Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
sixer66
senior tag
Most már érdemes váltani Infinitum v2.2-re? Volt fent Nekem 2 napig mikor végre megérkezett, de ugye sok bugja volt meg a sebességgel se voltam megelégedve, így visszaálltam CM9 Nightly-ra, de ha most már stabil az infi is, kipróbálnám!
-
sixer66
senior tag
válasz bodoraudio #41017 üzenetére
Kb 2x gyorsabban mint infi 1.1 alatt vagy cm9 alatt :s
-
sixer66
senior tag
válasz lsebestyen #40925 üzenetére
Nah most sikerült letörölni, vagyis látszólag letörölte ez az uninstaller, de viszont amikor próbálnám felrakni a Prime-ot, akkor azt írja hogy
"Ütköző aláírású, azonos nevű csomag már telepítve" -
sixer66
senior tag
Hogy tudom leszedni a sima Nova Launcher-t, hogy felrakhassam a Prime-ot? Olvastam visszább is, hogy le kell szedni vagy root explorer-el, vagy Titaniummal, de egyik se akarja leszedni, az egyik azt írja, hogy read only, ez az Explorer, a másik meg , hogy törli, de kétszer újra indul a telo, de nem csinált semmit, csak behozta recovery-t.
-
sixer66
senior tag
Az animációkat, hogy ne forogjon világba, azt hol tudom kikapcsolni ?
-
sixer66
senior tag
Hát hiába várjuk ezt az infit,nem akar jönni.
-
sixer66
senior tag
Kis segítséget kérnék...Infinitum 1.1.0-ban hol tudom azt beállítani, hogy ha hívok mást, akkor kijelezze a számomat, mert nem találom a hívás beállításokat ahol ezeket be tudnám állítani, és nem jelzi ki a számomat, ha hívok valakit!
-
sixer66
senior tag
válasz Weeman1 #40628 üzenetére
Köszönöm!
Annyira beindultam flashelgetés terén, hogy már nem tudom mit is kellene felrakni. Most fent van infitinum 1.1.0 sema-val, de nem tudom megemelni a procit se, mert egyből kifagy, viszont ICS 4.0.4-el meg tudtam emelni 1,2-re és semmi baja nem volt..Érdekes dolgok ezek.WEUI miui-t próbáltam, de az meg nem nagyon jött be, gondolom ez se különbözik tőle.Lehet venni kellene egy 2000ft- os telefont a tecsoba, és nem lenne ilyen gondom -
sixer66
senior tag
Akkor nem is lesz mostanság infi 2.0?
-
sixer66
senior tag
Ez érdekes. Megpróbáltam beállítani, hogy Smartassv2, 1200Mhz és már ez után elkezdett ujraindulgatni a telefon, meg kifagyni, szétesett a kép....Lehet kicsináltam a telót
-
sixer66
senior tag
válasz SFAkos #40528 üzenetére
Igazából az Infinitum Blue és Black csak színben különbözik ugye? Most feltettem , gyors meg minden de volt ami kifagyott, pl quadrant, de újraindítás megoldotta a problémát. Devillel érdemesebb vagy Sema-val? Igaz olvastam pár hozzászólással ezelőtt, hogy megoszlik, van akinek Devil a favorit, van akinek Sema.Thunderboltot érdemes felrakni mellé, vagy ne tegyek fel ennyi fölösleges kérdést
-
sixer66
senior tag
Ha most felrakom Infinitum 1.1-et akkor ami jön holnap 2.0 azzal tudom frissíteni az 1.1-et vagy új telepítést kell csinálni?
-
sixer66
senior tag
Jöhetne màr valami pöpec
kis rom.Vârjuk infitiumot.... -
sixer66
senior tag
válasz koxminator #40250 üzenetére
Értem köszönöm. Persze természetesen nem ezzel szeretnék felvágni, abból kinőttem, csak nézegettem videókat és ott irogatták ezeket, meg láttam, hogy gyorsabban is futnak le ezek a progik, mint az Én SGS-emen, és gondoltam valamit nem jól csináltam, mert nem rég kezdtem el romolgatni és nem nagyon értek még hozzá, de azt szokták mondani, nincs hülye kérdés, csak hülye aki nem kérdez
Meg, hogy van hogy közel 400Mb ramot szabadít fel, ami elég jó ,főleg hogy Nekem ha Task killerrel leállítok mindent 160, de 5 perc után lemegy 80-ra a nagyszerű alkalmazások automatikus futtatása miatt. -
sixer66
senior tag
Szóval van akinek az új Quadrant 2.0 olyan 3000 körüli értéket ad? nem tudom hogy érdemes lenne e átállni ICS-re CM7-ről,és azok közül is melyikre.
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
Valami Nekem nem oké az SGS-emen. Fent van egy CM7.2 Glith Kernellel, felraktam a Quadrant 2.0-át, és 1500 körüli pontszámot kaptam úgy, hogy 1200MHz-en megy a proci. Tegyek fel másik romot vagy kernelt, vagy valami gáz lehet vele?
-
sixer66
senior tag
válasz Steelheart2 #40215 üzenetére
Nekem először volt egy SGS 2-m, de rákényszerültem, hogy megváljak tőle, azóta SGS-t szerettem volna. Végül úgy jártam, hogy 2X-et vettem. Jó volt, de viszont sok dolog hiába a két mag, nem úgy funkcionált, ahogy azt elvártam, főleg egy SGS 2 után. Jó persze Samsung az más, de ha azt vesszük itt is ott is 2 mag, stb...eladtam 2X-et igen gyorsan, és mégis egy SGS-nél lyukadtam ki, és nem bántam meg. ugyan olyan főzött romot ráraktam SGS-re is, és sokkal jobban, stabilabban megy, mint 2X-en.Amit hiányolok, az a vaku, viszont hiába a 8 megapixeles kamera a 2X-ben, kb ugyan azt a képet adja vissza az 5 mp-es SGS fényképezője.Ha valaki fényképezni akar , akkor nem itt kezdődik ugye a fényképezgetés.
Egy szó mint száz, nem igazán éri meg lecserélni.Ha cserélni akarsz, várd meg még lemegy az ára az SGS 2-nek! -
sixer66
senior tag
válasz Weeman1 #40221 üzenetére
De a 2X-nek nem NOVA kijelzője van, hanem IPS TFT.
NOVA az Optimus Black-nek van.Viszont az írások szerint, mert Nekem csak 2X-em volt, nem tudom összehasonlítani, jobb a NOVA, mint a 2X IPS-e, telítettebbek a színek, viszont soha nem éri el az Amoled szintjét![ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz Steelheart2 #40219 üzenetére
A Nova kijelző más.A NOVA kijelzőnek jóval nagyobb a fényereje, de viszont az Amoled, az amoled. Sokkal telítettebbek a színek, a fekete az nem szürke, hanem fekete, viszont a Nova kijelző is nagyon szép,éles, de Én elfogult vagyok az amoleddel.
-
sixer66
senior tag
Ez az Infinitum 2.0 mit tud, amiért ennyire érdeklődtök iránta? Elég amatőr vagyok még így android szoftverelés szinten, ezért is kérdezem!
-
sixer66
senior tag
Milyen kernelt ajánlotok akkor CM7-re?
-
sixer66
senior tag
Sikerült, felreppent a CM7 , már csak egy jó kernelt kell hozzá találnom!
Mindenkinek köszi aki segített! -
sixer66
senior tag
válasz MPeter87 #40041 üzenetére
Végülis Nekem az a lényeg, hogy CM7.2-t szeretném felrakni a telefonra, csak azt vettem ki az írásokból, hogy egyből nem lehet felrakni Froyo-ra, előbb fel kell tenni egy frissebb gyári romotés utána lehet CM7-tel mókolni. Jól értelmeztem? Vagy külső SD-ről fel tudom nyomni Froyo-ra is a CM7-et?
-
sixer66
senior tag
Olvasgattam előző hozzászólásokat, de azért rákérdeznék, hogy ODIN-t ha megnyitom, azzal is tudok ClockworkMod 5.0-át telepíteni igaz? Melyik részhez kell beillesztenem? Froyo 2.2-m van , erre rá tudom rakni a CM7 valamelyikét simán recovery-ből SD kártyáról ezzel az install from zip-es megoldással?
Tudom, még egyszer biztos lesz aki mondja, hogy olvassak vissza, de annyit olvastam, hogy bizonytalan lettem és nem akarom elrontani.
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest