- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
kathy75
tag
válasz
w.miki #22385 üzenetére
Ez bizony ízlés kérdése én személyszerint szinte mindet próbáltam.(kivéve amire még nem akadtam rá)
De valóban nincs olyan,hogy tökéletes és mindenre jó,főleg nem a híres Anzo és Romovics Rom-ok.
Aki azt hiszi.hogy ezek a főzött romok a legjobbak nagyot tévednek,de ezzel csak azok fognak vitatkozni akik nem is konyítanak az angolhoz!
Egyébként minden tiszteletem a két úriember előtt de mindig ott van az a frány kis bug!
Viszont van kedvencem,nem eszi az aksit,megfelelő hangerőt biztosít zenéhez,jól kezeli az aplikációkat természetesen angol,de én ezt használom:Yonn_i900_HS_29020_STD_XPR.exe
ne kérdezd honnét szedtem le.(guggli a barátod)
Amire én használom a telefont nekem ideális,persze néhány személyes aplikációval kiegésszítve.
Androidot ne erőltesd(bár lehet)de onnét csak szó szerint egy olyan PDA-d van amivel semmit nem lehet csinálni,de Android van rajta. -
MATEO6600
őstag
-
válasz
w.miki #22374 üzenetére
erről beszéltem. sztm (bár nagyon jó készülék volt egykor) nem érdemes ennyit tökölni ezzel a telefonnal,de ha mégis akarsz akkor hajrá, ITT szétnézhetsz
csak reigzned kell.
Anno 1-2 évet sikerült nekem is itt eltölteni, ha neked is van rá ennyi.... -
pjen
félisten
válasz
w.miki #22374 üzenetére
Nincs olyan,hogy leginkább bug mentes.Egyiken ez a másikon az nem 100as.Le kell tölteni egy párat,felrakni egy két hétig használni levonni a következtetést.A Számodra legjobbat fent hagyni.Részemről még mindig a gyári mellett vagyok bár lassan másfél éve nem használom az omniát.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
w.miki #22352 üzenetére
Osztom pjen véleményét. Mindenkinek más jön be, de tény, hogy van olyan ROM, ami bugos, nem működnek rajta dolgok. Bár ez attól is függ, milyen Phone-t raksz mellé.
Nem tudok sajna ötletet adni, hogy melyiket rakd fel, mert nekem speciel jó az angol ROM is, így én szinte csak OCK-t használtam. Kipróbálás szinten volt csak Romovics ROM a telómón, de csak ennyi. -
Katatonia666
aktív tag
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
w.miki #22338 üzenetére
Romovics féle romok magyarok, legalábbis a legtöbb, és saját tapasztalat, hogy nem bugosak, elég jól össze rakta őket. Viszont elég nehéz elérni őket. Most nem otthonról írok, de ha gondolod, dobj egy PÜ-t és válaszként otthonról dobok egy-két linket, ahonnan tudsz leszedni ROM-ot....
-
EasyKnight
tag
válasz
w.miki #22335 üzenetére
szia
Ha szabad bele pofátlankodnom....
Magyar ROM-ot ugyan nem találsz normálisat, viszont vannak "magyarosítások" amik kb 80%-ban teszik magyarrá a készüléket, ha azon 6.5-ös vindóóz fut
Természetesen nem ajánlott, de abban a 2 hétben, ameddig használtam, addig nem tapasztaltam anomáliát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest