- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Elvileg szabálytalan, hiszen azért adják kedvezményes áron, hogy az ő hálózatukat használd. Gyakorlatilag meg nem érdekli őket.
Normál telefonoknál még nem hallottam az iPhone-nal megegyező eljárásról. Azzal kapcsolatban azt olvastam, hogy azért hívták vissza a gépeket, mert a hibás unlock miatt hatalmas felesleges adatforgalmat generáltak az unlockolt gépek. Ezzel nagymértékben terhelték a hálózatot.
-
snowdog
veterán
-
nhunor
csendes tag
OK. És mi az pl az egyik romovics romnál a leírásban, hogy "Szabad belső tárhely: 98 mb" - ez összesen ennyi, vagy telepítés után marad ennyi, szemben az átlagos 35-45 mb-al, ami egy HR után szabad? Mert utóbbinál akkor nagyon jó a helyzet. Magyar nyelv egyik főzött romhoz sincs, nem érdemes ezzel bíbelődni, lassít, esetleg instabillá tesz?
köszi -
nhunor
csendes tag
Romovics romoknál azt írják: "OMNIA firmware - DXID1 Windows Mobile 6.5" Vagy rosszul értem, itt nem az van, hogy 6.5-re fel lehet rakni ezt a DXID1-et? Meg 6.1-re is van... Vagy ez benne foglaltatik?
Akkor a kérdés: OMNIA firmware - DXID1 Windows Mobile 6.5 vagy OMNIA firmware - DXID1 Windows Mobile 6.1?
-
Space marine
aktív tag
volt már kezemben pda
kb úgy állok hozzá mint az asztali gépemhez, ott is inkább külső programokat érdemes használni
igazából azt nem tudom, hogy mint telefon mennyire működőképes... sms-t kényelmesen lehet-e írni vele egy szimpla nokia után, stb... fontos lenne excel kezelés és a wifi ezért is filózom ezen a gépen, persze valami korrekt rommal
az se baj, ha ágyból lehetne wifin keresztül tv-zni unalmasabb estén vagy munkanapon
-
Kombat
őstag
Jah, én meg azt hittem, hogy csak szórakozol..
Na mindegy, nekem nem ilyen sapka kell, mert a beépített wifi is jelzi, hogy van több hálózat is, csak annyira gyenge a jel, hogy nem tud csatlakozni. Összevissza járkálni meg nem nagyon akarok, hogy kitapasztaljam a helyüket.
-
Lee-der
tag
Vicces, mert nekem a 6.1-es rom-nál pont olyan volt, hogy bármit állítottam mindig halkan kezdett csörögni, majd hangosan, és az ébresztő meg olyan volt 6.1-nél és 6.5-nél is, hogy My Storage/My Documents/My Ringtones mappába amit beleraktam az megjelent mind a csengőhangoknál, mint az évresztőnél.
-
Skynet258
veterán
Az, hogy a wi-fi nem működött, az lehetett valami helyi zavar is... de mondom, nincs mindig időm ezzel játszani. A kamera hiba meg nem nálam jelentkezett, írta is Anzo, hogy az új romban valóban nem működik.
Én inkább kivárok ezzel a 6.5-el, amíg hasonlóan stabil lesz, mint a 6.1.4.Többiek:
A Win 7 alatti frissítéstől nem kell parázni, én az alól frissítettem már vagy 5-ször, semmi gond nem volt.
Sőt, én még a laptopot is lusta vagyok emiatt kinyitni, asztalin csináltam mindig
-
norbx
aktív tag
ja es biztonsagosromupdate
ezt mindenkkepen tartsd szem elott
sok sikert -
Skynet258
veterán
Igazából nyomkodtam egész délelőtt... hát... nem sikerült megbarátkoznom a cuccal
A végső döfés az volt, hogy a Wi-Fi kapcsolat sem működött. Pár perc, és megy vissza a jó öreg 6.1.4
Biztos lehetne állítgatni, meg finomítani, de nem én vagyok az Omniáért, hanem az értem. Nincs nekem erre időm -
anzo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest