- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafikus17
senior tag
válasz
sevenseas #18020 üzenetére
Megnézem köszi, bár nem szívesen mennék bele ilyen mélységekbe, Még a végén úgy megcsinálom, hogy menni sem fog
1 napja van nálam, van még időm kiismerni, olvasgatni forumokat.Amire kell telefon emial, sms, fotó, videó, és net, azt jól tudja. Ezért vettem.Igaz hogy nem egy egyszerű telefon, de még szerencse, hogy csak másod telefon
-
Rick4
félisten
válasz
sevenseas #17942 üzenetére
Nézd, valami nagyon nagy baj lehet a fejedben, nem ütötted be mostanában? A gerinctelen hozzáállást leírtam mi miatt minősítettem annak, lehet, hogy csak Te nem értetted a mondatot. Csak azért mert egy hozzászóláson belül volt egy másik dologgal miért is kell összekeverni?
Megpróbálom számodra érthetővé tenni ezt az egészet:
Gondolj már végig egy folyamatot. Kikerül a piacra egy termék, mondjuk egy alaplap, vagy egy bios, egy vgahűtő, Samsung telefon alaplap, bármi, ez lesz a rev. 1.0 (gyengébbek kedvéért revision 1.,0) . A rev 1.2, 1.5, 2.0 az miért is születik meg? Mert leellenőrzik, kiderül, hogy alakítanivaló van rajta, ez pedig hogy derül ki, a felülvizsgálaton, vagyis revízión.. A számsor persze lehet más, ez attól függ, hogy az a belenyúlás mekkora mértékű.Aztán hogy az én revízió kifejezésemen miért kellett lovagolni, meg a múltkori dolgot megint csak belekeverni, még mindig nem értem, válasz meg még mindig nem érkezett rá... Pedig várom a választ...
Még gyengébbek kedvéért itt van pár revízió kifejezés:
[link] [link]
De van még 1000 is, keress a google-on...Egyébként meg ha beírom a google-be, hogy pcb revízió, akkor a találatok mellett mi lesz a lap alján, na mi?
""Az angolra lefordított eredmények megjelenítése:
alaplap revision (Motherboard revision)""Ehhez képest Te ezt írtad nemrég a #17931-ben:
Ja , csak más a jelentése a revíziónak , meg a revisionak!
Na és ezután jött, hogy én mit csináltam a múltkor...
-
Rick4
félisten
válasz
sevenseas #17937 üzenetére
Az, hogy én akkor szóltam, azt most is ezután is vállalom, nem tudom, neked miért fájt, meg azt se tudom, annak ehhez most mi köze van? Itt nem volt helye, alapelveket is sértett. Ha Te is ebbe az irányba indulsz el (ami ugye már a személyeskedés tekintetében meg is valósult) az igencsak gerinctelen hozzáállás, és megintcsak magadról kiállított szegényes bizi..
Ha az állításodat akarod igazolni, tedd azt, de ne köss belém, ne személyeskedj, és főleg ilyen paraszt módon ne próbálj észt osztani. Erre itt senki se kíváncsi. Ha azt mondod tévedtem, képes vagyok elismerni, de okoskodnod nem kell....A témánál maradva pedig szerintem az ellenőrzés után, annak eredményétől függően lehet új, javított kiadást kiadni. Akkor ha ennyire jól megy, mondd már el, hogy is van? Az ellenőrzés hogy van angolul? És a javított kiadás hogy van angolul? Köszi.
-
Luissimo
veterán
válasz
sevenseas #17937 üzenetére
dehogynem, hova gondolsz !!
Jó srác ő, ne állj hozzá ilyen ellenségesen.Biztosan rossz napja volt
Egyébként sem szabad ilyen hülyeségeken összeveszni !
Még ennél nagyobbakon sem, az élet rövidebb mint gondolnánk, neméri meg elszurni ilyesmikkel...És láthattad, még szmájlit is küldött neked a végén, nem volt ő bántó.
-
clippy
tag
válasz
sevenseas #17722 üzenetére
2 gigás memo kártya van benne és a belső 8 gigás amiből több mint 6 giga szabad, De nem engedi egyikre sem tenni, nem enged választani
néztem, hogy ha videóra átkapcsolom ott sem.. próbáltam már azt is, h a memo kártyát kivettem, úgy sem csinál semmit, újra indítottam, simán reseteltem, és semmi..szóval már nem tudom, h hol lehetne állítani..
-
snowdog
veterán
válasz
sevenseas #17531 üzenetére
Csak óvatosan a tipekkel. A másik topikban igen szigorúan lépett fel a modi, és mindent kitörölt. Az eredeti programmal nyilván ezt nem produkálná.
Idézet: "10-12 iGO8-at feszegető hozzászólás ment a kukába. Az érintettek tudják, a visszaesőket a jövőben szankcionálom. Bog"
-
gurabli
őstag
válasz
sevenseas #17501 üzenetére
Tudom, hogy már nem kapható egyiknél sem, csak nem fogalmaztam pontosan. Mindegy, hogy milyet veszek (használtat), simán lehet függetleníteni. Ezt szerettem volna, ha megerősítitek, ami meg is történt.
Más:
ROM frissítésnél milyen veszélynek vagyok kitéve? Ez is olyan, mint pl. a DVD lejátszónál, ha elmegy az áram, lefagy valami, stb, akkor meszeltek az Omniának? -
Luissimo
veterán
válasz
sevenseas #17479 üzenetére
Igen , csak én szőrszálhasogató vagyok, mint tudod, és elvárnám, hogy ezt ne csak az omniásokkal tegye meg a cég, hanem az én drágapénzen vett másik eredeti navi programommal is, amit pna-hoz kapcsolva vettem anno és amin szintén 8.0 van.
Azt mérnem ??De tegnap tettem egy próbát a fentemlített szofttal és a 8.0 xxxxx-ről nagykegyesen 8.0 yyyyy-ra frissített 2009 januári verziot felrakva.
és ennyi, semmi több !! -
_ak_
addikt
válasz
sevenseas #17254 üzenetére
Re pü.
Más. Egy kicsit haladóbb kérdés. Feltettem a samsungos fav settings progit, de az all settingsre kattintva nem hoz be semmit. Feltételezem ezt a programokból indítaná, de ebben a romban nincs ez nincs benne. Vagyis pontosítok. 6.1es romról van szó, ahol a settings menüt csak a start menüből tudom elérni, de ha emlékeim nem csalnak, akkor eredetileg a programs-ban is szerepel a link a settingsre, de nálam nincs ott.
Hol találhatom meg a settings indító fájlt? A win könyvtárban nem találtam. Hmm, lehet, h csak rejtve van?
-
_ak_
addikt
válasz
sevenseas #17242 üzenetére
Szó sincs ilyesmiről, csupán megpróbálom így kivitelezni a dolgot, de pl az spb wireless-re nem tudok más alternatívát, meg a resco explorer is túl jó, vagy legalábbis amikor utoljára próbáltam jó volt.
Kombat:
Luissimo: azért nem árt, ha egy kicsit jobban ragaszkodik az ember az elveihez, de amúgy igen, túl sok be nem tartott kijelentést hallottam már ahhoz, h készpénznek vegyem az elveket
-
-
kissdani
senior tag
válasz
sevenseas #16871 üzenetére
Köszönöm a segitséget akkor ezek szerint csak érintőpanel cserével lehet a vodafonos logót eltávolitani!
Esetleg valaki csere?
Van egy Vodafon logós panelem micro karc mentes teljesen uj állapot elcserélném egy T-mobilos vagy ami a legjobb lenne logómentes csak a samsung felirat!
Érdekel valakit esetleg? -
snowdog
veterán
válasz
sevenseas #16792 üzenetére
Az hogy hol van a szerver teljesen mindegy. De hogy ki üzemelteti, az már nem mellékes. Nyilván minden országot a saját régiója érdekli a legjobban. Ezért írtam az előbb azt amit írtam.
Nagy valószínüséggel amerikát jelenleg (saját magukon kívül) sokkal jobban érdekli Afganisztán, Irak, vagy Irán, mint Magyarország. Feltételezem a műholdakat is arra a területre irányítják, ami jobban érdekli őket.
-
snowdog
veterán
válasz
sevenseas #16727 üzenetére
Úgy érted az orosz szervert "magyarosítsam"?
Maga a program ismeri az angol nyelvet. Ezt esetleg lehet "magyarosítani", de ettől még a városok nevét oroszul kell megadni. Mert a szerver CSAK így fogadja el!
Orosz billentyűzet nélkül is meglehet oldani, én sem tettem fel orosz billentyűt, mégis megtudtam adni Budapestet.
-
M@nH.
aktív tag
válasz
sevenseas #16687 üzenetére
1 nagyon halk kis sípolás mint kb amikor egy crt monitor sípol, csak ez sokkal halkabb plusz még egy kis kattogás ami talán arra hasonlít mikor 1 számítógépre kötött erősítőt jól felhangosítunk. (bár ez nembiztos, hogy mindenkinek ugyanolyan, de máshogy nem tudom jellemezni, mert érdekes hang)
snowdog: Kitudja, lehet
-
snowdog
veterán
válasz
sevenseas #16659 üzenetére
Az miért jobb , mint az iGO?
Nem jobb, csak más! Mostanában divatt lett szeretni a másságot!
Egyébként két teljesen más műfajról van szó. Az iGO egy autós navigációs program. A Garmin pedig főleg túrázáshoz készül. Néhány esetben van némi átfedés, de lapvetően így lehet jellemezni a két programot.
-
snowdog
veterán
válasz
sevenseas #16632 üzenetére
Csak szólok, hátha nem tudtál róla. Illegális anyagokat linkeltél be. Ez pedig tilos. Ha észreveszi a moderátor (Bog), akkor figyelmeztetni fog, és a hozzászólásodat törölni fogja.
FÓRUM ÉS APRÓHIRDETÉS ALAPELVEK
...
amit tiltunk fórumunkban:
...
◦ minden olyan hozzászólást, amely jogszabályba ütközik, illetve jogszabálysértésre buzdít.
◦ minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
■ használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
■ használatára buzdít;
■ illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. -
snowdog
veterán
válasz
sevenseas #15835 üzenetére
Inkább olyat csinálj amiben csak magyar nyelv van!
Nem hiszem , hogy túl sokan vagyunk itt akik a hagyományos kínai nyelven akarjuk használniÉn a szabad választás híve vagyok.
Ha már egyszer benne van az angol, a német, a francia, stb. akkor ugyan legyen már esélye a felhasználónak, hogy nyelvet válasszon magának. Meg aztán ha csak a magyar lenne benne, és valami nagyon ellenne fordítva, hogyan lehetne ellenőrízni, hogy mi volt az eredeti szöveg?
Ha egyszer kiválasztottad a magyart, akkor többet nem is találkozol a nyelvválasztóval. Akkor meg nem mindegy ezen kívül még hány nyelv van benne?
De tovább megyek. Ha csak a magyar nyelvre van szükséged, akkor nem is kell semmi módosítás, mert beteszed a magyar nyelvi fájlt a program gyökérkönyvtárába, és annyi. Egyből magyar lesz. A menüválasztékba csak akkor van értelme betenni a magyart, ha más is van mellette. Különben teljesen felesleges az egész nyelválasztó menü.
-
snowdog
veterán
válasz
sevenseas #15798 üzenetére
Itt meg egy user manual.
Az egy régebbi verzió leírása. Itt található az új (3.0) leírás [link]
A fordításban elég sok hibát találtam, megpróbálom egy kicsit helyrerázni. Továbbá készítettem egy olyan módosított exe-t (az SPB Time 3.1.0.Build.2749-hez), amiben már menüből lehet a magyar nyelvet kiválasztani.
-
Skynet258
veterán
válasz
sevenseas #9633 üzenetére
Ezt a "földi sugárzású adók jönnek" dolgot honnan vetted?
Csak mert az omniában nincs tévé vevő, tehát nem is tudná venni a földi sugárzást... Szóval nem, nem azok jönnek, hanem különböző külföldi adók, amik benne vannak az SPB TV adatbázisában. Magyar nyelvű abszolút nincs.
Más: látom felfedeztétek, hogy van egy normálisan működő Obex Inbox, még jó, hogy jó ideje kint van az oldalamon is... Közvetlen link, ha esetleg valaki letöltené.
Ezt a változatot egyébként Taril módosította. -
Rick4
félisten
válasz
sevenseas #9532 üzenetére
Na, megoldódott az időelállítódási problémám, SPB backup progi, majd HR, a normál menüs rész vidáman mutatta a pontos időt és a dátumot (SPB mobile shell van fent minden finomsággal) így nem a telóval volt gond, utána visszarestoráltam a lementett fájlt, és érdekes, onnantól meg vidáman megy minden hibátlanul, ergo tényleg az volt, hogy valami összeakadt az idő résszel. Viszont újrarakva meg mindn klappol, épp most próbáltam.
Elképzelhető, hogy a múltkori totál lemerítéssel kinyírtam az akksit? Akkor alig alig sikerült feltámasztani, nem akarta venni a töltést sem, bár azóta minden okés, nálam egyébként is egy napig bírja, de ma reggel levettem a töltőről, és belefogtam egy 42 perces beszélgetésbe. A végén meg már egy pöcök volt, a nagy akksijelzőn meg kb 25%-os töltöttség. Úgyhogy fel is dugtam a töltőre.
-
premete
veterán
válasz
sevenseas #7208 üzenetére
Szerintem ez a fórum arra hivatott, hogy szakmai kérdésekre válaszoljon, ergo olvasni sem tudó köcsögöknek itt nincs helye. De majd a moderátorok kijavítanak, ha túl durván fogalmaztam. Majd ha annyi programot lefordítasz magyarra, amennyit én már megtettem ingyen, akkor ugass...........................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest