- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivzso
csendes tag
-
anzo
senior tag
válasz
clippy #17765 üzenetére
Ha annyit olvastál volna az omniáról mint ahogyan állítod akkor láthattad volna, hogy a tied nem egyedi probléma a másik oldalon havonta 2-3 usernél jelentkezik ez a probléma. De mivel ilyen + a hozzáállásod ezért csak azt tudom tanácsolni, hogy használd bátran a keresőt és fejezd be a veszekedést mert senki sem kíváncsi rá.
-
snowdog
veterán
válasz
clippy #17763 üzenetére
Ez nem egy gyári support oldal, ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Mi is, és te is. Ha ez neked nem tetszik, az nem a mi problémánk. Talán fordulj a Samsunghoz, biztosan szívesen segítenek.
Csodálkozom hogy még te vagy megsértődve. Nekünk egy egyszerű "köszönöm" is elég lett volna.
-
snowdog
veterán
válasz
clippy #17739 üzenetére
Amúgy a backup progik szart sem érnek.. pc-n próbáltam már pár× és "komoly" progikkal de xart sem ért, csak szívtam utána..
Azt hiszem itt az ideje, hogy felülvizsgáld az elméletedet. Én gyakorlatból mondom, hogy egy jó backup program, mint amilyent én is használok, mindent visszaállít, még a beállításokat is. De nem akarlak rábeszélni semmire, azt használsz, amit csak akarsz. Én csak javasoltam valamit, a döntés meg a tiéd.
De ha meggondolnád magad, és mégis csak érdekelne egy jó backup progi, akkor ezt olvasgasd [link]
-
snowdog
veterán
válasz
clippy #17735 üzenetére
Ez kicsit ellentmondásos:
"HR segített de majd minden L.veszett és újra kell telepíteni "
"A poen az, h semmit nem telepítettem a gépre, kb fél éve nem telepítettem a gépre semmit.. "Ha semmit sem telepítettél, vagy szinte semmit, akkor mi veszett el? Az iGO magától települ.
Egyébként meg vannak jó backup progik, talán használni kellene valamelyiket.
-
dancsuri
veterán
válasz
clippy #17735 üzenetére
Akkor javaslom frissitsd a romot egy frissebb verzióra, van nagyon jó WM 6.5 Magyar, és ebben van egy spéci szoftver ami a kedvenc progijaidat hasonlo baleset után (HR) autómatikusan ujratelepíti.Ha pedig ezt nem akarod akkor miután belaktad a Samut és ugy látod minden passzol akkor mentsd le az egész rendszert, és hiba esetén csak vissza kell rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest