- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
EasyKnight #22582 üzenetére
De utólag vissza gondolva lehet hogy 6.1-nek volt ez a tulajdonsága
de nem találom sehol azt a romot
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
EasyKnight #22582 üzenetére
win 6.5 azért frissítettem mert mikor kicsörgött felvettem nem kapcsolta a hívást hanem volt egy kis szünet amit vibrálással töltött el meg nagyon lassu volt nem talált térerőt csak felkiáltó jel volt az antenna mellett nm ébresztett stb..
igen már raktam rá rapidos romot is a htc sense volt ami bejött de fölrakás utánn pár órával nagyon szaggatott az egész
ezért maradtam a gyári romnál
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
EasyKnight #22580 üzenetére
Pedig már kezdtem örülni hogy valaki tud segíteni
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
EasyKnight #22578 üzenetére
Igen ő is így viselkedik ! mikor megvettem és beléptem a főmenübe akkor ilyen zöldes kockás valami volt a háttér az ikonok mögött most meg csupasz feketeség ott a háttérképet nem lehet módosítani akárhol keresem csak a kezdőképernyő hátterét
-
asvald
senior tag
válasz
EasyKnight #22565 üzenetére
már próbáltam mindent usb ,activesync, mód engedélyezés ,letiltás ,de semmi nem történik .
arra is gondoltam hogy a telefon portja elkopott vagy megsérült -
válasz
EasyKnight #22538 üzenetére
Az O2-nek nagyon jó a kamerája (SGS1 szintű) és a hangzása ia ha mp3-azol (SRS WOW HD). Csak ronda...legalábbis az O1-hez képest sztm.
-
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22538 üzenetére
Tulajdonképpen nekem is jobban bejön mint némelyik android.Az ára valóban nevetséges annak fényében hogy 5-6 éve 100000ft volt,de.Felteszel egy igót 10 perc mire holdat talál az enyém 16gb s volt,de rendszer memó szinte semmi,mire megnyitott 1 web oldalt beesteledett,ha megnyillt szinte állandóan srollozni kellett a pici kijelzőn.Kár hogy nem fejlesztette azMS a rendszerét ezért lettek az öszvér megoldások.Nem lebecsülni akarom a maga idejében csúcs volt,viszont az xperia arc -al nem lehet 1 napon említeni.
-
válasz
EasyKnight #22528 üzenetére
Csodákra azért itt se számíts.
-
válasz
EasyKnight #22517 üzenetére
Nekem anno nem program hanem rom segített a kamera képén. Romovics DXD1
-
válasz
EasyKnight #22508 üzenetére
Sztm usb-ről activesync módra kell állítani.Emlékeim szerint.
-
alratar
addikt
válasz
EasyKnight #22481 üzenetére
És valóban!
Köszönöm! -
válasz
EasyKnight #22445 üzenetére
Pedig a Nitrogen az egyetlen olyan lejátszó ami tudja ezt. Emlékeim szerint a nitogen-en van egy kikapcs gomb, ott tudod elsötétíteni a képernyőt anélkül, hogy a zene is leálljon. Sztm nem rom függő.
-
kathy75
tag
válasz
EasyKnight #22445 üzenetére
Éppen ezért nem használom,egyébként nekem csak a "lock" állapotban produkálta ezt.
Valamikor találkoztam egy főzött Rommal ahol nem csinált ilyet,de sajnos már nem tudom melyik volt az. -
válasz
EasyKnight #22372 üzenetére
nincs. csak a főképernyőn mutatja.
-
w.miki
veterán
válasz
EasyKnight #22336 üzenetére
de melyik az a ROM, és hogyan lehet feltenni?
Nézegettem a topikot, de úgy tűnik, elég nagy a káosz ezzel a ROM cserével kapcsolatban...
léegalábbis én nem értettem meg, hogy most akkor melyiket, és hogyan... -
válasz
EasyKnight #22326 üzenetére
Ahogy az előttem szoló. SPB mobileshell,kötelező. Mi Thaiföld másik telefonos lenne. Vagy az én romom amit használok. OCK. Ez olyan HTC sense-s.
http://hardverapro.hu/apro/elado_i900_omnia_nagyon_szep_allapotban/hsz_1-50.html
-
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22326 üzenetére
Szia.Szerintem minél több dolgot telepítesz rá annál lassabb lesz,hisz több mindent kell futtatnia.Viszont a látvány és a felhasználói élmény sokat javulhat PL:mobil shell.Sok sikert a kisérletezéshez.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
EasyKnight #22235 üzenetére
Ezt nem tudom
Holnap ha hazaertem melobol, felrakom valamelyiket es meghesszelem
-
kathy75
tag
válasz
EasyKnight #22215 üzenetére
Hát itt aztán válogathatsz,vannak jó,nagyon jó és szóra sem érdemes,
Kinek a pap,kinek a papné.
De javarészt megvagyok velük elégedve. -
kathy75
tag
válasz
EasyKnight #22212 üzenetére
Nem tudom melyiket töltötted,nekem a Titanium van a gépen és nincs gond vele.
-
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22209 üzenetére
Szia.Ha tetszik az angol rendszer,keressél ock romot 6,5 aki próbálta dicsérte.
-
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22206 üzenetére
Szia.Ha el is megy a függetlenség bár nem hiszem itt a fórumon megtalálod a kódot amiven ujra fügetlenlesz.Először keress rá az a fix.
-
Dante73
tag
válasz
EasyKnight #22202 üzenetére
Nem tudom, ki mondta, de mellélőtt. Akár 100Fps-re is képes a készülék!
-
kathy75
tag
válasz
EasyKnight #22198 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz,Hard Reset majd töltsd le EZT a romot.
Ezzel alapra gyalulod mind kettő memóriát majd számodra megfelelő rom és már ketyeg is az Omnia. -
Dante73
tag
válasz
EasyKnight #22198 üzenetére
Nekem úgy tűnik, mindkét problémádra a Hard reset lesz a megoldás... Elfáradt az oprendszer, tele van szeméttel a memória.
-
leikomessi
aktív tag
válasz
EasyKnight #22107 üzenetére
Köszi! Az ékezetes betűket nem tudtam elővarázsolni. Viszont azt megoldottam, hogy ne törölje szóköz után a beírt szót. Sőt még a képernyő rezgést is letiltottam szövegbevitelnél
Egyre jobban megszeretem ezt a telefont
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
EasyKnight #22140 üzenetére
Szerintem neked a HG4 van....
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
EasyKnight #22137 üzenetére
Magyar CSAK Enzo-é volt, vagyis még az is, de nem lehet már letölteni őket sehonnan sajnos
Én is kipróbálnék egy olyat! Szóval sajna marad az angol verzió. Azt viszont bárhol találsz, beírod a legjobb barátunk keresőjébe (google
), hogy OCK rom's és kidob egy csomó oldalt, ahonnan le lehet tölteni őket. Jobb oldalakon képek is vannak
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
EasyKnight #22128 üzenetére
6.1 ROM nem támogatja az ujjal való tapicskolást, csak a ceruzás használatot! Anzo-nak voltak, vagy vannak magyar 6.5 ROM-jai, de sajnos nem elérhetőek. OCK és Shokka angol 6.5 ROM-jai a legjobbak.
Pjen: Az nem stb, hanem SPB Mobile Shell. Olyan felületet csinál a telóra, mintha Androidos lenne, vagyis sok féle van, de a lényeg, hogy sokkal könnyebb a kezelés, de csak 6.5 ROM-al szeret együtt dolgozni! Fel megy 6.1-re is, de az új verzik nem szeretik, mivel maga a ROM nem szereti az "ujjazást". -
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22131 üzenetére
ha felrakod,meglátod.egyébként egy 5 oldalas látványos könnyen kezelhető felületet kapsz.ráadásul magyarul.
-
pjen
félisten
válasz
EasyKnight #22128 üzenetére
a magyar 6.5 el mindig lesz valami nyüg,az angol jo.inkább egy stb mobil shelt tegyél rá.
-
snowdog
veterán
válasz
EasyKnight #22107 üzenetére
Mielőtt újabb értekezésbe kezdenél magaddal, előtte ezt olvasd el: [link]
Gondolom azt követően minden világosabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest