- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
óóóóóó a franc ezt az egeret.. beirtam az üzit, nyúltam az egérért, eltaláltam az oldalát..vissza gomb... irhatom újra... baxxxxusz
Nah.. szóval...
tehát ahogy nézem van rev szám.. csak ehez szét kellene szedni a PDA-t
Ez a melegedés dologban 45 fok lehet valami, mert van egy szervizmenü, a *#0228#, ott látszik egy akksi hőfok.. igaz, nem változik dinamikusan.. olyan, mintha csak azt mutatná, amivel betöltött a készülék...
Most nekem pl csak 26,7 fok...de amikor lekapcsolt a töltés, volt 54,5 fok is!!Mondjuk van egy másik hőfok is ha innen visszábbmegyünk a menüben (back) majd 1est nyomunk... de az nem tudom mi lehet.. alsó sor.. most pl 66ot mutat
Akksi.. nekem is made in china, finished Korea van...
Kiváncsi leszek a másik akksival neked mi a szitu..
Amúgy én is gondoltam arra, hogy esetleg ez már öreg akksi ami ebben van, nem tudom mikori lehet a készülék, és az akksin nincs gyártási dátum, nem úgy mint az SE-telcsiménés esetleg egy új akksival jobb lenne.. eh.. sötét folt..
Lehet én is veszek egy másik akksit hozzá, és nálam lesz tarcsiban... ha marad a cucc.. mert jópofa, de valahogy nem tökéletesElőnyei a hátrányai... menet közben smst irni pl nem az igazi..(bár lehe nem a QWERTY)-t kellene használnom.. a fényképezője még mindig csalódás..(k770esem után)
Akksi nem birja túl sokáig. (igaz, ez várható volt...ha nem piszkálom, akkor kihúzza a két napot talán, ha piszkálgatom 1-1,5.. ha net, video, navit nem is mondom, akkor egy nap (se)
Navi az full akksit 2:20 alatt levitte 20%-ra..vagy még lehet kevesebb is, mert amikor rátettem még töltötte a cucc.. szal legyen 2óra
meg még van pár apróság... amiben egy célprogis készülék gyorsabb, de ugyanakkor azok fixek...Na de még szokjuk egymást
Ja!! de egy ami tegnap elött elég rosszúl érintett,mivel festettem, és kicsit festékes volt a kezem.. gondoltam headset..ha hiv a párom, akkor csak megnyomom a headseten a gombot, és már tudunk is beszélni.. háát nem.. elő kellett vennem, és el kellett húznom a fogadás gombot..
Ez lehet ROM vagy beállitás függő?
Letenni leteszi a gomb megnyomására... -
snowdog
veterán
Nekem is csinálta. Első esetben feléledt egy egyszerű reset-től. Másodszor már arra sem reagált. Ekkor feltettem a töltőre (annak ellenére, hogy teljesen fel volt töltve), majd nyomtan neki a reset-et. Ettől magához tért. Nem tudom mi okozza.
Esetleg lehet még próbálkozni az akku kivételével.
-
M@nH.
aktív tag
Sikeresen felfrissítettem az Igo-t, de csak Magyarország térképét szedtem le. A listában több is szerepelt. Ezek szerint azokat is ingyenesen letölthetem? Az Xtra.bin is frissítve lett. Viszont amit nem értek az az, hogy a "GPS-adatok" képernyőn miért nem jelez 1 műholdat sem? Se piros se sárga és ugye így se zöld pont sincs
ez miért lehet?
szerk: a 3 kis kocka pedig zöld szóval nem tudom mi lehet
-
kecsetif
aktív tag
Nekem is nagyon durván sokáig kereste a holdakat mostanában. Ami azért volt teljesen érthetetlen, mert előtte meg 5 hónapig 18000 km-en keresztül mindig gyorsan és pontosan talált holdat és navigált...
1. Aztán frissitettem a legális 8-as igomat a naviextras progival ingyen 8.3-ra. Plusz töltöttem ingyen új magyarország térképet. (Azt hittem, ezekért fizetni kell majd, de mégsem kellett...)
2. A settings -> system -> External GPS-ben a baud rate-et 57600-ra állítottam. Majd persze az igónak is ezt adtam meg.Aztán láss csodát, minden újra gyors lett, mint a villám. Ha van xtra data frissítve, akkor pár másodperc alatt kész. Ha nincs, akkor is ritkán kell neki 1 percnél több Bp belvárosában, nagy házak tövében.
Hogy mi gyógyította meg, nem tudom
, de a lényeg, hogy újra megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest