- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz Luissimo #15442 üzenetére
Én is jártam így amikor feltettem egy új progit az meg generált magának egy IP címet.
Menj bele a Wifi/Hálozati kártyák/SyChip Jaguar... és ott válaszd ki a legfelsőt vagyis a szerver által kiosztott IP cím.
Így működnie kell.
Ha nem akkor próbáld resetelni a Routert mert úgy is jártam amikor megvettem az omniát hogy előtte lévő PDA-m gond nélkül csatlakozott (Diamond) de az Omnia nem akart.
Csináltam egy Resetet ,újra beállítottam a Wep titkositást és azóta tökéletesen csatlakozik.Boldog Karácsonyt és Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!!!!!
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Luissimo #15444 üzenetére
Lehet hogy nem fogalamaztam egyértelmüen,megpróbálom mégegyszer.
Rá kell bökni a Jaguárra és akkor mutatja az IP címet,pontosabban ha a kézi van kiválasztva akkor mutatja de ha kiválasztod az automatikus kiosztást akkor nem látod hogy mit oszt ki.Nálam legalább is így van.Le OK-zod ,max bontod a wifi kapcsolatot egy SR és utána ugraszd neki mégegyszer.
Ha nem ok akkor a Wifit kellene resetelni.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Luissimo #15446 üzenetére
Akkor tanácstalan vagyok.Elvileg nem kéne semmit állítani sehol,sem a Wifi routeren sem az Omnián és mennie kellene simán.Nem lehet hogy az a Youtubos videó állitgatás nem tett jót neki???
Esetleg még azt tudom elképzelni hogy ha használtan vetted az Omniát hogy nem -e rossz a wifije.Talán ki kéne próbálni más eszküzre csatlakoztatva is ha van rá mód.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
törölt tag
válasz Luissimo #15488 üzenetére
nem látszik olyan jól de mübör,kinyitható,belülre bepattintható a teló.
TeszVesz , barátnöm hirdeti,megkértem tegye fel -
-
csaresz002
senior tag
válasz Luissimo #15500 üzenetére
már régóta fent van a spb.....csak magyarosítani akartam
de még mindig nem tom letölteni
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/327131813/spb_mobile_shell.3.zip | 7307 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
csaresz002
senior tag
válasz Luissimo #15502 üzenetére
egy txt file-t én is nézten,de abba csak pár dolog van.... valami rgs vagy rbs kiterjesztésű file amibe az egész hucimuci benne van.... ja,letöröltem az spb-t és nem tudom visszatenni
jaja 3,5.... feltudod tenni a programot is ide?
ok....köszi a magyarítást már ez is nagy segítség
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
csaresz002
senior tag
-
anzo
senior tag
válasz Luissimo #15525 üzenetére
Javasolnám, hogy mielőtt neki állsz gondosan olvasd el ezt i900.eoldal romfrissítésés nézd meg a videót.
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #15528 üzenetére
Igen.
Ha látod a keretprogramot (és persze megtetted az előtte leírt feladatokat, tehát telepítetted a drivert, és látod a PC driver listájában), akkor AS-en csatlakozz a PC-hez, kapcsold ki az Omniát, de teljesen, ne csak suspend-be tedd, majd kapcsold vissza. Ezt követően magától mindent végrehajt.
Nagyon fonos, hogy amikor látszólag már készen van, akkor újraindul, de még ne húzd le a csatlakozót, és ne nyúlj hozzá, mert rövid idő múlva ismét végrehajt egy reset-et. Ha ez is megtörtént, akkor még mindig felcsatlakoztatva kalibráld be a képernyőt, meg csináld meg amit kell, és ha már minden rendben van, csak akkor húzd le az USB-ről. Ennyi az egész.
Itt minden pontosan le van írva [link]
Hogyan csináld:
1. Töltsd le a drivert, ha még nem tetted volna fel, akkor telepítsd a pc-re. Indítsd újra a pc-det.
2. Töltsd le a kiválasztott szerviz romot (XDHK2 vagy DXHK3), csomagold ki. Mindenképpen XP-t használj, mert az updater XP-s, és lehetőleg Laptopot, ne legyen áramszünet, eredeti kábellel frissíts, ne dugd USB elosztóba vagy hosszabbítóba.
3. Indítsd el a Pda-n a Windows\DataConnection.exe filet, és válaszd a Phone-t. Dugd rá a pc-re és várd meg amig a driver élesedik. Ilyesmit kell látnod a PC-n
Erről bővebben itt olvashatsz
Ezáltal valószínűleg a 12. pontnál leírt hiba nem jelentkezik!
Ismét indítsd el a Dataconnenction programot, állítsd vissza pda-ra, hogy az AS felismerje! (Ha elindításkor a Phone látszik, nincs dolgod vele, ott az látszik amire átállítható!)4. Távolíts el minden USB eszközt (egér és klaviatúra kivételével más ne legyen a PC-re dugva)
5. Ne fusson a háttérben semmilyen alkalmazás, ne böngéssz, ne nézz filmet! Kapcsold ki a tűzfalat!
6. Dugd rá Activesync-re a pda-dat és szikronizáld a pc-vel. (Elég ha kiírja, hogy a kapcsolat létrejött, nem kell a névjegyeket stb. szinkronizálni)
7. Indítsd el a letöltött és kicsomagolt romot tartalmazó .exe filet a pc-n.
8. Nyomj egy Soft resetet a pda-n.
9. Ha felismerte a program a pda-t, nyomj a Startra. ( Egy pipálható négyzetet látsz a képernyődön, ha beteszed a pipát formattálja a My Storage-t/Saját tárolóhelyet (8 vagy 16GB), ha nem teszed be, akkor nem. Választható, Te döntöd el akarod-e.
10. Imádkozz amig meg nem jelenik a pc-n a Jobs Done felirat, de még ne örömködj és NE nyúlj se a pda-hoz, se a PC-hez!!!!
11. Várd meg, amig a pda újraindul, ha látod a Samsung animációt és csilingelő hangot hallasz, húzd le a kábelről.
Előfordul, hogy nem indul újra, (A Samsung Omnia feliratnál megáll), ekkor a kábelen lógva indítsd újra A BEKAPCSOLÓ GOMBBAL, és addig ne húzd le, amig fel nem áll a Windows!
Ha nem járnál sikerrel, indítsd újra a pc-n az updatert és nyomj egy soft resetet a pda-n.
További lehetőségek: Indítsd újra a pc-t, dugd másik USB 2-be a kábelt, indítsd újra az updater-t, a fent leírtak szerint.12. Első alkommal előfordulhat, hogy a Phone résznél hibát ír ki a pc-n a frissítő
Ekkor sajnos megszakad a frissítés, viszont települ rendesen a driver. Hagyd a kábelen, indítsd újra az Updatert a pc-n és nyomj egy Soft resetet (ha nem indulna újra magától). Mostmár nem fog megállni a Phone résznél, szépen végigmegy.
Ha egy sárga felkiáltó jel + telefon látszik a kijelzőn, hagyd a kábelen, indítsd el az updatert a PC-n újra, és nyomj egy sr-t.
További lehetséges megoldás a sárga felkiáltójelnél: Húzd le a pda-t a kábelről, telepítsd újra a drivert, indítsd újra a pc-t, töröld a partnerséget az AS-ből, dugd rá AS-re, legyen kapcsolat, (nem kell szinkronizálni) Húzd le a kábelről, indítsd el az updatert, kapcsold ki a pda-t, kikapcsolva dugd rá a kábelre, majd ott kapcsold be, nyomj a Startra az updaterben.
A frissítés kb. 5-10 percig tart.
Előfordulhat, hogy a sokadik frissítés alkalmával hal meg a pda-d, ha egyszer sikerült, nem biztos, hogy másodszorra, harmadszorra is sikerülni fog. Minden alkalommal nagyon körültekintően járj el!"[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #15542 üzenetére
na, gyenge kezdés után erős visszaesés tapasztalható:
felment de hibaüzenet van:
idézek a belinkelt oldalról, ugyanezt tapasztaltam:
"
iNeedAbeer @ December 29th 2009 1:41 amHTC imagio error "There is no WOW HD driver loaded. The control panel will now exit". Please fix. "
ASSZEM NEKEM IS SZÜKSÉGEM VAN EGY SÖRRE, DE INKÁBB A NYÁRI GÖRÖG ANNESIA KONYAK MARAD...
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #15545 üzenetére
Legalább azt olvastad volna el, amit beletettem a letölthető állományba. Nekem is pont ezt írta, és ott van a megoldás. Uninstall, majd füles be, és újra intall!
És akkor még itt van ez: (#15524) snowdog válasza Poonkie (#15514) üzenetére
Tisztára mint egy kezdő lúzer!
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #15576 üzenetére
Hjakérem, aki a gyorsboltba jár??
Ez bizony nem talált, mert itt vettem [link]
És bizony körülnéztem előtte a neten, és akkor ott volt a legolcsóbb, azért mentem oda. Ennyit esett az Omnia ára a 2-es megjelenése miatt. Ki akar ma már ilyen elavult gépet venni?
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #15586 üzenetére
Ráadásul van a hazai gari, amit a szolgáltatóknál vásárolt gépekhez adnak, és van az EU garancia, amit meg máshol adnak. Nekem is 1 év EU garancia van, de azért többet is kellett fizetnem. Azért nem szeretnék kapcsolatba kerülni ezzel az elég bizonytalannak tűnő EU garanciával.
Black - 16GB
6 Hó EU garancia 73900 Ft
1 év EU garancia 75900 Ft[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
-
tibigym
tag
válasz Luissimo #15586 üzenetére
T-mobilos garilevél van hozzá amin az áll 2 év garancia semmilyen kikötést nem látok ,hogy mire szól. most 1 éves ezért írtam, hogy 1-év gari van rá. Kollégámtól van aki aláírt még x-év hűséget és bedobta azt a 20 000 ft-ot és kapott egy omnia 2-őt. az hogy te mit hiszel el meg mit kérdőjelezel meg pont le.... a lényeg hogy 20 000 ért van egy hibátlan omniám amire úgy vigyázott az előző tulaja, hogy újnak látszik.
Samsung Galaxy S3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Programozás topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest