- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poonkie
tag
válasz
LA_COSTE #16261 üzenetére
Az igazat megvalva nem tudom
Én nyáron gondoltam rá, hogy jó lenne egy ilyen. Most téléen apa úgy döntött, hogy az edigi Touch 3G-nél jobb az Omnia és vett egyet ő is. Anyunak Arénája volt, de nagyon sok baja volt vele (gyakran fagyott és ő sokat telefonál napközben), és az Omnia fehérben tetszett is neki, szóval így Ő is vett egyet az Arena helyett, aztán valószínüleg egy házat is fog hozzá.
-
legiaap
félisten
válasz
LA_COSTE #16068 üzenetére
Használtam Anzo romját, de már nem az van fenn.
Ennél meg egy bajom van.
Ki lehet tenni a windows default skinre az apps feliratot és itt tudok hozzáadni progikat.
Az első alkalommal hozzáadtam olyan 4-5-öt. Azt akartam módosítani, de egyszerűen nem engedi. Mindig ugyanazokat adja be amiket legelőszőr beállítottam. Ja és a Google Maps (mert hogy azt is kiraktam) ugyanazzal az ikonnal van kinn, mint az Opera Mini-é és nem tudom miért van ez a hiba... -
Luissimo
veterán
válasz
LA_COSTE #16032 üzenetére
Bocs, rosszul értelmeztem az előbb, azthittem ez a képernyőgondod oldódott meg közben:
orig ROM -al SPB MS 3,5-el, today/settings/Personal/sounds and notification/notification/ Event/ Messaging/ New text Message
display messsage on screen (ha bepipálod, akkor feldobja az sms részleteit pár másodpercre,
Flash light for No Limit, akkor villogtatja a LED-et, amig el nem olvasod,ebben a beállításban az SMS beérkezése után kb 20 mp.-el vissza elsötétül a képernyő !!!
nálam !! -
anzo
senior tag
válasz
LA_COSTE #15473 üzenetére
PDA Fan Club ezen az oldalon rengeteg információ gyűlt össze az idők folyamán nyugodtan vágd bele magad az olvasásba.
A WiFi-je nem a legerősebb de ha talál használható erősségű jelet akkor nincsen vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest