Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bastee
tag
válasz
nggabi #49463 üzenetére
Nem a telefonhoz tartozik, de ha ennyiben hagyta meg is érdemli. Az én garanciajegyemet nem húzhatná le senki következmények nélkül
Nekem az Android=Szabadság. Ezt nem veheti el senki. Nem bontottam meg a készüléket, nem cseréltem benne semmit, rendeltetés szerint használtam. Amennyiben annyira "tilos" vagy "rossz" dolog lenne kernelt, ROM-ot cserélni, valószínűleg nem tudnánk otthon 2perc alatt kivitelezni. Szoftveres dolgok, vagy egy hangszóró csere nem nagy kunszt. Ezzel nem akadékoskodnak!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest