bérmentveAz meg tőle függ, hogy meghív-e sörre vagy sem
-
zoli083
csendes tag
válasz
sajmon8282 #22266 üzenetére
Rendben,nyugodtan keress privátban,ha szükséges.
-
zoli083
csendes tag
válasz
sajmon8282 #22263 üzenetére
Bocsi,hogy most válaszolok.Én Békés megyében lakok,de ha eljössz,én semmit nem kérek a szoftozásért,időben max fél óra(előkészületekkel együtt).
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22259 üzenetére
Nem a frissítés lebonyolítása miatt, de ad1: SPB Mobile Shell valóban megold sok gondot, ahogy a HR is, pl. lassulás stb.... Ad2: Viszont, mivel 6.1 van rajta, gondolom ceruzával pötyögsz a telón...? A 6.5 ROM jobban támogatja az ujjal való tapicskolást, plusz, ha olyan ROM-ot raksz rá, ami nem bugos és rendesen teszi a dolgát, akkor biztos, hogy meg leszel elégedve a frissítéssel, és nem fogod megbánni!
Fontos momentum viszont, hogy mit szeretnél! (?) Magyar 6.5 ROM-ot, vagy megfelel az angol is? Azért kérdezem, mert NORMÁLIS ROM-ból, ami stabil és nincs benne bug, csak angol van.... Létezik magyar 6.5 ROM is, de azok nem a legjobbak sajnos, bár hozzáértő(k) csinált(ák)a őket.... -
Katatonia666
aktív tag
válasz
sajmon8282 #22244 üzenetére
Meghívsz egy sörre és veszel egy doboz cigit, aztán meg van oldva a dolog
-
kathy75
tag
válasz
sajmon8282 #22259 üzenetére
Ohh,Yes!
-
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22257 üzenetére
kathy75
(lelkes újonc)Alap 6.1 vagy 6.5-ös szoft. frissítés után.után nem jön a trémobil kezdés.
Olvass visszább ott találsz ilyet.
attól,hogy feljön a tré logó még lehet független a teló. -
kathy75
tag
válasz
sajmon8282 #22252 üzenetére
Alap 6.1 vagy 6.5-ös szoft. frissítés után.után nem jön a trémobil kezdés.
Olvass visszább ott találsz ilyet. -
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22252 üzenetére
Az az igazság az enyém vodás volt szvtveresen kiütöttem és eltünt a voda logó,nem tom a t-vel müködik e.Az omnia 2 hát többen azt irták itt hogy a samutól egy pótcselekvés volt.Az omnia 1(i900)nekem is jobban bejött.
-
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22249 üzenetére
Ha nem működik megfelelően a digitizer akkor persze csere.
-
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22247 üzenetére
Szia a belassulást egy hard resettel tudod ellensullyozni,de sok sikert.Én csak a saját nem túljó tapasztalataimból indulok ki.
-
pjen
félisten
válasz
sajmon8282 #22239 üzenetére
Szia.tulajdonképpen mért akarsz rom cserét,ha azeredeti jól müködik,ha magyart teszel rá valami bug mindig lesz.Az eredeti 1 spb vel szinte mindent tud ami elvárható,és bug nélkül,de Te tudod.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Szia! Miskolci vagyok. Ha gondolod, utazz ide, itthon meg tudom neked bármikor csinálni!
-
kathy75
tag
válasz
Én megcsinálnám neked,de én már egy éve nem voltam borsodban(sajnos)
-
zoli083
csendes tag
válasz
Üdv.Szívesen vállalnám,csak én sajnos messzebb lakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch
- Nők, nőügyek (18+)
- Videószerkesztés
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest