Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Ha nincs jóindulat, ami azért általában megvan, akkor szerviz jön. Én is belefutottam ebbe, 4. napon tudtam csak visszavinni és azonnal szevizbe küldtek. Fél évig szívtam a fasz Pestiekkel, mire csereutalványt kaptam. De ha ezt kell tenni, akkor ezt kell tenni, mert az nem állapot, hogy hibásan használod.
Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
Sajnállak, hogy belefitottál egy hibás darabba. Előfordul.
De, hogy őszinte legyek, nem értelek. Mi itt nem fogunk tudni segíteni első körben, ugyanis vissza kéne vinni, és majd attól függ a folytatás. Enélkül a lépés neélkül csak olvasni tudjuk a problémádrl, segíteni nem. Vidd vissza a helyi üzletbe, mivel láncról van szó, általában segítenek ott is.Jelezz vissza mindenképpen, hogy hogyan alakult.
-
Csepy
őstag
válasz ZoliM@ster #28758 üzenetére
Esetleges, nagyon nem javasolt. ODIN a nyerő, ha tudod mit csinálsz (bár akkor nem kérdeznél ilyet), akkor nem lehet elrontani, míg a Kies elég szeszélyes.
-
Csepy
őstag
Én voltm itt anno az első, akinek emiatt cserélték a komplett telefont 8 javítás után, érdemes a precedensemet visszakeresni, ha valaki ilyesmivel küzd. Jelentem, uganúgy recseg, mint a szar, mert az is. Alig várom, hogy kicsit lejjebb kússzon az S2 ára (mondjuk ott meg a kijelző sárgulása lutri), mert ott az agyaghasználat korrekt.
-
Csepy
őstag
válasz HELLAFLUSH #28568 üzenetére
Van boot anim, nálam legalábbis, igaz én ODIN 1.83-mal telepítettem.
Regards: Csey
-
Csepy
őstag
válasz theiron320 #28042 üzenetére
8 javítás után balhé kicsapás utáni csere volt csak nálam...
PS.: És nm a helyi, pécsi szerviz volt hülye, ők nagyon jófejek voltak, hanem a pesti Telemax volt a f@sz.
-
Csepy
őstag
válasz kutkut #28015 üzenetére
Galnet MIUI 2.11.26 settings.apk színes ikonokkal (témafüggetlen)
Root Explorerrel (vagy hasonlóval) felül kell írni a system/app/settings.apk-t. Utána recovery, wipe cache, wipe dalvik cache, fix permissions. Néha nem megy elsőre, de nekem másodszorra megvolt és azóta hibátlan.
-
Csepy
őstag
-
Csepy
őstag
MIUI.hu visszatért, de persze a 11.25-ös rom nem került fel... kezdenek nem foglalkozni a mi kis I9000-ünkkel, mert mostanság egyre több ROM marad ki náluk a sorból, ami meg elkészül, az meg egyre később, volt, hogy csütörtökön jött ki az előző heti pénteki... :S
Nagyon vártam a 11.25 magyart, de erről úgy látszik, ennyit.
-
Csepy
őstag
MIUI.hu lehalt, egész nap elérhetetlen volt, és nem jött még ki teganp rajta a 11.25.
Nem tudja valaki, mi van velük?Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
-
Csepy
őstag
válasz HELLAFLUSH #27195 üzenetére
MIUI 1.11.18. a MIUI.hu-ról és Glitch V13 kernel.
Nem is kell más és száguld mint atom...Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz HELLAFLUSH #27183 üzenetére
Szia!
Nálam a az általad kifogásolt problémák egyike sem fordult eő soha, egyik MIUI verzión sem. Talon kenel nálam ugyan kifagyott, de utána már a Glitch V13-at raktam fel legutóbb és tökéletes, iszonyat stabil és rengeteg beállítási lehetőség van.
-
Csepy
őstag
Nem tudja valaki, hogy a MIUI.hu-s 11.4 miért nem jelent meg?
Még mindig 10.28-as a legfrissebb, miközben az összes tönbii készülék már megkapta a 11.4-et náluk.Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
Látom, mér másnak is volt, de megoldást nem láttam rá:
MIUI.hu-s 1.10.8-asról váltottam 1.10.14-esre. Bebootol, de ahogy feloldanám a képernyőzárat, egy soft-rebootjön, majd megint feloldanám és megint, tehát, nem tudok "belépni". Visszaraktam rá az 1.10.08-ast és azzal tökéletesen működik. Természetesen szeretném a 14-est használni, de ezt hogy is tehetném meg? (a komplett factory reset nem kivitelezhető megoldás)
-
Csepy
őstag
válasz R2D20208 #17839 üzenetére
RAMAD deodexelt stock ROM-jai vannak CWM-e is: itt megtalálod őket
-
Csepy
őstag
A 2.3.x ROM-ok wifi-ben lényegesen gyengébben a 2.2.1-eseknél, nem is igazán értem, hogy miért.
Szedd le samfirmware-ről az XXJVR-t (pár európai országban már ez a végleges, hivatalos) és a JVR modemet odinnal tedd fel a PHONE résznél. Nekem eddig ez a legjobb.Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz laca.1 #17563 üzenetére
SpeedMod kernel K15i-T6 (BLN nincs, de különben nekem ez jött be a legjobban, ill az elődei)
Rerads: Csepy
-
-
Csepy
őstag
válasz #68216320 #4702 üzenetére
Ha lesz GB SAMU forráskód a Galaxy S-re, akkor jön majd egy jóféle, mindennel megáldott SpeedMOD kernel és akkor már nem is lesz itt semmi gond
Engem egyébként baromira zavar a "redőny" 5 gombja (Wi-Fi, Bt, GPS, Sound-Vibratie, Auto rotate); illetve az bennük, hogy nincsenek lefordítva, hanem angolok maradtak az összes létező GB romban. Esküszöm, lefordítanám, csak tudnám, melyik fájlban vannak...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest