Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
válasz
grafikus17 #19567 üzenetére
Nem tudok válaszolni, annyit tudok, hogy ezt az alsó start menüs dolgot a 6.5ös windowsokhoz írták így meg
Lehet itt a fórumozók között tud valaki erre válaszolni, hogy van olyan 6.1-re is.
üdv
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #19488 üzenetére
Először is köszönöm TomKiss privát válaszát. Bár nem segített, de akkor is köszönöm.
Ekkorát még nem sz@ptam rádióval. Végül is csináltam egy HR-et, amit nem is kellett volna. Ráadásul az egész délutánom ráment, míg visszaraktam rá minden programot. Az IGO-val még vannak problémáim, elindul az SD-ről, de a programok között nem találom a parancsikonját, pedig az is csináltam neki. Na mindegy. Ha valaki tud ebben segíteni elfogadom
Én még ilyen buta rádiót nem láttam. Amikor már megszólalt végre és beállítottam a csatornákat, véletlenül rányomtam a frekvencia kijelző alatt kis nyílra és átváltott kockára. Lehet hogy csak ez volt a baj?Akkor jöttem rá, hogy azzal ha elindítom a rádiót még nem biztos hogy szól is, be is kell kapcsolni azzal a kib@sz@tt kis nyíllal. Külön bekapcsolója van.
Minek még külön kapcsolgatni? Nem elég csak elindítani? Ez már túl van bonyolítva.
Na mindegy. Ha valakit esetleg érdekel a kicsike, szóljon bátran, nem sokára a vaterára kerül. Na nem ezért a hibáért, csak már meguntam a windows bonyolúltásgát, androidot akarok.
SPB.Mobile.Shell.v3.5.3.Build.9885-RCAPDA van rajta, gyári autós tartó, töltő, tv-kábel van hozzá.
És nem röhögni a hülyeségemen -
válasz
grafikus17 #19486 üzenetére
TMC-t használsz? Esetleg az bekavarhat..
Keresni keresi az adókat? Megáll ha megtalál egy erősebb adót?Ha nagyon nem megy, csinálj egy HR -t .. persze előbb ments, mert lesz szitkozódás...
-
csaresz002
senior tag
válasz
grafikus17 #19442 üzenetére
a G, 3G, 3G+, H, E mind,mind függ a halozati lefedetsegtol. na meg persze hogy milyen savszelesseg van engedelyezve
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #19442 üzenetére
Közel egy hónapos szenvedéssel sikerült rá jönnöm, miért csak G ikon látszódott. A beállítások-egyéb-sávválasztásnál a 900/1800 volt beállítva. Próbaképp átváltottam automatikusra, hátha, és láss csodát, hasít 3G-vel, mint álllat.
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #19425 üzenetére
A sebesség méréssel kapcsolatban kérdeznék tőletek. Már nem tudok másra godnolni, mint hogy a telefonom rossz. Pld ha operával böngésztek a telefonon, nektek milyen ikon jelenik meg fenn a hálózatnál? G,vagy 3G ? Mert nekem mindig csak G látható, bárhol is használom.
HSDPA be van jelölve a kapcsolatoknál -
logarithm
őstag
válasz
grafikus17 #19426 üzenetére
Bocsi, nem mobil netem van, otthonin toltam. Így ezt nem tudom tesztelni.
-
logarithm
őstag
válasz
grafikus17 #19420 üzenetére
Lemértem Wifin keresztül 5584Kbps a Le és 9180Kbps a Fel.
Usbn keresztül (windows mobile centeren át) 8375Kbps a Le és 7591Kbps a FelEbben az egészben az a szép, hogy 15/1-es netem van. ( tehát Le 15424Kbps Fel 1128Kbps ez a valódi netem.)
Amúgy számít valamit is, hogy mennyit ír? nem tudsz netezni, torrentezel a telefonnal?
A tesztet ezzel hajtottam végre [link]
Operában nem volt flash-em. Szerintem meg ne a minit használd, ha nem a rendeset. -
logarithm
őstag
válasz
grafikus17 #18712 üzenetére
Akkor jó, szívesen
-
logarithm
őstag
válasz
grafikus17 #18707 üzenetére
MP4-ben rögzít videót. A hangot meg quicktime-al tudtam megszólaltatni. (vagy pedig átkonvertálod másik formátumba és ott vinni fogja rendesen).
-
válasz
grafikus17 #18238 üzenetére
Nincsmit..
AMúgy nem egyedi.. mert a pana fényképezőm is csinál új mappákat.. csak nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik ezrenként.. nem 100ak után.. -
válasz
grafikus17 #18232 üzenetére
Szvsz: a masina autómatikusan sorszámozza a képeket..
SNC00001..SNC00002..SNC00100 ezt rakja a 100SSCAM mappába.. ha ezen túllép, többet fényképezel, létrehoz egy új mappát.
101SSCAM ebbe tolja a
SNC00103..SNC00104..SNC00200ig... ezután new mappa..102SSCAM
SNC00201..SNC00202..SNC00300.. és így tovább...
Nem néztem ezen lehet-e valamit variállni.. engem személy szerinte nem zavar.. -
kaller1
veterán
válasz
grafikus17 #18110 üzenetére
FLV-t a CorePlayer is lejátsza, full képernyőre is ki lehet tenni. Konvertálásra meg FormatFactory a legjobb.
A youtubos videókat én simán áttolom vele aviba, képméret megtartása mellett pár perc egy videó.
-
Okosság
tag
válasz
grafikus17 #18108 üzenetére
Ha csak simán rámásolod a PDA-ra a videót, amit konvertálni akarsz, akkor az nem megy teljes képernyőben? Esetleg másik lejátszóval?
-
twine
veterán
válasz
grafikus17 #18102 üzenetére
legjobb tudomasom szerint nem megoldhato amit szeretnel! az alap problema a kepernyoforgatasban rejlik! ha azt szeretned hogy kitoltse a kepernyot el lell forgatnod, mikoris a tv-n os el fog ordulni a kep 90 fokkal. en meg nem olvastam erre megoldast ,de bevallom nem is nagyon foglalkoztatott a kerdes...
-
kaller1
veterán
válasz
Ha tv-n is nézhető minőséget akarsz, akkor ne konvertálj.
-
snowdog
veterán
válasz
240x400 teljes méretben TV-n (pl. 100 cm-esen)? Érdekes élmény lesz.
Egyébként nem mondtad meg milyen filmet szeretnél konvertálni. DVD-t?
Rengeteg konvertáló program van, szerintem a Google segítségedre lesz. Írd be: "video convert 240x400", biztosan kidob jópár találatot. Én még nem kísérleteztem vele, és ezzel nem is fogok.
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #18080 üzenetére
Végig néztem vagy 6 video convertert, de egyik sem támogatja a 240*400-as felbontást. Mivel tudjátok teljes képernyőn megjeleníteni a filmeket?
-
snowdog
veterán
válasz
grafikus17 #18024 üzenetére
Itt ((#18020) sevenseas) leírták hol keresd ezeket a könyvtárakat.
Egyszerű zip állományok, PC-n TotalCommander-rel is megnézheted.
-
snowdog
veterán
válasz
grafikus17 #18021 üzenetére
Mindenesetre belenézhetnél, hogy egyáltalán van-e benne fekvő módnak megfelelő könyvtár (400X240). Szerintem nem lesz. Ezzel még semmit sem rontasz el, de megtudod mi van benne.
-
válasz
grafikus17 #18021 üzenetére
Nem tudom eredeti, vagy legalább (PDA-s) omniás verzió...
De! Banális dolog lesz, forditsd el viszintesre az omniát.. (elforgatja elvileg a képernyőt -asztalt. Ha mégse, akkor beállitásokban be lehet kapcsolni az automata forgatást)
Na és amikor vizszintes a kép, akkor inditsd el az IGO-t!
Nálam az eredeti IGO úgy indúl,ahogy a készülék van.. utána viszont már nem forgatja semerre.. -
sevenseas
tag
válasz
grafikus17 #18019 üzenetére
Próbáld meg , hogy az iGo-ban a data és a branding zip.-ből kiszeded a 240X400-as könyvtárakat!
-
Kombat
őstag
válasz
grafikus17 #18017 üzenetére
Ha átállítod horizontálisra, akkor ki kell hogy kapcsolja a "Készülékbeállítások használatát", ha ezt esetleg nem kapcsolja ki, akkor próbáld meg Te kikapcsolni.
-
Kombat
őstag
válasz
grafikus17 #18015 üzenetére
Elindítod az Igo-t, beállítások, jobbra mész a második lapra és az Eszközt választod és ott van hogy Képernyőtájolás beállítása.
-
amin123
csendes tag
válasz
grafikus17 #18009 üzenetére
hello velem beszéltél a vaterán nem tudok ehez töbet hozá szolni ez használt letosnál let véve ugyhogy ha erre felrakod a 6.5-t akkor nem hiszem hogy garit veszt de mivel jobb az azt nem tudom de ezen már egy ujab menü van mert haveromnak is ilyen van de azon még régebi menüje van a licitet lejártá tetem azt jelenti hogy 1 nap mulva lejár 40ezeröl indul a licit ha licitálsz 40re és más nem akkor a tied 40ért ha meg más rálititál akkor 500 ft-ént megy feljebb de ha azt mondod hogy 40ért elviszed akkor oda adom eljösz érte?vagy postán küldjem?
-
Okosság
tag
válasz
grafikus17 #18005 üzenetére
Ha jól tévedek ez azt jelenti, hogy a készüléket a T-mobilnál vásárolták, kifüggetlenítették, ami sztem nem függ a ROM-tól), és feldobtak rá 1 WM 6.5-öt.Ha a kijelző mindenhol érzi az érintést és a pénztárcád is megengedi, akkor meg lehet venni.
Asszem bármikor vissza lehet állítan függővé (nem biztos hogy sok értelme van), ROM-ot meg olyat raksz rá, amilyet akarsz! -
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #18002 üzenetére
"A készülék T-Mobile-os, de jelenleg WM 6.5 független szoftverrel fut"
Az ilyen mondatok zavarnak meg.Nem akarok így venni ilyen telót, hogy nem vagyok tisztában ki és mit is csinált vele, vagy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest