Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
premete #10230 üzenetére
És ez már nem az első itt a fórumon.
Valakinek a hálózati töltés csatlakozásakor kapott a Samsung szervíz szerint túláramot. Szintén garanciális volt, de itt is bemutatott egy "középső ujjat" a Samsung.
Azért ennyi túláram a világon nincs, amire a Samsung hivatkozik.Vagy ha van, akkor a többi gyártó benyeli és cserélik az alaplapot. Mert ilyen miatt visszadobni egy garis telót, a pofátlanságnak a teteje. Nem is hallottam más gyártóról aki meg merte volna tenni.
Azt hiszem ez a 2. történet...én nem akarok lenni a 3. Egyre kissebb az esélye hogy ezt vegyem sajnos. Nekem a support sokat számít, és nem tünik túl korrektnek a Samsung Magyarország... -
Lee-der
tag
válasz
premete #10220 üzenetére
Hogy te milyen szerencsés egy ember vagy...
Nekem elég sűrűn kellet használnom....
De tudod hogy szokott ez lenni. Az autószerelő ált. rossz kocsival jár, a doki beteg, a programozónak meg szar a gépe@GENUINO:
Van háát
--->Naaggyon jó hely<---
-
polonic
félisten
válasz
premete #8991 üzenetére
Nem csinált ilyet. Egyből ment. Ott van a linken a driver ami kell. De ha a win updatetes driverrel is megy, akkor ez sem kell. Először inicializálni kellett volna a drivert és akkor nem frissítés közben telepítgeti, akkor nem lett volna ez a jelenség. Egyébként ha az ebootot túlélte, akkor nem kell félni. Főleg nem a phone-nál.
Ha ott hal le, akkor működik minden, csak a régi phone rész marad és egy felkiátójel lesz bekapcsolásnál.
-
Skynet258
veterán
válasz
premete #8569 üzenetére
Uh... kíváncsi vagyok mit hoznak ki a szervizben.
Más: ezen az oldalon található(ak) a taskbar módosításához kellő file(ok).
Angolul kevéssé értőknek: először az sdkcerts.cab-ot tegyétek fel, aztán lehet választani 3 verzió közül. Amelyik szimpatikus, az ahhoz tartozó cab-ot kell feltenni.
Képeket is mellékelt a készítő srác. Én csak a harmadikat tettem fel, maradt is, ez van a képeimen. Ez módosítja a taskbar start ikonját, új ikonokra cseréli ki az ott lévőket, és a homokóra helyett egy dizájnosabb köröcske animál.
Szerintem nagyon jó munkát végzett a srác.
A BT ikon alapeetben nem jelent meg, az oldalról feltettem a BluetoothIconBrokerV3.cab-ot, így már tökéletes.Jó dizájnolgatást
Polonic: ok, várom majd a válaszod
-
polonic
félisten
-
matyics
őstag
-
petib
csendes tag
válasz
premete #7930 üzenetére
Én úgy tudtam, egy verzió van belőle.
Most a legújabb idegesítő dolog az, hogy ha az Opera-ban fekvő helyzetbe helyezem a képernyőt, fordítva működik a görgetés. Ha lefelé akarom csúsztatni az oldalt, fentről lefelé kell végighúznom a képernyőt, ha felfelé, akkor értelem szerűen fordítva...Ugyanez jelentkezik a TC használatánál, bár ott az ablakok jobbra-balra húzásánál jön elő.
Valami tényleg nem jól sikerült a frissítés során. Mi ilyenkor a teendő, HR, vagy telepítsem újra?
Más: az IGO autorun fájlt sikerült kitörölnöm valamikor, a frissítés előtti mentésnél sincs meg. Honnan tudom ezt letölteni? -
sevenseas
tag
válasz
premete #7229 üzenetére
Azzal beszélj így aki az első kis inget rád adta!
Most hasra kéne esni előtted , mert Te már annyi programot magyarosítottál?
Kit érdekel , és ennek mi köze a topic szakmaiságához?"Szerintem ez a fórum arra hivatott, hogy szakmai kérdésekre válaszoljon, ergo olvasni sem tudó köcsögöknek itt nincs helye."
Akkor mit keresel itt?
Nem fogalmaztál túl durván , alapból vagy ilyen.
Vagy ez még csak az antré? lesz ez még így se?
Miért vonyítasz egyből moderátor után?
Védd meg az igazadat , de érvekkel , ne suttyósággal! -
sevenseas
tag
válasz
premete #7205 üzenetére
Képzeld milyen szar lenne Neked is ha nem lenne ennyi diszlexiás és mindenki ismerné a Google-t. Akkor Te a kis zseni , aki valószínűleg Omniával a seggedbe születtél , most hová írnál? ugyanis akkor erre a fórumra sem lenne szükség?!
Ezen még nem gondolkodtál?
Egy fórum leginkább azért van , hogy ott az odajárók kérdezz-feleleket játsszanak.
Ha nehezedre esik , ne adj Isten nem tudsz válaszolni akkor inkább ne írj csak azért mert tudsz , már mint írni! -
tsaby76
aktív tag
válasz
premete #7205 üzenetére
Én ha jól emlékszem, sosem kérdeztem itt, hanem sokat olvastam, aztán elkezdtem válaszolgatni, vagy hozzászólni.Az oly sokat emlegetett oldalakon az alapozástól a gp-s romfrissítésig minden kitanulható.Az adott oldalakról nem csak letöltögetni kell hanem az instrukciókat, és főleg a tapasztalatokat elolvasva tanulgatni.Akinek pedig sok elolvasni a hozzászólásokat, annak nem érdemes foglalkoznia egy wm géppel, mert ezekszerint nem érdekli a téma és csak instant megoldásokat keres.
Én november óta vagyok wm gép tulaj, nem mondom hogy hardcore user vagyok, de az eszközt magabiztosan kezelő felhasználónak tartom magamat.
A szakmai topik cím szerintem sem helytálló, főleg az utóbbi időben. -
petymeg
addikt
-
tsaby76
aktív tag
válasz
premete #7036 üzenetére
Azért elég szánalmas ahogyan próbálják rátukmálni az emberekre a mobilnetet.Ok, ajánlja, de ilyen ürüggyel, hogy nem fog menni a navi, meg térképet kell letöltenie(!!!).Az tény hogy egy ilyen készülék megérdemel egy mobilnetet, de ne így próbálják rávenni az emberkéket.
-
polonic
félisten
válasz
premete #7010 üzenetére
Win7-re tettél virtuális gépet? Lehet amiatt nincs usb. A vmware még nem támogatja a win7-et. Vistán tökéletesen működik az usb kapcsolat virtuális géppel.
tsaby76
Nekem az igo így kényelmesebb. HR után megkérdezi telepítsem? Yes-re nyomok, és kész.
tzatzikiii
Ha taril romját választod, akkor már a legfrissebbet tedd föl. De legelőször DXHK3-at, azt ne felejtsd el.
Mazsika
Cucc elküldve
-
sbazsi
veterán
válasz
premete #6624 üzenetére
Ellenkezik az érdekeikkel, hogy újabb romot kiadjanak, hiszen ezt megvetted, fizeted a számlát, a rabiga pedig ott van a nyakadon, és nem reklamálhatsz olyan indokkal, hogy van újabb rom.
hát ja. és még az sem megoldás, hogy átmegyek máshoz, mert ott ugyanez van.
és előbb utóbb ők is eljátsszák ezt, ergo a körforgásban előbb-utóbb visszatérhet az ember az eredetihez.
sz@rnak ezek a kis porszemekre... -
-
tsaby76
aktív tag
-
wolfman
veterán
válasz
premete #6503 üzenetére
Szia!
Nekem az iGo telepítése nem sikerült, mivel valami hibát írt ki, pedig úgy csináltam ahogy a nagy könyvben meg van írva (ameddig persze engedte). Telepítéskor valamit folyamatosan frissíteni akar a kártyáról és innen nem megy tovább. Ha minden olyan egyszerű lenne nyilván nem írtam volna meg hogy segítsetek. Bár ezt persze megoszthattam volna veletek, hogy nekem nem megy a leírtak szerint, hát bocs! -
matyics
őstag
válasz
premete #6485 üzenetére
Mi, van?
Szerintem neked nem világos a különbség. A ROM az amit a telepítéskor felraksz és ahhoz utána már nem tudsz nyúlni, mivel ReadOnlyMemory a teljes neve!
A Storage memory és a Program memory (RAM) pedig ami utána szabadon marad és proramokat tudsz rá telepíteni.
Ha pedig ez neked eddig is nyilvánvaló volt, akkor nem értem miért SR-el akarsz több szabad memóriát gyártani. Az SR után az összes feltelepített progid fentmarad, max - amit Viktor is írt - pár futóproginak a bejegyzései törlődik, ami pár KB.Egy idézet a Tevhnetről:
" A RAM-ot az operációs rendszer két részre osztja, az egyik rész, mint meghajtó viselkedik, ez a fájlrendszer része. Ide telepíthetünk programokat, vagy tárolhatunk adatokat. Ez az ún. Storage Memory. A másik rész, mint RAM memória, a futó programok számára biztosít területet. Ez az ún. Program Memory."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged