- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
thomasmorten #8006 üzenetére
Pontosan.
-
GENUINO
tag
válasz
thomasmorten #8002 üzenetére
pffffff
valaki ittt eddig aztmondta ,neki 5napig tolja a t-s rom
xdddd
nekem az ia5 is naponta van töltőn mert klippeztetem egész nap meg wifi...
ha torrentezek,akkormeg túlhevül a cpu és leáll minden hagyhatom hűlní
ien voltmár valakinek? -
polonic
félisten
válasz
thomasmorten #8002 üzenetére
Mindegyik kérdésedre igen a válasz.
-
polonic
félisten
válasz
thomasmorten #7714 üzenetére
Szia!
Először dxhk3, utána mehet taril dxia5. Nem magyar nyelvűek, de van állítólag jól működő magyarítás hozzá.petib
Nem kell kivenni semmit.
-
matyics
őstag
válasz
thomasmorten #7653 üzenetére
Milyen ROm-od van?
Ha a Taril féle DXIA5, akkor abban van egy "Advanced Configuration Tool" nevű progi, azzal le tudod lőni. Ha régebbi a ROM, akkor a "Nodata" nevű progit kell feltenni és azzal. -
tsaby76
aktív tag
válasz
thomasmorten #7458 üzenetére
Üdv. a klubban!Használd egészséggel, ha megakadsz bármivel kérdezz bátran!
-
berigazek
őstag
válasz
thomasmorten #7215 üzenetére
...sztem jobb az Omnia,mint a HD,maradj vele egy darabig
!!
-
AMD!4ever
őstag
válasz
thomasmorten #7128 üzenetére
sokan mondják hogy az omnia érintésre érzékenyebb és pontosabb az uj rommal,ezt én is alátámasztom. sebességre eddig sem volt panaszom,azért a 624 mhz-es Arm procit max csak sok háttérben futó marhassággal lehet hatásosan belassitani szerintem.
-
AMD!4ever
őstag
válasz
thomasmorten #6983 üzenetére
Én is ajánlom az Omniát,faja Kütyü. Minden benne van és pont.
Én negativumként annyit tudok mondani hogy a videofelvétel minősége amit készit az elég gyatra(legalábbis a régi gyári rommal)de szerdán viszem frissülni a kicsit,remélem segit rajta.(én még nem vagyok olyan bátor hogy idehaza romfrissitsemegyelőre)
-----
Ellenben Ezt Olvassátok el,a Windows Mobile Licencszerződéséböl copyztam:A Microsoft-szoftvert olyan rendszerekhez
tervezték, amelyek nem követelnek meg
hibamentes működést. A Microsoft-szoftver
nem használható egyetlen olyan
készüléken vagy rendszeren sem,
amelynél a szoftver hibás működése előre
látható sérülésveszélyt vagy halált
eredményezne. Ide tartozik a nukleáris
létesítmények működtetése, a repülőgépek
navigációs és kommunikációs rendszerei
és a légiforgalmi irányítás.Egy Barátom azt mondta erre: "Kijelentik hogy szart gyártanak"
-
berigazek
őstag
válasz
thomasmorten #6978 üzenetére
Hidd el meg leszel elégedve vele,belejössz majd és csak ilyen PDA-t használsz majd
)
-
tsaby76
aktív tag
válasz
thomasmorten #6978 üzenetére
Én is hagyományos mobilról váltottam (SE W880i-K810i, igaz volt egy P990i-m is) mégis nagyon megszerettem ezt a készüléket, az igaz, hogy elég sokat használok pc-t ami nem éppen hátrányos dolog, ha WM géped van.
A gyári rommal nem annyira rugalmas a rendszer, de egy friss(főleg custom) rommal, nagyon ütős kis szerkezet. -
tsaby76
aktív tag
válasz
thomasmorten #6973 üzenetére
Hagyományos mobilról nyergelnél át az omniára, vagy már volt okostelefonod, vagy windows mobile PDA-telefon kombód?
Ha van rá lehetőség próbáld ki valahol a gépet.
A kijelző szerintem elegendő méretű, főleg hogy megtarthatták a kompakt méreteket, hiszen gyakorlatilag mobiltelefon méret és súly.
A kezelhetőség alap állapotban nem annyira egyszerű mint egy hagyományos mobilnál, viszont a testreszabhatósága szinte határtalan.Ha a pc-s windows-ban jártas vagy, nem lesz nehéz személyreszabnod ezt az okos kis szerkezetet.polonic:
Taril picit előbb kapja meg a frissebb verziókat,mint a gyári rom kiadása.Gondolom ezért is pakolta bele az IA5 phone részt.
-
Skynet258
veterán
válasz
thomasmorten #6968 üzenetére
Ha van időd, akkor olvasgass visszafelé ebben a topikban, nagyon sok hasznos infó gyűlt itt össze. Aztán ha még van benned kérdés, szívesen válaszolunk
-
polonic
félisten
válasz
thomasmorten #6963 üzenetére
Szia!
Először is. Telefon kell vagy pda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest