Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sbazsi
veterán
Index.Hu wifivel rendesen bejon, wapon nem. Mi lehet?
wapon csak a kezdolap rossz -
-
polonic
félisten
válasz
Viktor0610 #3995 üzenetére
Az igo pda verziójában Kelet-Európa ingyenes.
Az omnia 15 térképes verziójából 12 ingyenes, a 7 térképesből 4 ingyenes.
-
Teljesen ingyen akkor használható, ha kikapcsolod az AGPS-hozzáférést, mert ez némi adfatforgalmat generál. Ez mondjuk, csak külföldön generálhat jelentős többletköltséget.
Maga a navigáció díjmentes, a térképek frissítése fizetős, tudtommal egyedül Magyarország térképének frissítése ingyenes.
-
mongi_
aktív tag
A készülékhez adott navigációs szoftver a telepítés után teljesen ingyen használható?
Köszönöm az eddigi segítségeteket is!
-
Az ActiveSync segítségével telepíthetsz olyan programokat a PDA-ra, amik EXE-kiterjesztésűek, szinkronizálhatod a gép és a PDA között a fájlokat, Outlookkal a névjegyzéket.
Nincs rajta alapból Opera Mobile a Programok között?Az a legjobb böngésző Windows Mobile rendszerre.
A CAB-kiterjesztésű fájlokat a gépre másolva tudod telepíteni, a sima elindításukkal.
Zenelejátszásra a TCPMP/Mort Player/Core Playerhármas tetszőleges darabja(i) használhatóak. Utóbbi fizetős.Erősen javasolt visszaolvasni, illetve az i900.eoldal.hu oldalt átnézni!
-
mongi_
aktív tag
Tegnap kaptam egy Omnia-t, de pár "sötét folt" van bennem.
Szeretném, ha az alábbi kérdésekre válaszokat kapnék.
Az Active Sync gyakorlatilag csak arra jó, hogy internetezni tudjak a telefonnal az asztali PC által is használt internet segítségével? Milyen böngészőt javasoltok az Omniához, ami gyors, stabil, és jól kezelhető? Mert ami alapból van rajta az IE, hát egyszóval nem valami nyerő, vagyis nekem nem nagyon jött be. Lassú, széttördeli a képet...
Ha már szóba kerültek a programok. Szeretnék a telefonra programokat, játékokat, témákat... egyszóval mindent telepíteni, csak nem tudom, hogy hogyan lehet. Pl.: letöltöttem egy linkről az SPB Mobile Shell-t. Sajnos trial, de a célnak megteszi. A letöltött setup file-t töltsem rá a mobilra, vagy előtte telepítsem fel gépen, és utána másoljam rá a telóra, ha igen, akkor hova is másoljam, valamint az azt követő teendők micsodák? A letöltött játékokkal, témákkal is ugyanezt kell csinálni? A videókat, zenéket, képeket hova érdemes másolni? Valamint ezeket mivel a legegyszerűbb lejátszani? Eddig csak a Media Player-t "fedeztem fel", ezen kívül nincs is más program, amivel pl.: a zenéket hallgathatnám?Egyelőre ennyi lenne, várom a válaszokat!
Köszönettel, és Boldog Ünnepeket,
mongi_ -
lasarus1988
tag
válasz
Ferike2008 #3989 üzenetére
Egyáltalán nem tölti be vagy egy képernyőt kapsz kereszttel a közepén?
Ha utóbbi akkor az aképernyő kalibrálási képernyő. Stylus-szal tapizd meg pontosan a kersztet és tovább fog lépni. Utána jön egy kis ismertető a dolgokról de átugorható!
Ha egyáltalán nem tölt be akkor próbálkozz egy HR-rel, ha azután sincs se kép se hang szervíz.
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Elöször is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Aztán egy csöppet sem kellemes dolog: barátom Omnia-ja leesett egy komódról, de úgy, hogy az LCD megadta magát, frankón betört az egész
A külső teljesen sértetlen, tehát effektív nem az ütés törte be, hanem gondolom a gyorsulást (lassulást) nem bírta az LCD...Szal: 99% biztos vagyok benne, hogy erre nem lesz gari.
Honnan lehet bele kijelzőt találni itthon? (leszámítva a 2 nagy boltot, ahol 35K bele a cucc)
És a másik kérdés, hogy szedett már szét vki Omniát? Youtube-on majdnem mindenhez van disassembly manual, ehhez nem találtam.Köszi!
-
Ferike2008
csendes tag
Nekem van egy Omniám most kaptam karácsonyra.És nem tudjuk elindítani mert nem tölti be a Windows-t.Kérlek írjatok hogy mit csináljak ilyen esetbe??!!
-
wall-e
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség. Nemrég vettem egy Omniát, és még nem igazán ismerem ki magam rajta. A problémám a következő: nem tudom megnyitni a Word programot. Hibaüzenetet küld: "Hiba történt. Nem sikerült megnyitni a dokumentumot" szöveggel, és ha ezt le okézom, akkor kiléptet. A többi Office-os program tökéletesen működik. Vagy ezzel inkább szervizbe kellene mennemLégyszi segítsetek! Köszke!
-
papus
csendes tag
Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világitó matracot, bort, buzát, békességet, porszivót, meg turmixgépet, tülevelü lóherét, és Békés Boldog Szentestét kivánok Mindenkinek
-
elektro
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan funkció az omnián ,hogy csoportos sms küldés,mert nem találom és ha nincs akkor milyen programmal tudom ezt elérni?
-
Macka
veterán
A teljes Backup-ra melyik program az ioptimális?
-
nonoz
csendes tag
Szevasztok. Arra lennék kiványcsi omnia menüt mivel hogyan lehet magyarosítani?
Merthogy volt rajta csak véletlenül leszedtem és még a nevét sem tudom.
Szóval ha valaki tudja akkor mondja meg vagy legalább valami linket ami evvel foglalkozik.
Előre is kösz. -
Skynet258
veterán
Hát igen, ami azt illeti, én is többet vártam tőle - konkrétan vásárlás előtt láttam ezt a képet, ez pedig úgy van címkézve, hogy Omniával készült. Utólag viszont... hát, hogy is mondjam, nem vagyok benne biztos. Persze látszik, hogy van utómunka a képen, de nekem ez akkor is erős egy kicsit. EXIF meg persze sehol.
Szóval ha nem is ilyet, de hasonlót vártam. Mondjuk kültéren még egész jó, de beltéren...
A te képeden látszik, hogy meg van komponálva, írod is, hogy a fényekre figyeltél... ezért lett ilyen jó. De ha az ember csak simán le akar valamit fotózni, anélkül, hogy hosszabb időt töltene vele - na akkor nem lesz ilyen a minőség. Szóval mondhatom, hogy nekem a kamera csalódás - lenne, ha ezért vettem volna ezt a telefont. Ezzel lehet telefonálni, meg sok minden másra jó, de fényképezni meg videót csinálni marad az EX-F1 (főleg utóbbira).
hyperBOI: gondolom rá kell rakni
Vagy nem értem, mire gondolsz? Még ha Invisible Shield-et kérdeztél volna, azt megértem, mert kicsit melós, de ezt csak rácuppantod és kész... vagy hülye vagyok így kari előtt egy nappal?
-
hyperBOI
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: Valaki le tudná írni nekem hogyan kell a Brando Ultra Clear kijelzővédő fóliát felhelyezni?
köszönöm! -
eosz
tag
válasz
Skynet258 #3970 üzenetére
Két lámpával világítottam, plusz egy derítő lap is volt a beállításban. Próbáltam kiszaszerolni, hogy a kontraszt átfogás ne menjen túl 5:1-en, tapasztalatom szerint ennél többet nem bír a kicsike, ennyit se nagyon, a sajt teteje ki is égett.
A fotózáshoz elsősorban jó fény kell. Nem erős, hanem jó. Másodsorban meg, ahogy írtad is biztos kéz, méginkább a kamera rögzítése. Az ilyen "automatákkal" az a baj, hogy ha nem tud valaki fotózni, a fényekből nem tudja megsaccolni, hogy mi zajlik a gép fejecskéjében... pl. feltornássza magát a lagmagasabb érzékenységre, mert úgy ítéli meg, hogy különben bemozdítja majd a gazdi a gépet, de beltérben még így is a legtöbbször 1/10-ed, vagy még hosszabb expo idő adódik, azt meg a legtöbb ember nem tudja megfogni. Egy telefont ráadásul sokkal nehezebb stabilan tartani, mint egy fényképezőgépet. A legtöbben, ugye, kifejezetten egy kézzel fényképeznek. Brrr. ;)
Ennek ellenére az Omnia képei nem hasonlíthatók akár egy három-négy megapixeles boxgépéhez sem szerintem. Sajnos. De a fotózásban az a szép, hogy ezt bele lehet kalkulálni. Bár sokkal jobb lenne, ha csak úgy, automata módban is jó képeket csinálna, hiszen ez ma már elérhető technikailag, és a vásárlók jelentős része - egy öt megapixeles beépített kamerától - szerintem joggal, ezt el is várhatja.
-
törölt tag
ma történt egy olyan, hogy indítottam az igo-t beírom a címet majd navigálás, ahogy megfogta a holdakat elment a háttérvilágítás csak hr után javult meg.
-
Skynet258
veterán
Egész ügyesen fotózol
Mondjuk ennek a képnek a minősége egészen jó, szóval lehet neked eredetileg is jobb verziód volt kameraügyileg, vagy nem minden ROm-ra van hatással. De az is lehet, hogy nem használ semmit - bár ezt nem tudom elhinni, azok után amit láttam és olvastam a linkelt fórumokon.
Sebaj, tesztelünk, így derül ki, hogy van-e értelme
Remélem volt backup programod, mert akkor 5 perc alatt vissza tudsz tenni mindent
Köszi, hogy kipróbáltad!Mod: ja, most látom volt backup-od, akkor jó
-
eosz
tag
válasz
Skynet258 #3943 üzenetére
Fotózás
Kipróbáltam a kódot. A rövidet is, az "eredetit" is hard resettel súlyosbítva, mert kíváncsi voltam. Semmi különbség.
Az oprendszer CE OS 5.2.20270 (verzió 20270.1.3.1)
Az eszköz ROM pedig BSHI1
Ja és itt a kép...Ez a kód beütése előtti (a kód után pont ilyen, még pixel szinten nézegetve is.)
Szép és tartalmas ünnepeket, én megyek visszatenni a HR előtti mentést
-
Skynet258
veterán
Nah lássuk: a Wi-Fi jel nincs lekorlátozva olyan módon, mint ahogy gondolod. Tehát egyszerre csünghet rajta akár 50 eszköz is, mindnek lesz netkapcsolata... az más kérdés, hogyha ebből az 50-ből egy cuccon fut a torrent maxon, akkor az elveszi a sávszélt, és a maradék 49-nek egy órába fog telni, mire behoz egy lapot. Remélem érted, mire gondolok.
Magyarul nem, nem lesz semmi gond abból, hogy neked Wi-Fi-d van csak otthon, nekem is az van
Ezt a Wi-Fi jelet simán használhatod, én is néha a fürdőkádból netezek a telefononCsatlakozás: alapból, magától nem fog csatlakozni sehová, ha elindítod a böngészőt, akkor igen. Persze ezt ki lehet védeni fél perc alatt, egy kis állítgatással. Leírtam az oldalamon a FAQ részbe, úgyhogy most ettől megkímélem magam.
Ha problémád van, és épp ráérek, akkor MSN-en segítek - csak vegyél fel újra, mert nálam meg se nyekken, vagy add meg a címed, amin felvehetlek -
polonic
félisten
válasz
gabor977 #3964 üzenetére
Őszintén szólva soha nem kerestem képeket róluk
Csak letöltöttem a skin csomagot felinstalláltam végignéztem mindegyiket és belőttem úgy, hogy nekem tetszen. Ki tudod te is próbálni. Mobile shell-t tudod 7 vagy 15 napig
használni ingyen. Skineket is fel tudod tenni megnézni.
-
mongi_
aktív tag
válasz
Skynet258 #3958 üzenetére
Felvettelek MSN-be, remélem minél hamarabb visszaigazolsz, mert szeretnék veled beszélni, és úgy egyszerűbb, mint itt PH!-n.
Amúgy most jelen pillanatban azon gondolkozom, hogy hogyan lehet majd belőni a Wi-Fi-t az Omnián, ugyanis nekem alapból Wireless netem van itthon, és azt a wireless jelet szeretném valahogy befogni a mobillal. Ez lehetséges, és ha igen akkor hogyan? Valamint ha befogom azt a jelet a mobillal, akkor már az asztali PC-re nem is kap majd jelet a Wireless toronytól, ahonnan a netet kapom?
Ja és még olyan gondom lenne, hogy alapból, illetve így magától nem szokott csatlakozni az Omnia a netre? Gondolok itt wapra vagy hasonlóra, ami ráadásul fizetős is? Nem szeretnék extra számlákat azáltal, hogy a telefonom ingyen update-el valami oldalról egy programot, vagy a tudtom nélkül csatlakozik a netre, persze wi-fi kivételt képez.
-
Enjoy
addikt
Srácok, nem tudjátok véletlen, hogy lehet-e visszafele is frissíteni?
Jelenleg HK3-as Romom van, de mivel a rezgős rész bugos (ritmikát nem lehet átállítani másra..) ezért szeretném mondjuk egy HK2-esre, vagy HK1-esre lecserélni.
Van valami ütközője, mint pl. a Nokiáknál ill. UIQ-s SE-knél? -
gabor977
csendes tag
Találtam két nagyon jó prgramot.
Az egyik egy today skin. Kicsit iphone-os, nagyon felhasználóbarát. Végre eltűnik a start menü és az alsó toolbar. 7 napos trial.
[link]A másik még ingyenes is... igazából a kezelőfelület fogott meg nagyon (főleg az ipod szerű tekergetős számléptetés és hangerőállítás)... igaz nem fut full screenen, de király. Csak egy hangszínszabályzót hiányolok.
Én ezzel kívánok nektek Boldog Karácsonyt!!
-
Skynet258
veterán
Az oldalam nagyjából bemutatja azokat a progikat, amiket én használok vagy kipróbáltam, a leírásokból és képekből pedig ki tudod következtetni, hogy számodra mi kell rá - köszönöm, hogy olvasod, mindig jól esik, ha valamit nem feleslegesen csinálok
Amit még tudok ajánlani és elég elterjedt, az az eoldal, ezt is nézegesd át.
Ezeken kívül javallott egy képernyővédő védő fólia beszerzése is - fő a biztonság. Ezekre is találsz tippet mindkét oldalon.
Ha kérdésed lesz, akkor itt is rengeteg infó gyűlt össze, használd a keresőt, az a leggyorsabb megoldás, ha nem találod a választ, akkor pedig kérdezz, szívesen segítünk, ha tudunk.
Hirtelen ennyi, és üdv a táborbanlasarus1988: elmondtuk kétszer nagyjából ugyanazt, de jobb mint egyszer se
-
lasarus1988
tag
Na mármost elsősorban az i900.eoldal.hu-t tudom megint csak ajánlani. Azon az oldalon kipróbált programok vannak és rengeteg segítséget találsz a telepítésükhöz is. Ha internetre csak WIFI-t használod először a nodata.cab programot telepítsd és lődd ki belőle azokat amik neked nem kellenek. iGo telepítése, első használatba vétele (lásd egyik előző post-om). Ha ezek megvannak kezdheted testreszabi az Omniát. Programok, skinek, játékok vagy amire használni akarod. Google a barátod és ezen kívűl két kifejezetten ezzel a témakörrel foglalkozó oldal is létezik. Az imént említett i900.eoldal.hu illetve amin már jártál Skynet258 oldala.
Ha elakadtál szívesen segítünk de előbb keress utána kérdezz!
-
mongi_
aktív tag
Holnap egy Omnia tulajdonosa leszek.
Szeretném kérdezni, hogy mik azok az első intézkedések amit az Omniával kell megtenni? Gondolok itt arra pl., hogy milyen szoftvert telepítsek rá, ezeket honnan szerezhetem be... ergo amit egy kezdő Omnia tulajdonosnak fel kell / illetve hasznos ha felteszi illetve megteszi a készülékkel?! Remélem érthető voltam.
Szerk: Időközben böngészem Skynet258 oldalát is: [link]
-
gabor977
csendes tag
Már volt szó régebben az univerzális kábelről, amivel lehet zenét hallgatni, és közben hálózatról tölteni.
Itt egy TV-out+audio out+töltő kábel gyártásának mikéntjét láthatjátok, de a célnak megfelel.http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/274891/tv-out-cable-how-to-make-it/
-
gerobi
csendes tag
Segíség kellene, hogy hogyan tudom az Omnián futtatni a jar fileokat, mert hiába telepítettem fel Java Midlet Managert, a jar filera kattintva nem történik semmi.
-
Skynet258
veterán
válasz
mackosajt #3947 üzenetére
Ezzel elcseszni nem tudod, csak az alapból gyengécske hangerőn tudsz javítani (én csak a headset részen állítottam át, hogy hangosabb legyen zenehallgatásnál meg rádiónál).
Ha meg mégsem jó, akkor akár nálam megtalálod a gyári beállításokat(#3946) Macka: há' eztet mondtam én is
-
mackosajt
addikt
válasz
Skynet258 #3943 üzenetére
Ha nem karácsony előtt állnánk, és nem dolgoznék holnap, már rá is ugranék, mivel akkor reggel tudnék kint is fényképezni, nem csak sötétséget.
Így viszont, ha valaki érez affinitást, az tegye meg, mert kíváncsi vagyok én is.
Ja és írja majd meg, milyen verziójú kütyüvel tette, hogy ha másik kütyün is ugyanaz a hatás, tudjuk, hogy mindegyiken műkszik, vagy csak bizonyos esetekben. Köfiui:
erről a kódról ki, mit tud?
Omnia Secret menu *#0002*28346#mire jó?
Közben megtaláltam.
itt írnak rólafolyamatosan válaszlok magamnak. szörnyű vagyok, meg nem elég alapos
-
Skynet258
veterán
Srácok, ha kipróbáljátok a kódot, mielőtt beütitek, készítsetek képet (egyet lakásban, egyet kint, legalábbis ez lenne az optimális), majd ha beütöttétek a kódot, utána is készítsétek el, ugyanott, ugyanolyan szögben. A tuti, ha az összes kép úgy készül, hogy leteszitek asztalra vagy egyéb felületre a telefont, ezzel kizárjuk a kézremegés lehetőségét.
A beltér/kültér pedig azért kellene, hogy felmérjük a hatásokat.Fontos lenne, hogy így csináljuk, mert csak így tudnánk eldönteni, hogy valóban hatásos dologról van-e szó.
Saját megjegyzés: szerintem a szimpla kód nem csinál sokat. A reset-es verzióból még kinézem, de a másik... túl rövid idő alatt lefut. Szóval nem tudom.
A lényeg, hogy legyen előtte/utána kép, mert csak így látjuk, megy-e.
Az általam linkelt képeken valóban látszik, hogy jobb, élesebb, kevésbé szaturált, de annak a készítési körülményeit nem ismerjük.
Szóval aki vállalkozó kedvű, annak hajrá -
Redy
tag
OK!
elolvastam a programtelepítést, felfogtam.
De ugye convertálás nélkül lekéne játszania az avi filmeket. Nekem mindegyik nagyon akadozik a touch playerrel. Tudnátok ajánlani egy video konvertálót vagy egy jo videólejátszót? mert igy nincs értelme. -
alebo
tag
DE CSAK SZABADBAN!!!
-
mackosajt
addikt
válasz
Skynet258 #3924 üzenetére
azt a 2 képet szívesen megnézném, de hiába jelentkezek be, akkor sem látom.
Nincs valami nyílvános hely, ahová feltennéd őket?
a csicsába... visszalépve, majd előre már behozza őket... a fene sem érti néha.
Így már látom.ui: azt hiszem, mielőbb el kell végeznem eme műveletet. A 2 kép közt ég és föld a különbség, ha tényleg a kód hatása.
-
polonic
félisten
Szia! Itt alapvető problémák vannak. Olvastál te ezelőtt az Omniáról? Vagy inkább a winmo lelki világáról? Nem bántásképp írom, de tájékozódj mielőtt elkezdesz telepítgetni. Fórumon is visszaolvashatsz, vagy kattints ide. Ha elolvastál mindent és vannak problémák, szívesen segítünk.
-
papus
csendes tag
polonic. Köszönöm,és bocs
-
Redy
tag
Lenne egy kérdésem.
Olyat lehet csinálni hogy a telefonban valahol megadok egy számot és akkor arról a számról nem tudnak hivni és sms-t küldeni?
fontos lenne. -
papus
csendes tag
Helló. tud valaki segiteni? a mobil shellt honnan tudnám letölteni olyat ami nem kéri hogy regisztráljak. Köszönöm ha lehet egy linket
-
Skynet258
veterán
válasz
Bikkrom #3919 üzenetére
Az elsőnél jobban bemozdult a gép, a másodiknál kevésbé, szoftveres változás ebben nincs sajna
Beltérben meg különösen sz*r képeket készít az Omnia, érdemesebb kint próbálkozni.
Ja, egyébként visszaolvastam, az előbb félreérthető voltam, a linkelt két kép az én tárhelyemen van, de nem én csináltam őket - a német fórumból szedtem mindkettőt, amolyan demonstráció gyanánt.erdoke: igazából én sem szoktam használni (majd ha megjön végre a Casio EX-F1-es, na azt szétnyúzom az tuti
), csak találtam ezeket a kódokat, aztán mondom hátha jó lesz valamire.
-
nadam69
csendes tag
Sziasztok!
Én a minap jutottam hozzá egy gyönyörű Omniához(vodás) jogtiszta IGO8al.A teló kb egy hetes,nem én vettem,hanem megbízható kollegától itt PHn.A problémám az lenne,hogy nem indul el az IGO.Nem nem talál műholdat,el se indul maga a program,azt írja ki telepítés után,hogy "nem kompatibilis a Ma-programokkal,és a widget menüvel",majd mikor elindítanám akkor meg:"error,out of memory".szinte szűz a teló.nincs rajta millió más program.Segítsen vki plz!!Köszi
-
Mr.Minyi
tag
Még nem voot ilyen komoly telóm de ez igen megmozgatta a fantáziám,remélem lecserélhetem hamarosan a jelenlegit(se k800)
-
Enjoy
addikt
válasz
Bikkrom #3896 üzenetére
Igen 50pályás, ha jól emlékszem.
Egyébként szemétség az egyik pálya, amikor 1mm-t lehet csak mozdítani a golyón, sztem az volt a legnehezebb, az utána levők már nem vészesek.
Amúgy szerintem ez az egyik legjobb játék Omniára (szép, igényesen ki van dolgozva), már aki szereti az ilyen ügyességi játékokatBátyám majdnem földhöz dobta a telóját...
@gabor977: PÜ ment vissza
A hátlap nekem nem recseg, hanem a középső fekete részt tudom az alján felfelé benyomni... (elég nehéz elmagyarázni, azért remélem érthető valahogyan)
A hátlap "recsegését" megoldottam egy kis Tixo szalaggal , legalább az atom stabil@szasza1: Bátyámnak I900-nak semmilyen problémája nincs, csupán régi Rom van rajta... Én mondjuk 3héttel korábban vettem, mint ő. Lehet, hogy később előjön nála is, de reméljük, hogy nem..
-
szasza_1
senior tag
válasz
Attila04 #3909 üzenetére
Nem világos képernyőn látszik, nálam sincs egy darab sem úgy, hogy ha a *#0*# -el nézem. Takard le a kamerát, hogy teljesen sötét legyen a képernyő, vagy tegyél be egy teljesen fekete képet a teljes képernyőre, és teljesen sötét szobában nézzed. De ha nem találod, szívesen megkeresem neked, onnantól úgy is már csak a pixelhibát látod, akárhányszor a kijelzőre nézel
.
Amúgy ahogy eddig használtam a Nokia 6070-emet (napi 30-45 perc beszéd, 1-2 SMS, reggeli ébresztő), ugyan olyan használat mellett most megy 6. napja, és most ment le az akku 60%-ra. Szóval a kezdeti 1 napig is alig bírja effektus után kellemesen csalódtam az üzemidőben. Nem kell aggódnom, hogy vajon a mai napot kibírja-e még. -
AYEL
tag
válasz
Wallandt #3842 üzenetére
"Ha értékálló cuccot akarsz, azt ne a műszaki cikkek között keresd! Az ingatlan nagyon jó befektetés most + az arany. (Bocs) "
Ingatlant nem nagyon ajánlgatnék most, mint értékálló instrumentumot. Nagyon komoly lakásár zuhanás előtt állunk. Ugyanez fog lezajlani az irodák piacán...
Az aranynak is volt egy felfutása tavasszal, amikor unciája több, mint 1000 $-t ért azóta leszálló trendben van, volt már 710$ is egy hónapja, ami a csúcshoz képest 30% veszteség...
Sajnos válságban egyik se értékálló befektetés.
Termőföldet kell venni. S ezt a befektetési tanácsot ingyen adom.
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #3911 üzenetére
Közben kicsit utánanéztem, szerintem a kód csak szimpla hard resetet eredményez (különbség az előző verzióhoz képest, hogy ez kóddal megy, és nem kell bűvészkedni a leral/felvesz gomb nyomogatással).
Feltettem ide egy előtte - utána képet, láthatóan jobb. Ha valakinek hasonlóan tré a kamerája, akkor tegyen egy próbát.
-
Skynet258
veterán
Hozzászólva az Omnia pixelhiba témához, nálam sincs egy darab sem, szóval abszolút nem jellemző dolog ez.
Más: szokásos nézgelődésem közepette találtam egy kódot, ami elméletileg feljavítja a kamera minőségét... biztos ti is találkoztatok már azzal a hibával, hogy az elkészült kép még éles, aztán 1 mp múlva a kész kép kissé homályosabb lesz - tehát a Samsung szoftver erős lágyítást alkalmaz. Képzaj szempontjából ez lehet, hogy jó dolog, de az élességnek ezzel lőttek.
Volt egy srác, aki írt a Samsungnak ez ügyben, ők pedig küldtek neki egy kódot, amivel elvileg helyreáll a dolog. Az alábbi két linkelt oldalon az ezzel foglalkozó angol nyelvű topikokat találjátok:Modaco topik
Német oldal, de a google volt olyan rendes, és lefordítottaÖsszegezve az ott olvasottakat: a kód elméletileg tényleg működik, legalábbis sokan írják, hogy le vannak nyűgözve. Linkeltek képeket is, hogy milyen volt előtte a minőség, és milyen most; ezeket csak regisztrálás után lehet megnézni, amit én nem tettem meg, de ha valakinek van kedve, akkor megnézheti ezeket is. A beszámolók alapján tényleg jó a dolog.
Van egy hosszabb változat, ez az eredeti kód: *2767*3855#
Ha beütjük, akkor végbemegy egy hard reset is, tehát elveszítjük az adatainkat; érdemes valamilyen backup programmal elmenteni ami kell.Felbukkant egy rövidebb kód is, ami nem eredményez resetet, sem adatvesztést, viszont a kamera javítást igen. Nos, ezt kipróbáltam, ez lenne a *#2470#
Nálam egy másodpercre kiírja ugyan, hogy "firmware updating, do not turn off the device, wait about 2 minutes", de gyakorlatilag nem történik semmi, az üzenet eltűnik, és ennyi.
Sem adatvesztést, sem semmilyen más hátrányt nem okoz, szóval tehettek vele egy próbát ti is.
Hozzáteszem, az utóbbi kód nagy általánosságban nem működik - ellenben a hosszabb, hard reset-es változattal.
Nekem mostanság nincs időm kipróbálni, na meg túlzottan belaktam a telefonom, de ha valaki érez magában vállalkozó szellemet, az bepötyöghetné, mert érdekelne, hogy működik-e. A linkelt két oldalon mindent elolvashattok, ha valakinek sikerélménye lenne, ne felejtse el itt is közölni -
vertesy
tag
Hol lehet beállítani, hogy az alap képernyőn a két soft gomb milyen alkalmazást nyisson? Nincs rajta SPB shell, sima "fapad" Omnián (vagy más winmob-on) érdekel ez a megoldás.
Köszi -
polonic
félisten
Remélem nem fájlkezelővel nézed
Az nem ér semmit. Total Commander vagy Resco Explorer (fizetős), ezek normális fájlkezelők. Láttam másik fórumon írtak egy lehetőséget, az sem segített. Nézd meg mégegyszer rendes fájlkezelővel és töröld, ha nincs ott, akkor HR, ha nagyon idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest