Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
mike13
csendes tag
válasz motorhead #40450 üzenetére
Akkor tényleg FR, aztán a programok telepítésénél talán kiderül, melyik okozza.
Én a szabályossága miatt arra tippeltem, hogy valamelyik app szinkronizálni próbál határozott időközönként. Esetleg próbáld lelőni az időjárás, facebook, stb. alkalmazásokat kísérletképpen... -
mike13
csendes tag
válasz motorhead #40443 üzenetére
Ez volt nálam is, de sehogy sem jöttem rá, hogy mi csinálja. Pedig már mindennel próbálkoztam, 3 kernelt próbáltam, fagyasztgattam progikat, stb. de nem segített.
Végül feldobtam a CM9 nightly-t és azzal jó. Vicces, hogy Titaniummal ugyanazokat a progikat visszatettem, amik korábban is voltak, de nem jelentkezett újra ez a dolog... -
mike13
csendes tag
válasz Muki94 #39489 üzenetére
Ez nálam is előfordul, egyelőre nem tudtam rájönni, miért. Ma hajnalban is arra ébredtem, hogy világít mellettem a telefon (repülőben volt pedig). 2-3 másodpercre felvillan, aztán visszaalszik (én már nem tudtam ).
Csinálta ezt a legutolsó BlueLightning-gal (Sema kernel), és most az Infinitum+Midnight-tal is... -
mike13
csendes tag
válasz Gabeboy74 #35100 üzenetére
A minden képernyőn megtalálható google search is elég idegesítő.
Használj Nova Launcher-t. Teljesen úgy néz ki, mint a Trebuchet (vagy hogy hívják a gyárit), de ki tudod szedni belőle a keresősávot. És már magyarul is tud...
-
mike13
csendes tag
Nem lehet, hogy nem raktad fel a Google Apps fixer-t? Azzal kellene mennie.
-
mike13
csendes tag
válasz A_ScHuLcZ #28403 üzenetére
Döglődő wifi-hez nekem régen a Wifi Static-et ajánlották. Egy próbát megérhet...
Bár valószínű ugyanazt csinálja, mint amit Tonyk javasol.
[ Szerkesztve ]
-
mike13
csendes tag
Bocs lejárt a szerkesztési időm...
Kérdés: Vagyula magyarítását (ezúton is köszönet a fordításért) úgy kell feltenni ugye, hogy root explorerrel felülírom a 3 apk-t a /system/app könyvtárban?
Mert én így csináltam, azóta boot hang után megáll a MI logónál. (Így jár, aki nem csinál backupot... ) -
mike13
csendes tag
Hali!
Nálam is bootloop volt. A Galnet fórumán azt írták, hogy friss JVT után szokásos wipe-ok, kerneltisztítás, majd weekly MIUI. Utána semmi wipe, recoveryből stable ICS.
Nálam bevált, elindult...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest