- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
válasz Mazsika #5301 üzenetére
Az irányítással nekem nincsenek gondjaim, (kisebb képernyőről - Diamondról váltottam) de az sms-hez lenne nagyon jó valamit kitalálni... mert Diánál mindíg kéznél volt a stílus, ennél meg... hol - itt - hol ott, mindíg félek, hogy elhagyom... A nyalókát fogom megtapizni a boltokban és a puhább szárúból fogok venni vagy 10-et, hogy mindenhol kéznél legyen a "cerka".
Huawei Mate 8
-
tsaby76
aktív tag
válasz Mazsika #5309 üzenetére
Én ezt raktam fel, elvileg ez a legfrissebb magyarított rom, van hk3-angol, az nem tudom mennyiben frissült.Nálam a hk2 úgy látszik megoldotta az üzemidő kérdést, mert a vasárnapi rom égetés óta nem töltöttem, kb. 3órát beszéltem, 20smst megírtam, csináltam egy HR-t, aztán újratelepítettem rá mindent, 40fotót lőttem, active sync is bt-vel ment kivételesen(csak hogy ne lásson áramot ),nem használok "diétás" fogásokat, nincs lebutítva, és jelenleg 60% a töltöttségem.
Jah és a kamera rengeteget javult. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz Mazsika #5327 üzenetére
A legtöbb jópofa, de nem annyira, hogy sokáig megtartsam. Az átállításról és a típusokról a megszokott helyen olvashatsz.
A legjobb aláírás a héten
-
tsaby76
aktív tag
válasz Mazsika #5364 üzenetére
Nekem tegnap este hasalt el, az 50%-ot nekem közel 2napig tartotta, tegnap estefelé lement 40-re, telepítettem, beállítottam az IGO-t ettől lement 30-ra, aztán kegyelemdöfésként kapott egy feliratos avi-t, 10perc után lement 20-ra, szóval a 4 nap óvatoskodás nélkül is megvan, de nem is fogom diétátra, mert szerintem ez baromi jó készenléti idő egy ilyen tudású eszköztől.
-
polonic
félisten
válasz Mazsika #6744 üzenetére
Szia!
Van azóta jóval újabb. Csak magyar romból az a legfrissebb. Magadnak is tudsz romot frissíteni. Szervizbe is elviheted, de akkor csak ugyanazt tennék vissza, ami neked van, mivel ugye az a legfrissebb magyar. Tehát nincs értelme ebből a szempontból. Ha frissebbet akarsz, akkor magadnak frissíts. Ha követi az ember a leírást nincs probléma belőle. -
polonic
félisten
válasz Mazsika #6965 üzenetére
Igen azt. A dxia5 gyári rom, nem szerviz rom. A gyárit nem lehet feltenni, mert ellenőrzi a régiókódot meg még valamit. Próbálták már GrandPrix-vel feltenni részekre bontva, de úgyis valami probléma volt. Azt írta be valaki egy másik fórumra. Egyébként szerintem minimális változás lehet benne, a phone rész pl. dxia2-es maradt.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Mazsika #6985 üzenetére
Az executor az egy olyan progi, ami szét tudja bontani az exe-s telepítőjű romot részekre, hogy aztán a GrandPrix programmal lehessen frissíteni. Ezzel tudod külön részenként frissíteni a pda-t. Megjelent egy ib1-es phone rész, és ezt fel tudod tenni vele külön. Ha phone részt frissítesz, akkor meg nem is indul újra a pda.
Én nem tudom milyen taril romja, még nem használtam egyet sem. De a többiek szerint jó. -
tsaby76
aktív tag
válasz Mazsika #6985 üzenetére
Az executorral szét lehet bontani az exe formátumú rom frissítőket.
A Taril romot használd bátran, mert egy nagyon jól optimalizált gyári rom néhány hozzáadott extrával(opera flash,pim backup, advanced config tools, favorite settings,voip kliens, fdc task manager,gombra kitehető finger mouse...), finomítással, minden gyári alkalmazással, frissített driverekkel. -
Lee-der
tag
válasz Mazsika #7495 üzenetére
Headset-et rendeltünk.
Samsung SBH-650BTW most azt irják, hogy 8-10 nap a kézbesités megkezdéséig, de az oldalon meg az van, hogy raktáron... ez most akkor hogy is van?
......
Most nézem, hogy mekkora patkányok ezek.....
most már 8-10 nap van kiirva a webshop-ba isDrum & Bass Fo'eva' <- Music starts @ 170BPM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest