- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mviktor
csendes tag
Egyetértek a kollégával
Mac abban nem hogy én bizony nem váltanék androidra....legalább is még nem.Multimédia terén elég gyerekcipőben járnak....sztem.A másik dolog hogy a winmo is szereti a netet,ill a legtöbb rá telepített alkalmazás,de az android semmit sem ér a folyamatos net nélkül...erre is találták ki
-
kiskacz
senior tag
- Megbízható, könnyen kezelhető. (Nekem pl. otthon van a dobozban a cerkám.) De ez tényleg csak a megfelelő szoftverezés esetén igaz. (Külön bill. spb ms3, stb.)
-Váltanék androidra, sőt mivel mostanában tervezem a váltást - 1 éves lett az Omniám - nézem is, hogy milyen "Komolyabb" gépre váltsak. Omnia 2-re, Hd2-re, stb.
Tanulmányozom az androidot is, NEM ISMEREM!!! Tehát nem lebecsülni akarom, de Galaxy-ra nem váltanék. (Pl. az itteni tesztje miatt.) De pl. a Nexus One, stb. már vonzó előrelépést jelent-.(-ene.)
Van 6,5-ös és ezen belül HTC kezelős rom is, ki is próbáltam, de nekem nem jöttek be - visszatértem az alaphoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest