- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
-
_seth_
veterán
válasz
mviktor #16471 üzenetére
6.1.4, nekem magyar 100%-ban a 6.1 magyarítással.
Igaz most Main menu van meg send text message de csak mert hülye módon a magyarítást lakaptam mondván úgysem kell az az Inwrite izé.... és hiába teszem vissza nem akar felmenni teljesen de a frissen felrakott romra felmegy. + van már sunnysoft magyarítás 6.5-re is.
-
snowdog
veterán
válasz
mviktor #16463 üzenetére
Korábban én is feltettem egy 6.5-öt, de nekem sem tetszett. Most ez van a gépen, és nekem eddig bejött:
"i900-DXID1-OMNIA-WM614
Új verzió, egérkurzor nélkül: Windows Mobile 6.1.4 tartalmazza az Internet Explorer Mobile 6-ot, ugyanazt az élményt nyújtja, mint az asztali számítógépek böngészője.
Sokkal felhasználóbarátabb lett a grafikus felület, mely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az alkalmazások használatát.
Szabad belső tárhely: 98 mb" -
Kombat
őstag
-
Poonkie
tag
válasz
mviktor #16248 üzenetére
Így van komplett ház+digitalizáló, viszont gyári feketét én nem találtam, meg megtetszett a fehér, így ez lett. Ha jól emlékszem múlt7 hétfőn rendeltem és csütörtökre ért ide. Winner kolega segített benne. De nem tudom most mennyi, mert pl ha pirosat veszel az már 5000Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged